Madden NFL 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akkoir hagyjuk sztem😄,bonyolult a playbook készítés
Lord Chris
Sehogy!

Leszedni nem lehet õket!
Neked kell megcsinálni a Create-A-Playbook-ba ugy ahogy leírják!
Ezek csak ötletek hozzá!

\"Aki előre megy az nem hátra megy hanem előre (megy)!\" \"Nálunk vagy egy mondás, a kutya ugat, a lúd gágog, de a teve köp!\"

Lord Chris
Sztem szar a file a cd-n!
SZÍVÁS!

Nekem is szar volt a cd-m aztán megin be kellett szereznem!

\"Aki előre megy az nem hátra megy hanem előre (megy)!\" \"Nálunk vagy egy mondás, a kutya ugat, a lúd gágog, de a teve köp!\"

hogyan lehet leszedni a playbookokat arról az oldalról?
robotnyk
akkor passz
zolee90
Alcohol 120%-al

zolee90
Clone CD-vel csináltam.

robotnyk
bin filet írtál ki neroval?
Sziasztok!
Találtam egy jó oldalt, ahol custom playek vannak. Egyik másik nagyon hasznos és éredekes.

EZ MI?playbookok vannak?
zolee90
a problem occured when trying to transfer the file D:\CUSTOMART\endzone\Ance1.bmp from the media. Do you want to retry to copy the file, or cancel installation? <<< nah ezt írja ki,és csak a cancelre tok menni...

Lord Chris
Valszeg a CD-vel van a baj sztem de azé írd le pontosan hogy mit ír ki?

zolee90
Sziasztok! Az lenne a gondom (ugyanúgy mint NFSU 2-nél...) h installálás közben hibát ír ki, vmi media fájl miatt...és eccerûen nem tom felrakni semeiket, de most inkább ez érdekelne...mi lehet a gond????

Lord Chris
Én is vevõ vagyok a multira ugyhogy velem is lehet nyomni!
A mIRC-re nem megyek fel de MSN-en ([email protected])nyugodtan vegyetek fel és akkor majd megbeszéljünk a partit!

Fel is vettelek Apollo!

Qwertino: van MSN-ened, ha igen akkor mi a cím!

<#idiota><#idiota><#idiota>

Magic Boy
Túllépted a fizetési keretet és valószínüleg nincs elég játékosod ezért nemhagy játszani!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Neville04
Bajban vagyok létszi segítsetek! Nem tudom elkezdeni a 2. szezont mert valami buziságot ír ki a eszõrõl meg a fizu sapkáról és nemtom mit csináljak! Segítsetek létszi!

Szeva Qwer😊).Ma csak este 9utan erek haza ha leszel akkor mehet
Hi Apollo akkor én játshatok veled? mert sztem kurva nay ez a játék neten-n 1x sikerült már kipróbálni és kurvára tetszett!!! REmélem sokan akarnak majd játszani ezzel!! ma fel is megyek a quakenet-re és belépek a #wotb.h vagy a #fifa.hu csatira és próbálo játszani mert kurva jóóó!!!
Msn en is elertek meg.MSN:[email protected]
Sulthal
Sziasztok!
Találtam egy jó oldalt, ahol custom playek vannak. Egyik másik nagyon hasznos és éredekes.
oldal

It\'s my life and I\'ll do what i want / It\'s my life and I\'ll say what I want Its my life and I\'ll do what I care / It\'s my life and I\'ll shave my hair

En most vagyok itt elosszor.Erdeklodni szeretnek hogy online ba jaccik e valaki mert en szeretnek csak nicsenek jatekosok.
Engem megtallaltok MIRC-en quakenet csatin a fifa.hu wotb.hu szobakban
Sziasztok
Sziasztok
robotnyk
hiába, az AInek muszáj a balf@szságait kompenzálni ilyen csalásokkal
Hali

Leírom néhány észrevételem a játékkal kapcsolatban ami nekem "nemtetszik" furcsa.
Nem egyszer tapasztaltam hogy a QB-em egyszerüen lefagy a játék alat se mozogni se dobni nem tudok vele ez akkor szokot bekövetkezni amikor már 2-3 méterre van töle egy védõjátékos.
QB kapcsolatossan még nem tudom hogy miért de amikor gyorsan odakéne dobni az elkapohoz a labdát akkor néha löbböli és ugyan ez fordítva.
A védelemben pedig az a legföbb észrevételem hogy mintha tilos lenne a labdához érnijük hiába ott megy el melletük felettük hozzá se érnek, s a CB-ek is arra mennek hogy engedik elkapni a labdát és aztán leteritik az ellent, nem hogy elütnék elöle.
A következö a játékosok sebesége volt olyan hogy 20 yard alatt egyenes vonalmentén egy 84spd lehagyta a 97spd játékosom.
Amikor támadok akkor a védö játékosok CB FS SS elöbb tudják hogy az ö általuk fogot ember felé megy alabda mint WR em, pedig a védök hátra se fordulnak és a WR-ek elkapo mozdulatot se tezsnek.
A legszörnyübb pedig a videobiro olyan elkapásokat adnak meg chalange után amikor is az egyik lába már kint volt már a játéktéren kivül.
Az utolso pedig a szél szerepe játékban vagyis a FG-nál volt olyan hogy 2-es oldalszél simán elfujta a labdát és egy 9-es oldal szél meg hatása se volt a mezönygolra.

