32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#28214 Puncionálót akartam írni, csak egy betű kimaradt. :) A funkcionáló szó sajátos elnevezésben. :P -
perko #28213 Milyenek azok a "puncináló kocsik"? -
#28212 Beraknám a hülye kis sims stories oldalakra, hogy ennyit ér kábé... :DDD -
Bocs unatkoztam. -
Hát a szomszédságban arra a házra kattintva, ahol játszottál, és mentettél... -
#28209 Nézz körül a dekorációknál a miscellanous kategóriában is. Mert vannak csak díszként puncináló kocsik is, amit emberkék csinálnak a játékhoz, és azokat nem az autós kategóriába pakolja a játék. -
#28208 egy gyors kérdés
:)
amit elmentetteme háztartást hol ehet betölteni?
-
#28207 Kicsit lakótelepi tömbház, de nekem bejön. :)
Jó lett! -
#28206 Az jó lesz! -
#28205 Üdv Mindenki!
De rég jártam erre... :)
Örülök, hogy nem halt ki a topic... megin felpakoltam a simseket, úgyhogy mostanában talán gyakrabban is benézek majd... -
#28204 Sziasztok,
Az miért van, hogy betettem 4-5 db autót, de még is csak egyet jelenít meg pluszba?
-
#28203 akkor okés :) lehet csak nálam bénázott :) -
#28202 régóta játszom simssel, nálam még nem volt gond, ha nemvégzett, majd jön legközelebb:) -
#28201 hát nem tom..nálam összvissz volt 3 fa, meg pár bokor, és az a szerencsétlen kertész nem bírt vele elvégezni 1 nap alatt.. és nem is naponta jött... -
#28200 Már miért lenne neki dolga, hisz a családnak kertésze van:) -
#28199 jaaaa..bocs...szerepjátékos szleng befigyelt :D
kari = karakter ... sim-re gondoltam :) szval a simednek lesz dolga... -
#28198 Talán a kertész, de az nem kari, akkor ki lehet a kari, vmi új magyar elnevezés? -
#28197 KI az a kari? -
#28196 enyém ?? a tied...annak lesz dolga, mikor lehull a sok fáról a levél... -
#28195 Ki az a karid? -
#28194 ősszel lesz dolga a karidnak.. -
#28193 Ez ugyan nem egy fél kép, de mindet én csináltam, a házat, a kertet a berendezést,stb:) -
#28192 képem -
#28191 -
#28190 akkor esetleg félkész képet, és segíthetünk tanácsot vagy ötletet adni. Erre is jó ez a topik. :) -
#28189 Sikerült a mentés helyét megtalálnom, köszönöm szépen:) -
#28188 áh, mai napig nincs kész
külön problémám a bejelentkező pult szine -
#28187 majd arról is tehetnél be pár screenshotot :) -
#28186 Sziasztok, nagyon lüke kérdést teszek fel, hová menti a fényképeket és a videókat a játék? Nagyon köszönöm! -
#28185 ki kell őket venni a kiságyból
be kell osztani, hogy ki mikor alszik, mikor van fenn
-
#28184 hehe, a belsejét meg képtelen vagyok megcsinálni, órákig kinlódtam milyen legyen a belső tapéta, padló -
Era40 #28183 Na ..szegény simjeim..Semmire nem volt idejük..Nem aludtak sosem..Még szerencse,hogy a múltkor letöltöttem azt a szuper zuhanyzót..Beállnak zuhanyozni,és mindenük kizöldül..és a két fiú hétszentséges rossz volt mikor tipegők voltak..Egyfolytában rázták a kiságy rácsot..és bőgtek..
Hála égnek már iskolások..Szóval kész katasztrófa volt..Nem is értem Gólya gyerekgyáros családját:)DD -
#28182 Nekem meg az a hírem van, hogy nemsokára megosztom a plebssel a repülőt, végre elkészült. (korábban már linkeltem ide be róla képeket) Aztán a repteres cuccokat is, csak azoknak még meg kell csinálnom a textúráit normálisan. -
#28181 klassz dizájn, tetszik :) -
#28180 ÁLLAT!!!
-
Era40 #28179 óó hogy az a radai rosseb..ikreim születtek..meg fogok őrülni:)) -
#28178 épül a szálloda
-
#28177 -
Era40 #28176 Kérdeznék...Letöltöttem két kutyát..egy skótjuhászt,meg egy dobermant..Ezeket hol találom meg a játékban?? Mert a családkészítőben nincsenek..örökbefogadóközpontban sem találom őket.Csak megvenni lehet őket esetleg a boltban?? -
Era40 #28175 Igazán nincs mit..Én annak örültem,hogy végre a lábtörlőt épp középre tudom tenni az ajtó elé:)))