Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tufa
köszi!

LeWyTy
Ez meg az én falum (félkészen)<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Maxmotives-minden maxon
motivesdecaj off semmi sem megy lejjebb

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Tufa
Van vmi olyan tárgy vagy cheat amivel a szükségleteket fellehet rakni maxra-esetleg hogy ne fogyjon? Régebben volt hozzá vmi falikép de nem emlékszem már a nevére...

LeWyTy
Nem kell egybõl kiakadni! csak az a meglepõ hogy a faluban van felhõkarcoló.NA!
Amúgy meg a kép alapján tényleg jó falu.
Csak az a vajsárga tetõ elég fura.

tibor16
sziasztok, kértem alább a segítséget - magyar sims 2 - telepítem és mégis angol - hol lehet beállítani, hogy magyar legyen? - valahol csak be lehet?

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

meg egyébként...tehenet nem találtam, na...
és igenis jó falu...van egy csomó fa meg erdõ, meg szántóföld...mi kellene még?

és majd különben is, csinálok a többi részérõl is képet

és különben is, ez modern falu, na....
van itt ufó is, meg repülõ malac is, meg mindenféle, tudd meg....

ne kötekedj, az már a város felõli faluvég...<#schmoll2>

Shiwo
nahja, két szép családi ház, meg egy randa felhõkarcoló.. jó falu 😛

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

LeWyTy
Ha 1 falu így néz ki az má faxa.

pihenésképp variáltam kicsit (az eredeti az Mts2-õn):

meg egy pici részlet a faluból:

Shiwo
azért pár órácskát szoktam rá is szánni ,)
amúgy meg most dolgozik épp...

látom szomorú jövõjét...mondjuk 20 év múlva<#crazya>

Shiwo
azé napi 24 órában mégsem lehet csak vele foglalkozni ,) pláne 2 éves kapcsolatban 😊

jó...nagyon jó...

Háttt... Én a barátnõmnél akkor sem foglalkoznék ilyennel, ha a gépén minden meglenne hozzá. :-)

www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu

Shiwo
ömm..ahogy elnézem, a Jó utat bannet úgy tûnik, csak a jövõ 7en tom megcsinálni, mert barátnõmnél vagyok, a psd meg az otthoni gépemen van csak meg (abban van a keret, a logó, stb. amit módosítok pluszba)

Shiwo
thx, így már találtam is hozzá egy frankó lógót 😊
majd összeütök vmikor bannerképet, oszt ha tetszik, beteszem a többi közé

LeWyTy

Shiwo
a Bon Voyage milyen néven jelenik meg magyarországon ? ill tudna valaki linkelni egy képet a magyar borítórol (amirõl lerudnám szedni a lógót 😊

tommyg
Zsír!<#vigyor0>

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

LeWyTy
Most csinálgattam. Szerintem faxa lett.<#email>

Nyitottam otthon egy képtárat. De sajnos bevontam az asszonyt, ha már szabadnapos, és az a Marie Sue összeverekedett vele. Erre a hûlye férfikarater nem odament, és jól megverte az asszonyt? Az otthoni üzletet bezárom, és most minden energiám a békülésre megy, ami nem lesz könnyû, mert 24 órából alig 2-t vannak eggyütt ébren a munkarendjeik miatt. De gyerek köll... Eztán üzlet csak házon kívül.

Dicséretes törekvés, de ehhez új üzletet kell indítanod a nulláról, az eddigi üzleted mellett vagy helyett, ahogy tetszik. Az eddig megszerzett fogásaid nem vesznek el, ha eladod az eddigi üzletedet!
(Vagy: legyen valaki a családban, aki tudja a többi üzleti fogást, és megtaníthatja rá a simedet.)

Azért kéne hogy több legyen mint 10-es szintû hogy az összes vevõfogást megkaphassam!!!
Ne kérdezzétek mit csináltam, de sikerült aktiválni az éjszakûkat is. Nagyon tetszik ez a sok új lehetõség a simekkel. De a gépigény bizony megnõtt, és bazi lassan tõl, meg szaggat is. pedig már levettem 800x600-ra. Így már mintha keveselné az 512-t. Az alap még zökkenõmentesen futott rajta fullos grafikával.

