Madden NFL 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy meg szerintem ez a legélvezetesebb része a játéknak. 😊
- kivalasztok joo kis passzolos taktikat
- miutan elhelyezkedett a csapat lenyomom a T -t azzal megnezem ki merre fog futni
- megnezem hogy helyezkedett el az ellenfel, es elgondolom kinek is lenne az optimalis passzolni
- QB val hatra, majd arra amerre az arc megy akinek passzolni akarok
- ha fogjak, es mindenki behuzodott akkor Q lenyom es spuri a QB vel, altalaban le tudok nyomni igy 6-20 yardos futasokat
- ha blitz bol valaki atjutott akkor meg ugye gyorsan eldobni 😊
na en kb ennyi vagyok 😊
ja es le a kalappal a franchise mod elott... meg ennyi opcio beallias info stb.. jobb mint a regi c63 es foci managerek 😊
Milyen kameraállás jön be? ahonnan esetleg a leg játszhatóbb?
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Na és persze semmiképp se dobd interceptre. 😊
Ti hogy csináljátok a quaterback irányítását?
Arra gondolok, hogy
- elindítod a snap-et (ez ok)
- figyeled, hogy az ellen OL-ja ne boritson fel,
- figyelsz a blitzre
- közben figyeled a Wr-eket, hogy ki van szabadon, hova passzolj
- közben nyomsz egy fake passzt, vagy többet
- közben figyelsz, hogy tudsz-e scramblingelni.
na szóval ez nekem egy kicsit sok.
vagy csak sok gyakorlás?
nektek mi a tapasztalatotok?
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
na most hogy ennyit sírtam nyomjon le gyorsan valaki 😊
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
amugy akkor oylat is lehet ha valakivel fut az ember azal továbbdobni? 😊
ha megvolt a kezdés, az A-val lehet (alapból) eltüntetni az ikonokat, és akkor lehet futni aszem.
hogy a viharba tudok futni a QB vel? mármint normálisan.. fake pass után se kezd el szaladni.. ha slégan futok vele akkor oké néha de... csak van már rá valami normális mód is
örülnék ha megosztanátok velem 😊
köszi
Itt nézd meg! Itt talán van Crack... Akkor most két verzió van kint? Mert a CLone-t én is ismerem, de azt nem szeretném leszedni, mert szaga van..😊
Még mindig nem találtam Cracket😞

Tudna valaki egy Cracket adni vagy egy linket ahonnan le lehet tölteni?
Elõre is kösz!

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
A rekordpontom 119-24-re vertem a SF49-st.Panthers-szel,a legszebb pontom egy 105 yardos futás volt,a saját alapvonalam mögött szereztem egy labdát,és onnan végig az egész pályát.vagyok.Most pihizem,mert eléggé lefáradtam.
Holnap majd megnyerem a Super bowlt,vagyis remélem.
Ahogy elnézem a csapatokat,eddig legjobban a Broncostól tartottam,vagyis a végén simán nyertem,de nagyon oda kellett koncentrálni.21-0-ra vezetett,még a félidõig 1 pontra feljöttem,aztán már sima lett.
Jó kis játék ez,az elõzõekkel is jókat játszottam.
Go Jeff Go!!!!
tudom béna vagyok de hát ez van..., de legalább lelkes..., mármeddig 😛
2004ben még volt ilyen mozdulat (asszem E volt alapból)
amivel rushingnál átlehetett ugrani a linebackereket 😊
jó kis meccs volt...
14-0 volt oda, plusz 14-6nál +1 pontért Vinatieri kapufát bírt rúgni
de aztán volt nekem egy 75 yardos interception td 😊
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
egy game se irja ki hogy "krekkejjé bazzeg!" max azt hogy nicns bent cd vagy nem jó van bent...