Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez igaz.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

na csak varrtam valami gombot az egyetem-problémára...
úgy tûnik, a letöltött falumban valami nagyon nincs rendben az egyetemvárossal...
én hülye, meg elindítottam a gyerkõcöket...most végigszenvedhetem velük...még azt sem jelzi, hogy menniük kell a suliba...
azt hiszem, gyorsan végzek velük, aztán vissza gyorsan a faluba, s megpróbálok egy másik egyetemvárost csinálni
bár...inkább azt hiszem, az új kieg. lesz utána a program

Shiwo
tudom 😊 de attól még mindig vannak újabbak 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Nem baj addig kijárom az Egyetemet az ikrekkel.

Megnéztem a walktrough videót(amiben a 2 muff beszél a gameról),hát sírtam a gyönyörtõl..)max. 7 napos üdülések,vihetsz bárkit(szomszédot,havert családtagot etc..),külön medálok a helyi sajátosságokra(nem tudom OFB kell-e)stb..summa summarum jöhetne már vmi...

Igen vannak akik nem értenek pölö a warez elindításához..te is voltál láma is meg új arc is.Ezt ne vedd személyeskedésnek.Az biztos,hogy ha megjelenik több szó fog majd esni az elindításról,mint magáról a játékról.Addig is keressen már nekem vki egy magyar régiókódot(mint a Seasonnál)mert hátha megint vmi 3 nyelvû ázsiai vackot találok..😊

Még nincs sehol sem,már végigtúrtam a netet.Az Emule és tsaival ne is probálkozzatok,mert mind fake v. rosszabb.

Shiwo
de mindig vannak új arcok meg lámák

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

a snootyn még 2 nap van...

mondjuk én ezt nem értem...
akik ide járnak, nem most kezdték a simset - eddig már megjegyezhették, honnan lehet megszerezni a cuccot

sdia96
Nem a maxmotives!!Azt én is ismerem!Hanem amivel a kedvét,meg a horoszkópjánál azokat,hogy trehány,zárkózott,lusta stb. ezeket fel lehet húzni!

Dya

ajjaj 😊
akkor 1 hétig megint olvashatatlan lesz a fórum 😊

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Szia!

Értem! De ha nagyon optimista akarok lenni akkor a pre-order lelõhelyeken Szeptember 4.én jelenik meg ami azt jelenti hogy mire odakerül már hozzánk is elkerül tehát az lehet már akár holnap. Nos a holnap az 6 óra múlva lesz kb tehát lehet már csak 6 órát kell várni 😄D vagy egy 1-2-3 órával többet 😛

Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD

Úgy tudom, leghamarabb kedden. Ez a két utolsó nap a legnehezebb...<#szomoru1>

Sziasztok!

Ma esetleg várható a Jó utat megjelenése? 😊

Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD

Mike at home
maxmotives

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

sdia96
Hogy van sz a kód amivel mindent a maximumra fel lehet húzni????

Dya

LeWyTy
www.modthesims2.com csak regisztrálni kell.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Hello
Nem tudjátok, hogy laptopot honnan tok letölteni ????
na most eltoltam valamit, vagy ilyet nem lehet?

építettem egy koleszt - beköltöztettem egy az egyetemvárosban lakó tanulót, s amikor belépek a koleszba, csak azt a minimális építkezést engedélyezi, amit a kolesznál lehet cheat-tel elkövetni - magyarul a simem sincs sehol - akkor most ilyet nem lehet?
már olyan rég volt kollégistám, hogy teljesen kiestem belõle
(a telket átminõsítettem kolesszá, a megfelelõ tûzhelyt bepakoltam, az ajtókat is)<#nemtudom>

Mike
vagyis a mesh a 3D modell
a recolor pedig az hogy áttextúrázod
és soxor CEP is kell
amit a simPE oldaláról szedhetsz le

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

LeWyTy
Még 4-5nap

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

TopGun
Sziasztok!Megjelent mar a Jo utat kiegeszito?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

a smootysimsen pedig érdemes végigböngészni (snootysims.com) - ha nem tudsz angolul, akkor egy szótárral
de ha ügyes vagy, találsz magyar oldalakat is - simshungary.hu pl., no meg itt is van egy faq nevû rész (ugye fönn a lap tetején, de hisz ezt kell látnod elõször)

bocs, nem tudtam, hogy nem ismered

a mesh pedig a tárgyak, ruhák, hajak "váza, szerkezete", ami pl. hajaknál, ruháknál önmagában általában nem is jelenik meg, bútoroknál pedig csak az, amibõl úgymond továbbfejlesztették
magyarul: ha bárhonnan töltesz le cuccot, meg kell nézned, hogy a mesh is benne van-e, vagy pedig meg kell keresned, honnan tudod letölteni

Kodlovag
A snootysims egy weboldal, ahol utananezhettel volna a kerdesnek.
A cheat egyebkent sethighestallowedlevel 15, vagy ahany emeletet akarsz, alapbol ez 5. University kell hozza.

