Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nálunk az egész játék akadozik - de ez már régi dolog; talán "javítani" kellene kissé a technikát - nem bírja a letöltéseket szegény...
nálatok is meg-meg akad a hang, és akkor az egész játék?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
nem, szerintem ez nem normális
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
elmentem a tengerpartra, halálra unták magukat a simjeim, meg én is
na ez érdekelne
se építéskor, se játék közben
Egyébbként benne van a család. Gyorsan írtam nekik egy történetet.<#idiota>#idiota>Ha letöltitek akkor jó játékot.
(MEGJEGYZEM PICIT ÁTALAKÍTOTTAM A KÉPEK ÓTA: RAKTAM RÁ EMELETET)
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Te csináltad?
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
(Németország feketeerdõ)<#hehe>#hehe>
www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Üdv😮lcsy
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
2. költöztetheted a csajt külön telekre egyedül és a pacák költözik hozzá
3. csak azért, hogy ne a családdal éljen, nem kell férjhez adnod
ez a verzió magyar? The Sims 2 Bon Voyage CLONEDVD-PROCYON
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
Amit ma megtehetsz, azt holnap is megteheted.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
és szörfözni sem lehet a tengerparton 😞(((
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Légyszi linkeljen be egy elérhetõséget megfelelõ crackhez, mivel én kerestem de nem találtam jót, amivel mûködne. A programot feltelepítettem, de sajnos a Daemont felismeri és összeütközik vele, mint mondtam, a crack meg nem jó.
Elõre is köszi, ha van valakinek jó megoldása a problémára (bocs, de nem tudtam követni a korábbi kommenteket, ez a YASU kicsit magasröptû nekem, nem is tudtam mit kezdeni vele <#confused>#confused>)