Zippo öngyújtó

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én tegnap láttam az egyik tescoban Zippokat, lehet tényleg van mindben

helló, most akarok egy zippo gyújtót veni, de nemtudom h hol...nem akaork messzire menni érte, és a zippo.hun olvastam h a tesco üzletekben mindenhol tartanak...tényleg ígyvan? hozzám legközelebb a hatvani tescovan, most nyílt meg nemvoltam, és nemtudomhogy ott van-e, ha vki tud segítsen.....
ELADÓ A ZIPPOM!!!!!! Új állapotban belül kicsikét kormos de az nem lényeg sztem. Gravírozott. Elejére van gravírozva a "ZIPPO" felirat" nagyon szép.
Adok hozzá 6 darabos tûzkövet.
4000 Ft-ért elvihetitek.
skate00
de nem dohányzom csak ugy dísznek kéne

és ez biztos hogy nem lehet rá gravírozni??

mert a festés meg lekopik

sztem a sima benyóval még bdösebb lesz xd ismerek egy gyökeret megvett a méregdrága zippót 15 ezerért és mit rak bele?
fáradtolajat
há mondom hülye vagy........
Match
aki gondolja próbálja ki a sima benzint...csak vegyen mellé egy gázos gyújtót, mert nem fog meggyulladni.

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

macleod2005
ötletem sincs, volt a gyári meg egy tartalék, aztán kész, Pesten kívül ilyet nem nagyon kapni.

a sima benzinre meg azt mondom, hogy lehet spórolni a 2 deci 500 ft folyadékon, ha 1 liter benyát veszel 300 ért. viszont a fogász, az nem 200 ft <#idiota>

Match
1. próbáld ki

2. nem lehet gravíroztatni, lehelletvékony gyémántbevonat van a külsején, ettõl nem lehet megkarcolni.

u.i.: nem igaz hogy hetek óta hülyébbnél hülyébb kérdések vannak csak.

skate00
Miért ha én Rendes benzint öntök bele mi történik?? pl 95 öst<#vigyor3>

ja és még az hogy Én olyat veszek ami krómozot vagy olyasmi és hogy ara
lehet e gravíroztatni??

Ahha értem akkor köszi.Inkább nem próbálom ki.😄
Match
Nem jó, kellemesen el lehet vele cseszni a gyújtót, nekem az egyik megszívta ezzel (piacos "zippo" benzin).

Még anniy ha sima benzint teszek a zippomba az is jó?Vagy kell a zippo benzin?
értem.
és egy kanóc kb mennyibe kerül?
macleod2005
elvileg az jobb ha marad magában a gyújtóban is 2-2,5 centinyi kanóc, nagyobb is a lángja, de használtam már úgy is hogy az egész volt 1,5 centi(de csak azért mert vidéken nem lehet kanócot kapni), de ha tudsz szerezni kanócot, akkor érdemes úgy tenni ahhogy a leírás mondja.

nekem ez lenne a problámám: amikor meg vettem a zippimat a hátulján volt egy kis hasznáati utasítás. nah most azt írták benne hogyha a kanócot 2 vagy 3-szor többször levágják ki kell cserélni. nah most sztem ez hülyeség mert egyszer kicsit kijjebb akartam húzni és kijött az egyész. és elég hosszú volt. akkor vágtam le negyedszerre és sztem még mindig jó a kanócom. szerinted hány cm-töl kell kidobni és kicserélni??
macleod2005
Ha már csöpög a kanócon a benzin akkor már sok, ha az alján a vatta fölött látod a folyadékot akkor is sok 😊, én olyan 3 nyomásnyit szoktam beletenni a benzinbõl.
Elsõ néhány alkalommal én is túltöltöttem párszor, szõnyeg majdnem megbánta. Ki kell tapasztalni hogy mennyi az az annyi. És ha kicsit kisebb a lángja akkor nem kell rögtön tölteni, nekem úgy bírt ki még 10 napot táborba, hogy azt hittem hogy csont üres már...

srácok..isten õrizz, nem akarok flémet gerjeszteni, csak egy rövid story..én is zippo-t használtam pár éven át, egyszer kérdi egy fogorvos hogy benzinkúton dolgozom-e?..azt mondja a benzingõz kinyirja a fogad, az íny visszahuzódik, és kilazul/kihullik a fogad idõvel, azóta nem használom, igaz én 25-30 szál cigit toltam akkor, minden zippóval gyujtottam meg..persze ez lehet egyénfüggõ is, de a benzin mocsok egy vegyület és az ilyen élettani hatások elég hihetõek az orvostudomány jelenlegi állásánal
Szevasztok az lenne a kérdésem h egy zipporoll h toom eldönteni h tejjesen fel van e töltve,mennyit kell beletölteni?
Választ elõre thx!
lw tudná valaki nekem írni részletesen hogy hogy kell kicserlni a kanócot?
egyszóval nem rozsdamentes?
Match
Röviden: nem.

