715
Madden NFL 2005
-
lazadio #715 Hali! Nekem megvan a madden 2005, odaadtam havernak, hogy tegye fel ő is, és nyomjuk neten, de nem engedi. Próbáltuk hamacsival, meg próbáltuk "simán" is, össze is csatlakozunk, kiválasztjuk a csapatokat meg minden, betölt a játék, de amikor indulna akkor "you have been disconnected" fogad mindkettőnket. Tud valaki segíteni? -
#714 Hellotok!
Légyszi adjatok linket a madden 2005 crackéhez!! Nem találok sehol csak olyat ami a mainapp ot írja felül...az meg nem tetszik neki... -
Desert #713 Sziasztok!
Egy kérdés: hogy a fenébe kell paszolni a Maddenban? írja hogy "a" bal passz "d" jobb passz de a gyakorláson nem csinál semmit -
Hay #712 Próbáld itt -
z33 #711 hy valaki megtudná nekem mondani a MADDEN 2006 kódját???előre is kösi mindenkinek
-
amaru #710 nem is a lényegét,inkább a menetét,és hogy mire kell figyelni :) -
amaru #709 sziasztok! valaki lécci magyarázza el a draft lényegét,új szezont kellett kezdenem,mert nem volt elég játékosom :( köszi -
Hay #708 van :-) -
Hay #707 Hi!
Van már Madden NFL 2006? -
#706 hi! vkivel szívesen meccselnék multiban,please írjon bárki!!! privátba -
moor09 #705 http://www.easports.com/games/madden06/home.jsp tök jo mindjárt megjelenik a 2006
apropo kicsit égő megmondaná valaki hogyan kell irányitani mejik gomb mire valo
mert csak 1 kicsit tudom irányitani elöre is köszi -
Jóska Kapitány #704 Szevasztok!
Lenne egy kérdésem. Valószínüleg én vagyok vak, hoyg nem látok, de nem találom a "MY Madden" menüt ahol a CARD kódokat be lehet adni.
Vagy teljesen el vagyok tájolva? -
V Carter #703 A csinált csapattal lehet bajnokságot játszani vagy csak egy-egy mecset? -
#702 hi! tudom hogy ez elég gáz kérdés,de hogy kell "neten" játszani? -
#701 hi! tudom hogy ez elég gáz kérdés,de hogy kell "neten" játszani? -
V Carter #700 Ahoz hogy online ligában játszak mindenképp kell az MSN? -
#699 olvass vissza és úgy meg tudják mondani -
V Carter #698 Hali!
Meg tudná mondani valaki, hogy hogyan lehet játszani az on-line ligákon.Sajna nem tudom még sose játszottam online de ki szeretném próbálni.A játékban már végigmentem 6 idényen.Előre is köszi -
#697 Sziasztok!!! Gyertek játszani MO. legjobb online ligájába:
HML -
#696 Hi! mi az a hit stick? mennyire kamatozik az,ha sok pénz költök a médiára?(television,radio,newspaper....) -
Qwertino #695 Elindult a weblap!! http://nfl.multigamers.hu Holnap véglegesen is befejezem az oldalt ugyhogy ne ijedjetek meg ha kis hiányosságokat találtok! -
Petya777 #694 Már nem aktuális, a várülstára lehet cka feliratkozni már! -
Petya777 #693 Van még két szabad csapat egy nagyszabású Madden NFL ligába, itt az oldal címe: http://nflleague.atw.hu/
Szerintem elég igényes, most megy az eloszezon, vasárnap kezdodik az eles game.
Lehet jelentkezni még a Jacksonville Jaguarshoz és a New Orleans Saintshez.
Aki érdekel az keressen MSNen ([email protected]). Ha valakinek nincs MSNje az írjon ide. -
Qwertino #692 Uj liga van indulóban!!!!
32fő jelentkezését várjuk!
eddig 21-en jelentkeztek!
a liga majd itt lesz http://wotb-fifa.uw.hu addig is forumban kell jelentkezni.
Ha meglesz a 32fő akkor egy teljesen fullos ligát tudunk elinditani!
szeretném ha az a 11ember hamar összejönne és kezdhetnénk ezt a nagyszabású ligát 32 csapattal!!
mIRX-en megtaláltok mindket a Quakenet serveren a #nfl.hu csatin! vagy engemet [email protected]
Thx -
Qwertino #691 Nem a ligán van a hangsóly hanem azon hogy sok maddent szerető emberke összegyülik egy heylen! ircen az (quakenet) #nfl.hu csatin! és ott onlineozunk ezerrel -
#690 Mielőtt ligát szervezel látogass el az nflleague.atw.hu-ra... -
Qwertino #689 NFL a mircen! Hamarosan NFL liga indul a WotB klán jóvoltábol! 20 fo jelentkezését várjuk! Ha többen jelentkeztek megoldjuk! 12,1 Jelentkezés-> http://wotb-fifa.uw.hu !Töltsd le a mircet -> quakenet server -> join #nfl.hu & #wotb.hu! Keress ellenfelet gyakorlásnak és bizonyíts a ligában!
NEED SPONSOR!! akit tud vagy tudna sponsort pls az jelezze nekem [email protected] email cimen vagy ircen a fennt megadott csatin! -
#688 Hűűűű!!
Nem írt neked senki!
Na szal a GamePlay -> GamePlay -> GameMode-ot -> Classic
GamePlay -> Visual -> Camera -> Madden
Ha ez a kettő megvan és még mindig rossz akkor nemtom! -
gorkmc #687 Sziasztok!
Segítséget kérek: valamit elállíthattam, mert a punt és mezőnygól rugásokat a labda magasságából mutatja. Ugyanakkor a többi játékot classic, madden, wide stb. kamerákból. Mit lehet ezzel kezdeni, hogy a rugásokat is a "hagyományos" kamerákból nézhessem ismét? -
#686 hát a conrols config... egyébként érdemes a camp drilleket gyakorolni meg a 2 minute drilleket.. azok sem rosszak... -
John McLane #685 nem, az nem én vagyok.
sok gondom vn pölö az irányítással.volt edzés(vagy mi), ahol a dobóval meg a többi sráccal lehet edzeni, labdát egyszer sem tudtam elkapni, mert nem tom melyik gomb mire jó. -
#684 Meklén te vagy Métrix hubon is??? mert akkor megdumálhatjuk ott is amit nem értessz:D -
John McLane #683 pont ezért, egy csomó mindent nem értek, nem tom mire jó:)
de így jól eljátszogatok vele, nagyon tuti egy játék -
#682 Meg ugye a kommentárt is lefordítani.. meg az újságcikkeket meg a szakkifejezéseket.. -
#681 nem lehetetlen csak hát az intercaptionnak pl mi a magyar megfelelője? :) -
#680 privát ment -
#679 Ha akarod jácchatunk én már jáccotam és kir!
Mi a messenger címed? -
#678 hát barátom, ezt a játékot lemagyarítani.... Rosszabb élmény lenne mint amikor Néhány magyarított szakszót kell a Sport 1-en hallgatni:D -
#677 tényleg nem akar valaki mutlba nyomni ezzel? -
John McLane #676 csumpisztok!
Tudtok magyarításról a játékhoz?Kerestem, de nem találtam.:(