32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Era40 #28134 hát a ruhákat, szemeket, rúzsokat,hajakat, egyebeket a családkészítőben tudod törölni..a dekor dolgokat például nem tudom..meg a szekrények ilyenek..de gondolom arra is van valakinek ötlete.. -
#28133 1.-A letöltött dolgokat a C:\Documents and Settings\Felhasználóneved\Dokumentumok\EA Games\The Sims 2\Downloads helyen tudod kitörölni.
2.-Ha elszökött egy kutya, gondolom nem nagyon törődtél vele, de hagyjuk a személyeskedést.:)Fel kell hívnod a rendőrséget, és be kell jelentened az eltűnt jószágot, és remélhetőleg megtalálják.
Tipp:Próbálj meg minél többet törődni az ebbel!:)
Üdv:Olcsy
-
#28132 Hmmm... akkor én megkérdezem: hogyan lehet játékon belül törölni letöltött tartalmat?
Ja! és azt senki sem tudja, hogy az elszökött kutya vissza fog jönni? -
#28131 meg ha nagyon kell vmi itt is meg lehet kérdezni, elég sok őrült szokott errefelé mászkálni -
Gólya #28130 egyébként ha fizetős dolgot akarsz letölteni, ahhoz előbb úgyis regisztrálni kell, meg pengetni az árát - addig meg se rezzen -
Gólya #28129 oksa, jó bogarászást! -
Era40 #28128 hu..megnyugodtam...és tök jó cuccokat töltöttem le..ezer köszönet érte..
a gyerekem külön örül..még plaboy-os polót is sikerült találni..nagy leszek hálálom:)) -
Joybull #28127 Sziasztok, egy kis segítség kellene. Az egyetem kieggel játszom és mikor kijárja valaki az egyetemet, tartok diplomaosztó bulit és utána megkérdezi a program hogy "kimegy?". Bármit válszolok kilép és az utolsó mentéstől lehet folytatni.
Ha telefonon a visszaköltözés opciót választom akkor simán otthagyja az egyetemet és minden megy rendben.
Mi lehet rossz? -
Gólya #28126 az ilyeneket én is ki szoktam dobni, mert valami baja biztos van -
Gólya #28125 ami a "kísérlet" címszó alatt van, az nem
kifejezetten erre "szakosodott" a készítője -
Era40 #28124 Gólyának ezer köszönet..Sikerült törölni..ahogy mondtad..de érdekes..a tükörben játék közben nem látszódott a haja, családkészítőben meg simán rátette a fejére..De azért töröltem..mert az tuti nem volt tökéletes.. -
Era40 #28123 Merem remélni,hogy a fizetős oldalakon előre kell fizetni és csak utána enged letölteni.. -
Era40 #28122 de ugye amit délelőtt adtál címet az nem fizetős?? tudod ami nem akart sehogy sem betöltődni..ott amit írtál lett egy csomó cím..onnét töltögettem.. -
Era40 #28121 épp írni kezdtem,hogy hogyan kell..aztán észrevettem a privát üzit:))köszi:)) -
#28120 nem is miattad bosszankodtam
találkoztam már játszhatatlanul bugos játékkal, nem is eggyel, ez nem az -
Gólya #28119 töröld a játékon belül, akkor kiszedi a downloadsból (a CAS-ben) -
Era40 #28118 Hát..megint dühös vagyok..a letöltött ruhákból van kettő..amit nem lehet használni..elmegy a nőci vásárolni..beadja ugye a választékot..rákatt a ruhára..és a nőnek csak a feje látszik..kitörölném én a downloadsból.da a játékból honnan tudom melyik ruha az?? Francba már:))Meg néha szelektálnék is..csak nekem azért elég nehézkes kisilabizálnom melyik melyik..és mit lehet törölni..De azért fejlődöm néha:))Szőkeségem ellenére is.. -
#28117 nekem meg 1általán nincs letöltött cuccom :) -
Gólya #28116 jól van na, csak mutattam egy képet...
