5-en 1 ellen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt a link ha valaki még nem szedte le, itt monden megtalálható:
http://debrecen.lame.hu/
Most nézem a videót, ezek szánalmasak vazzag:DDHogy lehet idáig eljutni?!:DDDDD
Tárgyalás nélkül kivégezni az összeset, ez az én javaslatom!:D
War. War never changes.
Most értem haza nyaralásból, és látom új õrület ütötte fel a fejét.
Már végig próbáltam egy pár linket, de nem nagyon akartak mûködni.Egy RTL klubbos riportot megnéztem már, de igazándiból a nyers videóra lenne szükségem, vagy esetleg egy kulcsszóra amit be tudnék irni a Kazaa keresõbe.
Elõre is köszi a segitséget!:)
War. War never changes.
Na mindegy, valakinek el kellett készíteni, most én voltam az :)
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülõk kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
* Joe| has quit IRC (Connection reset by peer)
* hl^ZpO has joined #debrecen_suxx
* KlaiT has joined #debrecen_suxx
* AudiPower is now known as Audi|Off
* Joe| has joined #debrecen_suxx
* zoleeka has joined #debrecen_suxx
* zoleeka has left #debrecen_suxx (zoleeka)
* Zolee-ka has quit IRC (Ping timeout)
* Becike has left #debrecen_suxx (Becike)
* ZOOLE has quit IRC (Ping timeout)
* Dav-- has joined #debrecen_suxx
War. War never changes.
War. War never changes.
én kb 2 napja mircezek, remélem tudtam segíteni azért :) másról szinte szó sincs csak a törpérõl
War. War never changes.
Régen, nagyon régen....Én is voltam ilyen helyzet be mikor én voltam 4.-es vagy 5-es v. 6-os akkor oda hívtak haverként(egy egy koru gyerek ez "vert el:)" meg ott volt pár 8.-os) elkapot hátulról azt csak beszorítota a fejem a gyerek...(akkor még nem nagyon tudtam verekedni. Most már azzér sztem javítottam képeségeimen. BOX, Thai-Box- Ezt most nem nagy szájuan mondtam.) Na 3-an egy ellen. Ehh... Na mindegy a gyerek 2 nap múlva jött oda haverként, hogy nem-e megyek már ki vele a játszotére. (vajon miért) khm-khm-:) megtapasztalta milyen 2 8-ossal egyedül.:)(azzér már idõsebb vagyok) Na érdekess az élet. #383 lol. Ja a #385-as képen csak nem levette a szemüvegét a csicska. Igaza van annak aki mondja, hogy tényleg minden a lélekjelenlétedtõl függ. "Ha meg nem, akkor vagy õ veri el a támadóit vagy õt verik el de nagyon (az utóbbi a valószínûbb ilyen esetekben)"
Igen igen az uttobi az ilyen esetbe a valószínû de mivan ha a támadóidnak csak nagy a szája és csak ugatnak messzirõl de mikor te oda mész és felteszed ezt a kérdést: "Megmondjátok mi bajotok van velem?" Lehet ilyen választ kapsz:" Ö-öö-ö semmi-semmi..."- Na ilyenkor jól ellehet beszélgetni. És akkár a haverjaid is lehetnek.-Tapasztalat. :)
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
War. War never changes.
War. War never changes.

War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.