5-en 1 ellen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

bocs Sodi de ezt nem lehetett kihagyni 😊)
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
00:01] Sephi> ki az a csaj a filmben?
00:01] lausbub> egy IRC-s 😊
00:01] Sephi> hihe
00:01] Sephi> 😊
00:01] Sephi> le kurva anyaztad ?😊))
00:01] lausbub> le...
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

War. War never changes.
Gladiátor: Te ki vagy? 😊
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
War. War never changes.

Tényleg, ha belegondolok a csapatban mindenki törpe volt.Most már értem miért fújtak ezek egy követ😊
én a halász bástyán😊
jot röhögtem.. 6 perc után kussoltak 10 percig..full ideg voltam mert amásikat pont nem láttam.. aztán 5 perc alatt behozták magukat.. 300 szart löttek el..aztánjol be is gyuladt aztán minden a hajo felett robbant fel😊lol
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
"(tboyka):Hír, nem tudom mennyire új: C0v4ry-t kirúgták a munkahelyérõl. Egy-két ember nyomozást indított, hogy hol is dolgozik a csávó. Így elõkerült a fõnöke e-mailcíme is. Aztán írtak egy levelet, hogy nézze már meg, mivel tölti szabadidejét az egyik beosztottja...és betették a levélbe a melleslegen található videó linkjét(akkor még élt a link) A csávónak még 14:49 percig volt munkája(eddig tart a video), utána õ is tovább gyarapította a munkanélküliek népes táborát...😊 "
Bázzeg...
na megvan a link a teljeshez. látva egy filmcím jut eszembe: nyomorultak. mindkét részrõl. a srác aki kapott azért mert kib*nagyképû volt az irc-n aztán meg a találkozás elején, akik meg fenyítették azért mert ezt nem így kell elintézni. az rendben van hogy adtak egy pár pofont, de az a sok hülyeség amit hozzá mondak mindannyian az szánalmas. mindegyikük egy kis senkiházi