Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
úgy tûnik, a letöltött falumban valami nagyon nincs rendben az egyetemvárossal...
én hülye, meg elindítottam a gyerkõcöket...most végigszenvedhetem velük...még azt sem jelzi, hogy menniük kell a suliba...
azt hiszem, gyorsan végzek velük, aztán vissza gyorsan a faluba, s megpróbálok egy másik egyetemvárost csinálni
bár...inkább azt hiszem, az új kieg. lesz utána a program
akik ide járnak, nem most kezdték a simset - eddig már megjegyezhették, honnan lehet megszerezni a cuccot
Dya
akkor 1 hétig megint olvashatatlan lesz a fórum 😊
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
Értem! De ha nagyon optimista akarok lenni akkor a pre-order lelõhelyeken Szeptember 4.én jelenik meg ami azt jelenti hogy mire odakerül már hozzánk is elkerül tehát az lehet már akár holnap. Nos a holnap az 6 óra múlva lesz kb tehát lehet már csak 6 órát kell várni 😄D vagy egy 1-2-3 órával többet 😛
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
Ma esetleg várható a Jó utat megjelenése? 😊
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Nem tudjátok, hogy laptopot honnan tok letölteni ????
építettem egy koleszt - beköltöztettem egy az egyetemvárosban lakó tanulót, s amikor belépek a koleszba, csak azt a minimális építkezést engedélyezi, amit a kolesznál lehet cheat-tel elkövetni - magyarul a simem sincs sehol - akkor most ilyet nem lehet?
már olyan rég volt kollégistám, hogy teljesen kiestem belõle
(a telket átminõsítettem kolesszá, a megfelelõ tûzhelyt bepakoltam, az ajtókat is)<#nemtudom>#nemtudom>
a recolor pedig az hogy áttextúrázod
és soxor CEP is kell
amit a simPE oldaláról szedhetsz le
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
de ha ügyes vagy, találsz magyar oldalakat is - simshungary.hu pl., no meg itt is van egy faq nevû rész (ugye fönn a lap tetején, de hisz ezt kell látnod elõször)
a mesh pedig a tárgyak, ruhák, hajak "váza, szerkezete", ami pl. hajaknál, ruháknál önmagában általában nem is jelenik meg, bútoroknál pedig csak az, amibõl úgymond továbbfejlesztették
magyarul: ha bárhonnan töltesz le cuccot, meg kell nézned, hogy a mesh is benne van-e, vagy pedig meg kell keresned, honnan tudod letölteni
A cheat egyebkent sethighestallowedlevel 15, vagy ahany emeletet akarsz, alapbol ez 5. University kell hozza.
Semmilyen letöltött cucc, skin vagy frizura nem jön elõ...
Inkább kérdezem az okosokat iet hogy lehet?Mármint ennyi emeletet?
Azt hogy érted, hogy kipróbálta-e valaki "az egy kis románcot"? Hogy kért-e ilyet valaki a kívánság kúttól? Én kértem már, igen. Hát... ha sikerül a kívánság, szerelmespárt kapsz (bár ki tudja, tetszik-e majd); ha nem sikerül... láttad a Kör címû horrorfilmet? <#vigyor1>#vigyor1><#vigyor3>#vigyor3>
... gagyi gyári zenék: <#worship>#worship><#eljen>#eljen> Oldies csatorna rulez! "Ischnieticht! Una una una!" - sajnos twistelõ szmájlit nem találok... <#idiota>#idiota>
a package kiterjesztésü fileokat bemásolod a Downloads mappába
ezek után a játékban opction, enable costum contents
újraindítod a programot
Nálam az összes kiegészítõ fent van, és a Pets-szel játszom, így viszi a korábbiakat is. Lehet, hogy ez gond, mert valamikor változtattak rajta, és másképpen kell aktiválni a letöltött anyagokat?
Egy másik kérdésem is van: hogy lehet (ha egyáltalán lehet) saját zenéket (mp3 vagy bármi formátumban) bepakolni a játékba, mert kezdünk falramászni attól a pár (gagyi) zenétõl, ami gyárilag bennevan a hifi-cuccosaikban.
egyébként tényleg célszerû "katalogizálni" a cuccot (nekünk is külön van fal, padló festék, ilyen bútor, olyan bútor, dekor, stb. - ráadásul más könyvtárban van a szabadon tölthetõ meg a fizetõs is)
a Downloads könyvtárban is lehetnek alkönyvtárak, nem kell mindent beömleszteni, átláthatatlanul
aztán ezt feltenni, hátha lesz postaláda
ha nem, akkor buktad a telket
De feltételezem, hogy nincs Downloads mappád, tehát csinálj egyet.