254
Zippo
  • Darth Vader 500
    Sziasztok!
    A Zippomba vettem egy új kanócot és megis töltöttem de az Istennek sem akar begyulladni! Amúgy az aljára még az van írva h Z-16 tehát nemvagyok benne olyan biztos h Zippo de szerintem az. És a benzin amivel töltöttem meg a kanóc is Zippo. Jobban mondva néha-néha meggyullad de csak az aljánál.
    Kérlek segítsetek. Előre is köszi mindenkinek!
  • Zenszkij
    Nem. A Zippo ilyen...luxusgyújtó.
  • Craker
    Üdv!
    Kicsit felélesztem a topikot, az a gondom, hogy ha megtöltöm pár nyomásnyi benzinnel a Zippot aztán pl 2-3 napig nem használom elpárolog a benzin, csontszáraz és tölthetem újra. Most ezzel lehet valamit tenni, mert így elég gazdaságtalan, hogy ha használatonként kell tölteni.
  • zippoongyujto
    hello, nézzétek meg ezt a blogot és kaptok címet a javításhoz: www.zippoongyujto.blog.hu
  • MSZATESZ
    XIII az 1997-es az enyémen XII van és az 1996-os az aljának a másik oldalán pedig van egy betű nahh ez a betű jeloli a hónapot, nekem A vagyis januári és amint mondtam 1996-os :P
  • MSZATESZ
    Figyeljetek akinek bármi problémája van egy Zippo-val.
    A gyár ÖRÖK GARANCIÁT vállal minden egyes zippo termékre, ergo annyi a forrasztásnak, istennek sem gyullad és nem a vatta a gond, meg egyebek el kell küldeni egy német szervizbe egy kis leírással és ők ingyen megjavítják illetve ingyen vissza is küldik neked az önygújtódat...
  • Zenszkij
    ne legyen teljesen telenyomva, a vatta a kulcsa a gyulladásnak...
  • Csonghy
    vegulis a piacos az nem 95-s benzin......az is vmi speci lehet csak esetleg nem elso osztalyu..vagyis a haveromnal az a baj hogy surun van rakva vataval? :-S vagyis csak kicsi vatat tegyek?
  • Zenszkij
    Jó, habár én az eredeti Zippo benzint javaslom. A haverod öngyújtójának meg a vatta része gatya. Mahináljon kicsit azzal, akkor menni fog, nem kell dugig tömni.
  • Csonghy
    a piacon lattam valami ,,zippo,, benzint.......nem irja rajta zippo de viszont irja hogy benzines ongyujtokba jaro benzin v vmi ijesmit is.....egy nem eredeti zippoba valami quashai vagy star-ba jo az is?
  • Csonghy
    egyik haverom megszivta :( nem megy a zippoja....megragta fullba benzinnnel....vett uj kanocot.......tett uj szikrakovet.......s megse megy :-S mi lehet a baj?
  • pelezinho
    nekem most ottvan a szarság h elengedett a forrasztás,pont az ameik össze köti a kupakot a gyujtóval....vittem már mindenféle ékszerészhez de senki nem tud vele mit csinálni...szerintetek?
  • XRD
    kijjebb
  • XRD
    Hát nemtudom én ezt csináltam: kinyitod és a ''tetejébe'' van 1 fém cucc vagy mi, ahova beakad a kiakasztó :D nah azt kilyeb nyomtam és nekem már nagyon cuper :D
  • pelezinho
    am én is trükközök,a másik kérdés az lenne h mi miatt nem mozog a kupak rozsdás v mi?:D
  • pelezinho
    pontosabban hol?:D
  • XRD
    Mit jelent,ha a zippom ''belsejének'' oldalán van 3 pötty? csak az 1 ik oldalon.
  • XRD
    XIII ez van alul, ez elég réginek számít ugye?:D és , hogy-hogy használjam ha nem nagyon tudok vele trükköt csinálni mert beletörik az újjam ha akarok 1 top pop ot :S amugy pixxel ( ha jól látom így hívnak ) nem tudnál nekem adni 1 msn címet mert ott azért mégis könnyebb lenne mint itt telespammolni a forumot
  • pxxl
    érdemes a gyári zippó benzint használni, 95-öst ne próbáld mert az fail. ahhoz hogy könnyen nyíljon, egyszerűen csak használd, ki fog kopni.

