32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Coolfire
    Így visszaolvasva egész jól elvoltatok....
  • Coolfire
    Hmmm...nekem sohasem volt ilyen problémám..Mert ha csak 1db cd2 lenne azt mondanám crc-s..Van több kieged is?Mert ha van,akkor csináld azt,amit Kódlovag javasolt.Ha nincs átküldöm neked azt a filet(182kB),felmásolod a cd-t a vincsire,ezt belerakod és onnan telepíted hátha jó lesz.Ha jó kiírod egy cédére.Esetleg nem egy könyvtárba raktál mindent?
  • Hoz_Hun
    Amugy ez mi lesz? Valohol írtál róla részletesebben? Vagy képeket betennél róla? Ez egy telek (csoport) vagy kapcsolódik az utazásos kiegészítőhöz (gondolom nem, mert sztem nem pár hét alatt dobtad össze)?
  • Era40
    Hát szaggatni nekem is szaggat.Főleg közösségi telkeken ahol sokan vannak..Nem is szeretek elmenni sehova.A nyaralást is megoldom úgy,hogy vettek saját nyaralót mert gyalázat ha szállodába mennek,fél óra alatt lépnek kettőt.Gólya szavaival élve:"perzsavásár":)DD A saját házban csak akkor szokott akadozni mikor tél van..és esik a hó..vagy ha jön a postás,kertész stb...
  • Mike at home
    be
  • Kata
    És az becuccolja a letöltött holmikat is hozzá?
  • Kata
    Nekem is olykor beszaggat, főleg a nagy plázámnál, ott szinte diafilm, de az egyik szomszédságban is van vagy 20-30 épület, kisebbek és bazibbak egyaránt, na ott már a szomszédság nézet is halálosan tud szaggatni.
  • Mike at home
    ej, de tudok gépelni :)
  • Mike at home
    mennyi memória van a gépben? és xp vagy vista?
  • Mike at home
    a telket becsogoltatod a programmal, kletekezik telkenként sim2pack file
    ezt betömöryted rar-ral best tömörtést választva 15 megákra szeletelve
    aztán megmondod mekkora
    de felteheted a simresource-ra, kapnál érte ingyen napokat, mert biztos sokan letöltenék
  • tommyg
    a sims egy optimizálatlan sz***
  • rotator
    Ezek szerint nem a videókártya a szűk keresztmetszet. Proci vagy memcsi!
  • Hassan B
    Nem szokásom, de most én is kérdeznék... :)
    Nem rég újítottam a gépem, azért is tettem fel a sims-et, hogy megnézzem mennyivel lett jobb. Hát, nem sokkal. Régen Full grafikán ment, de elég gyakran szaggatott, ha sok sim volt 1x-e , arrol meg nem is beszélve...
    Most valamivel jobb a helyzet, de pl ha zenét hallgat a sim, vagy ha sokan vannak nagyon szaggat... Eddig még nem is lenne kérdés. De levettem a beállításokat, mindent teljesen minimumra, és ugyanúgy beszaggat...
    Mi lehet a gond?
  • Hassan B
    extra.hu-n regelsz egyet, feltöltöd a dolgokat, leírod hogy mi mocsoda, ki csinállta... aztán összedobok valami egyszerű dolgot... :)
  • Katun
    extra.hu ajánlom én is, simán megéri 2 gb és még gyors is.
  • Kata
    Őszintén megmondom se időm se kedvem most még honlapot is készíteni. De ha valaki megcsinálja.... :))
  • Kata
    Csak a repülőgép 14 mega. A reptér áll asszem 8 telekből, a pláza a legnagyobb telken van és fullra berendezve, plusz a repülőteres tárgyak, vagy az egyedi tartalom a plázához... Nem tudom ez összesen mennyi lenne. Még azt sem tudom, hogy az egyedi tartalmat hogy csomagolhatom a telekhez. Egyesével tuti nem fogom kimazsolázni a 3000 downloadomból. :-/
  • Kata
    Nektek elsőként (bár néhányan nem érdemlik meg ), gondolom azért pártucat letöltés lenne.
    (Aztán majd valamikor később a modthesimsre is feltolom, de az még odébb van).
  • Shiwo
    extra.hu ?
  • Hassan B
    Lehetne regelni egy ingyenes tárhelyet, meg egy egyszerűbb honlapot csinállni hozzá...
  • Mike at home
    mekkora?
  • Mike at home
    sehogy
    feladtam
    átszineztem a fülkés klotyót kékre, de vmiért nem nem választható
  • Mike at home
    de őszintén szólva már unom ezt a témát is

