Hot Rod American Street Drag
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hoppá, ez a 7.79-es idõ lett, feltöltöttem a 7.78-at is ugyanoda, pb.jpg néven, ha valaki akarja belinkelheti, mert én már feladtam...
szerintem tudod mi a baj?Próbáld meg átnevezni a jpg-t valami egyszerûbbre,mondjuk a.jpg vagy ilyesmi!
Na jó, ha valaki meg akarja nézni, akkor a cím http://www.freeweb.hu/dpindex/new record.jpg
Nekem így bejön, remélem másnak is.
Nekem így bejön, remélem másnak is.
Hmmm, asszem tudom mit rontottam el.
![]()
Na lássuk!
![]()
Megpróbálom a freewebet.
Az eplaneten egy haveromnak van egy tárhelye, ami jelszavas, és a srác meg is adta a jelszót, stb. fel is ment a kép, de azt nem tudom hogy kell belinkelni, hogy a jelszavam is titkos maradjon, de a kép is nézhetõ legyen.
Rakd fel a freeweb-re!Annyi az egész hogy regisztrálod magad,egybõl küldik a mailt,hogy kész a tárhelyed,ftp-feltöltéssel felnyomod a képeket,legegyszerûbb windows commanderrel (új ftp kapcsolat stb..)
De ha ezzel megvagy még olvasd el a 260-as hozzászólást!
De ha ezzel megvagy még olvasd el a 260-as hozzászólást!
Na egy ilyen ingyenes tárhely szerverére szeretném én is feltenni, de még sose csináltam ilyet, szóval azt se tudom milyen tárhelyek vannak, és azt se, hogy hogy kell feltölteni...
Grave Digger örök érvényû 242-es hozzászólásához kiegészítésként még elmondom,hogy html kód beszúrásához regisztálnod kell magad (joco23) és értelemszerûen a képet fel kell tenni a netre (legegyszerûbb valamelyik ingyens tárhely szerverére)
Nem érted. Nem a linkeléssel van gondom, hanem a feltöltéssel, már többször is említettem.
Egyébként már 7.78-ról is van képem...
Egyébként már 7.78-ról is van képem...
Hogy hogyan kell 7.79-et belinkelni?Így:
He-he!
Egyébként a linkeléssel kapcsolatban olvassátok el a 242-es hozzászólást!
Idõközben sok próbálgatás után rájöttem hogy magasabb top speedel gyengébb idõt lehet menni mint az alacsonyabbal,mert ha a top speed-em 190 fölé ment akkor soha nem tudtam 8 másodperc alá menni,mert ahhoz hogy magasabb legyen a top speed,egyes alkatrészekbõl rosszabbat kell berakni és így csak lassabban lehet váltani!
He-he!
Egyébként a linkeléssel kapcsolatban olvassátok el a 242-es hozzászólást!
Idõközben sok próbálgatás után rájöttem hogy magasabb top speedel gyengébb idõt lehet menni mint az alacsonyabbal,mert ha a top speed-em 190 fölé ment akkor soha nem tudtam 8 másodperc alá menni,mert ahhoz hogy magasabb legyen a top speed,egyes alkatrészekbõl rosszabbat kell berakni és így csak lassabban lehet váltani!
7.79-em nekem is van. Van kép is róla, de mint azt már tudjátok nem tudok róla képet betenni.
Sajnos amirõl nincs képem, az egy 7.74, ugyanis amilyen állat vagyok, mellényomtam a screenshotnál, és utána kiléptem anélkül, hogy a profile el lett volna mentve. Mindenesetre, ha valaki elmagyarázná, hogy kell feltölteni a képet egy olyan tárhelyre, ahonnan be is tudom linkelni, akkor a 7.79-et én is belinkelem.
Top speeddel kapcsolatban, mentem már 8.40-et 195.73-al, szóval nem az számít.
Sajnos amirõl nincs képem, az egy 7.74, ugyanis amilyen állat vagyok, mellényomtam a screenshotnál, és utána kiléptem anélkül, hogy a profile el lett volna mentve. Mindenesetre, ha valaki elmagyarázná, hogy kell feltölteni a képet egy olyan tárhelyre, ahonnan be is tudom linkelni, akkor a 7.79-et én is belinkelem.
Top speeddel kapcsolatban, mentem már 8.40-et 195.73-al, szóval nem az számít.
Hidd el hogy ezzel a 187 mph-val simán le lehet menni 8 alá,ennél is jobbat mennék ha sikerülne rájönnöm hogy növelhetném még a végsebességet!
Ha egy kicsit azzal foglalkoznál hogyan javíthatsz a gyenge 8.35-ös eredményeden és nem kérdõjelenzéd meg irigykedve a teljesítményemet akkor lehet hogy neked is sikerülne jobb idõt menned,hülye láma!
jozo23,neked gratula a 7.80-hoz,de azért linkelj már fel légyszi egy screenshot-ot,mert így még mindig én vagyok a bajnok!! :-)))
Ha egy kicsit azzal foglalkoznál hogyan javíthatsz a gyenge 8.35-ös eredményeden és nem kérdõjelenzéd meg irigykedve a teljesítményemet akkor lehet hogy neked is sikerülne jobb idõt menned,hülye láma!
jozo23,neked gratula a 7.80-hoz,de azért linkelj már fel légyszi egy screenshot-ot,mert így még mindig én vagyok a bajnok!! :-)))
Egy biztos: próbáltam vagy 20x, elõször fék aztán gáz, elõször gáz aztán fék, nekem _nem_ vált zöld lámpa elõtt. Ez olyan biztos, mint ahogy itt állok :)
De végre van hangom is :D Eddig csak a lámpra zöldre váltásának, meg a beszerelt alkatrész csippanásának meg a célbaéréskor adott zenének volt hangja, a kocsinak, ilyeneknek NEM :)
De végre van hangom is :D Eddig csak a lámpra zöldre váltásának, meg a beszerelt alkatrész csippanásának meg a célbaéréskor adott zenének volt hangja, a kocsinak, ilyeneknek NEM :)
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
De basszus én nem tudok felváltani zöld lámpa elõtt. Ez miért van? 

