715
Madden NFL 2005
  • Bucser
    Lehet hülye vagyok de fingom nincs milyen dynasty módról beszélsz.. egyébként ha a franchiseról akkor csak az alapszakasz kezdetétől menedzselheted a csapatodat szóval az owners box csak onnantól működik.. az első 4 meccsen még nem. De még mindig nemvágom mi az a dynasty mód...
  • Vanek
    dynastiban mért nem lehet saját csapattal lenni?
  • Bucser
    olvasd át a manualt olvasd át a readme-t aztán kérdezz.. Mire ezek végére érsz tudod mi az a QB CB HB RB TE LB WR etc. MI a szerepe a defensive linenak mi a tackle, a sack, a touchdown, a punt, a field Goal, 1st- 2nd- 3rd- 4th down, az incomplete pass, a attempt/ completion arány és a többi kis statisztika... Azért nézz utána a neten mondjuk American Football rules, vagy ajánlom a www.wolves.hu oldalt itt le vannak írva a szabéályok a poziciok meg majdnem minden..
  • Vanek
    dynastiban mért nem lehet saját csapattal lenni? mik a posztok ebbe a játékban? -életemben nem láttam még amcsifociimeccset...- sajátcsapat drukkert sem lehet? melyikm a legjobb csapat?
  • donpedro
    Szerintem sincs sok esélyed, az EASports-os játékok híresen szarok ezen a téren, mindegyiknek pocsék a netkódja. Még 512-es ADSL-el is szaggatnak.
  • Petya777
    Csodálkoznék, ha lehetne :(
  • Etelkozi Vata
    Ha egy sima modemmel is lehet játszani, akkor engem érdekel a dolog.
    A cycling manager kiválóan játszható 33,6-os modemmel.
    Lehet, hogy ezt is lehet?
  • Petya777
    Nem tudjátok hogy lehet beállítani multyban, hogy esti meccs legyen? Jah és hogy lehet statokat menteni?
  • Petya777
    Én mindenkinek ajánlom a most indult ligánkat! Igaz, hogy a mostani már tele van, de kb 2-3 hét és indul a következő, ahol már jóval több csapi lehet. Ha lesz rá lehetőség, akkor bevezetjük a már NBA ligákban alkalmazott cseréket, sérüléseket és esetleg még a franchise-t is. Bár ez nagyban függ attól, hogy vki tud-e csinálni nekünk php-s felületet! ;) http://nflleague.uw.hu/
  • donpedro
    Azt javaslom, hogy az Interception-t all-maddennen állítsd jóval lejjebb, a többi az maradhat, mert szerintem abban túl erős a CPU.
  • Etelkozi Vata
    Na majd kipróbálom ezeket all-maddenen, csak persze fordítva. Tegnap nem tudtam, mert NHL napot tartottam.
  • greenboy
    2005-ben is lehet : )
    Én is azzal "nyomom"
  • robotnyk
    lehet, én próbáltam is még a 2004et, de a támadásban/védekezésben változó funkciók miatt nem tudtam megszokni.
  • Vanek
    lehet gamepaddel játszani?
  • donpedro
    Multiban nemigen tudnék franchise-t játszani, én meg azt szeretem.
  • donpedro
    Pro fokozaton, nálam a QB accuracy és a WR catching kivételével minden 35, csak ezt a kettőt hagytam 50-en (de én csak 8 perces negyedekkel nyomom, ha hosszabbat akartok, akkor ezt is érdemes lejjebb venni), az ellennél meg az interception kivételével minden 65-ön van, az int-et hagytam 50-en.

Az egyetlen dolog, ami nem tetszik, az a fumble, abból nagyon kevés van, 2-3 meccsenként 1, de azt sehol nem tudom állítani.

Off

Marha jó meccs volt a Cowboys-Redskins! :))
    Kár, hogy a rézbőrűek a végén nem bírtak feljönni x-re. Portis meg egyszerűen elképesztő!

On
  • antijedi
    ott a pont
    szeirntem is sokkal jobb volt multiban mint singleben meg ha ki is kaptam mint az állat :)
  • Since
    Az az igazság hogy multiban kell az ilyen gamekkel játszani.
  • antijedi
    akkor nem vagy elég figyelmes, pedig scriptek az ipban eléggé nyilvánvaloak ujabban ea-nál :/
  • Etelkozi Vata
    Nosza, oszd meg velünk!
  • donpedro
    Script ide vagy oda, az utsó percben csináltam most egy 98 yardos TD pass-t. :))) Bár elég sima lett a vége (28-6, ha jól emlékszem), meccs közben azért nem volt ilyen egyszerű a dolog, 4-szer is a saját redzone-omban állítottam meg az ellent, kétszer field goal lett belőle, kétszer pedig turnover on downs.