a simsre visszatérve: vigyázzatok a korizásnál, ne nagyon korizzanak egymással, ha nem akarjátok, hogy egymásba zúgjanak, nekem sajnos sikerült, léphettem is ki, mentés nélkül
  • rotator
    OK! :) A borító alapján jó kis stuff pack lesz, bár én szinte kizárólag felnőttekkel játszom, aging=off mellett. Tényleg, ilyenkor ha teherbe esik valaki, akkor állandóan terhes marad?
  • rotator
    Rapidshare miért kilőve? Kiknek akarod hostolni, kábé mennyi letöltés?
  • Kata
    Nekem meg kéne vmi ftp vagy egy hely ahova feltölthetném a repülőt, a repólőteret, meg azt a plázát, amit korábban kértek páran. Ingyenes filemegosztók (rapidshare és társai) kilőve. Javaslat, ajánlat?
  • rotator
    Jó, akkor váltsunk témát.
    Mike, hogy áll a szép sárga (Tokio) Hotel belső tere?
  • Hassan B
    Na de mosmá tényleg ennyit az egészről... aki mostatntól még hozzászól az már kapjon banánt... vagy nem tom... :)
  • Hassan B
    Ne vedd észre, és akkor nincs belőle fél oldalnyi veszekedés...
  • Kata
    Majd ha mellőzik a felesleges bunkózást, én is mellőzöm a csúnya beszédet. Addig meg ki mit érdemel... Erről meg ennyit. :)
  • Era40
    Nem hiszem ,hogy az életben megjelenő dolgokat be kéne vinni egy játékba..Az emo egy divatirányzat..lehet szeretni és lehet utálni..nekem van gyerekem és most ez a trendi..ezt a divatot követni..sajnos az én gyerekem is beállt a sorba..de úgy gondolom ennek a sims2-höz semmi de semmi köze nincsen..és még mondhatnám,hogy a csúnya szavak egy nő szájából nagyon csúnyán hangzanak..még ha nem is mondja csak írja..erről ennyit..
  • rotator
    Már miért ne lehetne negatívan nyilatkozni egyik-másik kiegről, ha az nem tetszik valakinek? Ekkora idétlenséget már rég olvastam. Legfeljebb azokat sújtanám szankcióval, akik bejönnek divatból/heccből/stb. a játékot pocskondiázni, de őket is csak akkor, ha állandóan visszatérnek, hogy újra és újra megosszák velünk a véleményüket... Node én ilyet itt még nem nagyon láttam, szerencsére.
  • LeWyTy
    Várj még!Lehet hogy 1-2 hét mulva lessz valahol nagyobb.
  • Shiwo
    asszem ezt találtam meg én is :(
    hát ha más nem lesz, kénytelen leszek felhasználni, bár nem lesz olyan szép, ha nagyítanom kell a lógón..
  • LeWyTy
    Ez a legnagyobb amit találtam
  • Hassan B
    Hát ehhez már nem tudok hozzászolni... :)
    Szerintem mindenkinek megvan a joga hozzá, hogy azt gondolja, amit akar.
    Aki pl szívessen tűzbe vetné az íímóósokat(mint én :)), az nyugottan gondoljon csak amit akar, de ne egy játék topikjában nyilvánítsa ezt ki.
    "Semmi többet nem tudok elmondani..."
    Szóval igazábol senkinek nem adok igazat... de végülis teljesen mind1 is.
  • Shiwo
    mondjuk speciel sikerült nem magyart linkelnem, de amit találtam magyar, az se sokkal nagyobb..
  • Shiwo
    ok, köff..én már próbáltam keresni, de csak kisméretüt találtam..

szal ennél nagyobb legyen, ha lehet..
  • LeWyTy
    Mé írtok fél nap alatt ennyit
    Ja és Shiwo: én megpróbálok keresni neked 1 logót.
  • Mike
    a haláltábort se itt ecsetelje
    másikról meg annyit, hogy trendi az emosokat szidni, hát itt pedig nem lesz az

(mondanám hogy a témának itt vége, de hátha van véleménye azoknak is, akik még nem irtak)

házigazda