417
Hot Rod American Street Drag
  • dtk1985
    Hogy lehet kettesbe rakni a kocsit meg a lampa elott? Probaltam ugy hogy nyomom a gazt meg a feket is egyszerre de ha sebesseget akarok rakni akkor neutralba marad
  • donpedro
    Ejnye már csak 3. vagyok... :)
    De még mindig enyém a Top Speed Record, hhaahhaa!! :)
  • Sanca
    Na, hát nekem ennyi jött össze.
  • Grave Digger
    Cxer olvass picit vissza. Egyébként indulás előtt kettesbe fel, aztán lámpánál hármas-->nitró, négyes, ötös, a többi meg már megy magától.
  • KG21
    csak az a baj hogy nem tudom taskban futtatni a játékot, mert hibaüzenettel kilép, úgyhogy gamespy-al nem megy a dolog.
  • KG21
    Én szívesen multiznék
  • Stranger
    akar vki multizni?
  • KG21
    helló emberek! Én még csak tegnap fedeztem fel el ezt a remek játékot, viszont azóta alig bírtam abbahagyni! Nagyon el van találva sztem.
    Az én kis drágám egyébként így fest:
  • Grave Digger
    Áhhh, BF nem játék. SOF2 POWAAAA:DDDD
  • Nico_la
    Na akkor majd összehozzunk,ha pont forumozunk mindketten!!!
  • Skynet
    Csak ezzel vezetem le a battlefield okozta feszültséget..:)))
  • Grave Digger
    Ahh későn vettem észre, amit beírtál:(((. Pedig mentem volna.....
  • Nico_la
    Nem jön valaki gamespy-ra egyet gyorsulni?Valami jó gyors arc!Mondjuk Skynet,Donpedro vagy Grave Digger????
  • Nico_la
    Bizony számít!
  • Sanca
    Telleg az szamit vmit az idobe hogy mennyi a cuccok durability-je?
  • Sanca
    Aha, kosz. Megvettem a 2. legjobbat mer ujsiban volt, de nem gyorsult semmit. Gondoltam legjobb sem fog gyorsitani... De tevedtem akkor:)
  • Grave Digger
    Persze, megveszed a legjobb gumit:D
  • Sanca
    Sracok, billel meg lehet vhogy oldani hogy az elejen ne porogjon ki ANYIRA a kerek?
  • Grave Digger
    wazze te egész nap ezt nyomod?:DDD
  • donpedro
    Nnnaaannneee!! :)

Egyébként emlékszem, hogy amikor 8.35 volt a legjobb időm, arra is milyen büszke voltam, és meg voltam győződve róla, hogy nem lehet 8 másodperc alá menni. Mostmár nem vagyok biztos benne, hogy nem lesz ez az idő 7.50 alatt...
  • Grave Digger
    köcsöööög:DDDD
  • Skynet

;))))
  • Grave Digger
    Nekem meg csak az a kép róla az egyetlen bizonyítékom, amit belinkeltem. A nagyobb baj viszont az, hogy azóta még a közelébe sem megyek a 7.81-nek:(((
  • donpedro
    Nekem hasonló volt a 7.74-el, csak épp mentés híján az végleg elszállt...
  • Grave Digger
    őőőőőő 7,88, a 7.81-ről
  • Grave Digger
    Bazzeg ma beléptem a játékba, nézem az időmet és 8.88, hogy a picsába, mikor itt a shoti a 8.81-ről!!!!!!
  • Nico_la
    Na jó csak hogy ne csöngessen a BSA letörlöm a HyperSnapot és holnap megyek megveszem a boltban :-))))
  • Nico_la
    Az a baj hogy én már mindenféle alkatrészt lecseréltem max-ról,gyengébbre,és akkor valahogy felkapaszkodtam 190 mph-fölé,de akkor mindig nagyon rossz időt mentem!Ha meg minden alkatrészből a legjobb van a verdában akkor nem megy gyorsabban 187-nél!Pedig ez a pár mph még biztos jelentene jó pár 100-ad másodpercecskét!
  • donpedro
    Egyébként 5.10.02-höz már én is találtam...
  • donpedro
    Látjátok, nekem bő 11 rugóból is megy a cirkáló...
  • Nico_la
    Mondjuk az én verziómban nem egy bélyeg volt a bal felsőben,hanem három átlósan,beterítettték az egész képernyőt
  • Grave Digger
    reszkessetek:DDD
  • Grave Digger
    Nahh döglöm, mert 6-kor ébresztő és munka, de holnap javítok:DD
  • donpedro
    Te bár tudnám, amikor ez sikerült, akkor még egész másképp mentem, és a legjobb időm kb. 8.40 volt.
  • Grave Digger
    hehe:DD
  • Nico_la
    én adni gondoltam,nem eladni :-))))
  • Grave Digger
    Egyébként hogy a turhába ér 14 gurigát a kocsid te tróger? hozzászámolja azt is mennyiért vetted?
  • Nico_la
    Én ennyivel még sosem mentem,hogy csinálod ezt a 195-öt?
  • donpedro
    Látod, hogy elegánsan visszautasítottam, nem?
  • Grave Digger
    jahh, de én nem árulom:DD