Madden NFL 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amúgy a szezonnyitó meccs baromi jó volt, a Colts ellen.
Manning hozta a formáját, 350 yard passz, egy 41 yard TD passz Harrisonnak, meg Edgerring Jamesnek volt egy 84 yardos running TD-ja.
De ezekre mindíg volt válaszom.
Dillon 1 yard TD run, Rodney Harrison 32 yard INT TD, és az utolsó negyedben Brady-Brown 16 yrd TD passz. Plussz 2 field goal, egy 55 yardról, Vinatieri. A vége 27-17. Végig izgalmas volt, küzdenem kellett. Benne volt a vereség is, Reggie Wayne állandó veszély volt, 15 receiveje volt összesen. Az utolsó negyedben Harrison 2. INT-je döntötte el a meccset a saját red zone-ban.

Lehet, hogy találtam egy jó beállítást? Ki kéne még próbálni az Eagles meg a Jets ellen is, ezek asszem a legjobb csapatok alapból a Colts mellett.

Játszik még ezzel egyáltalán valaki, vagy csak Bucser kolléga?

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

TEgnap elszállt a lementésem, hiába mentem a restricted free agencyre, nem történt semmi. Gyanús volt már az is, hogy elõtte a retirementnél senki sem vonult vissza. A resignra be lehetett menni, na de az elõzõ kettõ nélkül nudli azt egész. Újat keszdtem. Amúgy 04-es verzió van fenn, lehet, hogy ez volt a baj, mert a franchise-t még 01-essel kezdtem.
Nektek nincs gond update után?

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Közben megnéztem a honlapjukat, és a defenzív bekkek között találtam hasonló kaliber emberkéket. Mondjuk én lennék a legöregebb és a legkönnyebb tömegû, de hát ez van.

Van itt valaki, ha jól emléxem, aki a Wolvesba játszik.

Neki szólok most:

Kérdésem: 65 kg, 178 cm, 60 métert mondjuk 8-10 másodperc alatt lefutom, de fejlõdõ képes vagyok.

Milyen posztot tudnál ajánlani?

Lehetnék-e esetleg 4-es (vagy 3-as számú)számú cornerback?

Bucser
hehhe😊 csak nem nagyon volt aki passzoljon😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Mér panaszkodsz?
Ha jól látom, Tight Ended maradt 😊

Bucser
JA csak szegények olyan törékenyek, hogy ihaj.. preseason elsõ meccsén 6 sérülésem volt ebbõl 4 a szezon 3. meccséig még quetionable volt... köztük volt McMichael Fiedler és Lee valamint Konrad (1. WR, 1. QB, 2. RB, 1. H😎 Így kicsit nehéz volt nyerni...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Nekem az a "filozófiám", hogy 30 fölötti játékosokat (kivéve, ha rúgó) már nem nagyon szerzõdtetek újra. Tele van az NFL, meg a draft 23-25 év közötti szupertehetségekkel, inkább azokat szerzem meg.
Az elsõ Superbowlomat úgy nyertem, hogy Brady az alapszakasz felénél Season sérülést szenvedett, és a csereirányítókkal nyomtam végig a szezont. 70-75 körülrõl fel is ment mind a kettõ 80 fölé. Most már az egyik egyik másik csapatban nyomja és kezdõ, az én csereirányítómat pedig mostantól akarom kezdõként alkalmazni (kreált játékos, én vagyok az).
De még most is csak az elsõ félidõ Bradyé, meg a többi nagymenõé, ha vezetek mondjuk 10 ponttal, akkor mindíg behozom a cseresort, akkor jobban fejlõdnek a sok játéklehetõség miatt.

Nekem ez benne az "élvezet", hogy rookiekból klasszist nevelek.

Amúgy gratula a Dolphinshoz, bár alapvetõen a kezdõ rosterje nem rossz.

