5-en 1 ellen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gladiator
vagy nem?

Gladiator
ma lesz a kékfény

Sephi
ize... latta valaki a kek fenyt?😊 mit mondtak ott?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Gladiator
biztos tudjátok, de HOLNAP A KÉKFÉNYBEN!

[HUN]PAStheLoD
biztos nem õ csinálta 😊 valamelyik meleg haverja!
bocs Sodi de ezt nem lehetett kihagyni 😊)

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

PResident Evil
kivételesen Sodi nagyon alkotott 😊))

Sephi
Ahahahahhah 😉

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
00:01] Sephi> kerdes
00:01] Sephi> ki az a csaj a filmben?
00:01] lausbub> egy IRC-s 😊
00:01] Sephi> hihe
00:01] Sephi> 😊
00:01] Sephi> le kurva anyaztad ?😊))
00:01] lausbub> le...

Gladiator
aza a folytatás

Dynamic
Annak tudatában, hogy a mokeszát akarják lefilmezni, akkor mit tippelsz?😉
[HUN]PAStheLoD
aham

Sephi
Leszz majd A Torpe aztan A Torpe Viszavag es majdan a Torpe viszater rez is? Es jaccik majd benne a Mivan Meg Gregor is? Es a Na t Ali Pot Mann?

[HUN]PAStheLoD
-nájsz 😄D

Sephi
Ehh bazz...

Astaroth
Törpe vagyok bazmeg... csett...nem nem vagy az

Ez LOÁL!!!

CSOCSO
én igeen😊))))

Factor_007
nem rossz 😄D

PResident Evil
lol :-DDDDDDDD

Manta
Durva, mi?
én egyszer se birtam végignézni, még a 10 megásat se

nem csak a haveroknak megmutatom akiknek nincsen nete

War. War never changes.

[HUN]PAStheLoD
na nee 😊

KeKKSZike
És mikor? Hogyan? 😊

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Gladiator
kekkszike: majd rájössz!

Gladiator
ehh, magyar tûz:-DD

KeKKSZike
Hát az biztos, hogy most a debreceni kemény csávók szívnak egy kicsit! Én csak azt nem értem, hogy nincs jobb dolguk?
Gladiátor: Te ki vagy? 😊

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

CSOCSO
te ilyen soxor nézed ezt a szart?😊))))))))))))
Fúj az a csaj egy undorító majom! Egyszer néztem végig a video végét, aztán azóta mindig áttekerem mert nem bírom másodszor is végighallgatni az okoskodását. Kíváncsi vagyok mit csinált volna ha egyedül van...

War. War never changes.

CSOCSO
Ez a Magyar Tûz!😊 de a Görög Tûz se volt ronda😊
jaja, meg azt is mondta, hogy a csákó 4 bordáját töri el vele. biztosan erõs keze lehet.nem kell "közben" váltania

Aramir
Biztos a rossz minõségû videót nézted... Hát milyen karvaly orra van a csajnak???

PResident Evil
még mindig ezen lovagoltok ? lol

Dynamic
A törpe, akivel az elején is társalog.
de a csaj a -képernyõn legalábbis- nem tûnt rossznak, õt szivesen "megbüntetném"

C0v4ry - õ melyik? a szakállas vagy a törpe?

I.C.ram
Én is a várból néztem. Tényleg fullra azthittem, hogy az valami speckó effekt! 😄 Kurvajó volt. Azthittem beújítottak Napalmmal, és a szökõkútellentetjét próbálták szimbolizálni 😛 😄
Dynamic
A törpe securitysrõl nem is beszélve.
Tényleg, ha belegondolok a csapatban mindenki törpe volt.Most már értem miért fújtak ezek egy követ😊
CSOCSO
LOL. hol voltál?
én a halász bástyán😊
jot röhögtem.. 6 perc után kussoltak 10 percig..full ideg voltam mert amásikat pont nem láttam.. aztán 5 perc alatt behozták magukat.. 300 szart löttek el..aztánjol be is gyuladt aztán minden a hajo felett robbant fel😊lol
I.C.ram
Én végig azthittem, hogy valami látványelem! Kurvajól nézett! 😄 Lehet pyromániás vagyok? 😛
Nem baj, a törpe is rajta volt...

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

CSOCSO
LOOOL kigyuladt a hajo amirõl a tuzijátékot csapatták..😊)))))nembaj végülis igy is felrobbant rajta minden😊 majd képeket is teszek be nektek😊
Gladiator
pfûûûûûû..... ez egyre durvább lesz. végén kitiltják magyarországról. de a többieket mérnem baszogatják? az a körszakállas pasi is elég fasz volt, meg a törpekurva is.

Dynamic
Az indexen olvastam:

"(tboyka):Hír, nem tudom mennyire új: C0v4ry-t kirúgták a munkahelyérõl. Egy-két ember nyomozást indított, hogy hol is dolgozik a csávó. Így elõkerült a fõnöke e-mailcíme is. Aztán írtak egy levelet, hogy nézze már meg, mivel tölti szabadidejét az egyik beosztottja...és betették a levélbe a melleslegen található videó linkjét(akkor még élt a link) A csávónak még 14:49 percig volt munkája(eddig tart a video), utána õ is tovább gyarapította a munkanélküliek népes táborát...😊 "

Bázzeg...
http://www.dumaujvaros.hu/viewtopic.php?topic=2435&forum=1
na megvan a link a teljeshez. látva egy filmcím jut eszembe: nyomorultak. mindkét részrõl. a srác aki kapott azért mert kib*nagyképû volt az irc-n aztán meg a találkozás elején, akik meg fenyítették azért mert ezt nem így kell elintézni. az rendben van hogy adtak egy pár pofont, de az a sok hülyeség amit hozzá mondak mindannyian az szánalmas. mindegyikük egy kis senkiházi

Gladiator
hanyas port?

Gladiator
folyamatossan azt írja ki, hogy invalid username.

Gladiator
megvan