715
Madden NFL 2005
-
antijedi #155 mert ha lehet többen ako gondolom oylan mint fifa vagy nhl hogy nem kell hogy páros számu ember legyen -
#154 nem kösz, htx, most kaptam egy alapos verést :) -
antijedi #153 vagyunk 2en, nem szálsz be? proba erejéig :) -
#152 lehet, nemtom -
antijedi #151 2v2 -t is lehet nyomni neten? vagy valahogy nem csak 1v1-et? -
#150 nem :) -
Petya777 #149 54-27 :) -
antijedi #148 A? az mit is csinál normálisan? csak mert gamepadom van :P
amugy akkor oylat is lehet ha valakivel fut az ember azal továbbdobni? :) -
#147 asszem -
#146 dehogynem, pl Brady is futott SBowlon, bár télleg nem gyakori
ha megvolt a kezdés, az A-val lehet (alapból) eltüntetni az ikonokat, és akkor lehet futni aszem. -
antijedi #145 szvsz qb nem arra való hogy futkorásszon... :) -
#144 hi skacok, király a game, de egy kérdésem lenne :)
hogy a viharba tudok futni a QB vel? mármint normálisan.. fake pass után se kezd el szaladni.. ha slégan futok vele akkor oké néha de... csak van már rá valami normális mód is
örülnék ha megosztanátok velem :)
köszi -
Rossi1 #143 http://www.gamecopyworld.com/
Itt nézd meg! Itt talán van Crack... Akkor most két verzió van kint? Mert a CLone-t én is ismerem, de azt nem szeretném leszedni, mert szaga van..:) -
#142 Hi mindenki!
Még mindig nem találtam Cracket:(
Tudna valaki egy Cracket adni vagy egy linket ahonnan le lehet tölteni?
Előre is kösz! -
#141 Mutassatok kepet belole azt eldontom leszedem e es en multiznek szivesen -
antijedi #140 én max holnap mert most értem haza... :/ -
Petya777 #139 Vki multy? -
#138 Most folytattam a megkezdett szezont,10-1 es mutatóm van.A 2. meccset vesztettem el ,de mostmár nagyon belejöttem.
A rekordpontom 119-24-re vertem a SF49-st.Panthers-szel,a legszebb pontom egy 105 yardos futás volt,a saját alapvonalam mögött szereztem egy labdát,és onnan végig az egész pályát.vagyok.Most pihizem,mert eléggé lefáradtam.
Holnap majd megnyerem a Super bowlt,vagyis remélem.
Ahogy elnézem a csapatokat,eddig legjobban a Broncostól tartottam,vagyis a végén simán nyertem,de nagyon oda kellett koncentrálni.21-0-ra vezetett,még a félidőig 1 pontra feljöttem,aztán már sima lett.
Jó kis játék ez,az előzőekkel is jókat játszottam. -
#137 :)) -
antijedi #136 bár szvsz scipt betegség csak rosszab lesz nehezebben szal nem tom feljebb e akarom valaha is nyomni :) -
#135 egyenlőre én is azon -
antijedi #134 mondtam még anno hogy pro asszem, arra volt rakva alapból :)
tudom béna vagyok de hát ez van..., de legalább lelkes..., mármeddig :P -
#133 milyen nehézségi fokozatban játszol? -
antijedi #132 itt én nem tok róla, bár lehet tényleg van csak eddig még nem találtam meg :) -
antijedi #131 ez nyilvánvaló, de ezt kinek irtad? :) -
#130 nem dive...
2004ben még volt ilyen mozdulat (asszem E volt alapból)
amivel rushingnál átlehetett ugrani a linebackereket :)
jó kis meccs volt...
14-0 volt oda, plusz 14-6nál +1 pontért Vinatieri kapufát bírt rúgni
de aztán volt nekem egy 75 yardos interception td :) -
#129 free-s linket nem tud valaki, plízzz -
#128 A védekezésnél is meg van, hogy melyik gombbal v. bill. mit csinálsz, mikor jön a labda, a védővel, felugrasz, vagy elkapja a labdát a támadó előtt v. nem. Ha elviszi utána, vetődsz : ) -
antijedi #127 passszal énis, olvass vissza miről volt szó... -
joe69 #126 en a jatekban is tudtam passzal yardokat hozni -
antijedi #125 de azt magátol csinálja nem? mert az kb akkor müxik ha emberi játékos elen jácol tul korán die-ol és akkor is kb 1000ből egyszer :) -
#124 A 2004-ben lehetett ugrálni, ill. jobbra, balra testcselt csinálni, ha közel a gól terület, akkor bevetődni:) -
#123 Úgy, hogy elkapod az ellenfél indítását :) -
Since #122 Intercept labdát hogy lehet szerezni a játékban? -
#121 ja, ilyen gátfutó mozdulattal -
antijedi #120 talán rakd be a cd-t és nyomj okot és inditsd ujra a gamet... :) márha clonecd-s van, ha nem az akkor kell crack ugyan de ez akkor sem azt jelenti hogy a cracket "kéri"... :P -
antijedi #119 átugrani? max oldalugrani lehet de az nem ugrik átmég egy fekvő embert se :) -
#118 futással? úgy érted rushingal? én is inkább hosszú passzra játszom mondjuk, de jó a rushing is, csak tudni kell jókor átugrani a tömegen :) -
#117 Ezt írja ki:Please insert the CD-ROM, select OK and restart application. -
antijedi #116 nem azt irja ki hogy crackelni kele hanem azt hogy tedd be a cd-t, bazz menyi agyilag gynege van itt jézusom :(((
egy game se irja ki hogy "krekkejjé bazzeg!" max azt hogy nicns bent cd vagy nem jó van bent...