291
Vélemények, tapasztalatok
  • Kaszi46
    ezt a 2 hibaüzit kapom,

valaki világosítson már fel pls hogy mi lehet a gubanc:\
  • l-toro
    pont ezt utalom ebbe a kocsog sb be en is. most azert vettem egyet mert kellett plusz "lyuk" a mikrofonomnam, de ugyanigy jartam. az elkeserito hogy majd 10 evvel ezelott a live ugyan ezt produkalta. nem tudom megerteni a sub center kivezetest miert nem lehet megfelelo erositessel ellatni? en most jo bena modjara a subot a front kivezetestre kotottem igy dubog turhetoen viszont a jobb hatso hangszorom igy nem szol de lesz...om mert mar annyira unom, hogy egy eszkoz nem tud rendeltetesszeruen mukodni, vagy csak ki tudja milyen csellel.
  • Shep
    hát pedig a kx jó, szerintem próbáldd ki nem fogod megbánni.
  • Kaszi46
    sziasztok van egy audigy2 (SB0204)es hangkarim. szeretnék friss drivert használni hozzá, de nem tudom telepíteni. a gyári cd-s drivereket feltudom rakni, azonban amikor update-t vagy a legujabb beta drivert akarom telepíteni akkor azt írja hogy nemtalálja a megfelelő hangkártyát, nézzem meg csatlakoztatva van e.

ha esetleg vki tudja mi a megoldás a problémára pls jelezze!

• CSOCSO
    juuuj tokmindegy.. SB x-fi-t fogok venni.. az a legujjabb es legzsirabb es nem is dragabb sokkal
  • CSOCSO
    mi kulonbseg van a 2zs es a 4 kozott?? melyiket vegyem? egy arban vannak
  • Paranoia
    Hi.
    Tegnap vettem Creative Audigy 2 ZS és azóta nem müxik a mélynyomómViszont a THS setupban,meg a speaker beállításaiban,meg szól.Vki segítsen mert ez igy nem jó,h zene,film ,játék stb alatt semmi mély
    Nem akarok felrakni semmi ilyen kx drivert,meg ilyesmit... hát nemhiszem L,h anélkül NEM MÜKÖDIK RENDESEN!?
  • Justil
    értm. meg nem támogatja a 7.1 és még komolyabb hangrendszereket. De. Nekem amugy is a hangerő a fontos, nem használok szaros speakereket, jelenleg egy hifi van rákötve, aztán majd ha lesz péz lesz két bazi hangfal meg egy erősítő minimum. :D azért kössz az infot!
  • Inquisitor
    Amúg elvileg a dobozos kártyákra több lenne a gari (2 vagy 3 év?), csak hát itthon ...
  • Inquisitor
    Aranyozott csati nuku, FireWire Nuku, bővítőcsatlakozók nincsenek. Kb. ennyi. :)
  • Justil
    Télleg mi a különbség a Value és a nem Value között?
  • RelakSfromhome
    Tudja valaki, hogy hogyan lehet az audigy2 ZS-re egy nem creative áűltal gyártott 7.1-es szettet rákötni?
  • vg
    Amúgy, ezen az oldalon (lefelűl) vannak a legujabb driverek!

http://www.station-drivers.com/page/sb%20audigy2.htm
  • zoli80
    szia!nagyon koszonom de egyik szinten sg-s tarsunk fél óra alatt feltolta vhova es en le is szedtem:)
    nem gondoltam volna hogy sikerul meg ma megszereznem es segitokesz emberek is vannak itt de ez igy nagyon jó!:)
  • vg
    Hali! Nekem megvan (ZS cd), és szívesen kiirom neked!
  • zoli80
    már 2%-nál tartok...
  • zoli80
    jah budapesten:)
  • zoli80
    sziasztok!van koztetek olyan akinek van audigy 2 vagy zs telepitocdje és atirna nekem?barhova elruccanok erte,ez a letoltes nem akar osszejönni:(
    elore is thx!akar fizetek is erte de adgatok cserebe ures cd-t dvd-t is.
  • vg
    Semmi külömbség nincs.
  • RelakS
    A dobozon meg a játékon kívül van különbség? Mert ez a kettő nekem nem ér meg egy ötöst
  • vg
    Jah, amúgy csak nálunk lehet kapni OEM cuccokat, mert úgye azt arra találták ki, ha teljes géped veszel olcsobban megkapod.
  • vg
    "Az Audigy 2 ZS-nél mi a különbség az OEM és a BOX verzió között?"