Bucser
Én Pl a Dolphinsal nyomom😊 Elsõ évben buktam a superbowl-t de azóta 4-szer nyertem meg😊 és felállítottam egy 19-0-0-ás streaket😊

Bucser
Csinálj 4-5 éves szerzõdéseket... Hosszútávon megéri alkalmazni õket... Az 1 éves szerzõdéseknél a magas Contract present miatt erõsen ablakoon kidobott pénz a játékosok újraszerzõdtetése. Ja és próbálj meg cserélni ha lejár a határidõ.. tehát mondjuk 1 értékes játékoért 2-3-at kérsz.

Micsináljak, ha én nekik szurkolok? Nem bírok a Browns-szal lenni.
Amúgy igazad van. Így télleg könnyû.
Nem baj, most fiatalítani fogok, a nagymenõket elengedem, úgyse tudom majd õket fizetni.

Bucser
Hát ha ilyen könnyen haladsz a Patriotsal akkor egy kevésbé tápos csapattal kezdj aminek adósságai vannak... ÉS a játéksok is bénák😊

Azzal az igazi feeling... a Patriots a játékban brutálisan meg van tápolva szerintem...

Egyre jobban belejövök ebbe a gamába.
A 3. szezonyomat játszom, mindíg 3 alapszakasz és a play-off meccseket játszom le, a többi sim.
Most jön a második Super-Bowlom 3 év alatt, all-pron játszom.
Az alapszakaszt 14-2-vel zártam, álá Patriots.
Már egész jól megy a passz is meg a run is, meg a scrambling. Bele lehet jönni.
A sliderek 40-60-on vannak (CPU-Human), de minden gyõztes meccs után eltolom a CPU javára egy kicsit.

Ez a Patriots brutál. Egy csomó fiatal játékos 90 OV felett. Sajna most 18 játékosnak jár le a szerzõdése, köztük Brady, Dillon, Seymour, Law, Poole. Szerintem jónéhányukról le kell majd mondanom.
Brady lesz a legfájdalmasabb.

Nyomja valaki a franchiset? Mit tud a 4. verzió (update)?

Megpróbálod mint egy dvd filmet felovastatod dvd decrypterrel Iso file-ba és utána irod ki

robotnyk
bocs 😄
Hát képzeld, hogy azzal csak dvd filmeket lehet! Ne nézzél már hülyének bameg!
robotnyk
bármily hihetetlen: CloneDVD 😊
Hi! Valaki mondjon már nekem egy olyan progit, amivel másolásvédettséggel ellátott dvd verzios játékokat lehet cd-képfájlba konvertálni,mint pl a clone cd,de dvd-re kéne!
robotnyk
ciki 😊)
Vanek
de a patrioták nem tudják kifizetni a faszim...

R U Ready?!?!? ...broken soul...

Be kell állitani valahol mert nekem nem koszolodik?

Bucser
Igen

A játékban koszolodnak a mezek?

robotnyk
ha csinálod a faszit, be lehet állítani, hogy melyik csapatba kezdjen, állítsd be úgy, mert a free agentset én sem találtam 😊
Vanek
ha csináltam egy embert a free agenstbe,és elkezdtem egy francise-t akkor hogy tom megvenni

Iori
a lefeléé mutato iránygomb és jobb vagy bal

I love this game!

Vanek
ha csináltam egy embert a free agenstbe,és elkezdtem egy francise-t akkor hogy tom megvenni? mi a hot route? néha sikerül átpakolnom a játékosokat úgy hogy alattuk narancsszinü kör van---ez melyik gombbal toM?

nem olyan távolrol de még jó hogy nem fogok jáccani redskins edzésen 😛PP
de mondom hagyuk már ezt a témát, nekem nem jött be és kész, szvsz ez mindenkinek magánügye 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Bucser
és?? távolról nézted õket???

én voltam igazi amcsi foci edzésen szal az ilyen wolves-ok nem izgatnak 😛
és elöbb leirtam hogy nem ismeretlenûl irtam egyik sportról sem 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Örömmel hallom!

Sok sikert!

