Zippo öngyújtó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(én meg nem találom a zippoimat otthon, pedig már trükközési hiányom van...)
All hail the double x!
@ Hellomarci
Tûzkövet hogyan tom feljebb rakni mert egy kcsit elkopott?
Vagy rögtön újat kell vennem? És hogy tom kicerélni?
elõre is köszi!
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Azon gondolkozom, hogy a gravirexpresszhez bemegyek vmelyik plazaba, és mondom csináljunk egy mintagravirt vmire (persze fizetem) és utána a gyújtóra
Én nem vagyok pesti,de szerintem ha rákérdezel egy öngyújtós boltban(vagy ahol vetted)ott biztos meg tudják mondani.<#wink>#wink>
Most vettem egy Bottomz Up típost. Nagyon tutin néz ki. ;)
A kérdésem az lenne, hogy pesten hol lehet szépen belegravíroztatni egyedi képet?
Szagtalan benzint nem nagyon fogsz kapni,de ha original zippo benzint veszel azmár nem lesz olyan büdös.
Volna egy olyan problémám h a zippomnak a kupakja picit elvan csuszva meg ha leejtem néha el is mozdul,ugy h nem lehet bezárni,(mondjuk utánna vissza lehet hajlitani)+nem tudom h ennek köze van hozzá de még az h egy délután alatt simán kifogy!?
Elõre is köszi.
A kérdésem, h hol lehet zippohoz is jó szagtalan benzint kapni? A gyári zippo benzin szaga kicsit erõs sztem...mindenesetre jobban örülnék, ha inkább szagtalan lenne.
Köszi elõre is
A VIII 1992-t jelent amúgy.
A többi kis apróság amit észrevettem (lehet hülyeségek), az egyik kétes eredetû gyújtómon nekem is megvannak, de azon van betûjelzés is. Az ilyenek pl hogy az R a zippo alatt van, PA elõtt vesszõ, meg ilyenek.
Az egyik ismerõsömnek van ilyesmi korabeli gyújtója, majd kérek tõle egy képet és összehasonlítom.
Mindenesetre a betûjelzés hiánya érdekes.
Ithon volt jo pár éve egy zippo eddig nem is törödtem vele de egyik nap megtaláltam és fel is töltöttem. Az elsõ kérdésem az lenne hogy eredeti? Mert egy római nyolc as van rajta de betû nincs de rendesen rajta van hogy Bredford PA Made in usa linkelek pár képet.Emellet Rézbõl is van ami anyira nem gyakori egy csontba gravírozott hajó volt a mintája de az lekopott. A második kérdésem az lenne hogy az mitõl lehet hogy a tûzkõ rendesen meghuza a szikrát jó minõségû benzinnel fel is van töltve de nem gyullad be elsõre 4-5 húzás után belobban és utána hibátlanul ég. http://kep.ivpicture.hu/67751.jpg http://kep.ivpicture.hu/67752.jpg
Én még nem találkoztam ilyen dologgal, ha garanciális a probléma akkor nem kell fizetned semmit sem.
Üdv ongyujto.com
köszi az infót, lehet hogy ha alkalmam nyílik rá, akkor beviszem hozzátok. Annyit szeretnék még kérdezni, hogy ha javítani kell, akkor kell fizetni(és ha igen kb mennyit).mintha azt olvastam volna valahol, hogy az "odaút" postaköltséget kell fizetni(mondjuk ez elég logikus) de a visszafelé a gyár állja a költségeket. mivel nem küldözgetek csomagot az USA-ba ezért fogalmam sincs, hogy ez mennyibe kerül.
üdv
Szerintem, magamból ki indulva bármelyik Zippo boltba ha beviszed elintézik neked a problémát. Ha nekünk hozod be mi is.
Egy dologra azonban fel kell készüljél, ha nem cserés a probléma hanem javítandó akkor 3 hónap a javítás, ha garis a probléma ha nem , mert csak az anyavállaltnál javítják az USA-ban. ongyujto.com

Van egy 1965-ös Zippo-m, sztetek mennyit érhet?
Mármint az eszmei értéke, mert nem adnám el, nagyapámé volt, 1970-ben hozták neki amcsiból! :)
A zippo.hu -n egy mintabolt címe van megadva(Duna Pláza), itt lenne szervíz is?
Mindenesetre köszi az eddig válaszolóknak.
Ellenben vicces amikor a kezeddel együtt lángol az egész :)
Vagy esetleg a vatta van szarul elhelyezve, és túl tömör...
Persze leht ilyen ismeretlen hiba is, nekem is van egy ilyen gyújtóm, még nem próbáltam kicserélni mindent, de valszeg az kéne.
A zippo szervíz címét megtalálod a www.zippo.hu -n, fejbõl most nem tudom (mom park, duna pláza, vagy ilyesmi).
@ Hellomarci