715
Madden NFL 2005
-
Since #195 köszike még egy kérdés...fumble mikor van? mert idegesít hogy mindig kiesik a kezemből a játékszer... -
#194 alapból E, akkor nyomd, ha a receiver már ott áll, ahova jön a labda -
Since #193 hogy is van a fair catch? -
Since #192 80 yardos td pass az milyen? :-) sirááály :) pár másodperc volt hátra, mondom megpróbálom és bejött :) -
antijedi #191 igen de ettől mgé osztrákok labdába se rúgnak az élmezőny ellen szerintem akik mint pl az use meg még nem tudom kik :) bár ez csak tipp a nemzetközi amerikai focit még anyira se ismerem mint a sima amcsit :P -
#190 asszem az osztrákoknál 3 osztályos bajnokság van
nálunk meg 2 csapat van össze-vissza -
antijedi #189 de végülis izlések és pofonok :) -
antijedi #188 szvsz osztrákok nincsenek oylan szinten mint akiket pl magyarok rugbyben lazán elvernek :) -
antijedi #187 3 perces negyed is lehet? nem is tudtam :) -
#186 49-2 (3 perces negyedek:) ... asszem át kellene állítani pro ról :) -
#185 na ja.. én is azt csinálom csomószor a fumble miatt... ha nincs közelben ellenség akkro lehet elkapni és futni :) fair catch jobb klikkre :) -
#184 Budapest Wolves - Fischamend Oilers (osztrák) 35-0
nem akarsz Árpával együtt játszani? :)) -
antijedi #183 szvsz ha már magyarország akkor már inkább rugby, abba ég talán nem is vagyunk oylan rosszak , csak a tényleg nagyon nagy klasszisok jobbak nálunk :) -
#182 csinálj egy fair catchet -
Since #181 sajnos előre megírt scriptekkel játszik az AI. Azt szeretem marhára, amikor úgy rúgja előre a labdát, ahogy az AI játékosa eléri az én játékosomat. Az még hagyján hogy leteperi a földre, de intercept labdát kap vazze...és ebből megindult és td. azért eléggé idegesítő. ezt kb 4x csinálta meg. majdnem így kaptam ki. egyébként 48-44 lett a vége asszem, alig nyertem pár ponttal.
Legközelebb rögtön lerakom a labdát aztán nem lesz intercept:-) -
#180 bazd... nyomtam egy alt tabot, épp franchise módban vagyok. ugye okosan csináltam egy air jordan QB-t, majd úgy indítottam a szezont. erre most meg bemondták!!! hogy jordan lett a hét támadó játékosa.. beszarás :) ja meg csináltam egy speedy joe-t is és azt is kimondja fonetikusan.. nagyon ott van a game :) -
#179 erről jut eszembe
érdekes, hogy play nowban ugyanazon a fokon a gép nem szórakozik sokat az audible-lel, míg franchiseban 15-20 mpig tököl, volt hogy 4szer váltott felállást így... -
#178 2004 el már toltam lan on nagyon megnteccett, ezt a 2005 öt meg leszedtem és elvagyok ájulva tőle :) qrvajó :) franchise powa
ja majd még játszunk neten :) -
#177 audible.. na ja :) hát ezért mondtam én hogy gyurma fokon vagyok :) -
#176 de az :) -
#175 VÉGRE VAN MEGINT NETEM!!!!
Na szedem lefele a Madden "005-t aztáb talán játszom is.. bár előbb meg kéne gyógyulnom.... -
#174 nekem a CLONE-os cucc van meg.. és teljesen jól müx.
-
#173 nem azt akarod mondani AIR, hogy te nyomod a madden2005 ??:DDD
LOL... nézzenek oda.. az EK BFkirályfi:-).. mikor nyomunk onlány egy gamát? bezúzlak a raiders-el.
jahh skacok..ha valaki netán éloben is kipróbálná a játékot:)
-
Etelkozi Vata #172 Futásnál a legfontosabb, szvsz, hogyan áll fell az ellenfél védelme.
Ha azt látom, hogy arra az oldalra, vagy épp középre, helyezkednek, ahol el akarok majd futni, akkor az ellenkező irányba csinálok egy audible-t, illetve igyekszem jobban védeni a futómat egy motion man-nel.
A labda elindítás után nagyon fontos, hogy nem szabad mindíg azonnal sprintelni, mert sokszor a saját OL-odba futsz így bele.
Meg kell várni amíg rést nyitnak, aztán ott átsprintelni.
Én az oldalazást és a kipördülést szoktam a sprint mellett használni, illetve amikor közeledem a célvonalhoz (10 yard, vagy Touchdown), akkor a vetődést.
Hát kb. ennyi. -
#171 tképp a graf ua mint a 2004ben -
#170 Az nbrigade nem 1 BF clan? -
#169 hi!
Nem tudtok feldobni vmi képet, hogy hogy is néz ki játék közben...A 2004-el játszottam, az nagyon tetszett.Ez jobb lett (v. rosszabb)?Tegnap este kezdtem el tölteni...Majd én is játszanék vkivel multiban, 1 kis gyakorlás után...
