32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• cenobite
    Ízléses, szép, harmonikus! Szóval kafa! :)
  • LeWyTy
    Akkor rakd be az 1.vagy 4.cd-t most nemtom fejbő...aztán menny tovább várd meg amíg betölt és utánna majd mondja tovább mi kő neki.ennyi...
  • Kata
    Klasszak. Első két kép ismerős, ezt a házad amúgy letöltöttem én is mer tök jó, csak még nem jutottam odáig, hogy berendezzem. :)
  • mateees
    Hello!
    Nekem olyan problémam van h én nekem az eredeti Sims 2-m van csak még a CD-s változat és amikor megpróbálom feltelepíteni a kiegészítőket akkor mindig azt írja ki h kérem helyezzebe a Sims 2 DVD-t és akkor én most mit csináljak?
  • Era40
    Minden kép nagyon állat..mennyit kell ahhoz játszani ,hogy erre a szintre eljusson valaki??Sosem tudom én ezt megcsinálni..Nagyon szuper..
  • LeWyTy
    Az a fehér ''kula'' a földön szőnyeg akar lenni?
  • Olcsy
    Nem rossz, nem rossz...
  • rotator
    Jó cuccok ezek is!
  • Kodlovag
    Rakok be én is néhány képet, csak úgy találomra. Azt hiszem, még nem voltak korábban. Ezek persze mind másik házból vannak.

• Olcsy
    Kedves Lanamaci!
    Esetleg, ha küldenél róla képet, és eseménysort mondanál el, tudnék segíteni...
    Üdv:Olcsy
  • Lanamaci
    Kedves játékostársaim, nem tudom installálni az letöltött új dolgokat, mert ezt írja ki a gép. Segítségeteket kérném!

custom content package

köszönöm
  • Kata
    bocsesz! :) (Nekem Pets-ig van meg, még nem sikerült beszereznem az utána jövő részeket).
  • Hoz_Hun
    Huh, meglepődtem... mit is mondhatnék.. le a kalappal. A házad nagyon szép, nem sok eredeti simses cuccot láttam benne, jó nagy lehet a downloadsos könyvtárad.
    Gratulálok.

(ezek után a sims házam belsejéből be se merek tenni képet, mert olyan puritánnak érzem)
  • LeWyTy
    Ja!(LOL)
    Amúgy a lekerekített medence az évszakokba van
  • Olcsy
    Én lusta vok házat építeni...xDMeg nem is biztos, h sikerülne...xD Szal én mindíg másokat költöztetek ki a házból, csak a berendezést alakítom át!xD
  • Coolfire
    Hol a banner?
  • Kata
    Klassz!

(A lekerített medence vmi download, gondolom. Kicsit hanyagul csinálta meg a készítője, amúgy nem lenne rossz ötlet).
  • LeWyTy
    Ez meg az én házam.csak még nem nagyon van berendezve.

• Hassan B
    Jahh, hát ugyan ez a enyém is, csak lasabban, és ezért nagyobb is valamivel...
  • rotator
    Nem tudom, hát végülis nem nagy durr, csak egymásba fade-elnek a képek.
    LINK
  • Hassan B
    Akkor mér nincs betéve?
  • rotator
    Az kemény és nem lassul tőle a játék? Nekem is van pár dvd-nyi cucc kiírva, de még szinte bele se néztem. :)
  • rotator
    Nem te vagy az első! :)
    És az enyém csak fél megás lett. :P
  • LeWyTy
    Majd az én oldalamra is jöhetne (nov.1.) ha akarod.
  • AntiHero
    Grat Nagyon jó a stílus érzéked. Ha majd lesz saját házam meghívlak hogy rendezd be:D(REAL LIFE-ban)
  • Hassan B
    Így születteél? Vagy csak rosszak voltak a körülmények?
  • vikkancs16
    Hy!
    Nemtud vki sürgősen egy Pets & egy Évszakok TELEPITŐ KÓDOT??
    vikkancs16citromail.hu

UI: Nem muszály elküldeni,egy ideig rendszeresen felnézek
  • Kata
    klassz!

csak most majd meg nehogy a flash vektorozása miatt torzuljon :)
  • Hassan B
    Megcsinálltam a bannert flash-be, hogy ne legyen ilyen csúnya szemcsés... :)
    Már csak be kéne illeszteni:

<center>
    <object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,19,0" width="750" height="270">
    <param name="movie" value="http://users.atw.hu/sims2faq/sgbanners/banner.swf" />
    <param name="quality" value="high" />
    <embed src="http://users.atw.hu/sims2faq/sgbanners/banner.swf" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="750" height="270"></embed>
    </object>
    </center>
  • Kata
    Szándékozom, csak nincs hova. Arra már nincs időm, hogy honlapot készítsek neki, amit itt lentebb javasoltak. Majd az MTS-re fogom feltenni, de oda csak akkor, ha minden fullra kész van a repteres cuccokból. Az meg kicsit még odébb van.
  • Kata
    Mondtam, hogy 3000 download cucc körül járok. :P
  • Kata
    Vállon veregetnek, hogy ügyes vótá?
  • Flora2
    Tényleg bámulatos munka, ha ezeket valahova feltöltöd, minden játékos megjegyzi a nevedet...
  • rotator
    Olyasmi... dehát ezt hívják úgy, hogy türelem és kitartás! Nem kevés cuccost átböngészhetett Kata, míg megtalálta ezeket. Én az ilyen teljes szabadsággal megáldott játékokban mindig baromi gyenge voltam, inkább az erős korlátokat szeretem, amiket feszegetni lehet.
  • LeWyTy
    rotator:jahh...
    Ezen a telken csak a telek a gyári
  • rotator
    WOW! Hát te sem a gyári elemekből szeretsz építkezni! :)
  • LeWyTy
    AZT A 2**XOTT Q*A EGET!!!
    EZT TE CSINÁTAD?WOW!!!!!!!!!!!!!!!!
    VAZZE TE NAGYON TUDSZ JÁTSZANI!
  • Coolfire
    Teljesen egyetértek az előttem szólóval....nemcsak szép vagy(láttam már a képeid),de hihetelenül türelmes és kreatív is.Remélem,ha elküldöd a képeid a Maxisnak,te is úgy jársz,mint a Simsresourceról a Windkeeper,interjúalany leszel a fejlesztőknél.:)Hihetetlenül jók.Ja ha beszélsz velük,hozd már fel ez az adult expansion dolgot.
  • Mike at home
    szvsz küld el a maxisnak a fotókat
    szerintem fogják értékelni
  • Kata