715
Madden NFL 2005
  • Petya777
    Srácok nem kéne szervezni egy netes bajnokságot? :)
  • Bucser
    nem szaarabb az:) Nekem is az volt régebbi igaz de gyorsabb:) a technológia amivel készült az más.. kisebb csíkszélességgel van gyártva... Mármint a Titanium:) NEm tudom miért indul.. levetted a beállításoknál LOW-ra a grafikát?
  • Etelkozi Vata
    A readme-ben GF2 gts van (mint egyetlen GF2 kártyatípus), ami elvileg régebbi és szarabb mint a Ti.
  • Bucser
    Nekem nincs már meg a GF2 Ti-m de nézd meg a minimum req-et az mit ír?
  • Etelkozi Vata
    Szóval asszondjátok, hogy mennie kéne GF2 Ti-vel is?
    Me' nekem aztat írja ki, hogy "a mainapp.exe hibát észlelt és hogy tájékoztassam a mikrofostot".
    Pedig feltettem a dx9.0b-is, ami a lemezen van hozzája.
    A driverem detonator 71.11 vagy mia pöcs, a mostani legújjabb.
    Adjatok tanácsot, mert én talan vagyok!
  • Etelkozi Vata
    Igaz, rosszul fogalmaztam meg.
    Na, lényeg a lényeg, miután elkapta a labdát mindkét lábával érintenie kell a talajt a vonalon belül.
    Különben out of bound lesz.
  • Bucser
    vagy ha a levegőben kalimpálva kapja el a labdát akkor a földre érkezéskor kell a vonalon belül lennie. LEgalább is az én meglátásom szerint...
  • Bucser
    vagy ha a levegőben kalimpálva kapja el a labdát akkor a földre érkezéskor kell a vonalon belül lennie. LEgalább is az én meglátásom szerint...
  • Etelkozi Vata
    Igen, az a szabály, hogy az elkapó játékos mindkét lábának a vonalon belül kell lennie az elkapás pillanatában, ráadásul a földön állva, és nem a levegőben kalimpálva.

A vonalakról annyit, hogy valóban a narancssárga vonal jelöli azt a játékost, akire a passzjáték épül, ő az elsődleges fogó.
    A sárgák azok a játékosok, akiket alternatív lehetőségként megjátszhatsz.
    A kék vonal azt jelenti, hogy a játékos (a tight end, a halfback vagy a fullback) előszőr védi az irányítot, majd egyszercsak ő is elkezd szaladni, és akkor már neki is lehet passzolni.

Remélem segítettem, kérdezzetek bátran.
  • Bucser
    úgy érted bent:) nem?? Szóval mindkét lábnak vonalon belül kell lennie...
  • greenboy
    Szerintem a színes vonalaknál a narancs az elsődleges, a sárgák az alternatív megoldásokat mutatja, ha piros, akkor 1trükkös megoldást választasz, pl. passzolsz, és akinek passzoltál, az indít : )
  • greenboy
    Úgy kell elkapni, hogy mindkét lábnak lent kell lenni, a labda akár már kint lehet, szerintem :)
  • greenboy
    Nekem a csajszik tetszenek, az intróban (meg nem csak ott)
  • Since
    na bazzeg :-) most láttam egy jó kis szurkolói intrót maddenbe :-) elég nagy állatok vannak amerikában :-))
  • robotnyk
    elég érdekes meccset játszottam a cardinals-szal
    először is első playből csináltam egy 71 yardos rush TD-t.
    aztán a kick off után a cardinals kapott egy penaltyt, így a saját 9esükről kellett indulniuk. ebből csináltak egy fumble-t, amit a saját endzoneban vissza is szereztek, csakhogy a csóka mire megfordult, már kapott is egy tacklet, így +2 pont safetyért. ilyenem sem volt soha :)
    az első negyed végén 29-0 volt, de a 2-3ban összesen egy mezőnygólt rúgtam, így a vége elég szoros lett, 39-29re nyertem végül.
  • donpedro
    Én fordítva közelítem meg a kérdést... Miért csak nálam fújja le out of bounds-nak a vonalközeli catch-eket?? Folyton nyomnom kell a challenge-et, mert már háromszor is TD-t buktam volna rajta. Aztán visszanézték, és kiderült, hogy a WR-em mindkét lábbal kb. fél méterrel belül volt...
  • Since
    nemhiszem. ha bennt kapja el a labdát, akkor nincs ez a gond. szerintem itt ezred másodpercek számítanak
  • Since
    Tqalán csal a gép, de lehet hogy ezred másodpercek számítanak.
  • Bucser
    nem tudom.. lehet azért mert teljes lépést kell megtennie a labdával a kezében mielőtt kizúg a lendülettől a pályáról??? Ez csak találgatás...
  • robotnyk
    na, akkor vissza az egészet
    az tudom, hogy ha kilépek akkor annyi, de az egyik lába az elkapóknak mindig bent volt a pályán, amikor már birtokolták a labdát, és ha birtokolja a labdát, akkor miért nem kaptam meg soha az első downt?
  • Bucser
    A különböző színezsre lehet még megoldás, hogy mennyire fáradtak a játékosaid...
  • Bucser
    Azt jelzi, hogy a megadott taktika alapján merre fog mozogni vagy milyennek számít... a 2004-ben még úgy volt, hogy betű jelölte a receivereket és az egyik gombal meg lehetett nézni indítás előtt, hogy végülis merre fognak futni a taktika szerint... és választhattál, hogy a QB kinek dobjon.. Out of boundra pedig annyit, hogy mégcsak a vonal közelébe se szaladjon senki:) Az a biztos:) De a legbiztosabb, ha vonalon belül van mindkét lába...