LeWyTy
2GB-OT AMÚGY SE KÜLDENE ÁT NEKI SENKI!!

többet gondolnál, mint 10-es?
nem hiszem, hogy lenne ilyen - a 10-es szintet elérõ üzletet el kell adni - abban már nincs semmi kihívás
(bár én nem szoktam... mire eléri a 10-est, kialakul egy jó kis vevõkör, megy minden, mint a parancsolat...sajnálnám)

Ramaswamiék háza 2x3-as telek, ketten vannak egyelõre:

Sziasztok! Tudna valaki segíteni? Meg lehet azt csinálni hogy az üzletem ne csak maximum 10-es level legyen?
tibor16
sziasztok,
ajándékba adtam a hu biztonsági másolatot egy 13 éves kislánynak, a telepítéskor a magyar nyelv jelent meg és a magyar lehetõségnél volt a jelölés is - és mégsem magyar. Persze igen vacakul vagyok miatta, úgyhogy segítséget kérek - mi lehet a hiba? A help szöveges fáljban olvastam, hogy a pc-nek is magyar nyelvû beállítása szükséges, ezt le is ellenõríztem és szerintem minden magyar. Nyelvi beállítási lehetõséget nem találtam az options menüben, pedig ez a magyar változat, akitõl kaptam az is magyarul játszik vele. Elõre is köszönöm a válaszokat..

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

miért? kb. úgy mûködik, mint a teleport, nincs csõdület, veszekedés...

Mike
ugyan már nincs kiirva hatalmas betükkel, a fejlécben, de léci ne warezoljál itt,

köszi!

házigazda

(nem törlöm ki a hsz-edet, tehát lehet hogy valaki válaszol neked, de arra kérlek többet ne hozd fel a témát, és arra kérnék mindekit ha válaszol, akkor azt privátban tegye)

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

totl
vagy ha van vki akinek meg van vagy ismer olyat akinek meg van a kertvárosi krónikák akkor felvehetne msn re és átküldhetné ha nem nagy gond...

Hala MAdrid! ----- Rest In Peace Puskás Ferenc!! És Persze DAVID BECKHAM

totl
HI srácok tudm h ez nem pont ide tartozik, DE amikor a sims kertvárosi krónikáit telepítettem akkor kiírta h hibás a sound\pop.package fájl. most mi a f+++t tudok csinálni? vagy honnan tudnám letölteni a sims2-õt? privátba írjátok ha le tudom tölteni vhonnan.... elõre is kössz és bocs még 1ccer

Hala MAdrid! ----- Rest In Peace Puskás Ferenc!! És Persze DAVID BECKHAM

Shiwo
ha tudsz venni kocsit, akkor benne van az éjszakák..
bulis hely hozzáadásához meg hozzá kell adni vmi külvárost.. a "nagytérképen" bal fent lesznek ikonok, azzal lehet

Nincs sim2 4-es CD, mert dvd-s.

Mike
hogy néz ki az a tv?

Mike
persze lehet, hogy package file-okat használ az is, és kompatibilis a kettõ
meg kell nézni, ki kell próbálni

LeWyTy
Egész könnyûnek hangzik.<#idiota>

Vazz.. nem lehet egyszerûbben?

És a falfestéseket átlehet venni?

Mike
persze
megcsinálod a 3d-s modelljét, textúrázod, és már kész is

LeWyTy
a life stories-bó átlehet rakni valahogy a sima sims2-be a Dylen Kincaid-tõl lopott plazma tv-t?

Mike
akkor az annyira nem jó 😞

LeWyTy
az elsõ kiegészítõ telepítése végén kérni szokta sima sims2-4es cd és úgy frissít. a többinél már nem kell.
ez megvan?
mer nálam a multkor ez a hiba volt hogy abból kiléptem és csak 1 kiegészítõ indult el az alappal a többi nem (mármint amieik kiegészítõ ikonjára mentem csak az az eggy pedi)
vagy nem ere gondoltál?

Hát az éjszaka nincs benne, pedig feltettem azt is. Azt írja, hogy majd ha telepítem, akkor választhatom ki. De én feltelepítettem. Ha csak azt akarom elindítani, kéri a cd-t. Bent van a daemomban. És mégis kéri. De crack fájlt sem találok sehol. És a kieg readme-jában sem találtam utalásr crackre.

A többi mûködik, de én ezt is szeretném.

Shiwo
ha a defaulton hagytad, akkor külön mappába kerültek (és így a jó)..

a sok ikont töröld ki a fenébe, csak a házikedvenceket hagyd meg..ha azzal indítod, benne lesz a többi kieg is

hali! felraktam a következõ kiegeket: csilli-villi cuccok, üzlet, házikedvencek, egyetem, éjszakai élet, díszletek, Mindegyikrõl tett egy ikont az asztalra. De ettõl ugye ezek nem külön vannak, hanem beépültek a sims2 alapba is? Mert amúgy mindegyiknek külön mappa van a sims2-n belül.

egyébként nem olyan szörnyû a kép felrakása - fotózol, csinálsz belõle jpg-t (bent van a storytellingben) és már töltheted is fel (eleinte azért nekem se volt ilyen egyszerû, de kialakul)