715
Madden NFL 2005
  • Glasses
    Sziasztok! Tud valaki egy müködő cracket a játékhoz?
  • Etelkozi Vata
    Szép munka!!!

Észrevettétek, hogy ha red zone-on belül passzoltok, illetve ha az endzone-t veszitek célba, akkor megnő a CPU interceptionok száma?
    Vagy ez normális? Ilyenkor jobban figyelnek a zónára, vagy emberfogásra?
  • robotnyk
    yeah, rekorddöntés: Tyrone Poole, 104 yard TD interception return :))
    mindezt 20-13as vezetésnél úgy, hogy a 2 yardomról indult az ellenfél (Titans)
  • Etelkozi Vata
    2 eredményem all-pro szinten, slider baszkurálás után:

- Patriots - Buccaners 24 - 10
    Ami fura volt: az ellen 7 sackot és 4 inerception csinált rajtam, míg nálam ugyanez 1 sack és 2 INT. De azé megvolt a ameccs.

- Elődöntő: Patriots - Colts 40-10
    Mindjárt az első kirugásom után csináltam a fumble recovery touchdownt (6 mp. alatt), ez megadta az alaphangot. Onnantól sima volt.

Most jön, majd ma este a döntő Patroits - Panthers.
  • Etelkozi Vata
    Illetve, folytatva Bucser kolléga gondolatát, ha megnyomod az "A" betüt, akkor eltünnek a gomb ikonok a receiverek fejéről, és akkor tudsz futni a QB-val is.
    Én rendszeresen alkalmazom, ez a kedvencem, az ún. SCRAMBLING!!
    De ehhez jó futó és cipelő (alapjában scrambling beállítottságú)irányító kell.
    Amúgy ha a scrimmage vonalát átlépi az irányító, akkor már nem psszolhat.
  • Bucser
    ha megtesz egy bizonyos távot utána már nem passzolhat a QB csak futhat...
  • Vanek
    azt hogy kell,hogy a paszzolom fusson? néha sikerül,megyek előre kb 10 yardot,aztán nem tok passzolni csak futni...
  • robotnyk
    szar választást, már rájöttem :)
  • Petya777
    !!!NFL LEAGUE JELENTKEZÉS ITT!!!
  • robotnyk
    a draft alatt miért fújolnak? :)
  • forestjr79
    Igen, te értetted jól, de azért köszi mindkettőtöknek.
  • donpedro
    Szerintem félreértetted, ő az ellenfél puntjára gondol. Ilyenkor figyelni kell, hogy az ellenfél játékosai odaérnek-e az elkapóhoz, és ha látod, hogy igen, akkor amíg a labda még a levegőben van, addig kijelölni az elkapó embert (alapból D billentyűvel), aztán fair catch (alapból E billentyűvel). Mindezt addig kell megcsinálni, amíg a labda a levegőben van.

A fair catch azt jelenti, hogy az ellenfél emberei nem érhetnek az elkapó emberedhez.
  • Bucser
    hát először is olyan védelmet kell megjátszani ami védi a futódat és nem egyedül ácsorog... NEm szabad hagyni, hogy ráugorjanak és olyan embert kell kapójátékosnak berakni akinek jó az attempt completion aránya. Ha meg szarul kapnak az embereid akkor rusholj abban bniztos jobbak... A Dolphinsal is érdemes futásra játszani abban jobbak. Pl a Ravensek is így mennek és a Kansas City is.
  • forestjr79
    Helló! Az a kérdésem, hogy hogyan lehet elkerülni, hogy az ellenfél rúgásai után a játékosom ne kövessen el 10-ből 9-szer
    fumble-t? Elkapja a lasztit,abban a pillanatban ráugrik az ellenfél, fumble, fetreng 10 másodpercet, majd az ellenfél begyalogol touchdownig. Előre is köszi a segítséget!
  • Bucser
    csak a feeling miatt elinditjak a tűzoltó rendszert:)
  • greenboy
    Érdekeség (vagy 1bug): Dallas stadion, úgyí fedett, és esik az eső, szép csendesen... :)
  • Ronaldo07
    Ha már itt tartunk,nem lenne jó ötlet alsóbb ligákat is indítani és feljutásos illetve kieséses rendszerben nyomni??
  • Petya777
    Srácok, már van egy komolyabb volumenű NFL bajnokságm szerintem jobb ötlet lenne a két ligát összemosni, mint két kis ligával szenvedni... Ráadásul az a loga már komolyan stádiumban van (elindult az első szezon).

CÍM: http://nflleague.uw.hu/
  • examinee
    Sziasztok!

