715
Madden NFL 2005
  • Spy Hun
    VBT3-BYQM-YB2W-NX78-MRLD
  • antijedi
    ez nem csalás csak játéktechnikailag elég gagyi dolog :)
  • Etelkozi Vata
    A "negatív csúcsom" eddig az volt, amikor
    - a FIFA2003 játszása közben (CPU ellen) egyszercsak elborult az agyam, két csapással három darabra törtem a billentyűzetet, majd kivettem a cd-t a meghajtóból és apró darabokra törtem.
    A barátom, akivel együtt játszottunk, nem mert hozzámszólni, amíg el nem mosolyodtam, félelmében.

Persze erre nem vagyok büszke, hoszen egy emberi gyengeség volt, de ilyen okozására is képes egy játék (ha csal).
  • antijedi
    én focival már elvből nem jáccok, semmi értelme
    nhl a kedvencem de az is egyre szarabb lesz idővel..., ezt meg kiprobáltam, multi be is jött pl de a gép csak idegel a scriptjeivel szal del lett ebből is :/
  • Etelkozi Vata
    Abban viszont neked igazad van.
    Én is tapasztaltam (lásd: nhl2004).
    Undorító.
    Maddenban még elviselem.
    A legjobban csaló program egyébként a PES3, de azt abba a topikba nem merem beírni. :)
    Néha az egész utca visszhangzik a káromkodásomtól, annyira pofátlan (5 *-on.)
  • antijedi
    én nagyon nem erről beszéltem hanem arról a stilusról amit az ea csinál..., amikor nem rajtad mulik hogy megvered e a gépet hanem rajta akármit csinálsz is..., de haggyuk :)
  • Etelkozi Vata
    Nos persze, tökéletes realizmus nincs, ez csak egy játék.
    De azért szeretek törekedni rá.
    Maddenben akkor jó ha kb. 55-75 snaped van, nem több.
    Ezt 15 perces negyeddel ki is tudom hozni, ha lefuttatom mindig az órát 2-3 mp-re.
    Pontszámban 0-40 között már jó, persze mindíg figyelem a ligaátlagot. Az nagyon nem jó amikor a Patriots támadó átlaga 15 körül van, inkább 25 a reális. Tehát az általam lejátszott meccseken jó ha kijön ez az átlag.

És ezekre azért lehet törekedni, vagy beállítást találni.
    Nyílván, ha az ellenfél 15 INT-et csinál ellened egy meccsen Brady ellen, akkor elkezdesz gondolkodni, hogy lejjebb kéne veni azt csúszkát CPU defense-nél.
  • Vanek
    légyszi egy cd key code ot írjatok!!!
  • antijedi
    én nem azt mondtam hogy a 40 pont nem reális hanem az hogy előre meg van tervezve mi fog töténni :)
  • air23
    azert ha a sport 1 en vasarnap este neztetek a meccset akkor lathattatok hogy a 40 pont realis :))
  • antijedi
    tény az jó pont de attól még realitáshoz semmi köze..., bár a bundázáshoz hasonlit de azért akkor sem az igazi... :P
  • robotnyk
    azért egy ilyen részletes AI beállítást szívesen látnék az NHLben, vagy FIFAban. idegesítő ott, hogy egyik fokozaton bucira verek bárkit, egyel feljebb meg szétcsíteli az AI az agyát.
    itt legalább fokozatosan lehet állítani.
  • antijedi
    ez érdekes mert utobbi idők sportjátékai minden csak nem realisztikusak..., gyk összes sport game (de ea-é tuti mind) előre vannak scriptelve > közük nincs a realitáshoz...
  • robotnyk
    nyugodtan állítgassátok, én is azt teszem. így all-pron tudtam olyan beállítást kreálni, amivel azért van izgalom, de azért tudok nyerni. majd most kell kicsit emelni a szintet. :)
    így 35-40 pontot tudok max elérni.
  • donpedro
    Akkor hasonszőrűek vagyunk, realizmus mindenekfelett!! :) Nekem is akkor ment el kicsit a kedvem a dologtól, amikor ezen a bizonyos harmadik meccsen all time passing recordot értem el 568 yard-dal.

Ugyanígy a nehézségi fokozatoknál nekem is ez az aggályom, bár elvileg kell lennie default opciónak.
  • Bucser
    suliban vagyok.. majd othonról olvasok:) MOst hálózati ismeretek órám van:D LOL
  • Bucser
    reggelni kell az olvasáshoz is...
  • Etelkozi Vata
    www.maddenmania.com

