715
Madden NFL 2005
-
Glasses #395 Be kell állitani valahol mert nekem nem koszolodik? -
#394 Igen -
Glasses #393 A játékban koszolodnak a mezek? -
#392 ha csinálod a faszit, be lehet állítani, hogy melyik csapatba kezdjen, állítsd be úgy, mert a free agentset én sem találtam :) -
#391 ha csináltam egy embert a free agenstbe,és elkezdtem egy francise-t akkor hogy tom megvenni -
#390 a lefeléé mutato iránygomb és jobb vagy bal -
#389 ha csináltam egy embert a free agenstbe,és elkezdtem egy francise-t akkor hogy tom megvenni? mi a hot route? néha sikerül átpakolnom a játékosokat úgy hogy alattuk narancsszinü kör van---ez melyik gombbal toM? -
antijedi #388 nem olyan távolrol de még jó hogy nem fogok jáccani redskins edzésen :PPP
de mondom hagyuk már ezt a témát, nekem nem jött be és kész, szvsz ez mindenkinek magánügye :) -
#387 és?? távolról nézted őket??? -
antijedi #386 én voltam igazi amcsi foci edzésen szal az ilyen wolves-ok nem izgatnak :P
és elöbb leirtam hogy nem ismeretlenűl irtam egyik sportról sem :) -
Etelkozi Vata #385 Örömmel hallom!
Sok sikert! -
#384 Nem kell minket sajnálni, köszönjük jól vagyunk! Folyamatosan meccselünk, aztán februártól kezdődik az osztrák bajnokság, ahol mi is szerepelni fogunk! A csapatok még csak most alakulnak, Debrecenben már meg is alakult a Gladiators, és hamarosan létrejön a Budapest Lions csapat is, és reméljük nemsokára szövetség is lehet. -
Etelkozi Vata #383 SZVSZ a Wolves-osokat nem irigylem.
Lényegében egyetlen magyar csapat, még jó hogy időnként osztrákokkal meg más szomszédokkal bírnak játszani.
Anno amikor még baseballoztam mi is küzdöttünk hasonló gondokkal, de legalább volt 30 csapat. most má nincs annyi, sajnos. -
#382 nem -
#381 Mert te jársz Wolves edzésre, mert ez nagyon úgyhangzott! -
#380 minden szarba? menj le a Wolves egy edzésére, próbáld ki, aztán dumállj vazzeg :))) -
Etelkozi Vata #379 Azért a Sport 1 vasárnap esti közvetítései bejönnek, mert ugye rögzítik a meccset és csak valamikor éjfél felé érik utol az élő közvetítést, ezáltal (legalábbis addig az időpontig) ott is elég folyamatos a játék és a közvetítés.
Kár, hogy olyan későn van vége és addigra mindíg elalszom. -
antijedi #378 normális rugbyvel msotanában nem találkoztam igy marad az amcsi foci néha néha :P -
#377 Akkor játszál rugby-t és nem amcsifocit:) ennyi túl van tárgyalva.. én a taktikus játékot élvezem benne és nem a szarrá verjük a másikat küzdelmet... -
antijedi #376 tény de azért a rugby nem ugyanaz mint a kézi :PPP
nah mind1 egy szónak is száz a vége nekem rugby jobban bejön mint az amcsifoci akik melelsleg agyon vannak bugyolálva minden szarba ;P -
#375 láttál már gondolom kézimeccset vagy épp játszottál is... Az szerinted miről szól???:) -
Quick Silver #374 Köx -
antijedi #373 mind1 végülis, én láttam mind a kettőt élőben nekem a rugby jobban bejött :) és nem azért mert a rendes focira hasonlit mert azt utálom, annál még macsifoci is jobb :P -
antijedi #372 amugy a folyamatos játék szeirntem pozitivum, igy legalább nem alszik el az ember menet közen :P -
antijedi #371 igen... hivatalosan, de láttál te már rugby mecset élőben? mert a valóságban sokszor szól arrol a játék hogy hogyan öld meg ugy az ellenfeled hogy azt a biro ne lássa :P (pl erre a tolongás tökéletes alkalom többek között :P) -
#370 kösz, beletanultam a meccsek alatt abba is :) -
#369 JA és ha pontos szabályok érdekelnek: Itt nézz szét.. van egy pdf formátumú szabálygyűjtemény.
http://www.bulldogrfc.hu/batta_alap.html -
#368 Rugby azért kicsit más... ott nincsennek test test elleni ütközés3ek ilyen keményen.. ha megnézel egy rugby meccset ott lehet passzolgatni a labdát egymást közt. Labdát nem birtokló emberhez nem érhetnek és elkapni valakit is csak úgy lehet, hogy vagy a sarkát koppantod össze vagy átkulcsolod a derekát.. Úgy , hogy bikából belemész nem lehet elkapni senkit. Kiállítás is járhat érte. Másrészt inkább hasonlít az a folyamatos játék miatt az európai focihoz mint ez a play rendszer. Hogy csak az inditáspk kezdetekor megy az idő. -
#367 szvsz.
én vevő vagyok minden újra, és amikor nyomta a sport 1 a vbt utólag, masszívan néztem a meccseket. de az annyira nem jött be
amúgy vannak rugbys játékok, idén is jött már ki vagy 3 -
antijedi #366 tévedés..., rugby sokkal jobb csak amcsik nem nagyon akarnak rugby-s gamet csinálni... :PPP -
#365 viszont a rögbi fele annyira jó csak :) -
antijedi #364 rugby-ben senkin sincsen oylan ahcuka mint itt..., puhányok ezek az amcsik ... :PPPP -
#363 -
#362 És az elkapón nincsen védőruha!!!! -
antijedi #361 kb :PPP -
#360 a fear catch az mondjuk olyan, amikor 4 150 kilós lineman rongyol rád, és nincs kiút :D -
antijedi #359 miért? gondold el mekkora újitás lenne a fear catch!!!! -
#358 nem fear, hanem fair
alapból E -
Quick Silver #357 Hali!
Tud valaki segíteni melyik gomb a fear catch
Köszi -
#356 Red zone-on belül nagyon szoros emberfogást csinálnak és nem területet figyelnek.. Én ott ezért szoktam rövid passzokkal és futással felváltva operálni attól függően, hogyan áll fel a védelem.. Audible-ben mindig bent van egy rushing formula és egy rövid passzos Minor option (ő az RB)..