Szóval asszem megvan a jó beállítás, legfeljebb egy kicsit kell még tolni a CPU-n feljebb, ha én is fejlődök.
  • Spy Hun
    Megbeszélsz vkivel 1 meccset és IP alapján csatlakoztok...
  • Spy Hun
    próbálgasd 1szer el fog indulni...Az lenne a baj ha 404.php lenne ;)
  • Vanek
    van aki a wandoo-ról szedte le? mert nekem a 33.file-t vmi 503php val szedte le és nem tom micsináljak vele?
  • Etelkozi Vata
    Hogy működik ez az on-line dolog?
    Hova kell kapcsolódni, kik vannak ott, meg ilyesmi?
  • Bucser
    MOst Játszottam Online a Detroit Lions ellen a Miami Dolphins-al:) 2 ponttal nyertek az oroszlánok:) A gond ott kezdődött, hogy kirúgásnál megkaptam a fogadás jogát viszont az első playből csináltak egy interceptiont és el is vitték td-re.... onnantól a földön játszottam... a TD-jaim után a conversion-t erőltettem hátha képes vagyok fordítani az álláson, de sajnos túl nagy falat volt ezért sorban sikertelenek voltak... Habár TD-ok széámában kiegyenlített volt a végére a játék sajnos a field goalok kihagyása megbosáthatatlan volt...a végeredmény 27:25 a Lionsnak (a szépítő TD- az utolsó 20 MP-ben kezdett játékkal vittem be 4 Mp-el a lefújás előtt. kezdtem neki egy 30 Yardos Pass futtatásnak pont 0:00-ra ért be a játékosom.. field goal-t már időn túl 0:00-ás óraállásnál rúgtam... Íg lett a végeredmény 25:27... elszúrtam ez van:) De élménynek nem volt az utolsó:)
  • Etelkozi Vata
    bit-tel, és nem byte-al , természetesen
  • Etelkozi Vata
    Én játszanék online, de hát 33,6 k-val nem kellenék sehova :)
  • robotnyk
    legfeljebb alkalmanként játszanék online, a kötelező játékot nem szeretem, másrészt nem vagyok olyan jó. (erről Petya tudna mesélni, bár azóta fejlődtem sokat :))
  • Bucser
    Én az EA játékoknál a gép szemtelen csalásait nem vagyok képes nem észrevenni... NFSU-nál FIFA-nál NBA-nél mindenhol Még maddenben is ha nyerésre állsz akkor ellenfél azonnal olyan tempóban kezd el játszani ahogy egyébként nem lenne képes... MAddennél értem ezalatt azt, hogy képes úgy felállni egymás után ahogy ha a hozzárendelt off playbook szerint lehetetlen lenne.. (tehát bizonyos edzők nem használnak valóságban adott formációkat vagy ha az adott csapatot választod akkor te nem tudod a saját edzőjével használni) De ez még a kisebb dolog a legidegesítőbb az, hogyha szoros a meccs akkor sorban csinálja az olyan interceptionoket amiket nem csinálhatna valóságban. Meg lefutja egy HB-vel a WR-t meg ilyenek.. ezek kicsit durva dolgok IMO... Szóval undorítóan meglátszik ahogy az AI benomja a turbo dolgot...
  • donpedro
    Szerintem is látszik a script, de az tény, hogy ebből a szempontból a Madden a legjobb az EASports-os játékok közül. A többi game-ben sokkal durvább dolgok vannak.
  • Bucser
    Miért nem játszol online?? az az igazi kihívás:) MOndjuk majd a köv fordulójában az online ligának?
  • Etelkozi Vata
    Észrevettétek, hogy franchise módban az újságüzenetek néha meglehetősen "furcsák"?
    Pl. beharangozó a Patriots-Steelers meccsre.

""A Steeleres bikaerős csapat (megj.: Overall 77 :)), kizárt dolog, hogy a Steelers megverje. Tipp: Patriots-Steelers 23-17""
    Nem írtam el semmit, így volt leírva.

Aztán volt olyan, hogy mind az 5 cikk szó szerint ugyanazt tartalmazta, ugyanarról a játékosról.
    LOL, van itt még mit javítani, persze azért sokat dob a hangulaton.
  • robotnyk
    mindennap játszom 1-2 meccset, amióta megvan :)
    plusz a 2003, 2004et is gyűrtem egy ideig.
  • Etelkozi Vata
    Én éppen az all-maddenen gondolkozom, hogy állítgatok rajta.
    Mindíg, minden sportjátékot a legnehezebb szinten játszom, így muszály leszek itt is.
    Belefog telni egy kis időbe, de majd próbálkozom.
    Tapasztalatom szerint all-pro kb. ezek működtek nálam.
    - CPU mindenben kb. 40-45. Rúgásban, futásban magasabb, passzban, védekezésben alacsonyabb.
    - Human kb. 55-60, és ellentéte a CPU-nak.
  • donpedro
    Fordítottam egyet a dolgon, nem az all pro fokozatot húztam lejjebb, hanem a pro-t feljebb. Így egész jó meccseket lehet nyomni, legutóbb 27-20-ra vertük a szenteket, és nagyjából a statisztikák is stimmeltek. :)
  • antijedi
    akkor nem játszottál még vele elegett. szvsz itt is eléggé látszik a script..., de tény nhl-ben kcsiit jobban de itt se sporoltak vele...
  • donpedro
    Nos, én próbálgattam állítani az AI csúszkákat, de sok eredménye nem volt, legalábbis támadásban. All-Pro fokozaton 200 yard fölé sem tudok jutni passzokkal, és minden meccsen van 5-6 interception, még akkor is, ha a CPU interception csúszkát teljesen leveszem 50-ről 15-re.

Ráadásul az a poén, hogy ha nem babrálok semmit, hanem default beállításokkal játszok all-pro fokozaton, akkor is kb. ugyanannyira megy, 1-2 TD-ra minden meccsen jó vagyok, de többre nem, beállítástól függetlenül.

Viszont a védekezésen meglátszik a változtatás, az átállított értékekkel ritkán kapok 20 pont fölött, de előfordul. (Default beállításnál, a 40 sem ritka...)
  • robotnyk
    persze csak játékmenetben, mert a játékosok mozdulatai viszont durván azok (egymásba sétálnak, ugranak stb.)
  • robotnyk
    szvsz a legkevésbé scriptelt (vagy a legjobban leplezett :)) a Madden.