Madden NFL 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
R U Ready?!?!? ...broken soul...
A cycling manager kiválóan játszható 33,6-os modemmel.
Lehet, hogy ezt is lehet?
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Az egyetlen dolog, ami nem tetszik, az a fumble, abból nagyon kevés van, 2-3 meccsenként 1, de azt sehol nem tudom állítani.
Off
Marha jó meccs volt a Cowboys-Redskins! 😊)
Kár, hogy a rézbõrûek a végén nem bírtak feljönni x-re. Portis meg egyszerûen elképesztõ!
On
szeirntem is sokkal jobb volt multiban mint singleben meg ha ki is kaptam mint az állat 😊
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Szóval asszem megvan a jó beállítás, legfeljebb egy kicsit kell még tolni a CPU-n feljebb, ha én is fejlõdök.
R U Ready?!?!? ...broken soul...
Hova kell kapcsolódni, kik vannak ott, meg ilyesmi?
Pl. beharangozó a Patriots-Steelers meccsre.
""A Steeleres bikaerõs csapat (megj.: Overall 77 😊), kizárt dolog, hogy a Steelers megverje. Tipp: Patriots-Steelers 23-17""
Nem írtam el semmit, így volt leírva.
Aztán volt olyan, hogy mind az 5 cikk szó szerint ugyanazt tartalmazta, ugyanarról a játékosról.
LOL, van itt még mit javítani, persze azért sokat dob a hangulaton.
Mindíg, minden sportjátékot a legnehezebb szinten játszom, így muszály leszek itt is.
Belefog telni egy kis idõbe, de majd próbálkozom.
Tapasztalatom szerint all-pro kb. ezek mûködtek nálam.
- CPU mindenben kb. 40-45. Rúgásban, futásban magasabb, passzban, védekezésben alacsonyabb.
- Human kb. 55-60, és ellentéte a CPU-nak.
Ráadásul az a poén, hogy ha nem babrálok semmit, hanem default beállításokkal játszok all-pro fokozaton, akkor is kb. ugyanannyira megy, 1-2 TD-ra minden meccsen jó vagyok, de többre nem, beállítástól függetlenül.
Viszont a védekezésen meglátszik a változtatás, az átállított értékekkel ritkán kapok 20 pont fölött, de elõfordul. (Default beállításnál, a 40 sem ritka...)
- a FIFA2003 játszása közben (CPU ellen) egyszercsak elborult az agyam, két csapással három darabra törtem a billentyûzetet, majd kivettem a cd-t a meghajtóból és apró darabokra törtem.
A barátom, akivel együtt játszottunk, nem mert hozzámszólni, amíg el nem mosolyodtam, félelmében.
Persze erre nem vagyok büszke, hoszen egy emberi gyengeség volt, de ilyen okozására is képes egy játék (ha csal).
nhl a kedvencem de az is egyre szarabb lesz idõvel..., ezt meg kiprobáltam, multi be is jött pl de a gép csak idegel a scriptjeivel szal del lett ebbõl is :/
Én is tapasztaltam (lásd: nhl2004).
Undorító.
Maddenban még elviselem.
A legjobban csaló program egyébként a PES3, de azt abba a topikba nem merem beírni. 😊
Néha az egész utca visszhangzik a káromkodásomtól, annyira pofátlan (5 *-on.)
De azért szeretek törekedni rá.
Maddenben akkor jó ha kb. 55-75 snaped van, nem több.
Ezt 15 perces negyeddel ki is tudom hozni, ha lefuttatom mindig az órát 2-3 mp-re.
Pontszámban 0-40 között már jó, persze mindíg figyelem a ligaátlagot. Az nagyon nem jó amikor a Patriots támadó átlaga 15 körül van, inkább 25 a reális. Tehát az általam lejátszott meccseken jó ha kijön ez az átlag.
És ezekre azért lehet törekedni, vagy beállítást találni.
Nyílván, ha az ellenfél 15 INT-et csinál ellened egy meccsen Brady ellen, akkor elkezdesz gondolkodni, hogy lejjebb kéne veni azt csúszkát CPU defense-nél.