(én meg nem találom a zippoimat otthon, pedig már trükközési hiányom van...)
  • XRD
    Hali, barátommal cseréltem 1 Zippo öngyújtót és ahogy nézem nem 1 új darab de szép etc... 2 kérdésem lenne, az 1-ik, hogy honnan tudok legolcsóbban és legjobb benzint szerezni bele a másik pedig, hogy nem cigizésre használnám hanem trükközni és a elég nehezen nyílik ki, mit lehet vele ilyenkor csinálni?
  • LoDMaSt
    ha elkopott, új kell, kicsavarod az alján a csavarós részt, kihúzod, és rárakod a végére az új tűzkövet, és visszatekered.
  • Colton
    Szasztok!

Tűzkövet hogyan tom feljebb rakni mert egy kcsit elkopott?
    Vagy rögtön újat kell vennem? És hogy tom kicerélni?

előre is köszi!
  • pelezinho
    már megvan a megoldás de azért kösz
  • Match
    Itt beadod a magyarországi képviselőnek az nem működőképes?
  • pelezinho
    az vagy 4000 forint posta költség ...én hallottam olyat is h egy órás is meg tudja csinálni ez igyvan?
  • Zenszkij
    Az USA-ba visszaküldöd a gyártóhoz megjavítják ingyen. De még így is költséges.
  • pelezinho
    király levállt a kupak a gyujtórol...meglehet csináltatni?
  • pelezinho
    Rajtam kívül itt van olyan aki nem cigire használja a zippot?
  • Match
    A westendben van több hely is ahol lehet, sétálj ott egy kört (van gravírexpress is).
  • Sn00thy
    Online boltban vettem, mert az üzletekben nem találtam meg ezt a típust. Rendesen számlával mindenestül, házhozszállítással.
    Azon gondolkozom, hogy a gravirexpresszhez bemegyek vmelyik plazaba, és mondom csináljunk egy mintagravirt vmire (persze fizetem) és utána a gyújtóra
  • pelezinho
    Üdv.
    Én nem vagyok pesti,de szerintem ha rákérdezel egy öngyújtós boltban(vagy ahol vetted)ott biztos meg tudják mondani.
  • Sn00thy
    Hali!
    Most vettem egy Bottomz Up típost. Nagyon tutin néz ki. ;)
    A kérdésem az lenne, hogy pesten hol lehet szépen belegravíroztatni egyedi képet?
  • pelezinho
    kicsit döglik a fórum...
  • pelezinho
    Üdv.
    Szagtalan benzint nem nagyon fogsz kapni,de ha original zippo benzint veszel azmár nem lesz olyan büdös.
  • pelezinho
    Hali!
    Volna egy olyan problémám h a zippomnak a kupakja picit elvan csuszva meg ha leejtem néha el is mozdul,ugy h nem lehet bezárni,(mondjuk utánna vissza lehet hajlitani)+nem tudom h ennek köze van hozzá de még az h egy délután alatt simán kifogy!?
    Előre is köszi.
  • KillR
    Sziasztok!
    A kérdésem, h hol lehet zippohoz is jó szagtalan benzint kapni? A gyári zippo benzin szaga kicsit erős sztem...mindenesetre jobban örülnék, ha inkább szagtalan lenne.
    Köszi előre is
  • orbanjanos91
    ZIPPO ÖNGYUJTÓ ELADÓ!!!! 4000 Ft-ért elvihetitek. Gravírozva van új állapotban tűzköveket adok hozzá ha valakinek kell írjon!!!
  • Match
    Az a gyanus hogy nincs rajta a gyártási hónap betűkódja.
    A VIII 1992-t jelent amúgy.
    A többi kis apróság amit észrevettem (lehet hülyeségek), az egyik kétes eredetű gyújtómon nekem is megvannak, de azon van betűjelzés is. Az ilyenek pl hogy az R a zippo alatt van, PA előtt vessző, meg ilyenek.
    Az egyik ismerősömnek van ilyesmi korabeli gyújtója, majd kérek tőle egy képet és összehasonlítom.
    Mindenesetre a betűjelzés hiánya érdekes.
  • fradis
    ez jobb vmivel
  • Match
    Valami élesebb képed van az aljáról?