lehet, hogy regisztrálni kell, mert én megtettem, de közbe a fórum bejött a nélkül is, csak nem tudtam bele (persze nem is akartam).
  • Bucser
    tudsz adni egy linket?
  • Etelkozi Vata
    Nem úgy értem!
    De ahogy olvastam a fórumot, csak úgy röpködtek a kifejezések, meg elemzések, amiket álmomban sem hittem volna, hogy játék közben képes alkalmazni bárki is.
  • Bucser
    HOgy érted, hogy másképp játszák??? igaz ők általában 4 down után puntot rúgnak én inkább megpróbálok újra átérni:) a 4th down conv-om 7/6-os:)
  • Etelkozi Vata
    Az AI csúszkákat lehet azért tologatni, csak attól tartok, hogy elbarmolok valamit és totál "unrealisztikus" lesz a játék.
    Semmit sem utálok jobban, mint amikor rendszeresen 400 yard felett passzolok, vagy 200 yard felett futok, meg 55-43-as eredmények születnek a meccseken.
    Én a realizmus híve vagyok, nem csak maddenban, minden más sportjátékban.
  • Serpa
    a piros-kék csík mit jelent a pályán ?
  • donpedro
    Tartok tőle, hogy nekem is ez lesz a bajom, pro-n 3 meccset játszottam eddig, az utsót 45-0-ra sikerült nyerni... Megpróbálom all-pron is, de sztem hasonlóan fogok járni.
  • Etelkozi Vata
    Tudtok valami jó helyet, ahol különböző stratégiákat, tippeket, trükköket lehet találni?
    Egy két amcsi fórumba beleolvastam, de ők másképp játszák ezt a játékot, mint mi (legalábbis ahogy észrevettem).
    Azt meg nem nagyon értem.
  • robotnyk
    ja, jól lehet konfigolni az AI-t
  • MrSpock
    a Panthers-szel megnyertem a Super Bowl!Érdekes,1 meccset szimuláltam,el is vesztette:-))
    Így 2 vereségem lett.Két nagy győzelmem volt.
    0-ra nembirtam megverni egyszersem.106-7 volt az egyik,28-0-nál csinált egy TD-t a szemét.
  • Etelkozi Vata
    Na, most má' működik nekem is.

All-pron túl nehéz, pron túl könnyű.
    Pron minden meccsen elérek legalább 50 pontot, all-pron viszont egy normális drive-ot nem tudok végigcsinálni.
    Az AI piszkálásával lehet ezen valamit segíteni? Mármint a két nehézségi fok között átmenetet képezni?

Más! Próbáltátok az auto-avoidot? Jól működik?
  • robotnyk
    érdekes field goal
  • donpedro
    Én is leszedtem a 2005-öt végre, és bár csak 2 meccset nyomtam eddig, de már nagyon örülök neki. A 2004-el ugyanis nagyon béna voltam, ezzel viszont az első két meccset megnyertük pro fokozaton, ráadásul a másodikat 37-7-re... (Nem sokkal a vége előtt 30-0-ra álltunk, onnan már elszórakoztuk a végét.)

Sokkal jobban (intelligensebben) védekezik a csapatom (AI), jóval ritkábban hagynak üresen támadót.

Már csak abban kéne javulni, hogy a QB-emet ne engedjék annyiszor sack-elni, hosszú passzokat nem nagyon van időm kivárni.

Nekem egyébként a rushing is jobban megy, mint az előző részben.
  • Bucser
    én is csináltam Minor-al 12 yardos TD-t de baromira iritál, hogy akkor ugrik a játékos mikor a gép úgy gondolja és nem amikor én szeretném....
  • robotnyk
    nem vesztette az értelmét a rush, tegnap rájöttem :) (Dillon 4 rushing TD :P)
  • Bucser
    NA nyomtam egy gyors meccset a Dolphinsal a Jets ellen... MEglepett, de tényleg nincs a 2005-ben ugrás.. Hanem a gép dönti el, hogy a Cover up ballra mit csinál.. összehúzza magát előredől vagy kihúzza a sarkát:( Hiányzott. így a rushing game abszolút az értelmét vesztette:( Viszont a sérülés is gagyi.. Míg nekem 5 kulcsemberem sérült le (Fiedler az első számú QB , Konrad HB, MCMichael az FB Ogunley és Sue két defender (ők a legjobbak Tim Bowens kivételével a csapatban) Míg a Jetsyeknél senkinek semmi baja nem lett.. Csoda, hogy Mare lába nem húzódott meg egy síma rugás után... A végén 25:28-ra vezet a Jets 1:30 van hátra és a saját 20-asomról támadok egy fair catch után Gyors passzjáték eljutok a 31-es vonaláig utolsó indítás 10 Mp van hátra... Mare rúg és mellé... :( vesztettem... pedig ott volt a lehetőség

NA mindegy gyakorlok még így elsőre fél év kihagyás után nem is volt rossz:)
  • Petya777
    !!!MEGNYÍLTUNK!!!

NFL LEAGUE
  • Petya777
    OK, hát akkor ez van. Olyan embereket szeretnénk a ligában, akikre nme kell várnia a többieknek. Épp ezért döntöttünk ilyen kis számú csapat mellett. Inkább 10 megbízható, mint 20 megbízhatatlan.
  • Bucser
    Nincs
  • Petya777
    Heti 2 meccs kötelező. 1 héten nincs 2szer 1 órád?
  • Bucser
    Még nincs lent a játék Szeretnék játszani, de max heti 1 meccsre érnék rá.... Így nem lehet??? mert azért nem csak ezt játszom egyrészt + suli meg azért magánéletnek is kell hely...
  • Petya777
    Bajnoksáááágggg!!!

Lehet jelentkezni! 10 fős lesz, én és bart fogjuk csinálni! 5 AFC-s, 5 NFC-s csapat lesz, 4 jut tovább a csoportkörből, onnantól pedig egyenes kieséses rendszer! Egy héten két meccset KELL játszani a ligában! A foglalt csapatok: PAckers, Patriots, Panthers, Colts, Seahawks, Ravens! Jelentkezni MSN-en lehet ([email protected])!
  • Bucser
    nem rossz ötlet de csak direct IP-n keresztül lehet játszani mert EA networksre tuti nem tudsz fellépni tört gameval:) Bár eddig csak helyi hálóban próbáltam anno a 2004-et:) Meg hogyan lehetne a trade-et meg az állandó fejlődésnélküli játékosokat megvalósítani???