715
Madden NFL 2005
  • robotnyk
    ki van már írva? vagy mountolni próbálod? milyen daemonod van?
  • Lord Chris
    "Beteszem az első cd-t erre kiírja rögtön hogy: Insert disc: Madden NFL 2005 Disc 1
    Kijövök belőle és manuálisan feltelepítem! Be crackkelem és elinditom, vagyis inditanám ha tudnám ugyanis megin kijön ez a Insert disc: Madden NFL 2005 Disc 1.
    Tehát nem tok belemenni! Rá kerestem a neten és egy csomó gyerek írta már a forumokba de választ nem találtam sehol!"

Please segítsetek valahogy, nem nagyon tok letöltögetni nagy file-okat mert csak ISDN-em van!
  • Lord Chris
    Ez az eset nem a sima crackeléses dolog mert ha felteszem a cracket akkor se megy!
  • Lord Chris
    Ezt már leírtam az előző írásaimban hogy ez nem jött be! Kéne egy eredeti mini image az 1-es cdről, sztem az megoldaná de nem biztos!
  • Magic Boy
    Telepítsd a hármas cd-t is utána crackeld és jó lessz!
    Lehet engem is isteníteni!
  • Lord Chris
    Na most ezt nem értem az első-be azt írod hogy csak az egyes-kettes-t telepítsem!! De ha felnyomom azokat és meg akarom szakítani (mert ugyebár jönne a 3-as cd) akkor letörli az addig feltett adatokat így szívom! Nem írnád le mégegyszer pontosabban az egészet? Thanks! Ha jó lesz istenitelek!
  • Magic Boy
    A fenébe már kezdtem örülni,hogy nekem egy tuningolt változat van és azért 3 CD!
  • Bucser
    Tényleg három ISo van nekem is:)
  • Magic Boy
    Nem 3 CD-s?
  • Bucser
    Egyszerű a dolog (én nem írtam ki cd-re hanem daemon Tools-t használok) Feltelepíted az egyes-kettes cd-ről. Aztán femásolod a cracket és működik... Nekem nem sok minden más kellett hozzá... Aztán azt hiszem kettes cd-t kéri a játék.. vagy egyiket sem nem emlékszem már..
  • Lord Chris
    Nemtom!!! De írd le mind a kettőre azt hogy mit kell csinálni és akkor megcsinálom! (amugy sztem reloaded)
  • Bucser
    Melyik van meg? Clonecd vagy reloaded-es verzió?
  • Magic Boy
    Valaki tudba adni egy működő torrent címet(a http://www.suprnova.org/ szórakozik és másikat nemtudok!)ahonnan ingyen letölthetném a játékot?
  • Lord Chris
    Hi!!!

Van egy gonodom a Madden NFL 2005-ben (óriási)!
    Beteszem az első cd-t erre kiírja rögtön hogy: Insert disc: Madden NFL 2005 Disc 1
    Kijövök belőle és manuálisan feltelepítem! Be crackkelem és elinditom, vagyis inditanám ha tudnám ugyanis megin kijön ez a Insert disc: Madden NFL 2005 Disc 1.
    Tehát nem tok belemenni! Rá kerestem a neten és egy csomó gyerek írta már a forumokba de választ nem találtam sehol!
    Ezért kérdezlek most titeket hogy mi lehet ilyenkor csinálni????

Most nem tok jáccani a világ legkirályabb játékával és itt gubbasztok a gépnél!

Előre is köszi
  • Iori
    www.sportmania.hu ha nincs akkor tudsz tölük rendelni, és ide hozzák MO.ra
  • csiva
    hol lehetne magyarországon ben roethlisberger mezt szerezni?
  • robotnyk
    második nfl rekordom :)

• Iori
    tedd fel a nehézséget min. all prora és nem lesznek ilyen irreális catchek.
  • Grusi
    Kesz
    elnezest
    en neztem el, rossz topik :DDD
  • Grusi
    Nem a pro rugby managerrel kevered a jatekot? :DD
  • Quick Silver
    Köx
  • Etelkozi Vata
    Elég bonyolultan kérdezel. :)

Szerintem egy ember védekezését úgy a legkönnyebb állítani, ha magad irányítod őt. De ehhez gyakorolj sokat, különben a támadók bebuciznak.
    A csapatot meg úgy tudod rávenni védekezni, hogy a megfelelő stratégiát, illetve a megfelelő védekező sémát alkalmazod. Ezt azonban nehéz elmagyarázni, erről szól az amerikai foci. Ez sokkal inkább háború, mint football mérkőzés.
    Használj az elkapók ellen kettős fedezetet (double x,z,te,wide, stb.), vagy zóna védekezést. Akkor lehet, hogy javul a hatékonyság.
    Az emberfogás a vörös vonal, a zóna pedig a különböző színű karikák a gyepen. A sárga az inkább egy köztes megoldás a futójáték és a passz ellen.

