32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Kata
    Puncionálót akartam írni, csak egy betű kimaradt. :) A funkcionáló szó sajátos elnevezésben. :P
  • perko
    Milyenek azok a "puncináló kocsik"?
  • Kata
    Beraknám a hülye kis sims stories oldalakra, hogy ennyit ér kábé... :DDD
  • LeWyTy

Bocs unatkoztam.
  • Hassan B

Hát a szomszédságban arra a házra kattintva, ahol játszottál, és mentettél...
  • Kata
    Nézz körül a dekorációknál a miscellanous kategóriában is. Mert vannak csak díszként puncináló kocsik is, amit emberkék csinálnak a játékhoz, és azokat nem az autós kategóriába pakolja a játék.
  • bauer15
    egy gyors kérdés
    :)
    amit elmentetteme háztartást hol ehet betölteni?
  • Hassan B
    Kicsit lakótelepi tömbház, de nekem bejön. :)
    Jó lett!
  • Olcsy
    Az jó lesz!
  • Hassan B
    Üdv Mindenki!
    De rég jártam erre... :)
    Örülök, hogy nem halt ki a topic... megin felpakoltam a simseket, úgyhogy mostanában talán gyakrabban is benézek majd...
  • jakewyler
    Sziasztok,
    Az miért van, hogy betettem 4-5 db autót, de még is csak egyet jelenít meg pluszba?
  • Shiwo
    akkor okés :) lehet csak nálam bénázott :)
  • Lanamaci
    régóta játszom simssel, nálam még nem volt gond, ha nemvégzett, majd jön legközelebb:)
  • Shiwo
    hát nem tom..nálam összvissz volt 3 fa, meg pár bokor, és az a szerencsétlen kertész nem bírt vele elvégezni 1 nap alatt.. és nem is naponta jött...
  • Lanamaci
    Már miért lenne neki dolga, hisz a családnak kertésze van:)
  • Shiwo
    jaaaa..bocs...szerepjátékos szleng befigyelt :D

kari = karakter ... sim-re gondoltam :) szval a simednek lesz dolga...
  • Lanamaci
    Talán a kertész, de az nem kari, akkor ki lehet a kari, vmi új magyar elnevezés?
  • Lanamaci
    KI az a kari?
  • Shiwo
    enyém ?? a tied...annak lesz dolga, mikor lehull a sok fáról a levél...
  • Lanamaci
    Ki az a karid?
  • Shiwo
    ősszel lesz dolga a karidnak..
  • Lanamaci
    Ez ugyan nem egy fél kép, de mindet én csináltam, a házat, a kertet a berendezést,stb:)
  • Lanamaci
    képem
  • Lanamaci
  • Kata
    akkor esetleg félkész képet, és segíthetünk tanácsot vagy ötletet adni. Erre is jó ez a topik. :)
  • Lanamaci
    Sikerült a mentés helyét megtalálnom, köszönöm szépen:)
  • Mike at home
    áh, mai napig nincs kész
    külön problémám a bejelentkező pult szine
  • Kata
    majd arról is tehetnél be pár screenshotot :)
  • Lanamaci
    Sziasztok, nagyon lüke kérdést teszek fel, hová menti a fényképeket és a videókat a játék? Nagyon köszönöm!
  • Mike at home
    ki kell őket venni a kiságyból
    be kell osztani, hogy ki mikor alszik, mikor van fenn
  • Mike at home
    hehe, a belsejét meg képtelen vagyok megcsinálni, órákig kinlódtam milyen legyen a belső tapéta, padló
  • Era40
    Na ..szegény simjeim..Semmire nem volt idejük..Nem aludtak sosem..Még szerencse,hogy a múltkor letöltöttem azt a szuper zuhanyzót..Beállnak zuhanyozni,és mindenük kizöldül..és a két fiú hétszentséges rossz volt mikor tipegők voltak..Egyfolytában rázták a kiságy rácsot..és bőgtek..
    Hála égnek már iskolások..Szóval kész katasztrófa volt..Nem is értem Gólya gyerekgyáros családját:)DD
  • Kata
    Nekem meg az a hírem van, hogy nemsokára megosztom a plebssel a repülőt, végre elkészült. (korábban már linkeltem ide be róla képeket) Aztán a repteres cuccokat is, csak azoknak még meg kell csinálnom a textúráit normálisan.
  • Kata
    klassz dizájn, tetszik :)
  • LeWyTy
    ÁLLAT!!!
  • Era40
    óó hogy az a radai rosseb..ikreim születtek..meg fogok őrülni:))
  • Mike at home
    épül a szálloda

• Mike at home
  • Era40
    Kérdeznék...Letöltöttem két kutyát..egy skótjuhászt,meg egy dobermant..Ezeket hol találom meg a játékban?? Mert a családkészítőben nincsenek..örökbefogadóközpontban sem találom őket.Csak megvenni lehet őket esetleg a boltban??
  • Era40
    Igazán nincs mit..Én annak örültem,hogy végre a lábtörlőt épp középre tudom tenni az ajtó elé:)))