Madden NFL 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
Lehet hülye vagyok de fingom nincs milyen dynasty módról beszélsz.. egyébként ha a franchiseról akkor csak az alapszakasz kezdetétõl menedzselheted a csapatodat szóval az owners box csak onnantól mûködik.. az elsõ 4 meccsen még nem. De még mindig nemvágom mi az a dynasty mód...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Vanek
dynastiban mért nem lehet saját csapattal lenni?

R U Ready?!?!? ...broken soul...

Bucser
olvasd át a manualt olvasd át a readme-t aztán kérdezz.. Mire ezek végére érsz tudod mi az a QB CB HB RB TE LB WR etc. MI a szerepe a defensive linenak mi a tackle, a sack, a touchdown, a punt, a field Goal, 1st- 2nd- 3rd- 4th down, az incomplete pass, a attempt/ completion arány és a többi kis statisztika... Azért nézz utána a neten mondjuk American Football rules, vagy ajánlom a www.wolves.hu oldalt itt le vannak írva a szabéályok a poziciok meg majdnem minden..

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Vanek
dynastiban mért nem lehet saját csapattal lenni? mik a posztok ebbe a játékban? -életemben nem láttam még amcsifociimeccset...- sajátcsapat drukkert sem lehet? melyikm a legjobb csapat?

Szerintem sincs sok esélyed, az EASports-os játékok híresen szarok ezen a téren, mindegyiknek pocsék a netkódja. Még 512-es ADSL-el is szaggatnak.

Csodálkoznék, ha lehetne 😞
Ha egy sima modemmel is lehet játszani, akkor engem érdekel a dolog.
A cycling manager kiválóan játszható 33,6-os modemmel.
Lehet, hogy ezt is lehet?

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Nem tudjátok hogy lehet beállítani multyban, hogy esti meccs legyen? Jah és hogy lehet statokat menteni?
Én mindenkinek ajánlom a most indult ligánkat! Igaz, hogy a mostani már tele van, de kb 2-3 hét és indul a következõ, ahol már jóval több csapi lehet. Ha lesz rá lehetõség, akkor bevezetjük a már NBA ligákban alkalmazott cseréket, sérüléseket és esetleg még a franchise-t is. Bár ez nagyban függ attól, hogy vki tud-e csinálni nekünk php-s felületet! 😉 http://nflleague.uw.hu/
Azt javaslom, hogy az Interception-t all-maddennen állítsd jóval lejjebb, a többi az maradhat, mert szerintem abban túl erõs a CPU.

Na majd kipróbálom ezeket all-maddenen, csak persze fordítva. Tegnap nem tudtam, mert NHL napot tartottam.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

greenboy
2005-ben is lehet : )
Én is azzal "nyomom"

robotnyk
lehet, én próbáltam is még a 2004et, de a támadásban/védekezésben változó funkciók miatt nem tudtam megszokni.
Vanek
lehet gamepaddel játszani?

Multiban nemigen tudnék franchise-t játszani, én meg azt szeretem.

Pro fokozaton, nálam a QB accuracy és a WR catching kivételével minden 35, csak ezt a kettõt hagytam 50-en (de én csak 8 perces negyedekkel nyomom, ha hosszabbat akartok, akkor ezt is érdemes lejjebb venni), az ellennél meg az interception kivételével minden 65-ön van, az int-et hagytam 50-en.

Az egyetlen dolog, ami nem tetszik, az a fumble, abból nagyon kevés van, 2-3 meccsenként 1, de azt sehol nem tudom állítani.

Off

Marha jó meccs volt a Cowboys-Redskins! 😊)
Kár, hogy a rézbõrûek a végén nem bírtak feljönni x-re. Portis meg egyszerûen elképesztõ!

On

ott a pont
szeirntem is sokkal jobb volt multiban mint singleben meg ha ki is kaptam mint az állat 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Az az igazság hogy multiban kell az ilyen gamekkel játszani.

akkor nem vagy elég figyelmes, pedig scriptek az ipban eléggé nyilvánvaloak ujabban ea-nál :/

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Nosza, oszd meg velünk!

Script ide vagy oda, az utsó percben csináltam most egy 98 yardos TD pass-t. 😊)) Bár elég sima lett a vége (28-6, ha jól emlékszem), meccs közben azért nem volt ilyen egyszerû a dolog, 4-szer is a saját redzone-omban állítottam meg az ellent, kétszer field goal lett belõle, kétszer pedig turnover on downs.