Sorolhatnám még, de minek. gyakorolj és tapasztalódj sokat.
  • Quick Silver
    Hali

Lenne egy kis gondom, hogyan lehet a védekezését csak egy embernek megváltoztatni?
    S hogy lehet rávenni a csapotot hogy álljon neki védekezni mert az elkapok ellen semmit nemtudok csinálni hiba gyorsabb a védöm, hiába üthetné el a labdát hagyja hogy megfogja a támado.
    Meg ha az emberem gyorsabb a másiknál akkor a lasabb mért tud egyenes vonal mentén lehagyni?
  • csabóca27
    Hajrá Packers
  • robotnyk
    fair catch, bocs
  • robotnyk
    főcsoportonként van (AFC/NFC), és egy meccsen dől el a továbbjutás, nem csoportonként

amúgy a vasárnapi meccsen a Maddenből mutatták be, hogy mi a lényege a fait catchnek ^_^
  • Hay #449
    O.K. Gondolom, a 12 csapatos playoff 2 db 6-os csoportban kűzd az első 2 helyért, de mi alapján dől el, hogy melyik melyikbe kerül egy csapat?
  • Etelkozi Vata
    Az előszezony 4 meccsből áll. Utána 17 hét alatt van 16 meccsed (logikusan 1 pihenő hét), aztán a playoff, 12 csapattal.
    A 2-2 legjobb egy hetet pihen, a következő 4-4 csapat "wild card" meccsen dönt a bennmaradásról.
    onnan meg addig nyomják, amig csak egy marad.
  • Hay #447
    FG. O.K., most már 100-ból 99-et berúgok, és a következőt figyeltem meg: ha jól eltalálom az erősséget, akkor előtte nem kell foglalkoznom a széliránnyal, legalábbis ha nem irányítom jobbra vagy balra a nyilat, csak kicsit "megemelem" a végét, simán kapom az 1 pontot...
    Más. Amikor elkezdtem egy "frencsájszt", lejátszottam úgy 4-5 meccset, majd pontosan nem emlékszem, de úgy a 6., 7. vagy 8. meccsnél vettem észre, hogy "csak a 3. meccset fogom most játszani"...
    Az előszezon hány meccsből áll? És utána kezdődik a 16 fordulós alapszakasz? És utána hogyan tovább, mi szerint alakul a további mérkőzések menete?
  • robotnyk
    settings, game options franchiseon belül, a gameplaynél van a nehézség állítása. az AI résznél tudod esetleg tovább finomítani.
    fg: először az erősséget állítsd be, úgy hogy ne érjen teljesen fel a csík, a visszaúton meg a kiemelt sávban állítsd meg.
  • Hay #445
    Hi!
    Elkezdtem egy frencsájszt a leggagyibb erősségen (NYGiants). Az első meccsen még épphogy nyertem, a másodikon már vagy húsz ponttal, a következőn 80 pont felett voltam, tegnap este meg majdnem elértem a 100-at... Gondolom át kellene térnem erősebb fokozatra. Vagy csak állítsam a CPU-t mit tudom én hova (ebben tudna valaki segíteni?).
    Nagy "nehézségem" a TD utáni FG "berúgása". A szélirányt jelző nyíl akármerre is álljon, meg mutathatja nekem a szélerrőséget is, az istenért nem tudok a lécek közé találni... a legkülönfélébb módokon (szél ellen kis erővel, nagy erővel, "szélmentén" különböző erősségű lövésekkel, a D különböző ritmusú -a fehér csík honnantól meddig szaladjon a lövés erősségét jelző körben- nyomogatását, megőrülök...) próbáltam, nem megy...
  • lboyongo
    nincs úgy nézem, de közben azért csak kib@sztam vele:))
    Átraktam vinyóra a első Cd-t utána megpróbáltam a crackelni az exe-t és indítani, és láss csodát kérte a serialt és telepített:)))
  • Bucser
    Nincs korába EA- Sportos játékod ami nem lett rendesen uninstallálva??
  • lboyongo
    Üdv!

