Madden NFL 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Aki elõre megy az nem hátra megy hanem elõre (megy)!\" \"Nálunk vagy egy mondás, a kutya ugat, a lúd gágog, de a teve köp!\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Van egy gonodom a Madden NFL 2005-ben (óriási)!
Beteszem az elsõ cd-t erre kiírja rögtön hogy: Insert disc: Madden NFL 2005 Disc 1
Kijövök belõle és manuálisan feltelepítem! Be crackkelem és elinditom, vagyis inditanám ha tudnám ugyanis megin kijön ez a Insert disc: Madden NFL 2005 Disc 1.
Tehát nem tok belemenni! Rá kerestem a neten és egy csomó gyerek írta már a forumokba de választ nem találtam sehol!
Ezért kérdezlek most titeket hogy mi lehet ilyenkor csinálni????
Most nem tok jáccani a világ legkirályabb játékával és itt gubbasztok a gépnél!
Elõre is köszi
\"Aki elõre megy az nem hátra megy hanem elõre (megy)!\" \"Nálunk vagy egy mondás, a kutya ugat, a lúd gágog, de a teve köp!\"
I love this game!
elnezest
en neztem el, rossz topik :DDD
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
Szerintem egy ember védekezését úgy a legkönnyebb állítani, ha magad irányítod õt. De ehhez gyakorolj sokat, különben a támadók bebuciznak.
A csapatot meg úgy tudod rávenni védekezni, hogy a megfelelõ stratégiát, illetve a megfelelõ védekezõ sémát alkalmazod. Ezt azonban nehéz elmagyarázni, errõl szól az amerikai foci. Ez sokkal inkább háború, mint football mérkõzés.
Használj az elkapók ellen kettõs fedezetet (double x,z,te,wide, stb.), vagy zóna védekezést. Akkor lehet, hogy javul a hatékonyság.
Az emberfogás a vörös vonal, a zóna pedig a különbözõ színû karikák a gyepen. A sárga az inkább egy köztes megoldás a futójáték és a passz ellen.
Sorolhatnám még, de minek. gyakorolj és tapasztalódj sokat.
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Lenne egy kis gondom, hogyan lehet a védekezését csak egy embernek megváltoztatni?
S hogy lehet rávenni a csapotot hogy álljon neki védekezni mert az elkapok ellen semmit nemtudok csinálni hiba gyorsabb a védöm, hiába üthetné el a labdát hagyja hogy megfogja a támado.
Meg ha az emberem gyorsabb a másiknál akkor a lasabb mért tud egyenes vonal mentén lehagyni?
amúgy a vasárnapi meccsen a Maddenbõl mutatták be, hogy mi a lényege a fait catchnek ^_^
A 2-2 legjobb egy hetet pihen, a következõ 4-4 csapat "wild card" meccsen dönt a bennmaradásról.
onnan meg addig nyomják, amig csak egy marad.
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Más. Amikor elkezdtem egy "frencsájszt", lejátszottam úgy 4-5 meccset, majd pontosan nem emlékszem, de úgy a 6., 7. vagy 8. meccsnél vettem észre, hogy "csak a 3. meccset fogom most játszani"...
Az elõszezon hány meccsbõl áll? És utána kezdõdik a 16 fordulós alapszakasz? És utána hogyan tovább, mi szerint alakul a további mérkõzések menete?
fg: elõször az erõsséget állítsd be, úgy hogy ne érjen teljesen fel a csík, a visszaúton meg a kiemelt sávban állítsd meg.
Elkezdtem egy frencsájszt a leggagyibb erõsségen (NYGiants). Az elsõ meccsen még épphogy nyertem, a másodikon már vagy húsz ponttal, a következõn 80 pont felett voltam, tegnap este meg majdnem elértem a 100-at... Gondolom át kellene térnem erõsebb fokozatra. Vagy csak állítsam a CPU-t mit tudom én hova (ebben tudna valaki segíteni?).
Nagy "nehézségem" a TD utáni FG "berúgása". A szélirányt jelzõ nyíl akármerre is álljon, meg mutathatja nekem a szélerrõséget is, az istenért nem tudok a lécek közé találni... a legkülönfélébb módokon (szél ellen kis erõvel, nagy erõvel, "szélmentén" különbözõ erõsségû lövésekkel, a D különbözõ ritmusú -a fehér csík honnantól meddig szaladjon a lövés erõsségét jelzõ körben- nyomogatását, megõrülök...) próbáltam, nem megy...
Átraktam vinyóra a elsõ Cd-t utána megpróbáltam a crackelni az exe-t és indítani, és láss csodát kérte a serialt és telepített:)))
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Vki tudna benne segíteni hogy miért nem tudom installálni a játékot, mikor rákattintok h install, nem történik semmi csak kilép de a telepítés nem indul el. Leszedtem a legújabb d-tools de azzal se megy, viszont érdekes h a Total clubmanager 2005 is ezért töröltem le mert u.e. csinálta, és ugye mindkettõt az EA adta ki.
Az nfo file alapján simán menni kéne mounttal
Mostanában már rátaláltam az ideális beállításra (all-pro, minden 50-en), így nagyon jó meccseket lehet játszani.
