Madden NFL 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha miközben helyezkednek el a fickók, nyomsz egy G-t, látod melyik WR (meg a többiek is, akiknek nem tudom a megnevezését 😊 merre fog futni. Ebbõl már egybõl le tudod szûkíteni a "jelöltek" körét két WR-re akire figyelsz, meg hogy ki az a backed aki oldalra fog félreszaladni. Ugyanis én van, hogy annak dobom el vaktában, ha elöl nincs kinek. Az jó eséllyel elkapja, és még talán tudi is futni vele pár yardot.

Amúgy meg szerintem ez a legélvezetesebb része a játéknak. 😊
air23
hat en gyoker (pro) modban jatszok de nalam ez jon be:

- kivalasztok joo kis passzolos taktikat
- miutan elhelyezkedett a csapat lenyomom a T -t azzal megnezem ki merre fog futni
- megnezem hogy helyezkedett el az ellenfel, es elgondolom kinek is lenne az optimalis passzolni
- QB val hatra, majd arra amerre az arc megy akinek passzolni akarok
- ha fogjak, es mindenki behuzodott akkor Q lenyom es spuri a QB vel, altalaban le tudok nyomni igy 6-20 yardos futasokat
- ha blitz bol valaki atjutott akkor meg ugye gyorsan eldobni 😊

na en kb ennyi vagyok 😊

ja es le a kalappal a franchise mod elott... meg ennyi opcio beallias info stb.. jobb mint a regi c63 es foci managerek 😊

Igen, ezek szerint kancsalok elõnyben, mert ugye egy wr az valahol jó messze szaladgál tõled, elõre, jbbra, balra, mindenfele, a védõk meg közvetlen közeledben ólálkodnak.

Milyen kameraállás jön be? ahonnan esetleg a leg játszhatóbb?

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Hát én nem vagyok éppen vérprofi, de valóban gyakorlás kérdése. Amire igazán kell figyelni, az az, hogy melyik WR-ed van szabadon, és hogy fel ne borítson valamelyik ellen. A többit már csak ha ez a kettõ megy. 😊
Na és persze semmiképp se dobd interceptre. 😊
Sziasztok!

Ti hogy csináljátok a quaterback irányítását?
Arra gondolok, hogy
- elindítod a snap-et (ez ok)
- figyeled, hogy az ellen OL-ja ne boritson fel,
- figyelsz a blitzre
- közben figyeled a Wr-eket, hogy ki van szabadon, hova passzolj
- közben nyomsz egy fake passzt, vagy többet
- közben figyelsz, hogy tudsz-e scramblingelni.

na szóval ez nekem egy kicsit sok.
vagy csak sok gyakorlás?

nektek mi a tapasztalatotok?

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

air23
óó persze nem lehet átállítani ha mouse+keyboard al játszol .. (minden mást lehet 😊

na most hogy ennyit sírtam nyomjon le gyorsan valaki 😊

air23
na szóval a Q az... argh.. 😊

air23
jahogy gamepad A 😊) jól felbszott a game mert jól turnover lett 1st down helyett már megint pont emiatt hogy az a fsz qb nem jött rá hogy futnia kellene..

air23
kiprobaltam az A val sajnos nem az :/ azért koszi!

MEKKORA MECCSET NYOMTUNK ANTIVAAAL!!!
mert ha lehet többen ako gondolom oylan mint fifa vagy nhl hogy nem kell hogy páros számu ember legyen

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

robotnyk
nem kösz, htx, most kaptam egy alapos verést 😊
vagyunk 2en, nem szálsz be? proba erejéig 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

robotnyk
lehet, nemtom
2v2 -t is lehet nyomni neten? vagy valahogy nem csak 1v1-et?

robotnyk
nem 😊
54-27 😊
A? az mit is csinál normálisan? csak mert gamepadom van 😛
amugy akkor oylat is lehet ha valakivel fut az ember azal továbbdobni? 😊

robotnyk
asszem
robotnyk
dehogynem, pl Brady is futott SBowlon, bár télleg nem gyakori

ha megvolt a kezdés, az A-val lehet (alapból) eltüntetni az ikonokat, és akkor lehet futni aszem.
szvsz qb nem arra való hogy futkorásszon... 😊

air23
hi skacok, király a game, de egy kérdésem lenne 😊

hogy a viharba tudok futni a QB vel? mármint normálisan.. fake pass után se kezd el szaladni.. ha slégan futok vele akkor oké néha de... csak van már rá valami normális mód is

örülnék ha megosztanátok velem 😊

köszi

http://www.gamecopyworld.com/

Itt nézd meg! Itt talán van Crack... Akkor most két verzió van kint? Mert a CLone-t én is ismerem, de azt nem szeretném leszedni, mert szaga van..😊
Robogo
Hi mindenki!
Még mindig nem találtam Cracket😞
Tudna valaki egy Cracket adni vagy egy linket ahonnan le lehet tölteni?
Elõre is kösz!