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Simán lehet, a 8.23-as idõmnél, csak 185mph-val mentem
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Majd hozok nektek én is képeket... 

187.56-al 7.98 alatt? érdekes
Hello!!! Hogy a fenébe tudtok ti 7.98 alatt menni? Én soha nem tudok csak 8.35 körül csak...
Nico_La: Megsúgnád nekem hogy hogyan mentél ilyen idõt ha a max sebességed továbbra is 187.56 volt?:))))))))))))))))))
joasjaosjoajsasj, nagy a harc, de újra beszállok. ugyan a legjobb idõm egyelõre csak egy satnya 8.23, de hamarosan velem is számolni kell:D
Szóval az egész így néz ki!
Rendben van,szóltál,én gyakoroltam,most megint neked kell! ;))

Rendben van,szóltál,én gyakoroltam,most megint neked kell! ;))
azannya eddigi legjobb 8.25, de dolgozom még az ügyön:DD
Most dolgoznom kell, de hamarosan lesz ennél jobb idõm, :DDDD
a behun az az ehunnak egy elírott formája. És a Dikki hamarosan sajnos itt hagy minket, mert tanulnia kell:DDDD
Aha,gondoltam!Egy pillanat alatt rend termett a hozzászólásaim között!
Egyébként mi az a behun?
Egyébként mi az a behun?
Úgy linkelj, hogy a kép url-je így nézzen ki:
"htp://www.freeweb.hu/nicola/1/3.jpg"
Nem pedig nicola.freeweb.hu -val.
"htp://www.freeweb.hu/nicola/1/3.jpg"
Nem pedig nicola.freeweb.hu -val.
bakker, eccerûen nem tudtam elképzelni, hogy miért nem megyek 9 alá, aztán megvettem a legfaszásabb abroncsot, oszt 1.5 mp gyorsulás. hiába a rajtnál nem ragad le a kocsi, hanem megy mint a gép:D
Nahh 19 heti játék után, Nitro és Supercharger nélkül a legjobb idõm 8.65.....

KOcsivásárlásnál ha megnézegeted a kocsikat akkor lesz olyan kocsi ami a képen bár eredeti kocsit mutat amikor megnézed ezek a hülyeségek jönnek be..:)
Nemtom van-e vége a játéknak a Kinget lenyomtam,vele együtt mindenkit,a HR futamot még nem csináltam meg de sztem nemis fogom,annyira nemizgat a progi a hülyeségei miatt
Nemtom van-e vége a játéknak a Kinget lenyomtam,vele együtt mindenkit,a HR futamot még nem csináltam meg de sztem nemis fogom,annyira nemizgat a progi a hülyeségei miatt
Ez rendben van de én úgy se tudtam megnézni, ha közvetlenül a tárhelyen kattintottam a képem ikonjára. Ráadásul copypaste-el szoktam beírni az útvonalakat...
Most viszont bejött, amikor ráklikkeltem a tárhelyen, szóval nem értem...
Most viszont bejött, amikor ráklikkeltem a tárhelyen, szóval nem értem...
Honnént vannak ezek a kocsik?
Amúgy meddig érdmes játszani. Ki lehet hozni valamit?
Amúgy meddig érdmes játszani. Ki lehet hozni valamit?