<#mf1>

az<#worship>
Neville04
az a direct ip 😊

nem kell az sem,csak belemész h GAME MODES és ott h NETWOrk,ip-t ísr és hostolsz az elenfél
Lord Chris
Eredeti cd tom hogy nem kell de EaSports Online-hoz kell registration number vagyis valami ilyesmi!

SABODAVE : Features -> Create Playbook!

nem kell hozáá eredeti cd!!!és lehet csinálni saját offense-t,menj csak naon bonyolult,PLAYBOOKot keresd!!!
Magic Boy
Grat

Neville04
na megnyertem a superbowlt!

egyébként itt a csatin(#wotb.hu) még FiFa,Cod,CS_source,CS_1.6,és persze Madden ellent is találhasz
KI SZERETNE MULTIBAN JÁTSZANI A JÁTÉKKAL?? fontos hogy a game ne legyen patchelve! mert akkor nem fog menni multiban! egyébként nagyon jó multiban! Direkt ip-s!! ha van kdvetetk NFL2005-el neten nyomni akkor gyertek fel az mIRC-re ott quakenet és #wotb.hu Keress engemet(Qwertino)
vagy Apollo-t!! Mi segtünk nektek! na és persze ha akartok akkor játszhatunk is!<#taps>
sabodave
hogy lehet saját támadást beletenni a játékba? pl.:melyik játékos hol fusson el.

Lord Chris
Ahoz eredeti verzió kell vagy registration code nem?

(Én a 4. Superbowl-nál tartok)

robotnyk
nem jól tudod 😊
Bucser
úgy tudom robotnyik benne van😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Innen benne lesz vki az NFL Online ligában?
Magic Boy
Na sok sikert hozzá!

Neville04
m1! Hamarosan jön a Superbowl nekem 😛

robotnyk
akkor hol? <#fejvakaras>
Neville04
nem arra gondoltam de m1 😄 most már jó 😄

robotnyk
milyen nyíl, most õszintén? egy piros nyíllal beállítod merre lõje.
megnyomod a D-t (alapból), elindul a fehér csík. mielõtt felérne, nyomsz egy D-t megint. a sáv elindul visszafelé- amikor a kiemelt szakaszban van, megnyomod mégegyszer. ennyi.
Neville04
mármint ahogy eltalálja . tehát mintha európai focibankülsõvel rúgnál

Neville04
ez ok is de ott alul mutatja hogy hol fogja eltaláln a labdát (ilyen nyil) és amiatt mindig mellélövi

Lord Chris
Nem nagyon értem hogy mit nem értesz hisz olyan közelrõl tök könnyû berugni! Beálitod a villa felé a nyilat aztán "D" (na nem állitottál át semmit) várod amig kb elmegy a feléig mert itt nem kell nagyot rugni, aztán meg állitod a sárga résznél (hogy mekkora a sárga rész azt befolyásolja hogy milyen jó a rúgó játékosod) és kész!

???

Bucser
Beleszámít a szél és az esõ is a rugásod eredményébe.. nem mindig érdemes max energiával rúgni a labdát mert minnél erõsebben rúgod meg annál erõsebben fog visszacsúszni a csúszka és nem fogod eltalálni a labdát a megfelelõ helyen. egyébként alul van egy kis pöcök és az mutatja,h ogy épp merre fogod csavarni a tojást.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Neville04
nem az a baj, azt értem! az irányzék,hogy hol lõjje meg a labdát.mert tachdown után közelrõl, mindig mellérúgja.

Lord Chris
Álitsd meg a piros-nál aztán amikor elkezd lefele menni akkor a sárga cuccon belül és jó lesz a rugás! Ha nem megy gyakorolhatod a mini-campbe!

Neville04
de valahogy a mezönygólok nem jönnek össze. Ott alul mutatja hogy hol lõvi meg a labdát. Na azt hogy lehet variálni?

Lord Chris
Válthatsz Pro-ra!