715
Madden NFL 2005
-
#675 Ezt már én is kérdeztem korábban de senki nem tudta rá a választ!
De sztem ne tedd fel ha multis vagy mert akkor csak azokkal tudsz jáccani akiknek szintén fent van! -
#674 ez engem is érdekelne! -
#673 és az mit javít? -
#672 Köszi! -
#671 Tudtommal a legutobbi amihez kijött az a 1.1-es! -
#670 Kijött már a crack ahoz a pach-hez(7-es)amit a játék feltesz az update-vel? -
#669 Nem ircezek, nem chatelek! Max messenger! -
#668 Nem ircezek, nem chatelek! Max messenger! -
Qwertino #667 Igen van! Msm: [email protected]
de gyere fel ircre mert ott még több ellent találhatsz!
Quakenet: #wotb.hu -
#666 Nem bonyolult!
Ha vannak jó ötleteid megéri megcsinálni és alkalmazni! -
csabóca27 #665 akkoir hagyjuk sztem:D,bonyolult a playbook készítés -
#664 Sehogy!
Leszedni nem lehet őket!
Neked kell megcsinálni a Create-A-Playbook-ba ugy ahogy leírják!
Ezek csak ötletek hozzá! -
#663 Sztem szar a file a cd-n!
SZÍVÁS!
Nekem is szar volt a cd-m aztán megin be kellett szereznem! -
csabóca27 #662 hogyan lehet leszedni a playbookokat arról az oldalról?
-
#661 akkor passz -
#660 Alcohol 120%-al -
#659 Clone CD-vel csináltam. -
#658 bin filet írtál ki neroval? -
csabóca27 #657 Sziasztok!
Találtam egy jó oldalt, ahol custom playek vannak. Egyik másik nagyon hasznos és éredekes.
EZ MI?playbookok vannak? -
#656 a problem occured when trying to transfer the file D:\CUSTOMART\endzone\Ance1.bmp from the media. Do you want to retry to copy the file, or cancel installation? <<< nah ezt írja ki,és csak a cancelre tok menni... -
#655 Valszeg a CD-vel van a baj sztem de azé írd le pontosan hogy mit ír ki? -
#654 Sziasztok! Az lenne a gondom (ugyanúgy mint NFSU 2-nél...) h installálás közben hibát ír ki, vmi media fájl miatt...és eccerűen nem tom felrakni semeiket, de most inkább ez érdekelne...mi lehet a gond???? -
#653 Én is vevő vagyok a multira ugyhogy velem is lehet nyomni!
A mIRC-re nem megyek fel de MSN-en ([email protected])nyugodtan vegyetek fel és akkor majd megbeszéljünk a partit!
Fel is vettelek Apollo!
Qwertino: van MSN-ened, ha igen akkor mi a cím!
-
#652 Túllépted a fizetési keretet és valószínüleg nincs elég játékosod ezért nemhagy játszani!
-
#651 Bajban vagyok létszi segítsetek! Nem tudom elkezdeni a 2. szezont mert valami buziságot ír ki a eszőről meg a fizu sapkáról és nemtom mit csináljak! Segítsetek létszi! -
WotB APoLLo #650 Szeva Qwer:)).Ma csak este 9utan erek haza ha leszel akkor mehet -
Qwertino #649 Hi Apollo akkor én játshatok veled? mert sztem kurva nay ez a játék neten-n 1x sikerült már kipróbálni és kurvára tetszett!!! REmélem sokan akarnak majd játszani ezzel!! ma fel is megyek a quakenet-re és belépek a #wotb.h vagy a #fifa.hu csatira és próbálo játszani mert kurva jóóó!!! -
WotB APoLLo #648 Msn en is elertek meg.MSN:[email protected] -
#647 Sziasztok!
Találtam egy jó oldalt, ahol custom playek vannak. Egyik másik nagyon hasznos és éredekes.
oldal -
WotB APoLLo #646 En most vagyok itt elosszor.Erdeklodni szeretnek hogy online ba jaccik e valaki mert en szeretnek csak nicsenek jatekosok.
Engem megtallaltok MIRC-en quakenet csatin a fifa.hu wotb.hu szobakban
Sziasztok -
WotB APoLLo #645 Sziasztok -
#644 hiába, az AInek muszáj a balf@szságait kompenzálni ilyen csalásokkal -
Quick Silver #643 Hali
Leírom néhány észrevételem a játékkal kapcsolatban ami nekem "nemtetszik" furcsa.
Nem egyszer tapasztaltam hogy a QB-em egyszerüen lefagy a játék alat se mozogni se dobni nem tudok vele ez akkor szokot bekövetkezni amikor már 2-3 méterre van töle egy védőjátékos.
QB kapcsolatossan még nem tudom hogy miért de amikor gyorsan odakéne dobni az elkapohoz a labdát akkor néha löbböli és ugyan ez fordítva.
A védelemben pedig az a legföbb észrevételem hogy mintha tilos lenne a labdához érnijük hiába ott megy el melletük felettük hozzá se érnek, s a CB-ek is arra mennek hogy engedik elkapni a labdát és aztán leteritik az ellent, nem hogy elütnék elöle.
A következö a játékosok sebesége volt olyan hogy 20 yard alatt egyenes vonalmentén egy 84spd lehagyta a 97spd játékosom.
Amikor támadok akkor a védö játékosok CB FS SS elöbb tudják hogy az ö általuk fogot ember felé megy alabda mint WR em, pedig a védök hátra se fordulnak és a WR-ek elkapo mozdulatot se tezsnek.
A legszörnyübb pedig a videobiro olyan elkapásokat adnak meg chalange után amikor is az egyik lába már kint volt már a játéktéren kivül.
Az utolso pedig a szél szerepe játékban vagyis a FG-nál volt olyan hogy 2-es oldalszél simán elfujta a labdát és egy 9-es oldal szél meg hatása se volt a mezönygolra.
-
csabóca27 #642 az -
#641 az a direct ip :) -
csabóca27 #640 nem kell az sem,csak belemész h GAME MODES és ott h NETWOrk,ip-t ísr és hostolsz az elenfél -
#639 Eredeti cd tom hogy nem kell de EaSports Online-hoz kell registration number vagyis valami ilyesmi!
SABODAVE : Features -> Create Playbook! -
csabóca27 #638 nem kell hozáá eredeti cd!!!és lehet csinálni saját offense-t,menj csak naon bonyolult,PLAYBOOKot keresd!!! -
#637 Grat -
#636 na megnyertem a superbowlt!