Nem kell kimosni, tapasztalatból mondom 😊

nah most felteszek egy hülye kérdést..............xd
a zippomban minden fém rozsdamentes igaz??????lol
Köszönöm szépen!
Match
X az 1994.
1986 júliustól kezdték a római számos jelölést, II-es számmal, tehát az elsõ II G volt (értelemszerûen L-ig ment).
Innentõl évenként nõtt egészen 2000-ig (az utolsó így XIV volt).
2001-ben már arab számokkal jelölték, az év utolsó 2 számjegyével (01, 02 stb).

Sziasztok!

Valaki meg tudja mondani, hogy a római számok pontosan melyik évet jelentik és hogyan kell ezt számolni, mert úgy tudom, hogy most már több jelzés is van. Az enyémen D X van. Ezek szerint áprilisban gyártották, csak nem tudom melyik évben.

Köszi!
tök jó ma vettema zippomba tûzkövet. olcsón megúsztam 400 Ft-ért vettem 7 db-ot.<#nyes>
Match
az még jó is...általában hetente azért tölteni kell.
Mondjuk én úgy használom, hogy egyszer feltöltöm, használom egy hétig, azátn amikor kifogy utána 1 hónapig lusta vagyok belelöttyinteni némi benzint 😊

meddig tart nektek a benne lévõ benzin? nem vagyok vmi erõs dohányosnak mondható, napi egy dobozzal.

elképzelhetõ h ennyi használattal csak 9napig birta?
?
Az gáz ha más dátum van a belsején mint az alján? Vagy ennyire külön gyártják a kettõt?

NeverwinterKING
ugye mien menõ vagyok?😮

\"You are fucking crazy people!\"

nincs kedved elcserélni velem a nagy fekete zippodat egy ugyaniolyanra csak ezüst? enyém is újj majdnem<#worship>

Ezek a zippo-k eladók, teljesen originál, a védõmatricával, a garanciával és zippo tokkal!

6500 Ft / db
van valakinek eladó zippója? Esetleg logitech webcamra, gt5 prolougera, gtaIV-re csere?

Mardel
Bocs, suliba indulás elõtt írtam, nem olvastam többit.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Match

Mardel
Kanócot hol tudok venni hozzá? Mert nem gyullad meg hiába töltök ble "1 liter" benzint.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

am neked van vmi belegravírozva a zippodba vagy csak sima?
Match
Bazz, égjen oszt kész. Ha nagyobb lángot akarsz akkor meg told el egy picit a kerékkel ellentétes irányba a kanócot.

jah köszi am tudnáátok nekem abban segíteni hogy hogyan kellene úgy el"igazítani" (tudom hülyén hangzikÖ a kanócot hogy a láng vmi király legyen? szal nagyon jól nézzen ki?<#vigyor3>
Match
Simánál nehéz lesz a kanócot elrendezgetni. De vattát nagyon ritka esetbe kell cserélni.

és a vatta az milyen? ha akarok rakni bele másikat kizárólag zippósat vegyek vagy jó a sima is?
Énvagyokazapád
mert a fémbe nem marad meg a benzin csak a vattába -.-

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

szal minek is kell a vatta?<#nemtudom>
te hogy tudtál ilyen jó képeket csinálni? és ilyen kicsit méretben?(28 Kb)
baszus nem tok feltölteni pár képet a zippomrol mert ami legkissebb az másfél MB
<#rinya><#falbav>
nah most azt soha nem értettem hogy a vatta az mi is
Match
Átlag dohányboltba mindent lehet kapni. Tûzkõ, benzin, kanóc, esetenként vatta stb.

és ott tok venni tûzkövet is?
Match
Oktogon, az andrássy-n elindulsz (hõsök felé nézve a bal oldalon) és pár méterre lesz ott egy dohánybolt. Amúgy szinte bármelyik dohányboltba.