A BOX dobozos, az OEM pedig "zsacskós". A dobozoshoz kapsz valamilyen játékot is.
  • RelakS
    Az Audigy 2 ZS-nél mi a különbség az OEM és a BOX verzió között?
  • CalebJoe
    Az első az a Value
  • Magnum PI
    Mi a küll. a

Sound Blaster Audigy 2 Value OEM (11.400Ft)

és sima

Sound Blaster Audigy 2 OEM (15.100Ft)
  • CalebJoe
    Ezt a KX Audio Driver-t használja valaki mert nekem nem indul el ezt írja ki:
    "File kxskin.kxs not found or is invalid Application aborted" pedig ott van a file a könyvtárban, aki tud valamit segítsen kérem!

Thanx!
  • ity
    Innen 2-2.5k-val jön ... jött kb 1 %-ig, aztán megállt és azóta semmi :(
    Nade most már volt mire rákeresni mint file név :)
    http://www.driverheaven.net/archive/index.php/t-79367.html
    És több szálon itt van pár óra múlva :D
    Mégegyszer köszi mindkettőtöknek.
  • Banyapapa
    Méreteit nézve,ez is az lesz.
  • TheZsenyka
    Esetleg ez?

Amúgy a fenti driver cd-től függetlenül az update exe kibontható, ALT+F9 a fájlon.
  • Banyapapa
    Na megvan.

Ha van MSN-ened ott átlököm ha kell még, 29 darabban:P
  • ity
    Időközben sikerült szert tennem egy install lemezre ... a probléma csak az, hogy ez sima AU2 volt, nem ZS install lemez :(
    Fel sikerült róla rakni pár dolgot, de sajnos még mindig vannak hiányosságok, ami érthető is persze.
    Így továbbra is érdekelne, ha vki ki tudna segíteni.
    Természetesen a 15k sebesség sem elhanyagolható, ha nincs más :)
  • Bagoly81
    nekemis ilyen kártyámvan zs oem de nemértem mértnemkaptál hozzá cd t!?....
    amugy ajánlom mindenkinek. szépenszol támogatja szinte minden.
    elöte live om volt érezhető a különbség.
  • Banyapapa
    Majd ha lejön szolok, azt max MSN-en átküldöm, menne max 15-el:P

De elöbb le kell érnie ami nem ma lesz.
  • ity
    Ha nincs elég sávszéled áttolni vhogy, (nekem ráérne lassan is, több darabban is) akkor megírva, postán elküldve is jó lenne, fizetnék is érte csak meglegyen a teljes lemez :)
  • Banyapapa
    Mivel énis ilyen kártyát néztem ki lekapom:P
    Azt majd kibuherálom belöle a drivert,ha lehet,mer igy 548mb nagyságu ISOban.
  • ity
    Hát ez az amit szeretnék kihagyni, az ilyen-olyan file csrélőket :)
    Vmi ftp vagy web kéne inkább, mert nemigazán bízom a filecserélő progikban :)
    Esetleg ha vki megszánna akinek van fent úgyis ilyen-olyan filecserélője vhogy biztos meg tudnám hálálni :P
  • Banyapapa
    Érdekes,hmmm ilyenolyan filecserélön megvan az egész cd isoban:o
  • ity
    Sajnos nincsen. Se itt se máshol. Sok helyen megnéztem.
    Csak frissítések vannak. Maga az alapcsomag nincs sehol. Leszedtem a frissítéseket, és egyik se megy fel, mindegyik hiányolja az alapcsomagot ami az install cd-n van.
  • Banyapapa
    erre nincsen?
  • ity
    Hi
    Ki tudna segíteni vki egy eredeti Audigy 2 ZS install cd image-el? Mert OEM-hez nem adtak semmit (és plz ne az legyen a válasz, hogy menjek vissza és kérjem el, mert ez nem lehetséges). Enélkül sajnos se surround mixer, se semmi extra nem működik :(