417
Hot Rod American Street Drag
-
FiReBoY #280 Majd hozok nektek én is képeket... -
FiReBoY #279 187.56-al 7.98 alatt? érdekes -
FiReBoY #278 Hello!!! Hogy a fenébe tudtok ti 7.98 alatt menni? Én soha nem tudok csak 8.35 körül csak... -
#277 Nico_La: Megsúgnád nekem hogy hogyan mentél ilyen időt ha a max sebességed továbbra is 187.56 volt?:))))))))))))))))))
-
#276 joasjaosjoajsasj, nagy a harc, de újra beszállok. ugyan a legjobb időm egyelőre csak egy satnya 8.23, de hamarosan velem is számolni kell:D -
#275 Szóval az egész így néz ki!
Rendben van,szóltál,én gyakoroltam,most megint neked kell! ;))
-
#274 De jó hogy megint nem tudok képet linkelni!!
-
#273 Rendben van,szóltál,én gyakoroltam,most megint neked kell! ;))
-
#272 Nico_la veddúgy hogy szóltam,gyakoroljál még;))
-
#271 azannya eddigi legjobb 8.25, de dolgozom még az ügyön:DD -
#270 Ne félj szólni fogok:DDD -
#269 Ok,de akkor szólj majd ha mentél 8.18-at -
#268 Most dolgoznom kell, de hamarosan lesz ennél jobb időm, :DDDD -
#267 a behun az az ehunnak egy elírott formája. És a Dikki hamarosan sajnos itt hagy minket, mert tanulnia kell:DDDD -
#266 Ok,ok már látom,klassz lap!
Vicces a Truck Dismount -
#265 Írd be egy böngészőbe? :) -
#264 Aha,gondoltam!Egy pillanat alatt rend termett a hozzászólásaim között!
Egyébként mi az a behun? -
#263 Az is. -
#262 Te ilyen moderátor vagy vagy valami ilyesmi? -
#261 Aha értem,köszi!De mostmár megjelentek valahogy a képeim! -
#260 Úgy linkelj, hogy a kép url-je így nézzen ki:
"htp://www.freeweb.hu/nicola/1/3.jpg"
Nem pedig nicola.freeweb.hu -val. -
#259 Na srácok,ezt sasoljátok meg!
Szóljon aki ennél jobb időt tud menni!!
és egy kis extra:
-
#258 bakker, eccerűen nem tudtam elképzelni, hogy miért nem megyek 9 alá, aztán megvettem a legfaszásabb abroncsot, oszt 1.5 mp gyorsulás. hiába a rajtnál nem ragad le a kocsi, hanem megy mint a gép:D -
#257 bocs a nagy képért -
#256 Nahh 19 heti játék után, Nitro és Supercharger nélkül a legjobb időm 8.65.....
-
#254 KOcsivásárlásnál ha megnézegeted a kocsikat akkor lesz olyan kocsi ami a képen bár eredeti kocsit mutat amikor megnézed ezek a hülyeségek jönnek be..:)
Nemtom van-e vége a játéknak a Kinget lenyomtam,vele együtt mindenkit,a HR futamot még nem csináltam meg de sztem nemis fogom,annyira nemizgat a progi a hülyeségei miatt -
donpedro #253 Ez rendben van de én úgy se tudtam megnézni, ha közvetlenül a tárhelyen kattintottam a képem ikonjára. Ráadásul copypaste-el szoktam beírni az útvonalakat...
Most viszont bejött, amikor ráklikkeltem a tárhelyen, szóval nem értem... -
balty #252 Honnént vannak ezek a kocsik?
Amúgy meddig érdmes játszani. Ki lehet hozni valamit? -
:)))
-
-
#249 bazeg... -
:))))
-
#247 Sehogy. -
#243 Nahh yo8, mert reggel munka van:((( -
#242 nahh akkor megpróbálom bemutatni, hogyan is nézzen ki egy kép beillesztés. Az egész ugye kezdődik egy ilyennel < Utána img src="http://vnet.hu/spigott/hr4.jpg" és az egészet bezárod egy ilyennel >
[img src="http://vnet.hu/spigott/hr4.jpg"]
Ahol [=< és ]=>
És akkor a kép -
#241 jahhhh, igaz. -
#240 Nem basztatásból mondtam, a végén azért a smiley-t is odaolvashattad volna:D -
donpedro #238 Ok, többet nem próbálkozom, bocs a szarakodás miatt...
Visszatérve a topic eredeti témájához, szerintem batty módszerével nem lehet 8.35 alá menni, és Strangerében, illetve a sajátomban sincs több 8.30-nál, szóval egyelőre meg vagyok lőve. -
donpedro #236 Azért nem kell leszólni, soha az életben nem raktam fel képet sehova, gyanítom, hogy te se úgy születtél, hogy ezt tudtad, ráadásul kb. 3 hete van netem életemben először. Kösz a tippet, a többit megspórolhattad volna...
Egyébként feltöltöttem a szolgáltatótól kapott tárhelyre a képet, de ha meg akarom nézni, akkor azt írja, hogy a lap nem jeleníthető meg. Ez miért van? Persze csak akkor válaszoljatok, ha nem esik nehezetekre... -
#234 hát azért ne legyetek már ennyire lehetetlenek wazz. a szolgáltatójánál mindekni kap szint x mega tárhelyet. pakoljad fel arra és onnan linkeld a képet:D