715
Madden NFL 2005
-
#435 támadás közben hogy lehet taktikát változtatni? -
Etelkozi Vata #434 A kérdéseid érdekesek, de megpróbálok válaszolni.
- Igen, lehet két, sőt még annál is több embert csinálni, hogy ne vesszen el. Csak miután megcsináltad őket, mentsd el a rostert valamilyen néven, és később, ha játszol, előtte töltsd be, hogy azt a rostert akarod használni. Ha nem rendeled a játékosokat csapatokhoz, akkor a free agentek között fogod megtalálni őket.
- Pénzt csinálni nem lehet (legalábbis ebben a játékban). Okosan gazdálkodni viszont igen. Van erre egy jó mondás:"Addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér." Ebben a játékban ez egy összetettebb kérdés, ha nagyon akarod, akkor kifejtem majd részletesebben is, de most inkább nem.
- Free agents van is, egy csomó. Bemész oda, hogy team management (asszem) és ott, ahol a roster fölött látod egy gombnál, csapat neve (amit irányítasz), ott kiválasztod (a legördülő menűben, vagy a nyilakkal), hogy free agents, és már meg is találtad. -
#433 én se:(((( -
#432 gamecopyworldön nem látok ilyet -
#431 HI!
Van már no cd crack? -
Petya777 #430 Megváltozott a liga honlapja!
NFL LEAGUE -
#429 lehet 2 embert is csinálni,hogy ne vesszen el egyik sem? hogy lehet pénzt csinálni? azt tudom hogy belépő meg mindenszarság,de akármilyen drágán adhatom a jegyeket?free agents nincs is? -
antijedi #428 mechwarrior 4..., köze nincs ehez a topichoz csak szóbakerült igy :P -
antijedi #427 én nem montam hogy sumoekal van nekem se velük volt :)
csak mondtam hogy ezt meséld el sumonak és majd szétrugja a valagad :PPP -
Etelkozi Vata #426 De mi a pöcs az az MWx? -
#425 Maga a játék nem érdekelt már.. olyan szinten kijöttem mindenféle gyakorlatból, hogy nem okozott örömet már. Nem Sumoékkal volt gondom:) Egérrel meg Billel őpedig soha nem játszottam még MW4-et csak MW3-at... Annak legalább volt értelme... -
Etelkozi Vata #424 Szomorú vagyok!
Lassan én leszek az utolsó mohikán. -
antijedi #423 egér + bill rulzik :P
amugy milyen motiváció veszett el? ezt sumoékkal kéne megbeszélned ;P -
#422 Ott elveszett a motiváció.. (meg a legotech joyom tönkrement A cougart meg nem tudtam megszokni hozzá) -
antijedi #421 és má nem is mw4ezel árulóóó!!! (mondom én :P) -
#420 Mostanában én sem nincs rá időm... Egyszerre 1-re van időm folyamatosan (és az már elég régóta az IL-2) -
Quick Silver #419 Köx
Én is all-pron játszon vagy csak még probálkozom -
Etelkozi Vata #418 Én all-pron játszik, egyéni slider beállítással, most per pill. 40-60 CPU-Human, kivéve kick, mer az 50-50.
A QB-t úgy tudod rávenni, hogy fusson, ha benyomod az "A" betüt.
Én peckó átállítottam "E" betüre, de ez most téged nem kell hogy érdekeljen. Csak így könnyebb.
És nem árt ha a QB egy Culpepper, vagy Vick, vagy valami hasonló, legyen jó a speedje, az accelerationja, meg a carryingje (hogy ne csináljon fumble-t).
-
Quick Silver #417 Hali
Ti milyen szinten játszotok?
Hogyan lehet rávenni az irányitot hogy fusson ne csak sétáljon a pályán?
-
#416 inkább akkor fel se teszem :)) -
Etelkozi Vata #415 Amúgy a szezonnyitó meccs baromi jó volt, a Colts ellen.
Manning hozta a formáját, 350 yard passz, egy 41 yard TD passz Harrisonnak, meg Edgerring Jamesnek volt egy 84 yardos running TD-ja.
De ezekre mindíg volt válaszom.
Dillon 1 yard TD run, Rodney Harrison 32 yard INT TD, és az utolsó negyedben Brady-Brown 16 yrd TD passz. Plussz 2 field goal, egy 55 yardról, Vinatieri. A vége 27-17. Végig izgalmas volt, küzdenem kellett. Benne volt a vereség is, Reggie Wayne állandó veszély volt, 15 receiveje volt összesen. Az utolsó negyedben Harrison 2. INT-je döntötte el a meccset a saját red zone-ban.
Lehet, hogy találtam egy jó beállítást? Ki kéne még próbálni az Eagles meg a Jets ellen is, ezek asszem a legjobb csapatok alapból a Colts mellett.
Játszik még ezzel egyáltalán valaki, vagy csak Bucser kolléga? -
Etelkozi Vata #414 TEgnap elszállt a lementésem, hiába mentem a restricted free agencyre, nem történt semmi. Gyanús volt már az is, hogy előtte a retirementnél senki sem vonult vissza. A resignra be lehetett menni, na de az előző kettő nélkül nudli azt egész. Újat keszdtem. Amúgy 04-es verzió van fenn, lehet, hogy ez volt a baj, mert a franchise-t még 01-essel kezdtem.