Szóval asszem megvan a jó beállítás, legfeljebb egy kicsit kell még tolni a CPU-n feljebb, ha én is fejlõdök.

Spy Hun
Megbeszélsz vkivel 1 meccset és IP alapján csatlakoztok...

Spy Hun
próbálgasd 1szer el fog indulni...Az lenne a baj ha 404.php lenne 😉

Vanek
van aki a wandoo-ról szedte le? mert nekem a 33.file-t vmi 503php val szedte le és nem tom micsináljak vele?

Hogy mûködik ez az on-line dolog?
Hova kell kapcsolódni, kik vannak ott, meg ilyesmi?

Bucser
MOst Játszottam Online a Detroit Lions ellen a Miami Dolphins-al😊 2 ponttal nyertek az oroszlánok😊 A gond ott kezdõdött, hogy kirúgásnál megkaptam a fogadás jogát viszont az elsõ playbõl csináltak egy interceptiont és el is vitték td-re.... onnantól a földön játszottam... a TD-jaim után a conversion-t erõltettem hátha képes vagyok fordítani az álláson, de sajnos túl nagy falat volt ezért sorban sikertelenek voltak... Habár TD-ok széámában kiegyenlített volt a végére a játék sajnos a field goalok kihagyása megbosáthatatlan volt...a végeredmény 27:25 a Lionsnak (a szépítõ TD- az utolsó 20 MP-ben kezdett játékkal vittem be 4 Mp-el a lefújás elõtt. kezdtem neki egy 30 Yardos Pass futtatásnak pont 0:00-ra ért be a játékosom.. field goal-t már idõn túl 0:00-ás óraállásnál rúgtam... Íg lett a végeredmény 25:27... elszúrtam ez van😊 De élménynek nem volt az utolsó😊

bit-tel, és nem byte-al , természetesen

Én játszanék online, de hát 33,6 k-val nem kellenék sehova 😊

robotnyk
legfeljebb alkalmanként játszanék online, a kötelezõ játékot nem szeretem, másrészt nem vagyok olyan jó. (errõl Petya tudna mesélni, bár azóta fejlõdtem sokat 😊)
Bucser
Én az EA játékoknál a gép szemtelen csalásait nem vagyok képes nem észrevenni... NFSU-nál FIFA-nál NBA-nél mindenhol Még maddenben is ha nyerésre állsz akkor ellenfél azonnal olyan tempóban kezd el játszani ahogy egyébként nem lenne képes... MAddennél értem ezalatt azt, hogy képes úgy felállni egymás után ahogy ha a hozzárendelt off playbook szerint lehetetlen lenne.. (tehát bizonyos edzõk nem használnak valóságban adott formációkat vagy ha az adott csapatot választod akkor te nem tudod a saját edzõjével használni) De ez még a kisebb dolog a legidegesítõbb az, hogyha szoros a meccs akkor sorban csinálja az olyan interceptionoket amiket nem csinálhatna valóságban. Meg lefutja egy HB-vel a WR-t meg ilyenek.. ezek kicsit durva dolgok IMO... Szóval undorítóan meglátszik ahogy az AI benomja a turbo dolgot...

Szerintem is látszik a script, de az tény, hogy ebbõl a szempontból a Madden a legjobb az EASports-os játékok közül. A többi game-ben sokkal durvább dolgok vannak.

Bucser
Miért nem játszol online?? az az igazi kihívás😊 MOndjuk majd a köv fordulójában az online ligának?

Észrevettétek, hogy franchise módban az újságüzenetek néha meglehetõsen "furcsák"?
Pl. beharangozó a Patriots-Steelers meccsre.

""A Steeleres bikaerõs csapat (megj.: Overall 77 😊), kizárt dolog, hogy a Steelers megverje. Tipp: Patriots-Steelers 23-17""
Nem írtam el semmit, így volt leírva.

Aztán volt olyan, hogy mind az 5 cikk szó szerint ugyanazt tartalmazta, ugyanarról a játékosról.
LOL, van itt még mit javítani, persze azért sokat dob a hangulaton.

robotnyk
mindennap játszom 1-2 meccset, amióta megvan 😊
plusz a 2003, 2004et is gyûrtem egy ideig.
Én éppen az all-maddenen gondolkozom, hogy állítgatok rajta.
Mindíg, minden sportjátékot a legnehezebb szinten játszom, így muszály leszek itt is.
Belefog telni egy kis idõbe, de majd próbálkozom.
Tapasztalatom szerint all-pro kb. ezek mûködtek nálam.
- CPU mindenben kb. 40-45. Rúgásban, futásban magasabb, passzban, védekezésben alacsonyabb.
- Human kb. 55-60, és ellentéte a CPU-nak.

