Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
az a sims 1 egyik kieg-jébe volt
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
(bár ha nincs kieg-ed...)
az egytem elõbb volt mint az üzlet kieg
a medálok csak azóta vannak
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
egyszer próbálta egy simem, utána nem gyõztem helyrepofozni a kedves vendégeket...szegények, némelyik úgy nézett ki...<#ijedt>#ijedt>
Egyetem: Nekem volt egy olyan romantikus aszpijú simem, akinek a 4. év második félévében úgy csináltam 4.0-ás átlagot, hogy órákra járt be, dolgozatokat nem írt csak az egyik tanárával etye-petyélt egy egész estén át. A prof. már biztos nagyon kész volt a végére. <#hehe>#hehe>
http://maquiller.miniville.fr/
köszi..
Ha valki leírná vagy adna 1 linket azt nagyon megköszönném.
ha több simed is van, egymásnak is segíthetnek
vagy elkezded csinálni a füzetet, félbehagyod, és megkérsz valakit csinálja meg
vagy van még olyan opció is - fõleg tudás-beállítottságú simnél -, hogy külön leckét akar csinálni - az is jó, s persze nõnek az aspipontok is a teljesítéssel
magasabb pontértékû ágyban sokkal hamarabb kipiheni magát a sim
nem kell másnak a leckéjét megcsinálnia (vagy nem így értetted?), elég, ha a vizsgadolgozatot megcsináltatod vele a sz.gépen, megtanultatod vele a szükséges skillpontokat, meg esetleg "kutat" egy kicsit a könyvespolcról
jó eredménye van, ha pl. a tanáraival beszélget - akár telefonon, akár személyesen
és ez az egész bõven belefér a "3 napos" félévbe
annyi más dolgot lehet csinálni még - miért kínzod szegény simedet?
játszom, mióta megjelent a Sims, de még mindig találok olyanokat, amikkel kevésbé, vagy egyáltalán nem foglalkoztam
www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu
nagyon szuper, én Ottomaséknál vetettem be legutóbb
egy nap (nem tévedés!) alatt tanult meg az ikerpár járni, beszélni és szobatisztaságot is - plusz mellette még játszottak, aludtak, tehát normálisan élték az életüket
természetesen ezt is csak arany- vagy platina módban lehet használni, egyébként pont az ellenkezõjét éred el vele
ami még jó benne, hogy pl. sokkal lassabban fáradnak el, kevésbé koszolódnak - szóval minden tekintetben jó hatással van a totyogókra
millió skillpontot összeszedhetnek vele azalatt a 4 nap alatt
Egyébként meg Mike-kal értek egyet, az egyetem szórakozásra, bulizásra és csajozásra/pasizásra való (mint az életben is, hihi), én is rájöttem, nem kell folyton azon görcsölni, hogy tiszta kitûnõk legyünk, én már sokszor csak annyit tanulok velük az egyetemen, hogy biztonsággal átmenjenek a vizsgán (kb. kétharmadot elérje a kémcsõ), azt annyi.
nemtom minek fordították
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
házikat, hátidolgozatot peig iratni is lehet
egymásnak is lehet segíteni,
a könyvespolcot igénybe véve is tudsz kutatni
sõt a tanárokkal is lehet tanulni
végül: nagyon nagy helyzeti elõnyben van az a sim, aki már a prohramban született, kiskorában ivott smart tejet, és nem csóróknál lakott
ha nem kell a skilleket fejleszteni, rengeteg idõd marad a 72 órából, plusz ami még fontos, jó ágy kell
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Az egyetemen azért volt nehéz dolgom, mert semmi ilyen simjutalmat nem használtam (egyébként sem), viszont max képességgel akartam kihozni a suliból, és nehezen lehetett összehangolni az igényeit. Meglehetõsen pipa voltam, mikor vizsga elõtt folyton kirohangált bogarat taposni. Ez volt az elsõ egyetemem. legkjözelebb pl élbõl fogadok takarítónõt, mert az is gondja volt neki. Ez az egész egyetem rendszer teljesen új volt. Mire rájöttem a szükséges fejlesztésekre, az is idõbe tellett. De ezt legalább már a karriernél is tudom alkalmaznmi.
Amúgy melyik egyetem a legjobb hely?
ha valaki hasonlót kap MSN-en ráne menjen mer (vírus) nekem kitörölte az összes mappát amipe szerepelt a (sims) meg mégmásokat is a k**va életbe<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
ennyit már igazán megtehetnének...
de remélem van annyi eszük, hogy lehessen nyitni szállodát