Nektek nincs gond update után? -
Etelkozi Vata #413 Közben megnéztem a honlapjukat, és a defenzív bekkek között találtam hasonló kaliber emberkéket. Mondjuk én lennék a legöregebb és a legkönnyebb tömegű, de hát ez van. -
Etelkozi Vata #412 Van itt valaki, ha jól emléxem, aki a Wolvesba játszik.
Neki szólok most:
Kérdésem: 65 kg, 178 cm, 60 métert mondjuk 8-10 másodperc alatt lefutom, de fejlődő képes vagyok.
Milyen posztot tudnál ajánlani?
Lehetnék-e esetleg 4-es (vagy 3-as számú)számú cornerback?
-
#411 hehhe:) csak nem nagyon volt aki passzoljon:) -
Etelkozi Vata #410 Mér panaszkodsz?
Ha jól látom, Tight Ended maradt :) -
#409 JA csak szegények olyan törékenyek, hogy ihaj.. preseason első meccsén 6 sérülésem volt ebből 4 a szezon 3. meccséig még quetionable volt... köztük volt McMichael Fiedler és Lee valamint Konrad (1. WR, 1. QB, 2. RB, 1. HB) Így kicsit nehéz volt nyerni... -
Etelkozi Vata #408 Nekem az a "filozófiám", hogy 30 fölötti játékosokat (kivéve, ha rúgó) már nem nagyon szerződtetek újra. Tele van az NFL, meg a draft 23-25 év közötti szupertehetségekkel, inkább azokat szerzem meg.
Az első Superbowlomat úgy nyertem, hogy Brady az alapszakasz felénél Season sérülést szenvedett, és a csereirányítókkal nyomtam végig a szezont. 70-75 körülről fel is ment mind a kettő 80 fölé. Most már az egyik egyik másik csapatban nyomja és kezdő, az én csereirányítómat pedig mostantól akarom kezdőként alkalmazni (kreált játékos, én vagyok az).
De még most is csak az első félidő Bradyé, meg a többi nagymenőé, ha vezetek mondjuk 10 ponttal, akkor mindíg behozom a cseresort, akkor jobban fejlődnek a sok játéklehetőség miatt.
Nekem ez benne az "élvezet", hogy rookiekból klasszist nevelek.
Amúgy gratula a Dolphinshoz, bár alapvetően a kezdő rosterje nem rossz. -
#407 Én Pl a Dolphinsal nyomom:) Első évben buktam a superbowl-t de azóta 4-szer nyertem meg:) és felállítottam egy 19-0-0-ás streaket:) -
#406 Csinálj 4-5 éves szerződéseket... Hosszútávon megéri alkalmazni őket... Az 1 éves szerződéseknél a magas Contract present miatt erősen ablakoon kidobott pénz a játékosok újraszerződtetése. Ja és próbálj meg cserélni ha lejár a határidő.. tehát mondjuk 1 értékes játékoért 2-3-at kérsz. -
Etelkozi Vata #405 Micsináljak, ha én nekik szurkolok? Nem bírok a Browns-szal lenni.
Amúgy igazad van. Így télleg könnyű.
Nem baj, most fiatalítani fogok, a nagymenőket elengedem, úgyse tudom majd őket fizetni. -
#404 Hát ha ilyen könnyen haladsz a Patriotsal akkor egy kevésbé tápos csapattal kezdj aminek adósságai vannak... ÉS a játéksok is bénák:)
Azzal az igazi feeling... a Patriots a játékban brutálisan meg van tápolva szerintem... -
Etelkozi Vata #403 Egyre jobban belejövök ebbe a gamába.
A 3. szezonyomat játszom, mindíg 3 alapszakasz és a play-off meccseket játszom le, a többi sim.
Most jön a második Super-Bowlom 3 év alatt, all-pron játszom.
Az alapszakaszt 14-2-vel zártam, álá Patriots.
Már egész jól megy a passz is meg a run is, meg a scrambling. Bele lehet jönni.
A sliderek 40-60-on vannak (CPU-Human), de minden győztes meccs után eltolom a CPU javára egy kicsit.
Ez a Patriots brutál. Egy csomó fiatal játékos 90 OV felett. Sajna most 18 játékosnak jár le a szerződése, köztük Brady, Dillon, Seymour, Law, Poole. Szerintem jónéhányukról le kell majd mondanom.
Brady lesz a legfájdalmasabb.
Nyomja valaki a franchiset? Mit tud a 4. verzió (update)?
-
Glasses #402 Megpróbálod mint egy dvd filmet felovastatod dvd decrypterrel Iso file-ba és utána irod ki -
#401 bocs :D -
atibacsi1977 #400 Hát képzeld, hogy azzal csak dvd filmeket lehet! Ne nézzél már hülyének bameg! -
#399 bármily hihetetlen: CloneDVD :) -
atibacsi1977 #398 Hi! Valaki mondjon már nekem egy olyan progit, amivel másolásvédettséggel ellátott dvd verzios játékokat lehet cd-képfájlba konvertálni,mint pl a clone cd,de dvd-re kéne! -
#397 ciki :)) -
#396 de a patrioták nem tudják kifizetni a faszim...