32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Kata
    És a reptérről pár shot, így áll most:

• Kata
    konyha:

nappali:

iroda:

garázs meg a karim :P

hálószoba:

hálóból nyíló gardrob:

fürdő #1:

fürdő #2:
  • Kata
    Én is rakok pár képet, remélem nem zavar titeket.

házikóm:

előkert:

udvar:

földszint alaprajz:

1. emelet alaprajz:

2. emelet alaprajz:
  • LeWyTy
  • miche
    ki kéne adni egy vészhelyzet krónikákat :)
  • Coolfire
    Most milyen jó lenne egy abortusz opció.:)Lenne pölö egy kórház belgyógyászattal,fertőzővel az influenza és az ételmérgezés miatt,lenne szülészet-nőgyógyászat is az abortusznak.:)A játékban támogatnám,az életben viszont ellenzem....
  • Mike at home
    néha au életben is becsúszik egy gyerek, neveled fel tisztességesen
  • Adam II
    Na király. Most teherbe esett a csaj pedig csak woohooztam erre tessék. Nincs valami módja ,hogy kitöröljem a terhességét van neki elég baja meg tök jó volt minden egy kölök csak elrontaná. Ha meg bevágnám a gyereket a ház mögé egy ajtó nélküli alkalmi viskóba bőgjön ott akkor meg folyton odaszaladgálna a csaj (a múltkor is kész idegroncs lett egy másik emiatt). Másik csajt odaköltöztetni meg újraberendezni a házat nem akarom.
    Szóval ,hogy lehet megszüntetni a terhességet.
  • LeWyTy
    Kiscsávó nem haggya annyiban!Hisz.. az anyai szeretet a legfontosabb:DDDDDDDDD
  • Hoz_Hun
    Hát az a Wilkinsonos Trailer nagyon odabasz...hahahaha. Én is olyan graffal képzelem el a sims 3. Aki teheti nézze meg, átmentem ide a linkjét: Wilkinsonos trailer.
  • LeWyTy
  • rotator
    Nézz be a topikjába!
    :)
  • LeWyTy
    És akkor mi lessz a Sims3 nál?
  • miche
    emlékszem amikor kijött a sims 2. :) akkor úgy gondoltam annyira király, hogy fokozni már nem lehet :D
  • Mike at home
    mindet
  • cumfu
    Köszi szépen! Valószínüleg ez lessz!
  • Hoz_Hun
    Nehéz megválaszolni, mert mindenkinek másmelyik kiegészítő tetszik. Én az egyetemet, éjsszakákat, meg a vár az üzletet ajánlanám. Ezek nekem tetszenek, de másnak meg más a kedvence. A Diszes cuccok meg a csillivil, karácsony stb azok nem olyan kiegészítők, csak plusz ruhák, berendezési cuccokat ad a játékhoz.
    De ha engem kérdezel akkor tedd fel az alapot és kezdj el vele játszani ala nature. Meglátod mennyire jön be és az alap opciókat is könyebben megtanulod, mintha egyből 1000 lehetőséged lenne. Aztán ha már megy felpakolgatsz mellé cuccokat.
  • Hoz_Hun
    Szerintem jó lenne egy Adult kieg. Csak az sosem lesz hivatalosba, mert az álszent amerikaiak rögtön felhördülnének, korhatár ide vagy oda. Közben meg ha lenne ők vennék meg elsőnek, de csak jól bebugyolálva, nehogy a szomszéd meglássa mit vett.
  • Coolfire
    Ezért kell az adult expansion..:)
  • cumfu
    heló havertól elhoztam a sims2-t+a kiegészítéseket, csak nem tom melyiket a legérdemesebb felrakni, lécci segítsetek melyiket kezdjem el. a kiegészítések: Egyetem, vár az üzlet, éjszakák, mesés díszletek, karácsony, házi kedvenc, csilli villi cuccok. Köszi előre is
  • Hoz_Hun
    Hangefektekre már nem emléxem. Ennyire azért nem volt komplex, csak a pozt választhattad. Külön opciója a faroknak volt (áll, konyult, körülmetélt vagy sem, méretét, szinét - fehér, néger, alien, zombi - meg még nem tudom már miket).
  • Hoz_Hun
    Igen, vannak benne gyümölcs fák, meg egy jó nagy terület az ültetvényeknek, kis pad ahol pihizhetnek.
  • Coolfire
    Frankó lihegések,nyögések meg minden qráshoz való hangeffekt is volt hozzá?Ja és az orgazmus?És lehetett szabályozni,ha mellélőtt akkor nem,ha bele akkor lett bébike?:))))Azért élőben jobb,de feldobja,színesíti a gamet.:)
  • Mike
    futtasd ablakban
  • Mike
    mekkora üvegház :o
  • rotator
    Jézus... Mondjuk az a vigyorex etye-petye jel nagyon ott van a szeren!
  • Mike
    csak
    de elötte nyomd meg a tab-ot,
  • LeWyTy
    Töltsd le valahonnan a Fraps-ot pl. a google-n keress rá. Az 1 képkészítő program.
    Ha megvan és tudsz angolul,,akkor lazán elmész rajta térkép nélkül is''
  • Kata
    Ezzel én is így vagyok... Sztem ideje lenne csiszolni a Sims memóriakezelésén is, mert mindent "fejben" akar tartani egyszerre, ami felesleges, és csak lassítja a játékot.
  • Kata
    wow! :)

• Hoz_Hun
    Jaja, azt használtam, csakk azzal ilyen gagyi kicsi. A Print Scrennel nagyobb lenne, de meg őszülök, mire ki be lép ALT-TABbal.
  • Hoz_Hun
    Ezt meg neked Mike. Ez az a "kiegészítő" amiről korábban beszéltem. Sajna a pets ota nem műxik, de lehet már van upgradelt változata.
    Szigorúan 18+ képek... irgum-burgum...
    A himbi-limbi.
    Bevetés közben.
    A faroknak külön opciója volt. Hát arról nem készitettem anno képet.
  • Kata
    Bocs, csak 600*450
  • Kata
    "C" gombbal csinál screenshotot, de asszem csak 640*480 méretben. A document mappában keresd, a simsen belül a storytelling mappába kerülnek.
  • Hoz_Hun
    Itt meg az én házam van (az egyik).
    Sajna ilyen gagyi kicsik a képek, mert sims C fényképezését használtam. Hogy lehet normálisabbat készíteni? Csak a print screen van?

• Kodlovag
    Na nem olyan egyszerű az. Majd holnap kifejtem, hozok képeket is a szerkezetről. Most szépen megyek haza simsezni. Mára elég volt a munkából.
  • Kata
    Nincs abban semmi különleges megemelés, egyszerűen oda padlóburkolatot tett a következő szintre, és a tetőszerkezet azt a részt kihagyja automatikusan.
  • LeWyTy
    Meg ha meglessz az oldalam, várom a hasonlókat.Akik megakarják osztani házaikat másokkal is.
  • LeWyTy
    Meg azt hogy csináltad hgy ott az erkély fölött úgy megvan emelve a tető?
    Nekem sehogy se sikerült ojanra csináni
  • LeWyTy
    EZ A PLACC ATOM!!!!!
    Honan vannak ezek a cuccok?