715
Madden NFL 2005
-
Petya777 #235 Srácok nem kéne szervezni egy netes bajnokságot? :) -
#234 nem szaarabb az:) Nekem is az volt régebbi igaz de gyorsabb:) a technológia amivel készült az más.. kisebb csíkszélességgel van gyártva... Mármint a Titanium:) NEm tudom miért indul.. levetted a beállításoknál LOW-ra a grafikát? -
Etelkozi Vata #233 A readme-ben GF2 gts van (mint egyetlen GF2 kártyatípus), ami elvileg régebbi és szarabb mint a Ti. -
#232 Nekem nincs már meg a GF2 Ti-m de nézd meg a minimum req-et az mit ír? -
Etelkozi Vata #231 Szóval asszondjátok, hogy mennie kéne GF2 Ti-vel is?
Me' nekem aztat írja ki, hogy "a mainapp.exe hibát észlelt és hogy tájékoztassam a mikrofostot".
Pedig feltettem a dx9.0b-is, ami a lemezen van hozzája.
A driverem detonator 71.11 vagy mia pöcs, a mostani legújjabb.
Adjatok tanácsot, mert én talan vagyok! -
Etelkozi Vata #230 Igaz, rosszul fogalmaztam meg.
Na, lényeg a lényeg, miután elkapta a labdát mindkét lábával érintenie kell a talajt a vonalon belül.
Különben out of bound lesz. -
#229 vagy ha a levegőben kalimpálva kapja el a labdát akkor a földre érkezéskor kell a vonalon belül lennie. LEgalább is az én meglátásom szerint... -
#228 vagy ha a levegőben kalimpálva kapja el a labdát akkor a földre érkezéskor kell a vonalon belül lennie. LEgalább is az én meglátásom szerint... -
Etelkozi Vata #227 Igen, az a szabály, hogy az elkapó játékos mindkét lábának a vonalon belül kell lennie az elkapás pillanatában, ráadásul a földön állva, és nem a levegőben kalimpálva.
A vonalakról annyit, hogy valóban a narancssárga vonal jelöli azt a játékost, akire a passzjáték épül, ő az elsődleges fogó.
A sárgák azok a játékosok, akiket alternatív lehetőségként megjátszhatsz.
A kék vonal azt jelenti, hogy a játékos (a tight end, a halfback vagy a fullback) előszőr védi az irányítot, majd egyszercsak ő is elkezd szaladni, és akkor már neki is lehet passzolni.
Remélem segítettem, kérdezzetek bátran. -
#226 úgy érted bent:) nem?? Szóval mindkét lábnak vonalon belül kell lennie... -
#225 Szerintem a színes vonalaknál a narancs az elsődleges, a sárgák az alternatív megoldásokat mutatja, ha piros, akkor 1trükkös megoldást választasz, pl. passzolsz, és akinek passzoltál, az indít : ) -
#224 Úgy kell elkapni, hogy mindkét lábnak lent kell lenni, a labda akár már kint lehet, szerintem :) -
#223 Nekem a csajszik tetszenek, az intróban (meg nem csak ott) -
Since #222 na bazzeg :-) most láttam egy jó kis szurkolói intrót maddenbe :-) elég nagy állatok vannak amerikában :-)) -
#221 elég érdekes meccset játszottam a cardinals-szal
először is első playből csináltam egy 71 yardos rush TD-t.
aztán a kick off után a cardinals kapott egy penaltyt, így a saját 9esükről kellett indulniuk. ebből csináltak egy fumble-t, amit a saját endzoneban vissza is szereztek, csakhogy a csóka mire megfordult, már kapott is egy tacklet, így +2 pont safetyért. ilyenem sem volt soha :)
az első negyed végén 29-0 volt, de a 2-3ban összesen egy mezőnygólt rúgtam, így a vége elég szoros lett, 39-29re nyertem végül. -
donpedro #220 Én fordítva közelítem meg a kérdést... Miért csak nálam fújja le out of bounds-nak a vonalközeli catch-eket?? Folyton nyomnom kell a challenge-et, mert már háromszor is TD-t buktam volna rajta. Aztán visszanézték, és kiderült, hogy a WR-em mindkét lábbal kb. fél méterrel belül volt... -
Since #219 nemhiszem. ha bennt kapja el a labdát, akkor nincs ez a gond. szerintem itt ezred másodpercek számítanak -
Since #218 Tqalán csal a gép, de lehet hogy ezred másodpercek számítanak. -
#217 nem tudom.. lehet azért mert teljes lépést kell megtennie a labdával a kezében mielőtt kizúg a lendülettől a pályáról??? Ez csak találgatás... -
#216 na, akkor vissza az egészet
az tudom, hogy ha kilépek akkor annyi, de az egyik lába az elkapóknak mindig bent volt a pályán, amikor már birtokolták a labdát, és ha birtokolja a labdát, akkor miért nem kaptam meg soha az első downt? -
#215 A különböző színezsre lehet még megoldás, hogy mennyire fáradtak a játékosaid... -
#214 Azt jelzi, hogy a megadott taktika alapján merre fog mozogni vagy milyennek számít... a 2004-ben még úgy volt, hogy betű jelölte a receivereket és az egyik gombal meg lehetett nézni indítás előtt, hogy végülis merre fognak futni a taktika szerint... és választhattál, hogy a QB kinek dobjon.. Out of boundra pedig annyit, hogy mégcsak a vonal közelébe se szaladjon senki:) Az a biztos:) De a legbiztosabb, ha vonalon belül van mindkét lába...
