32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#28254 spec a: jaj ez mire kellett, ez de szar, minek ez jellegü, notoriusan megjelenő sirámokat szeretném mellőzni
akinek nem tetszik nem játszik vele
kritizálni ettől még lehet
másik téma: hát igen, nem csak komolyan veszünk minden egyes leirt szót, de még hisztisek is vagyunk :DDDD -
Hoz_Hun #28253 Amugy nem akarok belefolyni a vitátokba, de szerintem Kata kijelentésében semmi extra, felháborodnivaló nem volt, és teljessen tiszta, hogy nem volt (teljessen) komoly (de ha az volt az is az ő dolga, nem a te simedet gyilkolja). Még ha haláltábort építene azt mondanám azt valóban ne itt ecsetelje, de ez...
Szvsz kicsit komolyan veszitek. De örülök, hogy ilyen gondoskodó jó sim pásztorok vagytok, én is vigyázok a simjeimre.
na ON -
Hoz_Hun #28252 Én sem emléxem rá, de jól is van ez így. (Gondolom ez ilyen megelőző csapás volt Mike barátunk részéről.) -
#28251 Inkább ti vettétek nagyon a szívetekre, amilyen hisztit nyomtok hozzá. Ez a nehéz napos dolgokkal való előhozakodás pedig enyhén szólva is szánalmas.
Ha meg nagyon beleélitek magatokat egy hülye viccbe, ugorjátok át, vagy töröljétek ki, de felesleges hápogni neki hsz-eken keresztül.
Végül pedig elnézést kérek, hogy belegázoltam érzékeny, gyermeki lelketekbe egy hülye viccel. De egy kicsit túl feszültek vagytok, lazítsatok. -
Gólya #28250 vannak dolgok, amik még viccnek is rosszak - egyébként nagyon a szívedre vetted...nehéz napjaid vannak?
persze, lehet véleményezni a kiegeket, csak kicsit fura, hogy olyanok, akik negatív kritikát írnak, majd' megvesznek, mikor jön már a következő
na jó, zárjuk le, foglalkozzunk a sims2-vel, vagy hanyagoljuk a topikot
mindent a maga helyén... -
#28249 Nem láttam kimondottan pocskondiázást sehol. -
Hoz_Hun #28248 Véleményt kifejteni, meg pocskondiázni szerintem két különböző dolog még azzal együtt is hogy bizonyos esetekben úgy tünhet fedik egymást. -
#28247 Ó qrvaélet, mit bírtok görcsölni egy poénon... De csak az veszi ennyire komolyan, aki direkt akarja. Ez meg mindent elmond, és rosszabb, mint a poénkodás ilyen dolgokkal. Erről a képmutatásról ennyit.
Egyébként meg leszarom nagy ívben, töröljétek a nem tetsző hsz-eimet oszt kész, nem kell ekkora baromi felesleges hisztit köríteni mellé.
Kieg.-ekről meg annyit, hogy szerintem meg bárki kifejtheti a véleményét, még akkor is, ha az nem pozitív az adott kiegészítőről. Ezt megtiltani elég nevetséges, attól másnak még ugyanúgy tetszhet... -
#28246 én egytértek veled
nekem is a szivemhez nőnek
ha meg offolunk: akkor a témában leirtam a véleményem: nem nagyon kultiválom, hogy egyesek milyen könnynen osztják a halált, főleg monitor mögül. Ilyenkor mindig eszembe jutnak Gandalf szavai: (sajnos nem szó szerint) "sokan meghalnak akik élhetnének, és élnek akik halált érdemelnének. Ne oszd olyan könnynen a halált..."
vagy vmi ilyesmi
az ímó egyébként is leginkább csupán divatirányzat
-
Gólya #28245 akkor még egy kis off:
s persze kimúlhat bárki, aki más, mint Te (és ezt értse magára, aki akarja, akinek meg nem inge, ne vegye magára)
s például én komolyan veszem a simjeimet - lehet röhögni nyugodtan -, mert igenis bajlódok velük, foglalkozom velük - és én vagyok olyan hülye, hogy a játékot is komolyan veszem (no nem vérre menően, de azért...)
másik, hogy ki így, ki úgy áll a simshez, de ha nem úgy megy, ahogy szeretné, akkor bizony kezdődik a haddelhadd - hát akkor bizony Nektek is számít valamit ugye?