egyébként most sokkal kevesebb letöltött cuccom van, mint korábban - ahogy itt-ott hallottam, gigákban beszélnek letöltésekről, én labdába sem rúgok a kis megákkal -
#28115 szerintem meg NEM
egyáltalán nem játszhatatlanul bugos, nem mondom , hogy minden tökéletes, de nincs ma ekkora méretü program a világon, ami hibamentes lenne
Gólyának meg csak annyit, hogy amennyi letöltött cucca van, ne is csodálkozzon... soxor a custom tárgyak is bezavarnak, nem jön a busz, nem veszik meg a cuccokat, stb -
#28114 hagyjuk már ezt, ha lehet -
#28113 már megint mi a baj? szerintem annyira nem is bugos -
#28112 kabátban a szobában? -
#28111 fogalmam sincs, nem csináltam még szállodát -
#28110 amikor újra betöltötte, a tata ott volt, de ha kiléptem a szomszédságba, már nem mutatatta hogy volna ott valaki, tehát szépen beléptem a házukhoz, és mindeki otthon volt
ellenben most szegény meghalt, de nem szólt ám volna a program, ha éppen nem nézek arra, talán észre sem veszem hogy meghalt
így esélyem sem volt semmiféle könyörgésre, miegyébre
mondjuk egy-két családtag szeretné visszahozni, de én meg nem akarom
14k volt az örökség, kapott a felesége 10k-t a gyerek 3,5-et, a barátnője meg 500-at :) -
Gólya #28109 azt hiszem, a géped szabja a korlátokat...de ne engem szidj, ha tévedek:)) -
#28108 Van valami korlát, hogy mennyi letöltött cucc lehet? Vagy egy idő után úgyis észreveszem, hogy alig akar megmoccanni a játék, és olyankor szelektálok? :) -
Gólya #28107
érdemes szem előtt tartani, mert hála az égnek, frissül -
#28106 Húdejó oldal, köszi a linket! :) Ismertem régebbről, csak nem bookmarkoltam anno. Most meg már 1.5 giga cucc le is jött de messze még a vége. -
Gólya #28105 hajakból csak azt rakom be, ami tetszik (a meshen kívül) - úgy nem olyan sok
és ne tessék vigyorogni....Neked lufit dobálnak, az enyémek meg fáznak -
Coolfire #28104 Azt nem is kell,adja az Évszakok. -
Era40 #28103 de röhögök..és hogy ülnek ott kabátban:)))Én kabátokat le sem töltötttem
De a hajak olyan gyorsan foglalják a helyet..mind 5-6-7 mega..a ruhák kisebbek.. -
Coolfire #28102 Nekem ilyet még nem csináltak,ez újdonság.Nem értem.Jó,hogy az alap bugos volt,de ahogy jönnek a kiegek,stuffok folyamatosan javulnia kellene,de nem hogy javulna,még jobban elqródik.Röhej. -
Coolfire #28101 Meg nekem is...ha nem lennének azok a rohadt negyedéves,rohadt pénzügyi ciklusok,ergo az EA nem baszogatná a fejlesztőit,sokkal jobb lenne-nem csak a sims2-hanem minden más játék is.Nézzük pölö az Ubit.Ők hagynak időt a fejlesztésre,tesztelésre,bogáritásra etc..jó,ezekhez a játékokhoz is jön patch,de nem annyi mint az íének.Csak egyetlen negatívuma van a dolognak,ők nem nagyon szeretik az olyan multilanguage cédéket/dévédéket amiben magyar nyelv is van.Vagy az Activision.Most pont azért jutottak eszembe,mert fellőtték a netre Az Enemy Territory:Quake Warsot.Bocsi ez egy kicsit off volt. -
Gólya #28100 igaza van Katának - kevesebb több lenne, talán akkor megcsinálnák normálisan
-
Gólya #28099 hát épp ez az... -
Coolfire #28098 Iszonyat milyen bugos ez a vacak.1 cédényi peccs kevés lenne a tökéletességhez... -
Coolfire #28097 Nem tehetnek arról szegénykék,hogy fáznak..:))Nem kéne a házba belépéskor átvedleniük?:) -
Gólya #28096 nálam most ez a legújabb divat - akár van fogas, akár nincs:
-
Gólya #28095 ne csak nekem legyen már....