Fumble-ra: Lehet, hogy olyan helyen történt a szabálytalanság amit nem láttál az adott kameraállásból Velem is történ már ilyen.. Bár én nemnagyon szoktam a challenge-el foglalkozni csak az utsó negyed utsó 2-3 percében... ott minden lehetőség számít:) Egyébként meg maradok az izomból lenyomom őket és nem szabálykodunk játéknál:)
  • Since
    mert kiléptél, azért van out of bound :-) ha az egyik lábad átlépi a pályát, akkor annyi.
    egy kérdés...amikor futtatom embereket, valamelyiket sárgával, narancssárgával, illetve kékkel jelzi. mi a különbség közöttük?
  • robotnyk
    egy valamit nem tudok, mikor van out of bound?
    már 3szor előfordult legalább, hogy a receiver elkapta a labdát, egyik lábbal a fehér sávon belül lépett (a yardokat jelző rovátkákra), csak a másikkal lépett ki, aztán előbb megkaptam a 1st down-t, de jött a booth challange, és elvették mindannyiszor....
  • Since
    hány perces negyedek voltak? :)
  • 9csöves9
    húú tegnap átmentem haveromhoz maddenezni.én voltam paddal ő billel.nagyon angy meccs volt egy interception döntött végül a javára.miami-greenbay 113-105
  • Since
    pixel shadert az én kártyám se támogat, igaz mx440es, tehát nem kell neki pixel shader szerintem. amikor anno thieffel akartam játszani, ott a pixel shader miatt nem indult el, mert nem támogatja a kártyám. mennie kéne szerintem. talán directx
  • greenboy
    Nekem megy GeForce2 MX 400-al, igaz nincs minden fullon!

Bucser, én csak szimplán azt kifogásoltam a játékban, hogy a gépnek 3-ból 3-szor visszavonta a fumble-t, amit csináltam ellene, (a visszajátszásnál én nem láttam más szabálytalanságot, persze lehet elfogult, vagyok, magammal szemben) míg ha én kértem nekem nem adott "igazat"
  • Bucser
    Igen ugyanis Pixel Shader-t nagyon valószínűleg használ.. szal minimum Gef 3...
  • Etelkozi Vata
    Letezik hogy GeF2 Ti-vel nem megz a jatek?
  • Bucser
    Egy élmény a Patriotsot szarrá alázni a Miami Dolphinsal:) Persze ez még Madden 2004-ben volt:) A 2005 mot csorog lefelé mert most lett netem:(
  • Bucser
    Indokolt 3 esetben kérhetsz visszaforgatást!! Szóval cvsak azért mert az emberkéd elejti a labdát még nem játszák vissza:) Viszont ha valami gáz volt az elejtés előtt.. szóval odavágtak valamit vagy ellenfél játékos hamarabb ugrott és lerántotta elkapás közben akkor lehet kérni... Egyébként nem..
  • robotnyk
    az is nagyon "fasza", hogy a coin tossban 10ből jó ha 2szer nyerek én.
  • greenboy
    Az is érdekes, hogy fumble-nál, ha az ellenfél edzője visszajátszást kér 3 esetből 3-szor neki adott igazat, ha én kértem nekem nem adta meg (a dög):((
  • Since
    Én Colts-szal vagyok :)
  • Since
    még egy kérdés...ha futtatok valakit sárgával és narancssárgával mutatja az irányt. mi a különbség a két szín között?
  • robotnyk
    értékek
  • robotnyk
    Patriots, vagy az all-star csapatoknál a legnagyobbak az overall érték :)
  • Since
    értem :-) egyébként melyik a legjobb csapat a játékban?
  • robotnyk
    "Amikor a labdás játékos elejti a labdát. Történhet védői ráhatásra, vagy egyszerű technikai hibából kifolyólag. Alapfeltétel, hogy birtokolni kell a labdát. Nem beszélünk fumble-ről, ha például a fogó nem tudja megfogni a passzt. Az így "szabaddá” váló labdát bármelyik csapat megszerezheti (a labdát elvesztő is)."