Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
motivesdecaj off semmi sem megy lejjebb
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Amúgy meg a kép alapján tényleg jó falu.
Csak az a vajsárga tetõ elég fura.
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
és igenis jó falu...van egy csomó fa meg erdõ, meg szántóföld...mi kellene még?
van itt ufó is, meg repülõ malac is, meg mindenféle, tudd meg....
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
meg egy pici részlet a faluból:

amúgy meg most dolgozik épp...
www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu
majd összeütök vmikor bannerképet, oszt ha tetszik, beteszem a többi közé
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
(Vagy: legyen valaki a családban, aki tudja a többi üzleti fogást, és megtaníthatja rá a simedet.)
nem hiszem, hogy lenne ilyen - a 10-es szintet elérõ üzletet el kell adni - abban már nincs semmi kihívás
(bár én nem szoktam... mire eléri a 10-est, kialakul egy jó kis vevõkör, megy minden, mint a parancsolat...sajnálnám)

ajándékba adtam a hu biztonsági másolatot egy 13 éves kislánynak, a telepítéskor a magyar nyelv jelent meg és a magyar lehetõségnél volt a jelölés is - és mégsem magyar. Persze igen vacakul vagyok miatta, úgyhogy segítséget kérek - mi lehet a hiba? A help szöveges fáljban olvastam, hogy a pc-nek is magyar nyelvû beállítása szükséges, ezt le is ellenõríztem és szerintem minden magyar. Nyelvi beállítási lehetõséget nem találtam az options menüben, pedig ez a magyar változat, akitõl kaptam az is magyarul játszik vele. Elõre is köszönöm a válaszokat..
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
köszi!
házigazda
(nem törlöm ki a hsz-edet, tehát lehet hogy valaki válaszol neked, de arra kérlek többet ne hozd fel a témát, és arra kérnék mindekit ha válaszol, akkor azt privátban tegye)
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Hala MAdrid! ----- Rest In Peace Puskás Ferenc!! És Persze DAVID BECKHAM
Hala MAdrid! ----- Rest In Peace Puskás Ferenc!! És Persze DAVID BECKHAM
bulis hely hozzáadásához meg hozzá kell adni vmi külvárost.. a "nagytérképen" bal fent lesznek ikonok, azzal lehet
meg kell nézni, ki kell próbálni
Vazz.. nem lehet egyszerûbben?
És a falfestéseket átlehet venni?
megcsinálod a 3d-s modelljét, textúrázod, és már kész is
ez megvan?
mer nálam a multkor ez a hiba volt hogy abból kiléptem és csak 1 kiegészítõ indult el az alappal a többi nem (mármint amieik kiegészítõ ikonjára mentem csak az az eggy pedi)
vagy nem ere gondoltál?
A többi mûködik, de én ezt is szeretném.
a sok ikont töröld ki a fenébe, csak a házikedvenceket hagyd meg..ha azzal indítod, benne lesz a többi kieg is