Fumble-ra: Lehet, hogy olyan helyen történt a szabálytalanság amit nem láttál az adott kameraállásból Velem is történ már ilyen.. Bár én nemnagyon szoktam a challenge-el foglalkozni csak az utsó negyed utsó 2-3 percében... ott minden lehetőség számít:) Egyébként meg maradok az izomból lenyomom őket és nem szabálykodunk játéknál:) -
Since #213 mert kiléptél, azért van out of bound :-) ha az egyik lábad átlépi a pályát, akkor annyi.
egy kérdés...amikor futtatom embereket, valamelyiket sárgával, narancssárgával, illetve kékkel jelzi. mi a különbség közöttük? -
#212 egy valamit nem tudok, mikor van out of bound?
már 3szor előfordult legalább, hogy a receiver elkapta a labdát, egyik lábbal a fehér sávon belül lépett (a yardokat jelző rovátkákra), csak a másikkal lépett ki, aztán előbb megkaptam a 1st down-t, de jött a booth challange, és elvették mindannyiszor.... -
Since #211 hány perces negyedek voltak? :) -
#210 húú tegnap átmentem haveromhoz maddenezni.én voltam paddal ő billel.nagyon angy meccs volt egy interception döntött végül a javára.miami-greenbay 113-105 -
Since #209 pixel shadert az én kártyám se támogat, igaz mx440es, tehát nem kell neki pixel shader szerintem. amikor anno thieffel akartam játszani, ott a pixel shader miatt nem indult el, mert nem támogatja a kártyám. mennie kéne szerintem. talán directx -
#208 Nekem megy GeForce2 MX 400-al, igaz nincs minden fullon!
Bucser, én csak szimplán azt kifogásoltam a játékban, hogy a gépnek 3-ból 3-szor visszavonta a fumble-t, amit csináltam ellene, (a visszajátszásnál én nem láttam más szabálytalanságot, persze lehet elfogult, vagyok, magammal szemben) míg ha én kértem nekem nem adott "igazat"
-
#207 Igen ugyanis Pixel Shader-t nagyon valószínűleg használ.. szal minimum Gef 3... -
Etelkozi Vata #206 Letezik hogy GeF2 Ti-vel nem megz a jatek? -
#205 Egy élmény a Patriotsot szarrá alázni a Miami Dolphinsal:) Persze ez még Madden 2004-ben volt:) A 2005 mot csorog lefelé mert most lett netem:( -
#204 Indokolt 3 esetben kérhetsz visszaforgatást!! Szóval cvsak azért mert az emberkéd elejti a labdát még nem játszák vissza:) Viszont ha valami gáz volt az elejtés előtt.. szóval odavágtak valamit vagy ellenfél játékos hamarabb ugrott és lerántotta elkapás közben akkor lehet kérni... Egyébként nem.. -
#203 az is nagyon "fasza", hogy a coin tossban 10ből jó ha 2szer nyerek én. -
#202 Az is érdekes, hogy fumble-nál, ha az ellenfél edzője visszajátszást kér 3 esetből 3-szor neki adott igazat, ha én kértem nekem nem adta meg (a dög):(( -
Since #201 Én Colts-szal vagyok :) -
Since #200 még egy kérdés...ha futtatok valakit sárgával és narancssárgával mutatja az irányt. mi a különbség a két szín között? -
#199 értékek -
#198 Patriots, vagy az all-star csapatoknál a legnagyobbak az overall érték :) -
Since #197 értem :-) egyébként melyik a legjobb csapat a játékban? -
#196 "Amikor a labdás játékos elejti a labdát. Történhet védői ráhatásra, vagy egyszerű technikai hibából kifolyólag. Alapfeltétel, hogy birtokolni kell a labdát. Nem beszélünk fumble-ről, ha például a fogó nem tudja megfogni a passzt. Az így "szabaddá” váló labdát bármelyik csapat megszerezheti (a labdát elvesztő is)."