32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Era40
    hát a ruhákat, szemeket, rúzsokat,hajakat, egyebeket a családkészítőben tudod törölni..a dekor dolgokat például nem tudom..meg a szekrények ilyenek..de gondolom arra is van valakinek ötlete..
  • Olcsy
    1.-A letöltött dolgokat a C:\Documents and Settings\Felhasználóneved\Dokumentumok\EA Games\The Sims 2\Downloads helyen tudod kitörölni.
    2.-Ha elszökött egy kutya, gondolom nem nagyon törődtél vele, de hagyjuk a személyeskedést.:)Fel kell hívnod a rendőrséget, és be kell jelentened az eltűnt jószágot, és remélhetőleg megtalálják.
    Tipp:Próbálj meg minél többet törődni az ebbel!:)
    Üdv:Olcsy
  • cenobite
    Hmmm... akkor én megkérdezem: hogyan lehet játékon belül törölni letöltött tartalmat?

Ja! és azt senki sem tudja, hogy az elszökött kutya vissza fog jönni?
  • Mike at home
    meg ha nagyon kell vmi itt is meg lehet kérdezni, elég sok őrült szokott errefelé mászkálni
  • Gólya #28130
    egyébként ha fizetős dolgot akarsz letölteni, ahhoz előbb úgyis regisztrálni kell, meg pengetni az árát - addig meg se rezzen
  • Gólya #28129
    oksa, jó bogarászást!
  • Era40
    hu..megnyugodtam...és tök jó cuccokat töltöttem le..ezer köszönet érte..
    a gyerekem külön örül..még plaboy-os polót is sikerült találni..nagy leszek hálálom:))
  • Joybull
    Sziasztok, egy kis segítség kellene. Az egyetem kieggel játszom és mikor kijárja valaki az egyetemet, tartok diplomaosztó bulit és utána megkérdezi a program hogy "kimegy?". Bármit válszolok kilép és az utolsó mentéstől lehet folytatni.
    Ha telefonon a visszaköltözés opciót választom akkor simán otthagyja az egyetemet és minden megy rendben.
    Mi lehet rossz?
  • Gólya #28126
    az ilyeneket én is ki szoktam dobni, mert valami baja biztos van
  • Gólya #28125
    ami a "kísérlet" címszó alatt van, az nem
    kifejezetten erre "szakosodott" a készítője
  • Era40
    Gólyának ezer köszönet..Sikerült törölni..ahogy mondtad..de érdekes..a tükörben játék közben nem látszódott a haja, családkészítőben meg simán rátette a fejére..De azért töröltem..mert az tuti nem volt tökéletes..
  • Era40
    Merem remélni,hogy a fizetős oldalakon előre kell fizetni és csak utána enged letölteni..
  • Era40
    de ugye amit délelőtt adtál címet az nem fizetős?? tudod ami nem akart sehogy sem betöltődni..ott amit írtál lett egy csomó cím..onnét töltögettem..
  • Era40
    épp írni kezdtem,hogy hogyan kell..aztán észrevettem a privát üzit:))köszi:))
  • Mike
    nem is miattad bosszankodtam
    találkoztam már játszhatatlanul bugos játékkal, nem is eggyel, ez nem az
  • Gólya #28119
    töröld a játékon belül, akkor kiszedi a downloadsból (a CAS-ben)
  • Era40
    Hát..megint dühös vagyok..a letöltött ruhákból van kettő..amit nem lehet használni..elmegy a nőci vásárolni..beadja ugye a választékot..rákatt a ruhára..és a nőnek csak a feje látszik..kitörölném én a downloadsból.da a játékból honnan tudom melyik ruha az?? Francba már:))Meg néha szelektálnék is..csak nekem azért elég nehézkes kisilabizálnom melyik melyik..és mit lehet törölni..De azért fejlődöm néha:))Szőkeségem ellenére is..
  • Shiwo
    nekem meg 1általán nincs letöltött cuccom :)
  • Gólya #28116
    jól van na, csak mutattam egy képet...
    egyébként most sokkal kevesebb letöltött cuccom van, mint korábban - ahogy itt-ott hallottam, gigákban beszélnek letöltésekről, én labdába sem rúgok a kis megákkal
  • Mike
    szerintem meg NEM
    egyáltalán nem játszhatatlanul bugos, nem mondom , hogy minden tökéletes, de nincs ma ekkora méretü program a világon, ami hibamentes lenne
    Gólyának meg csak annyit, hogy amennyi letöltött cucca van, ne is csodálkozzon... soxor a custom tárgyak is bezavarnak, nem jön a busz, nem veszik meg a cuccokat, stb
  • Mike
    hagyjuk már ezt, ha lehet
  • Mike
    már megint mi a baj? szerintem annyira nem is bugos
  • Mike
    kabátban a szobában?
  • Mike
    fogalmam sincs, nem csináltam még szállodát
  • Mike
    amikor újra betöltötte, a tata ott volt, de ha kiléptem a szomszédságba, már nem mutatatta hogy volna ott valaki, tehát szépen beléptem a házukhoz, és mindeki otthon volt
    ellenben most szegény meghalt, de nem szólt ám volna a program, ha éppen nem nézek arra, talán észre sem veszem hogy meghalt
    így esélyem sem volt semmiféle könyörgésre, miegyébre
    mondjuk egy-két családtag szeretné visszahozni, de én meg nem akarom
    14k volt az örökség, kapott a felesége 10k-t a gyerek 3,5-et, a barátnője meg 500-at :)
  • Gólya #28109
    azt hiszem, a géped szabja a korlátokat...de ne engem szidj, ha tévedek:))
  • cenobite
    Van valami korlát, hogy mennyi letöltött cucc lehet? Vagy egy idő után úgyis észreveszem, hogy alig akar megmoccanni a játék, és olyankor szelektálok? :)
  • Gólya #28107

