417
Hot Rod American Street Drag
  • Grave Digger
    fúúú engem is hogy idegesített régebben, hogy ott a licence bélyeg a bal felsőben, ezért gyorsan meg is vettem a programot eredetiben (nahh yo ez csak vicc volt, leszedtem hozzá serialt):DD
  • Nico_la
    De!!!De a te képeiden sincs ám bélyeg
  • donpedro
    Tényleg, van valaki, aki top speedben többet tud az enyémnél? Ez egyébként 314.73 Km/h. Nem rossz egy ilyen tragacstól.
  • Grave Digger
    az nem illegális?:DDD
  • Nico_la
    Ok,csak akkor eltünne az idegesítő license bélyeg!
  • Nico_la
    Na már csak két század minusz kell hozzám és három donpedrohoz
  • donpedro
    Az enyém 5.04.00, de asszem találnék hozzá, ha nagyon keresgélnék.
  • donpedro
    Na, csak összejött, szóval, enyém a csúcs!!!

(Kár, hogy a 7.74-ről nem tudtam képet csinálni, akkor legalább kicsit pihenhetnék.
  • Grave Digger
    nahh alakul, de még mindig nem tökéletes, lassan lesz jobb is, csak már görcsöl a törött ujjam a sok gombnyomogatástól:DD

• Nico_la
    ja ja!
    HypeSnap-hoz tudok neked serialt adni ha 5.10.02-ed van!
  • Nico_la
    Ja ezt írtam!src
  • donpedro
    Nekem is most esett le...

Késő van...
  • donpedro
    Jézus anyám rájöttem, src kell, nem scr, de istentelenül hülye vagyok... :)

• Nico_la
    nem scr hanem src
  • donpedro
    Mostmár tényleg nem értem...

így linkeltem én:

img scr="http://www.freeweb.hu/dpindex/pb.jpg"

Természetesen az elejére és végere odaraktam a kacsacsőrőket.
  • donpedro
    Gondolom a pb.jpg elég egyszerű, nem? Még egy utolsó próbát megér.

• Nico_la
    Csak az a baj hogy most az én nevem alatt van,pedig ez a te érdemed!!!!
  • Nico_la
    TADA!!!!
  • Nico_la
  • donpedro
    Te meg tudod nézni a képet?
  • donpedro
    Hoppá, ez a 7.79-es idő lett, feltöltöttem a 7.78-at is ugyanoda, pb.jpg néven, ha valaki akarja belinkelheti, mert én már feladtam...
  • Nico_la
    szerintem tudod mi a baj?Próbáld meg átnevezni a jpg-t valami egyszerűbbre,mondjuk a.jpg vagy ilyesmi!
  • Nico_la
    Még mindig nem jó!
  • donpedro
    Na jó, ha valaki meg akarja nézni, akkor a cím http://www.freeweb.hu/dpindex/new record.jpg

Nekem így bejön, remélem másnak is.
  • donpedro
    Hmmm, asszem tudom mit rontottam el.

• donpedro
    Na lássuk!

• donpedro
    Megpróbálom a freewebet.
  • donpedro
    Az eplaneten egy haveromnak van egy tárhelye, ami jelszavas, és a srác meg is adta a jelszót, stb. fel is ment a kép, de azt nem tudom hogy kell belinkelni, hogy a jelszavam is titkos maradjon, de a kép is nézhető legyen.
  • Nico_la
    Rakd fel a freeweb-re!Annyi az egész hogy regisztrálod magad,egyből küldik a mailt,hogy kész a tárhelyed,ftp-feltöltéssel felnyomod a képeket,legegyszerűbb windows commanderrel (új ftp kapcsolat stb..)
    De ha ezzel megvagy még olvasd el a 260-as hozzászólást!
  • donpedro
    Na egy ilyen ingyenes tárhely szerverére szeretném én is feltenni, de még sose csináltam ilyet, szóval azt se tudom milyen tárhelyek vannak, és azt se, hogy hogy kell feltölteni...
  • Nico_la
    Melyik tárhelyre raktad fel a képeket?
  • Nico_la
    Grave Digger örök érvényű 242-es hozzászólásához kiegészítésként még elmondom,hogy html kód beszúrásához regisztálnod kell magad (joco23) és értelemszerűen a képet fel kell tenni a netre (legegyszerűbb valamelyik ingyens tárhely szerverére)
  • donpedro
    Nem érted. Nem a linkeléssel van gondom, hanem a feltöltéssel, már többször is említettem.
    Egyébként már 7.78-ról is van képem...
  • Nico_la
    Hogy hogyan kell 7.79-et belinkelni?Így:

He-he!
    Egyébként a linkeléssel kapcsolatban olvassátok el a 242-es hozzászólást!
    Időközben sok próbálgatás után rájöttem hogy magasabb top speedel gyengébb időt lehet menni mint az alacsonyabbal,mert ha a top speed-em 190 fölé ment akkor soha nem tudtam 8 másodperc alá menni,mert ahhoz hogy magasabb legyen a top speed,egyes alkatrészekből rosszabbat kell berakni és így csak lassabban lehet váltani!

• Grave Digger
    nézzed meg a 242-es hozzászólást
  • donpedro
    7.79-em nekem is van. Van kép is róla, de mint azt már tudjátok nem tudok róla képet betenni.
    Sajnos amiről nincs képem, az egy 7.74, ugyanis amilyen állat vagyok, mellényomtam a screenshotnál, és utána kiléptem anélkül, hogy a profile el lett volna mentve. Mindenesetre, ha valaki elmagyarázná, hogy kell feltölteni a képet egy olyan tárhelyre, ahonnan be is tudom linkelni, akkor a 7.79-et én is belinkelem.

Top speeddel kapcsolatban, mentem már 8.40-et 195.73-al, szóval nem az számít.
  • Nico_la
    Hidd el hogy ezzel a 187 mph-val simán le lehet menni 8 alá,ennél is jobbat mennék ha sikerülne rájönnöm hogy növelhetném még a végsebességet!
    Ha egy kicsit azzal foglalkoznál hogyan javíthatsz a gyenge 8.35-ös eredményeden és nem kérdőjelenzéd meg irigykedve a teljesítményemet akkor lehet hogy neked is sikerülne jobb időt menned,hülye láma!
    jozo23,neked gratula a 7.80-hoz,de azért linkelj már fel légyszi egy screenshot-ot,mert így még mindig én vagyok a bajnok!! :-)))
  • dikki*yysw
    Egy biztos: próbáltam vagy 20x, először fék aztán gáz, először gáz aztán fék, nekem _nem_ vált zöld lámpa előtt. Ez olyan biztos, mint ahogy itt állok :)
    De végre van hangom is :D Eddig csak a lámpra zöldre váltásának, meg a beszerelt alkatrész csippanásának meg a célbaéréskor adott zenének volt hangja, a kocsinak, ilyeneknek NEM :)
  • dikki*yysw
    De basszus én nem tudok felváltani zöld lámpa előtt. Ez miért van?
  • Grave Digger
    Simán lehet, a 8.23-as időmnél, csak 185mph-val mentem