32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Era40
    Köszi ..így sikerült..na de hát ennyi mindent?? bakker még lassabb lesz a játék:))egy csomó dolgot letöltöttem:))
  • Gólya #28093
    28088-ra valaki?
    segítsetek, ha tudtok - max. szótárazni tudok, de az nem sok- azt sem tudom, hol keressek hozzá valamit
  • Gólya #28092
    próbáld így: kísérlet
    (itt megtalálod, talán sikerül)
  • Gólya #28091
    nem értem - 5 mp alatt bejön
  • Era40
    Hát rohadjon meg...Így sem tölti be..38%-nál megáll és az istennek nem megy tovább..nem is kellenek új hajak..Dögöljön meg.)DDD
  • Era40
    Várjál csak..hogy is csináltam én?Csak a legelső vakácómnál volt ez...Azóta nem jött elő..Nem engedtem a simjeimet menni nyaralni amikor hazaértek,és újból ott volt étük az autó...Mindig áthúztam a kis ikont felül baloldalon.Erre a játék betöltötte Twikii szigetet,ahol voltak,építkezési módban,persze a simjeim pénzével.Azt hiszem az volt,hogy utána visszamentem a szomszédságomba,rákatt a házra..és ott votak a simek..és nem jött újra az autó értük.De érdekes mert épp fordítva volt..Nekem meg akkor jött ez elő amikor nem maradtam annyi ideig,mint amit lefoglaltam,hanem előbb hazatértem...
  • Gólya #28088
    és akkor mára rendelt első kérdésem: be lehet-e állítani egy saját készítésű szállodánál a nívót? (tehát hány csillagos, ill. simis)
    vagy ez a bepakolt felszerelés alapján dől el?
  • Gólya #28087
    próbáld meg így: raonsims.com
    vagy így:
    raonsims
  • Mike at home
    úgy tűnik megusztam, a papa is előkerült
  • Mike at home
    és super, mert nem lehet menteni sem
  • Mike at home
    na előjött nekem is az a hiba, mint itt többeknek, pedig ilyen eddig nem volt, biztos azért mert eddig mindig előbb mentem haza mintsem kellen, most meg nyalhatom át a topikot, mivan akkor ha megérkezés után azonnal mennek is vissza, most még nem tudom szerencsére, vagy szerencsétlenségemre, csak az egyik simem ment vissza, a többiek maradtak otthon

és nem találtam megoldást :(
  • Gólya #28083
    na pá, majd reggel jövök, mert már nem látom, mit írok - hatszor vissza kell törölnöm minden leírt szót
  • Gólya #28082
    talaj egyenes?
  • Gólya #28081
    nem az a gond, hogy nem találtam a hsz-t, hanem nekem ez ismeretlen file-formátum - de ettől függetlenül mint írtam, nem volt ilyen opció a simeknek
  • Gólya #28080
    sajna nem - nekem valahogy nem akarnak annyira lufizni, de tényleg volt itt valami ilyesmiről szó, csak még arra sem emlékszem, ki írta
  • clipperfilms
    most mondjátok h nem vagyok fanatikus. (bár ez inkább már háború) vettem új gépet(úgyis kellett volna de nem most) egészhavi fizuból h menjen ez a rohadék jó utat:D erre vajon mit talál ki a szemét
  • clipperfilms
    ah télleg az derég volt:D
  • Mike at home
    és tudjátok melyik utasítás hiányzik nekem még nagyon? a várj/wait
    és a sim először várna, aztán látványosan unatkozna, aztán óbégatna, és elmenne a dolgára
  • Era40
    ja és az is ilyen downloads könyvtáras??
  • Era40
    akkor kíváncsian várom a címet..