Vukodlav
Nem kell minket sajnálni, köszönjük jól vagyunk! Folyamatosan meccselünk, aztán februártól kezdõdik az osztrák bajnokság, ahol mi is szerepelni fogunk! A csapatok még csak most alakulnak, Debrecenben már meg is alakult a Gladiators, és hamarosan létrejön a Budapest Lions csapat is, és reméljük nemsokára szövetség is lehet.

HIP-HOP jön Vuk

SZVSZ a Wolves-osokat nem irigylem.
Lényegében egyetlen magyar csapat, még jó hogy idõnként osztrákokkal meg más szomszédokkal bírnak játszani.

Anno amikor még baseballoztam mi is küzdöttünk hasonló gondokkal, de legalább volt 30 csapat. most má nincs annyi, sajnos.

robotnyk
nem
Vukodlav
Mert te jársz Wolves edzésre, mert ez nagyon úgyhangzott!

HIP-HOP jön Vuk

robotnyk
minden szarba? menj le a Wolves egy edzésére, próbáld ki, aztán dumállj vazzeg 😊))
Azért a Sport 1 vasárnap esti közvetítései bejönnek, mert ugye rögzítik a meccset és csak valamikor éjfél felé érik utol az élõ közvetítést, ezáltal (legalábbis addig az idõpontig) ott is elég folyamatos a játék és a közvetítés.

Kár, hogy olyan késõn van vége és addigra mindíg elalszom.

normális rugbyvel msotanában nem találkoztam igy marad az amcsi foci néha néha 😛

Bucser
Akkor játszál rugby-t és nem amcsifocit😊 ennyi túl van tárgyalva.. én a taktikus játékot élvezem benne és nem a szarrá verjük a másikat küzdelmet...

tény de azért a rugby nem ugyanaz mint a kézi 😛PP
nah mind1 egy szónak is száz a vége nekem rugby jobban bejön mint az amcsifoci akik melelsleg agyon vannak bugyolálva minden szarba ;P

Bucser
láttál már gondolom kézimeccset vagy épp játszottál is... Az szerinted mirõl szól???😊

Köx

mind1 végülis, én láttam mind a kettõt élõben nekem a rugby jobban bejött 😊 és nem azért mert a rendes focira hasonlit mert azt utálom, annál még macsifoci is jobb 😛

amugy a folyamatos játék szeirntem pozitivum, igy legalább nem alszik el az ember menet közen 😛

igen... hivatalosan, de láttál te már rugby mecset élõben? mert a valóságban sokszor szól arrol a játék hogy hogyan öld meg ugy az ellenfeled hogy azt a biro ne lássa 😛 (pl erre a tolongás tökéletes alkalom többek között 😛)

robotnyk
kösz, beletanultam a meccsek alatt abba is 😊
Bucser
JA és ha pontos szabályok érdekelnek: Itt nézz szét.. van egy pdf formátumú szabálygyûjtemény.

http://www.bulldogrfc.hu/batta_alap.html

Bucser
Rugby azért kicsit más... ott nincsennek test test elleni ütközés3ek ilyen keményen.. ha megnézel egy rugby meccset ott lehet passzolgatni a labdát egymást közt. Labdát nem birtokló emberhez nem érhetnek és elkapni valakit is csak úgy lehet, hogy vagy a sarkát koppantod össze vagy átkulcsolod a derekát.. Úgy , hogy bikából belemész nem lehet elkapni senkit. Kiállítás is járhat érte. Másrészt inkább hasonlít az a folyamatos játék miatt az európai focihoz mint ez a play rendszer. Hogy csak az inditáspk kezdetekor megy az idõ.

robotnyk
szvsz.
én vevõ vagyok minden újra, és amikor nyomta a sport 1 a vbt utólag, masszívan néztem a meccseket. de az annyira nem jött be
amúgy vannak rugbys játékok, idén is jött már ki vagy 3
tévedés..., rugby sokkal jobb csak amcsik nem nagyon akarnak rugby-s gamet csinálni... 😛PP