érdemes szem előtt tartani, mert hála az égnek, frissül
  • cenobite
    Húdejó oldal, köszi a linket! :) Ismertem régebbről, csak nem bookmarkoltam anno. Most meg már 1.5 giga cucc le is jött de messze még a vége.
  • Gólya #28105
    hajakból csak azt rakom be, ami tetszik (a meshen kívül) - úgy nem olyan sok

és ne tessék vigyorogni....Neked lufit dobálnak, az enyémek meg fáznak
  • Coolfire
    Azt nem is kell,adja az Évszakok.
  • Era40
    de röhögök..és hogy ülnek ott kabátban:)))Én kabátokat le sem töltötttem
    De a hajak olyan gyorsan foglalják a helyet..mind 5-6-7 mega..a ruhák kisebbek..
  • Coolfire
    Nekem ilyet még nem csináltak,ez újdonság.Nem értem.Jó,hogy az alap bugos volt,de ahogy jönnek a kiegek,stuffok folyamatosan javulnia kellene,de nem hogy javulna,még jobban elqródik.Röhej.
  • Coolfire
    Meg nekem is...ha nem lennének azok a rohadt negyedéves,rohadt pénzügyi ciklusok,ergo az EA nem baszogatná a fejlesztőit,sokkal jobb lenne-nem csak a sims2-hanem minden más játék is.Nézzük pölö az Ubit.Ők hagynak időt a fejlesztésre,tesztelésre,bogáritásra etc..jó,ezekhez a játékokhoz is jön patch,de nem annyi mint az íének.Csak egyetlen negatívuma van a dolognak,ők nem nagyon szeretik az olyan multilanguage cédéket/dévédéket amiben magyar nyelv is van.Vagy az Activision.Most pont azért jutottak eszembe,mert fellőtték a netre Az Enemy Territory:Quake Warsot.Bocsi ez egy kicsit off volt.
  • Gólya #28100
    igaza van Katának - kevesebb több lenne, talán akkor megcsinálnák normálisan
  • Gólya #28099
    hát épp ez az...
  • Coolfire
    Iszonyat milyen bugos ez a vacak.1 cédényi peccs kevés lenne a tökéletességhez...
  • Coolfire
    Nem tehetnek arról szegénykék,hogy fáznak..:))Nem kéne a házba belépéskor átvedleniük?:)
  • Gólya #28096
    nálam most ez a legújabb divat - akár van fogas, akár nincs:

• Gólya #28095
    ne csak nekem legyen már....