Nekem a Ravens ellen volt hasonló meccsem, baromi tudnak azok védekezni. Jamal Lewist kinyírtuk, legalábbis szerintam ha õ csak 45 yardot fut egy meccsen, az kinyírás.
16-14-re nyertem a meccset. 16-8-ra vezettem, amikor az utolsó percben TD-t értek el. Bevállalták (muszály volt nekik) a 2 pontost (egyszer már megtették, nagy meglepetésre), de kivédekeztem. Tuti biztosra vettem, hogy Lewis futására fognak játszani, 2 yardról én is azt tettem volna, úgyhogy három védõt (LOLB, ROLB, CB) állítottam rá a defensive assignment-tel.
Nem ment át.
Van egy fiatal, kreált QB-m, amolyan Vick 2. 100 yardokat scramblingel. Nagyon ügyes, és magyar :)
Nálam az idei évben eddig ez a csúcs játék (mármint a Madden).
Ezután újra mi lendültünk bele, és a szünet elõtt 10 másodperccel a QB-el futottam be TD-ra, így a félidõ 21-21 volt.
A szünet után mindkét csapat védekezése feljavult, sokáig egy értékelhetõ támadást sem sikerült összehozni, ám végül mi értünk el TD-t, egy jó hosszú (asszem 14 play-bõl álló) drive után. Kb. másfél perc volt hátra ekkor.
A Kansas City persze nem adta fel, én meg megint elnéztem a védekezést, üresen maradt egy receiver, és begyalogolt az endzone-ba. 28-27 ide, azt gondoltam, hogy sima egy pontos rúgás lesz, de nem, bevállalták a 2 pontot, és meg is csinálták.
41 másodpercem maradt, hogy a saját 24-esemrõl FG távolságba érjek. Dobáltam ki a lasztit az oldalvonalhoz, és rövid passzokkal loptuk a távolságot. 10 másodperccel a vége elõtt már az ellenfél térfelén, a 38 yardos vonalon jártunk, de úgy döntöttem, hogy megpróbálok trükközni kicsit. Egy hosszú passzt vállaltam be, hogy meglepjem õket, ami sikerült is, hisz a WR-nek csupán egy az egyben kellett volna megverni az emberét, de elbénázta, és elejtette a labdát, pedig már szinte a kezében volt.
Maradt 3 másodperc jöhetett a FG, 55 yardról. Korábban egyszer már rúgtam egyet 56-ról Janikowski-val, így biztam benne, hogy összejön most is. Amikor elrúgta, azt gondoltam, hogy meglesz, az irány jó volt, és elég erõsnek is tûnt, de volt egy kis szembeszél, és végül ez döntött. Az alsó kapufát találtam telibe!! 29-28-ra kaptunk ki, de a vereség ellenére asszem még egyszer sem szórakoztam ilyen jól. :)
A playoffba jutás szempontjából amúgy sem számít sokat a meccs, hiszen 10-2-vel simán vezetjük a csoportunkat. (Bár a Kansas ezzel feljött 8-4-re.)
Egy a lényeg, remek meccs volt, hasonlókat kívánok mindenkinek. ;)
R U Ready?!?!? ...broken soul...
- Igen, lehet két, sõt még annál is több embert csinálni, hogy ne vesszen el. Csak miután megcsináltad õket, mentsd el a rostert valamilyen néven, és késõbb, ha játszol, elõtte töltsd be, hogy azt a rostert akarod használni. Ha nem rendeled a játékosokat csapatokhoz, akkor a free agentek között fogod megtalálni õket.
- Pénzt csinálni nem lehet (legalábbis ebben a játékban). Okosan gazdálkodni viszont igen. Van erre egy jó mondás:"Addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér." Ebben a játékban ez egy összetettebb kérdés, ha nagyon akarod, akkor kifejtem majd részletesebben is, de most inkább nem.
- Free agents van is, egy csomó. Bemész oda, hogy team management (asszem) és ott, ahol a roster fölött látod egy gombnál, csapat neve (amit irányítasz), ott kiválasztod (a legördülõ menûben, vagy a nyilakkal), hogy free agents, és már meg is találtad.
R U Ready?!?!? ...broken soul...
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
csak mondtam hogy ezt meséld el sumonak és majd szétrugja a valagad :PPP
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Lassan én leszek az utolsó mohikán.
amugy milyen motiváció veszett el? ezt sumoékkal kéne megbeszélned ;P
Én is all-pron játszon vagy csak még probálkozom
A QB-t úgy tudod rávenni, hogy fusson, ha benyomod az "A" betüt.
Én peckó átállítottam "E" betüre, de ez most téged nem kell hogy érdekeljen. Csak így könnyebb.
És nem árt ha a QB egy Culpepper, vagy Vick, vagy valami hasonló, legyen jó a speedje, az accelerationja, meg a carryingje (hogy ne csináljon fumble-t).
Ti milyen szinten játszotok?
Hogyan lehet rávenni az irányitot hogy fusson ne csak sétáljon a pályán?