LeWyTy
csak ennyi hogy snootysims vagy kell még elé vagy utánna hogy boolprop vagy true/false?

a mesh-eket is letöltötted?

cheat-tel - snootysims

Netrat
A telepítés leírásában (egyszerre tettem fel mindent) az volt, hogy a petset indítsam. Az Évszakok hiányoznak egyelõre a gyûjteményembõl...

Netrat
Köszönöm mégeccer, pontosan így jártam el, de semmi hatása. <#confused>
Semmilyen letöltött cucc, skin vagy frizura nem jön elõ...

LeWyTy
haggyuk...
Inkább kérdezem az okosokat iet hogy lehet?Mármint ennyi emeletet?

az az una una una nekem is tetszik😊DD
hát pénzjutalom akkor is volt mikor a kútat kaptam..de van a sim nõmnek férje..csak nem merem kipróbálni az egy kis románcot..hátha kidob a pasi😊DDegyébként láttam a kör címû filmet.)))csak gondoltam a kút után valami mást is adnak még..
Úgy tudom, a kertészklub adhat pénzjutalmat is.
Azt hogy érted, hogy kipróbálta-e valaki "az egy kis románcot"? Hogy kért-e ilyet valaki a kívánság kúttól? Én kértem már, igen. Hát... ha sikerül a kívánság, szerelmespárt kapsz (bár ki tudja, tetszik-e majd); ha nem sikerül... láttad a Kör címû horrorfilmet? <#vigyor1><#vigyor3>

... ha az összes kiegészítõ fent van, akkor nem az Évszakokkal játszol? (az viszi õket legutoljára, nem a Pets...) de én ehhez nem értek... <#lama>

... gagyi gyári zenék: <#worship><#eljen> Oldies csatorna rulez! "Ischnieticht! Una una una!" - sajnos twistelõ szmájlit nem találok... <#idiota>

Mike
mikortól érvényes az újság?

Mike
na akkor újra

a package kiterjesztésü fileokat bemásolod a Downloads mappába
ezek után a játékban opction, enable costum contents
újraindítod a programot

Hogyhogy már a Cora újságban benne van a Bon Voyage?Nem úgy volt,hogy szept.5-én jelenik meg?
Netrat
Szóval... nem jön fel indításkor ilyen választásai lehetõség, tehát akármi is van .../.../Downloads mappában, az hidegen hagyja a játékot. Vagyis sehol semmi.

Nálam az összes kiegészítõ fent van, és a Pets-szel játszom, így viszi a korábbiakat is. Lehet, hogy ez gond, mert valamikor változtattak rajta, és másképpen kell aktiválni a letöltött anyagokat?

Egy másik kérdésem is van: hogy lehet (ha egyáltalán lehet) saját zenéket (mp3 vagy bármi formátumban) bepakolni a játékba, mert kezdünk falramászni attól a pár (gagyi) zenétõl, ami gyárilag bennevan a hifi-cuccosaikban.

Kérdésem lenne:a kertészclub csak a kívánságkutat adja ha megvan elégedve a kertemmel?? és kipróbálta már valaki az egy kis románcot?? mi történik akkor?? Légyszi valaki...köszi..
hû ez a kép-ötlet nem is rossz - ki a túró emlékszik hónapok múlva, hogy az meg mi volt... (fõleg a padló, festék, ahol csak számok vannak)
egyébként tényleg célszerû "katalogizálni" a cuccot (nekünk is külön van fal, padló festék, ilyen bútor, olyan bútor, dekor, stb. - ráadásul más könyvtárban van a szabadon tölthetõ meg a fizetõs is)

Mike
szvsz cuccokat letölteni külön könyvtárba érdemes, szépen alkönyvtárakba pakolbva, képekkel ellátva, ugyanis késõbb nem fogod tudni melyik file mi

a Downloads könyvtárban is lehetnek alkönyvtárak, nem kell mindent beömleszteni, átláthatatlanul

Mike
próbáld meg fájlba lementeni, a faluképernyõn, van ilyen opció, ami sim2pack file-t készít
aztán ezt feltenni, hátha lesz postaláda
ha nem, akkor buktad a telket

Netrat
Köszi.

és ha ide töltöm le a cuccokat akkor automatikusan benne lesz a játékban??
ezt le lehet tiltani

Olcsy
Ja, és az elején amikor bekapcsolod a játékot, ki fog jönni egy lap, és akkor arra katt, hogy letöltött cuccok engedélyezése, vagy vm ilyesmi, de ezt minden alkalommal meg fogja kérdezni.

Olcsy
C:\Documents and Settings\Felhasználóneved\Dokumentumok\EA Games\The Sims 2\Downloads

De feltételezem, hogy nincs Downloads mappád, tehát csinálj egyet.

Netrat
Egy nagyon alap kérdés (van, aki még csak most kezdett simezni):
a letöltött .package filet hova kell bepakolni, és hogyan lehet használni a benne levõ cuccot, skint, akármit?