Madden NFL 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Neville04
rokie :D

Magic Boy
Melyik fokozaton játszol?

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Neville04
én voltam a patriotsal mielött enyire bénának tartanátok :D

Neville04
crackeltem és jó :) lejátszottam az elsõ meccsem: Patriots-Admirals 78-7 :P

Lord Chris
Ez sok minden játéknál fordul elõ! Én pl a Splinter Cell-be és a Simsbe küszködtem vele! Ha van CloneCD-t azzal lesz a baj, de ha nincs akkor esetleg Daemon Manager! (Ha eredetid van probáld meg crackel, én is megvettem eredetibe a Splinter Cell-t és e miatt a probléma miatt crackeltem)

\"Aki elõre megy az nem hátra megy hanem elõre (megy)!\" \"Nálunk vagy egy mondás, a kutya ugat, a lúd gágog, de a teve köp!\"

Magic Boy
Madden NFL 2005 és más sikerekben gazdag boldog újjévet kívánok nektek!

BUÉK

Neville04
én is felraktam de amikor elindittanám ezt a hibaüzit kapom: "CD/DVD emulation software has been detected. Please disable all CD/DCD emulation software and re-start the game" mi a franc ez?

Lord Chris
OK! Majd kiprobálom!

\"Aki elõre megy az nem hátra megy hanem elõre (megy)!\" \"Nálunk vagy egy mondás, a kutya ugat, a lúd gágog, de a teve köp!\"

Bucser
Újoncozni kell a nagymnõket akik pedig vitték a csapatot a gyõzelem felé el kell adni.. azt újakkal pedig hosszútávú szerzõdést kötni...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Lord Chris

Seahawks a kedvencem és azzal is játszok!
Nincsenek nagy sztárok a csapatban, egy plusz ember-t se tettem bele!
Csak probálom megtartani azokat akik ott jáccanak de még az se megy!
Tom hogy le lehet alkudni egy csomót de még ugy se tok mindenkit kifizetni! <#help><#help><#help><#help><#help>

HAJRÁ SEAHAWKS!

nincs vmi oldal ahonnan kiegészítõket lehet leszedni???
Magic Boy
Nekem a 49ers

Bucser
Én is a Dolphinsal játszottam

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

sabodave
kinek mi a kedvenc csapata? [nekem a DOLPHINS<#boxer><#mf1><#mf3>]

Bucser
Én ezért szoktam év közbven amíg lehet meghosszabítani a szerzõdéseket.. tudsz variálni azzal, hogy több évet ajánlassz akkor 1 évre kevesebbért szerzõdik mert tartós a szerzõdése és ha adsz neki plusz sign bonust azt nem a cap limitbõl veszi el. hanem a készpénz állományodból Így lehet bûvészkedni.. bár én azt szoktam, hogy a drága tûpos embereket lecserélem más csapatok tápos embereire:) a csere mindig nagy biznisz:)

robotnyk
nem tudod magad teleigazolni sztárokkal, ezért találták ki a fizetési sapkát
ha hosszabbítasz, semmiképp se add meg amit alapból kérnek, általában jó 20-30%ot le lehet alkudni belõle. amíg zöld a morale az ajánlatnál, addig elfogadják, talán még sárgában is.
Lord Chris
Amikor megcsinálok egy season-t (még ha meg is nyerem a superbowl-t)
az olyan emberek akiknek lejár a szerzõdése, azokat nem tudom meghosszabbitani mert nincs elég pénzem hogy az összes olyat vissza vegyem! Ezért most ugy kezdtem a következõt hogy eléggé rossz embereket tudtam csak megvenni!
Van valami megoldás a több pénz szerzésre? (a árakat már felvittem a megengedettig)

sabodave
már megvan de köszi

sabodave
már megvan

Lord Chris
Vagy a Team Management -> Subs (ha arra gondolsz)

Bucser
TEam management--->Formation Setups ha jól emlékszem.

Lord Chris
Pontosan mire gondolsz?

sabodave
hogy lehet a csapat összeállítást beállítani?

Nezz körül a neten, az amcsik biztos baszakodnak ilyenekkel, nekik a kedvencük ez a sport. Amúgy, mivel szerintem élethûek a mezek, valszeg nem bántják õket.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Lord Chris
Nem sztem nem sokan vannak akik tudnák külömben válaszoltak volna!

Bucser
Egyszer em elég?? ez nem chat banyek....

sabodave
valaki nem tudja hogy honnan lehet buherátor programokat letölteni,hogy pl: a mezeket kicsit átszerkeszteni meg ilyesmi.?

sabodave
valaki nem tudja hogy honnan lehet buherátor programokat letölteni,hogy pl: a mezeket kicsit átszerkeszteni meg ilyesmi.?

sabodave

sabodave

Bucser
hogy nem tudom hogyan tudnád avi-ba menteni a visszajátszást. Szerintem csak Frapsal tudod felvenni játélk közben.

sabodave
ez mit akart jelenteni

Bucser
sehol imo... fraps a titka...

sabodave
a replayeket hogy lehet videó fájlba lementeni? pl:mpeg,avi

sabodave
plíz minnél gyorsabban<#nemtudom>

sabodave
valaki nem tudja hogy honnan lehet buherátor programokat letölteni,hogy pl: a mezeket kicsit átszerkeszteni meg ilyesmi.?<#vigyor2>

robotnyk
2: igen, fõmenüben felül a, profileban asszem van create playbook
Lord Chris

1.A "Hot Route"-al mit lehet csinálni, mire jó?

2.Van olyan opció amibe saját ötleteket meg lehetne csinálni és használni a játékban?

robotnyk
azt tudom, de ezzel valahogy ki lehet jelölni, hogy pl passrush-ra, sackre menjen, meg ilyesmik, szvsz
sabodave
védekezésben bárkit irányíthatsz csak játékost kell válltani

robotnyk
védekezésben azzal egy embert irányíthatsz, elõre megadod az útvonalat talán, ha jól értem, de sztem csak analóg gamepaddel lehet elõhozni, vagy én tudom rosszul
Vanek
mi az a hit stick?

R U Ready?!?!? ...broken soul...

sabodave
kionek a kedvenc csapata a ravens rajtam kívül?<#vigyor0><#worship>

sabodave
nekem a patch semmi javulást nem mutatott a játékon és crackkelt verzión nem mûködik

robotnyk
nem életbevágó
Lord Chris
Milyen hibákat javít ki a patch? Érdemes letölteni?

robotnyk
hát persze, mert még be sem szorítja a visszafutó a labdát, máris nekiugrik a védõ, jóhogy majdnem mindig fumble
Lord Chris
JAJ NEM ÉRTED!!
Tudom hogy ugy nem lesz fumble ahogyan robotnyk leírta
Arra írtam hogy ha elkapja a játékosom és ott van közvetlen mellette
akkor lesz fumble de mindegy!
A lényeg hogy már megoldottam!

Nem tudja valaki hogy milyen javitásokat ezközöl ki az Update?
Vagy a legújabb Patch (ami ugyan az)?

Nehez eset vagy! :)

Elrugas utan "D" betu, es akkor kivalasztodik az elkapo, returner jatekos.
A labda meg a levegoben, akkor nyomj "E" betut, es tuti nem lesz fumble, mert ha az lesz, akkor az szabalytalan /hacsak magatol ki nem ejti a labdat a jatekosod/.

Na igy mar menni fog.
Mondjuk nalam speciel "A" betu, de ez ne zavarjon ossze.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Lord Chris
Tudom, de attól még fumble lesz!