Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
remélem lehet majd
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Végül sikerült elvégezni az egyetemnet. Abban az idõben, amíg 4. után az egyetmen lehet maradni, brahiból elcsábítottam egy professzornõt. Csak hiba csúszott az eseményekbe, mert míg etye-petye után az ágyban aludtak, bejött a szobába a menyasszonya. Hogy én mit güriztem utána, hogy helyrehozzam ezt a kapcsolatot...
De egyébként érdemes az egyetemrõl párt választani. A kölök apja még a civil életbõl választotta az asszonyt, és full nulláról indult. Ez a csaj, akit a kölök elvett végül, egész jó képességekkel bír.
www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
de ha minden kieg. megvan, akkor miért lenne fontos, hogy melyik mivel bõvítette a játékot?
használni tudod a dolgokat...
bár én is kísérleteztem így, s akkor meg vergõdtek, hogy nem tudnak bemenni a lezárt ajtón/kapun - én ezért tettem át az üzleteimet közösségire - már az agyamra ment a sok nyávogás

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
nem tudom az EA-nak ez miért nem jutott eszébe, a meghívott vendégeket abszolút külön kéne kezelni
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
második: sok-sok memóval, amennyire én tom..vagy csökkentsd a letöltött cuccok számát..
Lenne két kérdésem:
Az egyik: Felraktam minden kiegészítõt, de most valahogy nincsen felirat amikor valakivel beszélni akarok. Ez mitõl van? Nehéz így kapcsolatot teremteni...
Másik: Hogy lehetne gyorsítani a betöltésen, ha van egy csomo letöltött cuccom, mert 12 perc alatt indul el a játék...
Elõre is köszi!
Berczy
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
marad a sexysims
van benne saját, van olyan, ami letöltött és saját elképzelés szerint átalakított és van eredeti Maxis is (maga a falu is letöltött, csak a faludekor saját mû)
általában ahol laknak, az a saját, ill. átalakított, meg a közösségiekbõl az üzletek, szálló, étterem, kávézó is saját
Lolát honnan tudom letölteni?
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
Legalább minden épületet te csináltál?

és még egy magányos hölgy, Delarosa kisasszony:

remélem, egy idõre elegetek van belõlem...
én pl. nem tudom, de valószínûleg sexysims és társai - lesznek majd, akik foglalkoznak ilyennel, biztos fognak segíteni
de nézzetek már végre szét a snootysimsen - ott egy vagon cheat
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
- a lényeg: magyar változat és mégis angolul indul el - hol lehet átállítani?
Mielõtt szólnátok - többet nem fogom beírni
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...