417
Hot Rod American Street Drag
-
#367 Hogy lehet kettesbe rakni a kocsit meg a lampa elott? Probaltam ugy hogy nyomom a gazt meg a feket is egyszerre de ha sebesseget akarok rakni akkor neutralba marad -
donpedro #366 Ejnye már csak 3. vagyok... :)
De még mindig enyém a Top Speed Record, hhaahhaa!! :) -
Sanca #365 Na, hát nekem ennyi jött össze.
-
#364 Cxer olvass picit vissza. Egyébként indulás előtt kettesbe fel, aztán lámpánál hármas-->nitró, négyes, ötös, a többi meg már megy magától. -
#363 csak az a baj hogy nem tudom taskban futtatni a játékot, mert hibaüzenettel kilép, úgyhogy gamespy-al nem megy a dolog. -
#362 Én szívesen multiznék -
#361 akar vki multizni?
-
#358 helló emberek! Én még csak tegnap fedeztem fel el ezt a remek játékot, viszont azóta alig bírtam abbahagyni! Nagyon el van találva sztem.
Az én kis drágám egyébként így fest:
-
#357 Áhhh, BF nem játék. SOF2 POWAAAA:DDDD -
#356 Na akkor majd összehozzunk,ha pont forumozunk mindketten!!! -
#355 Csak ezzel vezetem le a battlefield okozta feszültséget..:)))
-
#354 Ahh későn vettem észre, amit beírtál:(((. Pedig mentem volna..... -
#353 Nem jön valaki gamespy-ra egyet gyorsulni?Valami jó gyors arc!Mondjuk Skynet,Donpedro vagy Grave Digger???? -
#352 Bizony számít! -
Sanca #351 Telleg az szamit vmit az idobe hogy mennyi a cuccok durability-je? -
Sanca #350 Aha, kosz. Megvettem a 2. legjobbat mer ujsiban volt, de nem gyorsult semmit. Gondoltam legjobb sem fog gyorsitani... De tevedtem akkor:) -
#349 Persze, megveszed a legjobb gumit:D -
Sanca #348 Sracok, billel meg lehet vhogy oldani hogy az elejen ne porogjon ki ANYIRA a kerek? -
#347 wazze te egész nap ezt nyomod?:DDD -
donpedro #346 Nnnaaannneee!! :)
Egyébként emlékszem, hogy amikor 8.35 volt a legjobb időm, arra is milyen büszke voltam, és meg voltam győződve róla, hogy nem lehet 8 másodperc alá menni. Mostmár nem vagyok biztos benne, hogy nem lesz ez az idő 7.50 alatt... -
#345 köcsöööög:DDDD -
;)))) -
#343 Nekem meg csak az a kép róla az egyetlen bizonyítékom, amit belinkeltem. A nagyobb baj viszont az, hogy azóta még a közelébe sem megyek a 7.81-nek:((( -
donpedro #342 Nekem hasonló volt a 7.74-el, csak épp mentés híján az végleg elszállt... -
#341 őőőőőő 7,88, a 7.81-ről -
#340 Bazzeg ma beléptem a játékba, nézem az időmet és 8.88, hogy a picsába, mikor itt a shoti a 8.81-ről!!!!!! -
#339 Na jó csak hogy ne csöngessen a BSA letörlöm a HyperSnapot és holnap megyek megveszem a boltban :-)))) -
#338 Az a baj hogy én már mindenféle alkatrészt lecseréltem max-ról,gyengébbre,és akkor valahogy felkapaszkodtam 190 mph-fölé,de akkor mindig nagyon rossz időt mentem!Ha meg minden alkatrészből a legjobb van a verdában akkor nem megy gyorsabban 187-nél!Pedig ez a pár mph még biztos jelentene jó pár 100-ad másodpercecskét! -
donpedro #337 Egyébként 5.10.02-höz már én is találtam... -
donpedro #336 Látjátok, nekem bő 11 rugóból is megy a cirkáló... -
#335 Mondjuk az én verziómban nem egy bélyeg volt a bal felsőben,hanem három átlósan,beterítettték az egész képernyőt -
#334 reszkessetek:DDD -
#333 Nahh döglöm, mert 6-kor ébresztő és munka, de holnap javítok:DD -
donpedro #332 Te bár tudnám, amikor ez sikerült, akkor még egész másképp mentem, és a legjobb időm kb. 8.40 volt. -
#331 hehe:DD -
#330 én adni gondoltam,nem eladni :-)))) -
#329 Egyébként hogy a turhába ér 14 gurigát a kocsid te tróger? hozzászámolja azt is mennyiért vetted? -
#328 Én ennyivel még sosem mentem,hogy csinálod ezt a 195-öt? -
donpedro #327 Látod, hogy elegánsan visszautasítottam, nem?
-
#326 jahh, de én nem árulom:DD