Madden NFL 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Leszedni nem lehet õket!
Neked kell megcsinálni a Create-A-Playbook-ba ugy ahogy leírják!
Ezek csak ötletek hozzá!
\"Aki előre megy az nem hátra megy hanem előre (megy)!\" \"Nálunk vagy egy mondás, a kutya ugat, a lúd gágog, de a teve köp!\"
SZÍVÁS!
Nekem is szar volt a cd-m aztán megin be kellett szereznem!
\"Aki előre megy az nem hátra megy hanem előre (megy)!\" \"Nálunk vagy egy mondás, a kutya ugat, a lúd gágog, de a teve köp!\"
Találtam egy jó oldalt, ahol custom playek vannak. Egyik másik nagyon hasznos és éredekes.
EZ MI?playbookok vannak?
A mIRC-re nem megyek fel de MSN-en ([email protected])nyugodtan vegyetek fel és akkor majd megbeszéljünk a partit!
Fel is vettelek Apollo!
Qwertino: van MSN-ened, ha igen akkor mi a cím!
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Találtam egy jó oldalt, ahol custom playek vannak. Egyik másik nagyon hasznos és éredekes.
oldal
It\'s my life and I\'ll do what i want / It\'s my life and I\'ll say what I want Its my life and I\'ll do what I care / It\'s my life and I\'ll shave my hair
Engem megtallaltok MIRC-en quakenet csatin a fifa.hu wotb.hu szobakban
Sziasztok
Leírom néhány észrevételem a játékkal kapcsolatban ami nekem "nemtetszik" furcsa.
Nem egyszer tapasztaltam hogy a QB-em egyszerüen lefagy a játék alat se mozogni se dobni nem tudok vele ez akkor szokot bekövetkezni amikor már 2-3 méterre van töle egy védõjátékos.
QB kapcsolatossan még nem tudom hogy miért de amikor gyorsan odakéne dobni az elkapohoz a labdát akkor néha löbböli és ugyan ez fordítva.
A védelemben pedig az a legföbb észrevételem hogy mintha tilos lenne a labdához érnijük hiába ott megy el melletük felettük hozzá se érnek, s a CB-ek is arra mennek hogy engedik elkapni a labdát és aztán leteritik az ellent, nem hogy elütnék elöle.
A következö a játékosok sebesége volt olyan hogy 20 yard alatt egyenes vonalmentén egy 84spd lehagyta a 97spd játékosom.
Amikor támadok akkor a védö játékosok CB FS SS elöbb tudják hogy az ö általuk fogot ember felé megy alabda mint WR em, pedig a védök hátra se fordulnak és a WR-ek elkapo mozdulatot se tezsnek.
A legszörnyübb pedig a videobiro olyan elkapásokat adnak meg chalange után amikor is az egyik lába már kint volt már a játéktéren kivül.
Az utolso pedig a szél szerepe játékban vagyis a FG-nál volt olyan hogy 2-es oldalszél simán elfujta a labdát és egy 9-es oldal szél meg hatása se volt a mezönygolra.
<#mf1>#mf1>
SABODAVE : Features -> Create Playbook!
vagy Apollo-t!! Mi segtünk nektek! na és persze ha akartok akkor játszhatunk is!<#taps>#taps>
(Én a 4. Superbowl-nál tartok)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
megnyomod a D-t (alapból), elindul a fehér csík. mielõtt felérne, nyomsz egy D-t megint. a sáv elindul visszafelé- amikor a kiemelt szakaszban van, megnyomod mégegyszer. ennyi.
???
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF