Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike
elsõ dolgom lesz szállodát nyitni
remélem lehet majd

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
mikorra is várható a utazós kieg? baromi jó lesz szerintem, most néztem meg a trailert

Én annyira hûséges vagyok..De egyszer kipróbáltam egy pasi elcsábított egy másik pasit.)DD A menyasszony utána nem volt hajlandó egy ágyba aludni a võlegénnyel😊)))Egyébként tök jók a házak..irgylem aki építette..Nagyon jól sikerült mindegyik..Ja és az egyik simemnek a tulajdonában van egy közösségi terület..a Jadore pékség..De nem tudom mit kell vele kezdeni..Neki sem merek állni.Hol kezdjem??
LeWyTy
Így aztán érdekes lehet játszani<#eljen><#vigyor2>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Mike
most hogy is mondjam, nálam a két egyetemista srác (akikkel legutoljára kijárattam az egyetemet, egyébként nagy haverok voltak) minden lánnyal lefeküdtek akikkel csak összejöttek, egymás nõivel is, néha úgy hogy keresztbe, vagy amig az egyik evett egy sarokkal arrébb ment a menet a liftben, vagy amikor aludt, szal nagy sport volt, nem bukkott le egyik sem, bár amikor a barátnõk száma elég nagy lett, volt benne kihiívás

Ez pont azért van. Mert ugye a játék leköt, nem enged, azt még tócsa lenne alattad. :-)

Végül sikerült elvégezni az egyetemnet. Abban az idõben, amíg 4. után az egyetmen lehet maradni, brahiból elcsábítottam egy professzornõt. Csak hiba csúszott az eseményekbe, mert míg etye-petye után az ágyban aludtak, bejött a szobába a menyasszonya. Hogy én mit güriztem utána, hogy helyrehozzam ezt a kapcsolatot...

De egyébként érdemes az egyetemrõl párt választani. A kölök apja még a civil életbõl választotta az asszonyt, és full nulláról indult. Ez a csaj, akit a kölök elvett végül, egész jó képességekkel bír.

www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu

Mike at home
ez az EA másik faszsága

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

berczy, ezt hogy érted, hogy "nincsen felirat, amikor valakivel beszélni akarok"? Milyen felirat?

De van ilyesmi leírás, ha bemész az Opciókba a játékon belül (hárompontos menü), ott lett egy "könyvek" ikon, egy Enciklopédia (Pets vagy Seasons kieg kell hozzá), amire ha rákattintasz, ott van az összes kiegészítõhöz tartozó újítás, cselekvés, opció, melyik mit hozott. Ami pedig a tárgyakat illeti, a hajakon-ruhákon ott van a kieg ikonja (nagyon piciben); plusz a bútorokról-falakról-padlókról minden kiegnek külön mappája van a Vásárlás módban a "mappa" formájú ikonon belül (Kollekciók). Ott lehet lecsekkolni, melyik bútor vagy tapéta melyik kieggel jött.

szerintem elõbb-utóbb rájösz - eléggé "célszerûek" a kapcsolódó tárgyak - a bútorok, ruhák, hajak meg annyira nem érdekesek
de ha minden kieg. megvan, akkor miért lenne fontos, hogy melyik mivel bõvítette a játékot?
használni tudod a dolgokat...

próbáld meg külön választani a lakórészt meg az üzletit - lehetõleg kerítéssel
bár én is kísérleteztem így, s akkor meg vergõdtek, hogy nem tudnak bemenni a lezárt ajtón/kapun - én ezért tettem át az üzleteimet közösségire - már az agyamra ment a sok nyávogás

én olvasni szoktam közben<#smile>

egy kis módosítás a faluban (már hogy ne az az ocsmányság legyen<#vigyor2> - így azért nekem is jobban tetszik):

akyyy
nincs valami leírás, hogy melyik kiegbe eddig miket vittek bele? utoljára ugyebár egyetemmel játszottam, ott még el el voltam, de most h lett uj gép, és fent van az összes eddig megjelent kieg, elég furcsa, azt se tudom mi mire jó😄 egyszer csak leesik a hó megminden😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

akyyy
engem az érdekelne hogy nem lehet e valahogy azt beállítani, hogy a játék elindításakor már eleve a családomat töltse be, és ne keljen elõször kiválasztani a szépkellemest, a házat, meg minden hülyeséget. elinditom betölt 2 perc alatt, addig elmegyek vizelni vagy mitomén<#idiota>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Shiwo
õõ..van valami olyasmi lehetõség hogy xy-nak felajánlod az ingyenes belépést vagy mit...legalábbis úgy rémlik, mintha láttam volna valami iylesmit..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

LeWyTy
Siettek bisztos.<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Mike at home
nem tudtok olyan hackrõl, ami kezelné a meghívott vendégeket, ha van otthoni vállakozásom? mondjuk ne kelljen nekik belépõt fizetni, legyen mindegy nyitva vagyok-e vagy sem, és bemehessen a házba, ahová az ügyfelek ugye nem
nem tudom az EA-nak ez miért nem jutott eszébe, a meghívott vendégeket abszolút külön kéne kezelni

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
nekem 2 gigányi letöltött cuccom van, ez még 2 giga memóriável elviselhetõ

Shiwo
elsõ: passz... külön mappába telepítetted a kiegeket ?

második: sok-sok memóval, amennyire én tom..vagy csökkentsd a letöltött cuccok számát..

berczy
Sziasztok!

Lenne két kérdésem:
Az egyik: Felraktam minden kiegészítõt, de most valahogy nincsen felirat amikor valakivel beszélni akarok. Ez mitõl van? Nehéz így kapcsolatot teremteni...
Másik: Hogy lehetne gyorsítani a betöltésen, ha van egy csomo letöltött cuccom, mert 12 perc alatt indul el a játék...

Elõre is köszi!
Berczy

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

Mike at home
telefon, számítógép

Shiwo
nekem úgy rémlik, hogy mintha azokba a városokba, ahol hozzáadtam az egyetem kerületet, lett volna 1 olyan ikon, hogy egyetemre küldés...de ez közel se biztos, hogy így is van...

LeWyTy
A tinivel rámész a telefonra, és asszem fõiskola...fõiskolára menni de nemtom. Valami hasonló már rég egyemeztem.

De hogyan?

LeWyTy
Csak díszletnek szántam!

Mike at home
ha van egyetemm kiegészítõd, akkor a tinit mielõtt felnõtt lesz, elküldheted egytemre

Felnõtt tinédzserkorba a kölök. csillagos 5-sel, és platina fokozaton. Most akkor hogy jut be a sims egyetemre? Vagy a sims egyetem az független az alap játéktól?

Mike at home
nudepatch már nincs, kiszedték
marad a sexysims

PLackó
egy ideig eltart majd még berendezed 😄
faja,feelinges

Olcsy
Az az énekescsaj, aki énekli a Hallja meg a világ-ot v mit tom én mi a címe, de lényeg ami lényeg, hogy jó csaj!<#idiota>Mellesleg nem tom...

ki az a Lola? vagy nagyon lemaradtam?

nem, nem...
van benne saját, van olyan, ami letöltött és saját elképzelés szerint átalakított és van eredeti Maxis is (maga a falu is letöltött, csak a faludekor saját mû)
általában ahol laknak, az a saját, ill. átalakított, meg a közösségiekbõl az üzletek, szálló, étterem, kávézó is saját

FLeT
csá nép!
Lolát honnan tudom letölteni?

°°&#183;.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.&#183;°° °°&#183;.:| XBOX 360 |:.&#183;°° by FLeT&#174;

LeWyTy
Ház ez k**vajó city!
Legalább minden épületet te csináltál?

no ha még nem unjátok:

és még egy magányos hölgy, Delarosa kisasszony:

remélem, egy idõre elegetek van belõlem...

elég, ha egyszer megkérded...
én pl. nem tudom, de valószínûleg sexysims és társai - lesznek majd, akik foglalkoznak ilyennel, biztos fognak segíteni

honan lehet nude patch-et letölteni, kérlek írjatok cimem [email protected]
27040

de nézzetek már végre szét a snootysimsen - ott egy vagon cheat

Nolycsy
Tudna valaki segíteni? Sims alap játékról van szó. Ha bulit rendezek, max. 2 embert tudok rá elhívni. Hogyan lehet beaállítani, hogy több embert tudjak meghívni? Köszi!

nyugi, nem akadtam ki - vagy nem tûnt ki a válaszokból?<#wave>

LeWyTy
Lakberendeztem picit<#idiota>

Shiwo
a key-tõl nem hiszem, hogy angol lenne..elvileg a patchtõl se kéne.. de másnem próca ki más key-jel és patch nélkül

tibor16
igen, a nyelvet az elején lehet választani, de ennek ellenére angol amikor elindul
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mivel biztonsági, vagy a key-re, vagy a peccsre gyanakszom - nem akartam errõl írni, de mostmár muszály, mert holnap mondanom kell valamit, (gondoltam, sejteni lehetett, hogy másolt, - nem kérdeznék, de leég a képemrõl a bõr - bocs) - vki? ötlet?

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Mike at home
fogalmam sincs

Mike at home
nem kis munka lehetett <#eljen>

Mike at home
a sims a 2 giga memóriát szereti

LeWyTy
a telepítés elején lehet beállítani a nyelvet!

Shiwo
átállítani sehol..vagy már eredetileg rosszul telepítetted (telepítéskor megkérdi) ill az is lehet gond, hogy magyar alapgémre angol egyetem-kieget telepítettél..ez esetben faq-ban keresgélj..

tibor16
Ha valaki mégis segítene - ezen az emilen megteheti: tibor16 kukac freemail pont hu - elõre is köszi
- a lényeg: magyar változat és mégis angolul indul el - hol lehet átállítani?
Mielõtt szólnátok - többet nem fogom beírni

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...