és most lehet nyugodtan követ vetni rám -
Gólya #28244 hűha....
pár napig nem jön az ember és már nem is tudja, milyen fórumon van -
Hoz_Hun #28243 De komolyan veszed ezeket a simeket!? (emos sztem is meghóhatja magát, bár ezért nem építenék egyet... sajnálnám rá az időt)
A kieg (nem) pocskondiázással viszont egyetértek, hisz mindenkinek másmelyik tetszik különböző okoknál fogva. -
Era40 #28242 ÁMEN -
#28241 no akkor így -
#28240 nem lehet átlépni? vmi hibát nálam is jelzett az Egyetem, de simán átléphető volt -
#28239 másrészt a kiegek pocskándiázását is kérném mindekitől fojtsa magába
erre sem kiváncsi senki
vagy tegye fel a kezét az aki szereti olvasni, hogy így szar a sims2, úgy szar egy kieg, ez minek kellett, stb
mert akkor bennehagyom, különben meg megy a levesbe
házigazda -
#28238 tehát az elfojtott beteges vágyaitokról ne itt számoljatok be ha lehet, mert igaz hogy ezek csak pixelek és kódsorok, de valahogy olyan mintha élnének, és nekem kifordul a gyomrom, ilyen írás láttán
senki nem érdemli meg a halált, még egy imos sem, főleg ha aza az egy bűne hogy imós
házigazda -
#28237 Szokott probléma lenni, hogy a Univot nem lehet rárakni az alap Simsre, de a tüneteit nem tudom (nálam az angol játékkal ez sose jött elő). Általában megoldja a problémát, ha felrakod bármelyik újabb kieget, és csak utána az Egyetemet. -
#28236 Helló mindenki!
A FAQ-ban nem találtam erre megoldást, a fórumban pedig szintén javarészt a nyelvi különbözőségből eredő hibákra van problémakeresés és megoldás:
Azt szeretném megtudni tőletek, hogy hogy a bánatos halálban lehet felrakni a (nem eredeti) Hun Sims 2-re a (nem eredeti) Hun University-t/Egyetemet?
Mindig ott hagyja abba 98%-nál a telepítést, hogy:
TSData\Res\Movies\Games\Arcade\game1_loop4_lose.movie -t nem tudja másolni, mert hibás, majd le is uninstallálja magát azon nyomban.
De eddig akárhonnan szedtem le a CD2-t, mindenegyikkel ezt az üzenetet adta.
Légyszi áruljátok már el (lépésről lépésre, mint egy fogyatékosnak), hogy lehet feltelepíteni és elindítani! -
#28235 :D
genya -
#28234 nc :( -
clipperfilms #28233 én láttam magyar borítót. méghozzá a magyar hivatalos sims oldalon :) én még soha nem láttam emőst. azért utálja őket mki mert mki csak a pózereket látja az utcákon. meg haljja h ezek sírnak meg vagdossák magukat. de hét :) mások nem ezt csinálják? de bizony. csak őket megbélyegezték. és ha már így történt akkor hulljon a férgese! xD -
#28232 :D
rühelletes dolog az emózás, sry
bár lehet én is beszerzem majd, és emós hülyegyerekeket fogok kreálni, majd körbefalazni, és kéjes örömmel végignézni, ahogy napokig agonizálnak, míg kimúlnak -
#28231 Nem is kéne rá minden. Csak ez-az, amiből egyértelmű, hogy sims2-ről van szó, aztán akármilyen kieg jöhet. -
#28230 nektek menniy bajotok van!
de minden alkalommal ezt csináljátok :) -
#28229 nekem nem hiányoznak még a hátam közepére se...
mondjuk ahogy elnéztem, legalább tárgyban lesz 1-2 jópofa.. -
#28228 annyi kieg van, hogy egy általánosra nem férne rá minden :)
mondjuk sztem a stuffoknak nem kellenének bannerek, de hát a múltkor is a többség azt javasolta, hogy legyenek rajta azok is -
#28227 -
#28226 Csak egy javaslat: egyre több kieg lesz, lassan film lesz a bannerekből. Nem lenne jobb egy amolyan általános sims2 bannert csinálni? -
#28225 Jöhetnek az emós cuccok, kellenek negatív karakterek is a játékba. -
#28224 ha valaki lát magyar borítót ehhez a tinis cuccokhoz (amin magyar a lógó), az plz linkelje (lusta vok keresni :) -
#28223 óóóafene..most néztem hivatalos oldalon...nincs 1 olyan kép se a simekről, amin az új cuccokban virítanak és fehér lenne a háttér..kénytelen leszek szüttyögni majd vele, és a printscreenekről kivagdosni őket egy bannerre valóra.. -
#28222 nem, az divatos cuccok vagy mi... ez újabb kieg lesz elvileg -
#28221 az az a H&M vagy mi tele emós xarokkal? -
#28220 fú..nekem ennek a kiegnek már a nevétől feláll a hátamon a szőr... -
levi1989 #28219 Nem tudja valaki milyen programmal lehet készíteni ruhákat? -
#28218 Mikor jön ki a <Trendi tini cuccok>? -
clipperfilms #28217 lanamaci! csinibaba imádok élni? :D nagyon nagyon feelinges -
#28216 Amúgy... milyen az új kieg? Mert én is let... illetve megvettem, csak még nem volt időm kipróbálni. Majd ma este simsezek egy nagyot... legalábbis remélem, hogy lesz rá időm. :) -
#28215 Ez jó... :)