• Mike at home
    van
    volt már itt téma, hogy van rá hack
  • Era40
    lentebb meg aki írta,hogy milyen jó hajakat talált..odaírta az oldalt is..azt nekem be sem tölti..
  • Era40
    egyszerűen a megfelelő ajtót odateszed és kész..de ugyanúgy kell csinálni mint a kerítést..tehát végig vidd az üvegfalat..és abba tedd be az ajtót..nem nagy ügy..legalábbis nekem elsőre sikerült..
  • Era40
    ettől a vizilufis dologtól nekem is szaggat..van valami amitől elfelejtik ezt a szart?? közösségi telekre má nem is tudok menni..
  • clipperfilms
    az üvegház ajtajára van valami rafkó a föltevésére vagy nekem bugos? nem teszi rá és nincs útba semmi
  • Mike at home
    hsz
  • Mike at home
    Gólya, nem tudopd hol találom a antilufisjáték hacket
    tényleg állandóan lufiznak, nekem meg szaggat :(((((((((
  • Gólya #28067
    nálam a Morty 65 napos volt, amikor eltávozott dalolva-táncolva

Mikulásom is volt - nem egy nagy durranás, egyszer jó, aztán semmi új..
  • Era40
  • Era40
    Egyébként a halál az úgy van emlékeim szerint,hogy a nőknél valami 65 vagy 67 nap..nem tudom mitől függ egyébként..a pasi simeknél 73 nap körül van..Mégegy dolog: a Mikulást próbálta már valaki??
  • Gólya #28064
    egyébént szépen halad a család -Dora nagyi már aranymedálos kertész, jöhetnek a gyümölcsfák - a kis Chris jár, beszél és egyedül bilizik - még van három napja...meg 6 skillpontja (smart-tej)
    Peter apuka elérte életcélját - viszont ez a nagyinál megbukott (6 unoka - örültem, mert a kicsivel megvan, gondoltam - aztán ugye a meglepi, hogy az ikrek nem is az ő unokái)
  • Gólya #28063
    én nem látom a képet - de szörfözni nem tudott még egy simem sem, aki a tengerparton járt
  • Mike at home
    a szörfös képre semmi reakció?
  • Gólya #28061
    meg azt is, hogy Dora nagyit nem lehet legyilkolni, mert ő a kertész a családban és most akarok gyümölcsfákat telepíteni...
  • Gólya #28060
    ezt benéztem....
    arra már nem is figyeltem, hogy ez a szerencsétlen nem fizetős...

na meg üzletelek, kirándulok - egyedül az állatokat hanyagolom az utóbbi időben
  • Mike
    - csak a dobozosok fieztősek, ha regelsz akkor ezt leszedheted, de szerintem megvan nekem a 15-ös mivel múlt hónapban kifizettem egy hónapra a 6 dollárt

- akkor felváltva gyereket nevelsz, egytemezel?
  • Gólya #28058
    és akkor Dora nagyi egy szabadnapja:

és egy kis vásárlás, pletyi, kaja, kávé a barátnőkkel....
  • Gólya #28057
    na akkor szépen sorban:

- tehát a 15-ös is fizetős, de van egy hely, ahol fönn van egy vagon ilyen cucc - na még ott se találtam

- ez a sok gyerek talán visszakerül a családhoz, ezt még nem tudom - egyelőre van egy egynapos kistestvér, azt köll felnevelni, a többieknek meg ott az egyetem

- pont ennél a családnál az ikrek pl. egy nap alatt tanultak meg járni, beszélni bilizni - és még csak el sem fáradtak (sokkal tovább bírják a kajával)

- nem írja ki, hány napos a simed, csak arra emlékszem, hogy amikor a Mortyt elengedtem, 65 nap volt meg az öregkorból, s megjelent a kaszás (mit mondjak, igen vidáman távozott az öreg

)

- és valóban, rengeteg aspipontot lehet gyűjteni egy saját nevelésű simnek
  • Mike
    arról nem beszélve, hogy az étterem kb. napi 2k minuszt hozott

sikerült már valakinek nyereségesen éttermet vezetnie? elmesélhetné hogyan csinálja
  • Era40
    Atya ég..még játékosként is szörnyű..belebolondultam volna.)DD