Vki tudna benne segíteni hogy miért nem tudom installálni a játékot, mikor rákattintok h install, nem történik semmi csak kilép de a telepítés nem indul el. Leszedtem a legújabb d-tools de azzal se megy, viszont érdekes h a Total clubmanager 2005 is ezért töröltem le mert u.e. csinálta, és ugye mindkettőt az EA adta ki.
    Az nfo file alapján simán menni kéne mounttal
  • Etelkozi Vata
    Jól hangzik!
    Mostanában már rátaláltam az ideális beállításra (all-pro, minden 50-en), így nagyon jó meccseket lehet játszani.
    Nekem a Ravens ellen volt hasonló meccsem, baromi tudnak azok védekezni. Jamal Lewist kinyírtuk, legalábbis szerintam ha ő csak 45 yardot fut egy meccsen, az kinyírás.
    16-14-re nyertem a meccset. 16-8-ra vezettem, amikor az utolsó percben TD-t értek el. Bevállalták (muszály volt nekik) a 2 pontost (egyszer már megtették, nagy meglepetésre), de kivédekeztem. Tuti biztosra vettem, hogy Lewis futására fognak játszani, 2 yardról én is azt tettem volna, úgyhogy három védőt (LOLB, ROLB, CB) állítottam rá a defensive assignment-tel.
    Nem ment át.
    Van egy fiatal, kreált QB-m, amolyan Vick 2. 100 yardokat scramblingel. Nagyon ügyes, és magyar :)
    Nálam az idei évben eddig ez a csúcs játék (mármint a Madden).
  • Petya777
    NAGY MECCS LEHETETT! Holmes futásain meg ne lepődj meg, én láttam vasárnap a Colts@Chiefs meccset és egy isten az az ember! :D
  • donpedro
    Anyám, mekkora meccset játszottam! A Raiders-sel vagyok, akiknek örök riválisa a Chiefs, és ellenük jött össze az eddigi legizgalmasabb meccsem. Folyamatosan változott az eredmény, mi vezettünk egy TD-al, ám az ellenfél fordított 14-7-re, néhány irdatlan nagy hiba miatt. (Volt egy fumble return, a QB-emet épp a dobás pillanatában sack-elték, és elejtette, illetve egy 79 yardos P.Holmes futás, amikor rosszul álltunk fel, de így is megfoghattuk volna, ha nem ráz le magáról 2 védőt...)

Ezután újra mi lendültünk bele, és a szünet előtt 10 másodperccel a QB-el futottam be TD-ra, így a félidő 21-21 volt.

A szünet után mindkét csapat védekezése feljavult, sokáig egy értékelhető támadást sem sikerült összehozni, ám végül mi értünk el TD-t, egy jó hosszú (asszem 14 play-ből álló) drive után. Kb. másfél perc volt hátra ekkor.

A Kansas City persze nem adta fel, én meg megint elnéztem a védekezést, üresen maradt egy receiver, és begyalogolt az endzone-ba. 28-27 ide, azt gondoltam, hogy sima egy pontos rúgás lesz, de nem, bevállalták a 2 pontot, és meg is csinálták.

41 másodpercem maradt, hogy a saját 24-esemről FG távolságba érjek. Dobáltam ki a lasztit az oldalvonalhoz, és rövid passzokkal loptuk a távolságot. 10 másodperccel a vége előtt már az ellenfél térfelén, a 38 yardos vonalon jártunk, de úgy döntöttem, hogy megpróbálok trükközni kicsit. Egy hosszú passzt vállaltam be, hogy meglepjem őket, ami sikerült is, hisz a WR-nek csupán egy az egyben kellett volna megverni az emberét, de elbénázta, és elejtette a labdát, pedig már szinte a kezében volt.

Maradt 3 másodperc jöhetett a FG, 55 yardról. Korábban egyszer már rúgtam egyet 56-ról Janikowski-val, így biztam benne, hogy összejön most is. Amikor elrúgta, azt gondoltam, hogy meglesz, az irány jó volt, és elég erősnek is tűnt, de volt egy kis szembeszél, és végül ez döntött. Az alsó kapufát találtam telibe!! 29-28-ra kaptunk ki, de a vereség ellenére asszem még egyszer sem szórakoztam ilyen jól. :)

A playoffba jutás szempontjából amúgy sem számít sokat a meccs, hiszen 10-2-vel simán vezetjük a csoportunkat. (Bár a Kansas ezzel feljött 8-4-re.)

Egy a lényeg, remek meccs volt, hasonlókat kívánok mindenkinek. ;)
  • Bucser
    Úgy, hogy audible-t használ.. én is szoktam... Be kell állítani.. minden szituációhoz lehet audible-t rendelni.. szal van Spec teams audible Kick off audible Deffensive audible és off audible... ezeket állítsd be...
  • Vanek
    és a gép hogy csinálja azt,hogy amikor én futok,akkor frankón feláll 2soros védekezésben,úgy hogy mielőtt elindultam volna zónáztak... Vagy pl td után nagyrugás helyett után kicsit rugok,akkor ő is átáll egyből kis védekezésre....?
  • Bucser
    csak Audible-t lehet váltani tehát előre beállított formákat tudsz kiadni mind védekezésnél mind támadásnál. 5-öt lehet azt hiszem beállítqani fixre. egyébként jó az is, ha esc-t nyomsz és timeoutot kérsz:)