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

DONGUBA
Mutassatok kepet belole azt eldontom leszedem e es en multiznek szivesen

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

én max holnap mert most értem haza... :/

Vki multy?
MrSpock
Most folytattam a megkezdett szezont,10-1 es mutatóm van.A 2. meccset vesztettem el ,de mostmár nagyon belejöttem.
A rekordpontom 119-24-re vertem a SF49-st.Panthers-szel,a legszebb pontom egy 105 yardos futás volt,a saját alapvonalam mögött szereztem egy labdát,és onnan végig az egész pályát.vagyok.Most pihizem,mert eléggé lefáradtam.
Holnap majd megnyerem a Super bowlt,vagyis remélem.
Ahogy elnézem a csapatokat,eddig legjobban a Broncostól tartottam,vagyis a végén simán nyertem,de nagyon oda kellett koncentrálni.21-0-ra vezetett,még a félidõig 1 pontra feljöttem,aztán már sima lett.
Jó kis játék ez,az elõzõekkel is jókat játszottam.

Go Jeff Go!!!!

robotnyk
😊)
bár szvsz scipt betegség csak rosszab lesz nehezebben szal nem tom feljebb e akarom valaha is nyomni 😊

robotnyk
egyenlõre én is azon
mondtam még anno hogy pro asszem, arra volt rakva alapból 😊
tudom béna vagyok de hát ez van..., de legalább lelkes..., mármeddig 😛

robotnyk
milyen nehézségi fokozatban játszol?
itt én nem tok róla, bár lehet tényleg van csak eddig még nem találtam meg 😊

ez nyilvánvaló, de ezt kinek irtad? 😊

robotnyk
nem dive...
2004ben még volt ilyen mozdulat (asszem E volt alapból)
amivel rushingnál átlehetett ugrani a linebackereket 😊

jó kis meccs volt...
14-0 volt oda, plusz 14-6nál +1 pontért Vinatieri kapufát bírt rúgni
de aztán volt nekem egy 75 yardos interception td 😊
greenboy
free-s linket nem tud valaki, plízzz

greenboy
A védekezésnél is meg van, hogy melyik gombbal v. bill. mit csinálsz, mikor jön a labda, a védõvel, felugrasz, vagy elkapja a labdát a támadó elõtt v. nem. Ha elviszi utána, vetõdsz : )

passszal énis, olvass vissza mirõl volt szó...

en a jatekban is tudtam passzal yardokat hozni

de azt magátol csinálja nem? mert az kb akkor müxik ha emberi játékos elen jácol tul korán die-ol és akkor is kb 1000bõl egyszer 😊

greenboy
A 2004-ben lehetett ugrálni, ill. jobbra, balra testcselt csinálni, ha közel a gól terület, akkor bevetõdni😊

greenboy
Úgy, hogy elkapod az ellenfél indítását 😊

Intercept labdát hogy lehet szerezni a játékban?

robotnyk
ja, ilyen gátfutó mozdulattal
talán rakd be a cd-t és nyomj okot és inditsd ujra a gamet... 😊 márha clonecd-s van, ha nem az akkor kell crack ugyan de ez akkor sem azt jelenti hogy a cracket "kéri"... 😛

átugrani? max oldalugrani lehet de az nem ugrik átmég egy fekvõ embert se 😊

robotnyk
futással? úgy érted rushingal? én is inkább hosszú passzra játszom mondjuk, de jó a rushing is, csak tudni kell jókor átugrani a tömegen 😊
Robogo
Ezt írja ki😛lease insert the CD-ROM, select OK and restart application.

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

nem azt irja ki hogy crackelni kele hanem azt hogy tedd be a cd-t, bazz menyi agyilag gynege van itt jézusom 😞((
egy game se irja ki hogy "krekkejjé bazzeg!" max azt hogy nicns bent cd vagy nem jó van bent...