-
Dansky #168 én a sprintet, a pördülést, meg a labdavédést szoktam használni, mert a többit nem mindig találom meg időben :D
Aztán ezekkel sikerül ami sikerül. Így (mármint anélkül, hogy tudnék kunsztokat) azt kell nagyon figyelni, hol sikerült a csapattársaidnak feltartani az ellenfelet. Ha szerencséd van meglógsz aztán loholhatnak utánad. :) Ezt főleg kezdő- vagy puntrugás fogadásánál lehet eljátszani (ha valamelyik pályaszél felé vetted az irányt) -
#167 ossz meg velunk par futas trukkot pls :) en max a ket oldalazast hasznalom es csao :) mit mikor erdemes hasznalni?
(keyboard+mouse beallitasokkal nyomom) -
Etelkozi Vata #166 Én személy szerint a futó játékokat jobban szeretem.
Nincs annál szebb, amikor egy futójátékból csinálsz mondjuk úgy 20 yardot, ne adj isten mégtöbbet.
Ja, de van szebb. Egyszer, az egyik szezonomban (2004-el) egy játékossal 4 punt return touchdownt értem el plusz egy kick return touchdownt.
Az a legszebb.
A rekordom pedig egy 103 yardos interception TD. A saját EZ-ból futottam végig a pályán.
A halfbacknek, vagy fullbacknek én is gyakran odadobom a bogyót. Bár anak az a veszélye, hogy általában a kezdő vonal mögül indul, így max. néhány yardot tud haladni, míg szerelik.
Imádom a Madden játékokat! :) -
Dansky #165 Ha miközben helyezkednek el a fickók, nyomsz egy G-t, látod melyik WR (meg a többiek is, akiknek nem tudom a megnevezését :) merre fog futni. Ebből már egyből le tudod szűkíteni a "jelöltek" körét két WR-re akire figyelsz, meg hogy ki az a backed aki oldalra fog félreszaladni. Ugyanis én van, hogy annak dobom el vaktában, ha elöl nincs kinek. Az jó eséllyel elkapja, és még talán tudi is futni vele pár yardot.
Amúgy meg szerintem ez a legélvezetesebb része a játéknak. :) -
#164 hat en gyoker (pro) modban jatszok de nalam ez jon be:
- kivalasztok joo kis passzolos taktikat
- miutan elhelyezkedett a csapat lenyomom a T -t azzal megnezem ki merre fog futni
- megnezem hogy helyezkedett el az ellenfel, es elgondolom kinek is lenne az optimalis passzolni
- QB val hatra, majd arra amerre az arc megy akinek passzolni akarok
- ha fogjak, es mindenki behuzodott akkor Q lenyom es spuri a QB vel, altalaban le tudok nyomni igy 6-20 yardos futasokat
- ha blitz bol valaki atjutott akkor meg ugye gyorsan eldobni :)
na en kb ennyi vagyok :)
ja es le a kalappal a franchise mod elott... meg ennyi opcio beallias info stb.. jobb mint a regi c63 es foci managerek :)
-
Etelkozi Vata #163 Igen, ezek szerint kancsalok előnyben, mert ugye egy wr az valahol jó messze szaladgál tőled, előre, jbbra, balra, mindenfele, a védők meg közvetlen közeledben ólálkodnak.
Milyen kameraállás jön be? ahonnan esetleg a leg játszhatóbb? -
Dansky #162 Hát én nem vagyok éppen vérprofi, de valóban gyakorlás kérdése. Amire igazán kell figyelni, az az, hogy melyik WR-ed van szabadon, és hogy fel ne borítson valamelyik ellen. A többit már csak ha ez a kettő megy. :)
Na és persze semmiképp se dobd interceptre. :) -
Etelkozi Vata #161 Sziasztok!
Ti hogy csináljátok a quaterback irányítását?
Arra gondolok, hogy
- elindítod a snap-et (ez ok)
- figyeled, hogy az ellen OL-ja ne boritson fel,
- figyelsz a blitzre
- közben figyeled a Wr-eket, hogy ki van szabadon, hova passzolj
- közben nyomsz egy fake passzt, vagy többet
- közben figyelsz, hogy tudsz-e scramblingelni.
na szóval ez nekem egy kicsit sok.
vagy csak sok gyakorlás?
nektek mi a tapasztalatotok? -
#160 óó persze nem lehet átállítani ha mouse+keyboard al játszol .. (minden mást lehet :)
na most hogy ennyit sírtam nyomjon le gyorsan valaki :) -
#159 na szóval a Q az... argh.. :) -
#158 jahogy gamepad A :)) jól felbszott a game mert jól turnover lett 1st down helyett már megint pont emiatt hogy az a fsz qb nem jött rá hogy futnia kellene.. -
#157 kiprobaltam az A val sajnos nem az :/ azért koszi! -
Petya777 #156 MEKKORA MECCSET NYOMTUNK ANTIVAAAL!!!