Hamarosan Bajnokság indul Madden NFL 2005!! Jelentkezni -> onlinegames forumában lehet!
    Megbeszélések: -> mirc (quakenet server) #multiplayer.hu

• air23
    addig rendben is van de ennyit szenvedni egy uj evadkezdessel :)

neztem all-madden en egy 2 min s drillt de nem lattam a gep vedekezeseben sok kulombseget. 800k+ pont igy is osszejott kis makkal :) (2942342. ra :)

aztan neztem egy meccset is de ott azert feltunt hogy mintha jobban tamadna mint eddig :)

nektek mennyi a 2mins drill rekordotok?
  • Bucser
    általában ha sikeres az évad és emelkedett a ratingod érdemes végigcsinálni, mert különben elviszik másik csapatba, ha nem elégíted ki a fizetési igényüket. Vannak akik visszavonulnak és vannak újoncok is..
  • air23
    skacok.. en letoltam a elso evet, de nincs kedvem az igazolasokkal szivni ezert nem vagtam meg bele a masodik evadnak.. nem lehet valahogy re-sign olni mindenkit egy gombbal? ne kelljen mar 50 jatekosomon egyesevel bemenni megnezni mennyit ker, leigazolni, kovetkezo kivalaszt...
  • Bucser
    Egyébként vigyázz, hogy ne lépjen túl egy bizonyos keretet a játékosok fizetése különben baromi sok büntit kell fizetned Cashben.. jahh és érdemes hosszú távon lekötni az ígéretees játékosokat mondjuk 4-5 évre néhány milláért. Az egy évre jutó költség annál kisebb:) meg jó nagy jutalmat adni szerződéskötéskor:)

Az egyetlen amit sajnálok az az, hogy ricky Williams visszavonult Így őt már nem is játszathatom.. pedig a 2004-ben még 6 éves szerződéssel megfogtam:) 15 milcsibe került de megérte:)
  • Etelkozi Vata
    Most, hogy mondod, egyes posztokra, ahol 90+ játékosom volt, én is inkább 5-7 fordulós emberekben gondolkodtam.
    Úgyse fog játszani a rookie alapon. De aztán a lentiek miatt kénytelen voltam a 2. fordulóban válogatni.
  • Bucser
    Lehet, hogy fizetésben, vagy képességeikben nekik elég volt a 3-4-es pick.. volt, hogy én is újoncok közül más szempontok közül válogattam mint az AI így ami nekem kellett az 4-es 5-ös pick volt és eladtam érte 2 kettes picket...
  • Etelkozi Vata
    Vasárnap délután eltököltem vagy 4 órán át franchise módban, offseason.
    Két nagy újitás van, a restricted free agents, meg egy hangokkal aláfestett draft, miközben pickeket lehet adni, venni.
    Ez elég érdekes volt, mert a CPU csapatok 2 első, és két második fordulós picket ajánlottak fel 2-2 3.-4. fordulósért.
    Amiket persze kapásból elfogadtam. Ez lehet, hogy bug.
    Amúgy tetszik, alig várom, hogy az uj rookiekat bevessem élesben is.
  • Etelkozi Vata
    Vanek, lehet saját, kreált csapattal lenni, ha erre gondolsz. Legalábbis úgy emlékszem.
    Franchise mód elején, kiválasztod, hogy melyik csapat helyett szeretnéd betenni, aztán hadd szóljon.
  • Ronaldo07
    Kihalt a topic???
  • antijedi
    1. lesz hozzá... két hét mulva (itt végülis nem gáz de nem minden gamenál van igy :P)
    2. neten tök mind1 melyik verziuo igyis ugyis megy csak a verzioszám számit... :P
    3. az tényleg lényeges ki mit tud leszedni emrt hiába kéne a másik azt kell szeretni ami van :PPP ettől függetlenül esetek 80%-ban a clone cd-s verziok a jobbak, ez ilyen régi begyöpösödött beidegződés hogy "mápedig nekem krekk kől!" :P
  • Bucser
    Tökmindegy:) Én a reloadedet szedtem le és akkor is lesz hozzá exe ha patchelik a game-t a 2004-hez is jó volt a másik ver számú exe. plus tökminegy ki adja ki:) Reloaded vagy Clone cd a lényeg, hogy a játék menjen és a neten úgyis a reloaded-essel nyomjuk.:)
  • antijedi
    ez még nem spec védelemel van ellátva igy clonecd-vel kiirod bármiylen iroval és jó lesz... (legalábbis ismeretségi körömben iylen probélmam még nem volt..., csak is sf3 ami nekemse ment de ez nem az... :) )
  • Bucser
    Attól függ ki akarja e írni valaha:) Mert pl én ki akarom írni de nem akarok azzal szórakozni, hogy milyen íróval milyen progival hányszoros sebességen írjam ki?:)
  • antijedi
    miért azt? mert a msáiakt lehet rendesen patchelni akár autoupdateval is és nem kell hozzá se crack se semmi? :)
  • Bucser
    használj Bitcometet. Azzalegész jól jönnek a cuccok egyrészt másrészt www.supernva.org Oda elmész és rákeresel, hogy Madden kiadja a 2005-öt 2 verzióban egy Clonecd-set és egy Reloaded-eset A Reloaded-et szedd.
  • Ronaldo07
    Egy torrent linket akkor kaphatok,vagy egy oldalt ahol fennt van??
  • Ronaldo07
    Ajjaj......az lassú folyamat lesz.
  • Bucser
    bittorrent
  • Ronaldo07
    Hú,ahogy itt olvasgattam,nagyon megtetszett a game!!!
    Légyszi mondjátok meg,hogy honnan tudnám leszedni ingyenesen!!!
    Előre is köszi a segítséget!!
  • Bucser
    IC...
  • robotnyk
    NHLben a franchise megfelelője