715
Madden NFL 2005
-
#595 TEam management--->Formation Setups ha jól emlékszem. -
#594 Pontosan mire gondolsz? -
#593 hogy lehet a csapat összeállítást beállítani?
-
Etelkozi Vata #592 Nezz körül a neten, az amcsik biztos baszakodnak ilyenekkel, nekik a kedvencük ez a sport. Amúgy, mivel szerintem élethűek a mezek, valszeg nem bántják őket. -
#591 Nem sztem nem sokan vannak akik tudnák külömben válaszoltak volna! -
#590 Egyszer em elég?? ez nem chat banyek.... -
#589 valaki nem tudja hogy honnan lehet buherátor programokat letölteni,hogy pl: a mezeket kicsit átszerkeszteni meg ilyesmi.? -
#588 valaki nem tudja hogy honnan lehet buherátor programokat letölteni,hogy pl: a mezeket kicsit átszerkeszteni meg ilyesmi.? -
#587 valaki nem tudja hogy honnan lehet buherátor programokat letölteni,hogy pl: a mezeket kicsit átszerkeszteni meg ilyesmi.? -
#586 valaki nem tudja hogy honnan lehet buherátor programokat letölteni,hogy pl: a mezeket kicsit átszerkeszteni meg ilyesmi.? -
#585 hogy nem tudom hogyan tudnád avi-ba menteni a visszajátszást. Szerintem csak Frapsal tudod felvenni játélk közben. -
#584 ez mit akart jelenteni -
#583 sehol imo... fraps a titka... -
#582 a replayeket hogy lehet videó fájlba lementeni? pl:mpeg,avi
-
#581 plíz minnél gyorsabban -
#580 valaki nem tudja hogy honnan lehet buherátor programokat letölteni,hogy pl: a mezeket kicsit átszerkeszteni meg ilyesmi.? -
#579 2: igen, főmenüben felül a, profileban asszem van create playbook -
1.A "Hot Route"-al mit lehet csinálni, mire jó?
2.Van olyan opció amibe saját ötleteket meg lehetne csinálni és használni a játékban? -
#577 azt tudom, de ezzel valahogy ki lehet jelölni, hogy pl passrush-ra, sackre menjen, meg ilyesmik, szvsz -
#576 védekezésben bárkit irányíthatsz csak játékost kell válltani
-
#575 védekezésben azzal egy embert irányíthatsz, előre megadod az útvonalat talán, ha jól értem, de sztem csak analóg gamepaddel lehet előhozni, vagy én tudom rosszul -
#574 mi az a hit stick? -
#573 kionek a kedvenc csapata a ravens rajtam kívül? -
#572 nekem a patch semmi javulást nem mutatott a játékon és crackkelt verzión nem működik
-
#571 nem életbevágó -
#570 Milyen hibákat javít ki a patch? Érdemes letölteni? -
#569 hát persze, mert még be sem szorítja a visszafutó a labdát, máris nekiugrik a védő, jóhogy majdnem mindig fumble -
#568 JAJ NEM ÉRTED!!
Tudom hogy ugy nem lesz fumble ahogyan robotnyk leírta
Arra írtam hogy ha elkapja a játékosom és ott van közvetlen mellette
akkor lesz fumble de mindegy!
A lényeg hogy már megoldottam!
Nem tudja valaki hogy milyen javitásokat ezközöl ki az Update?
Vagy a legújabb Patch (ami ugyan az)? -
Etelkozi Vata #567 Nehez eset vagy! :)
Elrugas utan "D" betu, es akkor kivalasztodik az elkapo, returner jatekos.
A labda meg a levegoben, akkor nyomj "E" betut, es tuti nem lesz fumble, mert ha az lesz, akkor az szabalytalan /hacsak magatol ki nem ejti a labdat a jatekosod/.
Na igy mar menni fog.
Mondjuk nalam speciel "A" betu, de ez ne zavarjon ossze. -
#566 Tudom, de attól még fumble lesz! -
#565 E
amúgy elrúgáskor ne nyomj semmit, és magától odafut az embered -
#564 Kivédekezem a 3 lehetőséget, az ellenfél rúg de amikor elkapom és ott az embere fumble lesz! Van valami gomb aminek lenyomásával nem kell megvárni hogy leérjen! Melyik is az és melyik gombal lehet elérni? -
#563 ha vitatott helyzet van, nyomsz egy esc-et, és challenge play -
#562 challenge-t hogy lehet kérni? -
#561 mi az a hit stick? -
#560 THX -
#559 game mode, franchise -
Megint lemásolta a haverom és most jó, már tok jáccani!
Melyikkel kell season-t jáccani? -
#557 Lessz valami intro a Super Bowl megnyerésekor amit érdemes megvárni és végignézni? -
#556 Olyasmiról hallottam,hogy van valamien NFS street-s játék! Játszottok má vele?