Fordítottam egyet a dolgon, nem az all pro fokozatot húztam lejjebb, hanem a pro-t feljebb. Így egész jó meccseket lehet nyomni, legutóbb 27-20-ra vertük a szenteket, és nagyjából a statisztikák is stimmeltek. 😊

akkor nem játszottál még vele elegett. szvsz itt is eléggé látszik a script..., de tény nhl-ben kcsiit jobban de itt se sporoltak vele...

Nos, én próbálgattam állítani az AI csúszkákat, de sok eredménye nem volt, legalábbis támadásban. All-Pro fokozaton 200 yard fölé sem tudok jutni passzokkal, és minden meccsen van 5-6 interception, még akkor is, ha a CPU interception csúszkát teljesen leveszem 50-rõl 15-re.

Ráadásul az a poén, hogy ha nem babrálok semmit, hanem default beállításokkal játszok all-pro fokozaton, akkor is kb. ugyanannyira megy, 1-2 TD-ra minden meccsen jó vagyok, de többre nem, beállítástól függetlenül.

Viszont a védekezésen meglátszik a változtatás, az átállított értékekkel ritkán kapok 20 pont fölött, de elõfordul. (Default beállításnál, a 40 sem ritka...)

robotnyk
persze csak játékmenetben, mert a játékosok mozdulatai viszont durván azok (egymásba sétálnak, ugranak stb.)
robotnyk
szvsz a legkevésbé scriptelt (vagy a legjobban leplezett 😊) a Madden.
Spy Hun
VBT3-BYQM-YB2W-NX78-MRLD

ez nem csalás csak játéktechnikailag elég gagyi dolog 😊

A "negatív csúcsom" eddig az volt, amikor
- a FIFA2003 játszása közben (CPU ellen) egyszercsak elborult az agyam, két csapással három darabra törtem a billentyûzetet, majd kivettem a cd-t a meghajtóból és apró darabokra törtem.
A barátom, akivel együtt játszottunk, nem mert hozzámszólni, amíg el nem mosolyodtam, félelmében.

Persze erre nem vagyok büszke, hoszen egy emberi gyengeség volt, de ilyen okozására is képes egy játék (ha csal).

én focival már elvbõl nem jáccok, semmi értelme
nhl a kedvencem de az is egyre szarabb lesz idõvel..., ezt meg kiprobáltam, multi be is jött pl de a gép csak idegel a scriptjeivel szal del lett ebbõl is :/

Abban viszont neked igazad van.
Én is tapasztaltam (lásd: nhl2004).
Undorító.
Maddenban még elviselem.
A legjobban csaló program egyébként a PES3, de azt abba a topikba nem merem beírni. 😊
Néha az egész utca visszhangzik a káromkodásomtól, annyira pofátlan (5 *-on.)

én nagyon nem errõl beszéltem hanem arról a stilusról amit az ea csinál..., amikor nem rajtad mulik hogy megvered e a gépet hanem rajta akármit csinálsz is..., de haggyuk 😊

Nos persze, tökéletes realizmus nincs, ez csak egy játék.
De azért szeretek törekedni rá.
Maddenben akkor jó ha kb. 55-75 snaped van, nem több.
Ezt 15 perces negyeddel ki is tudom hozni, ha lefuttatom mindig az órát 2-3 mp-re.
Pontszámban 0-40 között már jó, persze mindíg figyelem a ligaátlagot. Az nagyon nem jó amikor a Patriots támadó átlaga 15 körül van, inkább 25 a reális. Tehát az általam lejátszott meccseken jó ha kijön ez az átlag.

És ezekre azért lehet törekedni, vagy beállítást találni.
Nyílván, ha az ellenfél 15 INT-et csinál ellened egy meccsen Brady ellen, akkor elkezdesz gondolkodni, hogy lejjebb kéne veni azt csúszkát CPU defense-nél.

Vanek
légyszi egy cd key code ot írjatok!!!

én nem azt mondtam hogy a 40 pont nem reális hanem az hogy elõre meg van tervezve mi fog töténni 😊

air23
azert ha a sport 1 en vasarnap este neztetek a meccset akkor lathattatok hogy a 40 pont realis 😊)