Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
találj ki valami Neked tetszõ nevet
ez mégse olyan, hogy az ember belnyúlkál mindenféle cheattel, meg egyebekkel...mert akkor oké, hogy megkergül, de ez normális játékmenet lenne, nem?
mindegy, mielõtt felrakjuk az új kieget, úgyis mentés, downloads-mappa ki, s elsõ próba a Bon Voyage-al "tiszta" Maxis-cuccokkal - akkor úgyis kiderül a disznóság
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Ja és néha nekem is megált egy rövid idõre, de csak a Twiki szigeteken. Nem tudom mivel függhet össze. Meg mintha az egész játék kicsit akadósab lenne, bár lehet csak bebeszélem magamnak. Nyilván az is számít, hogy egy hatalmas házban van a család fullratömve mindenfélével több szinten keresztül. Majd egyszer "lefényképezem".
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
helyette a kedvenc Sims-videoklipem: Because of You - Kelly Clarkson - The Sims2 (bocs, hogy így, de nem sikerült normálisan belinkelni - hiába, sose leszek technikai zseni)
mondjuk lefilmezhetnétek ezt-azt játék közben, azt is be lehetne linkelni
én pl. csak akkor látom, ha rákattintok - s szerintem vagyunk még így páran
megnéztem egyszer és kész, azóta nem foglalkozom vele
apropó, egyetem...
most nem tudom, hogy valami letöltött cucc kavar, vagy tényleg meghülyült az egyetem?
azt már mondtam, hogy a letöltött falum egyeteménél gondok vannak - viszont most visszamentem Pleasantviewba és fura módon ott sem szól, hogy suliba kell menni, vagy vizsgára - ez van a bérelt házaknál, ha viszont közösségi telken éri utol a suli kezdési idõpontja, akkor figyelmeztet a játék erre
én ezt nem értem....de ahhoz nincs kedvem, hogy egyenként teszteljem a letöltéseimet<#confused>#confused>
valakinek hasonló problémája esetleg volt már?
ötletek?
az egyetem irtó unalmas
minden valamirevaló topiknak van videója
másrészrõl rajtad kivül szinte mindekinek tetszett
majd teszek be másikat
egyébként teljesen kimaxolt karakter, minden medálja megvan, minden skill 10-es
még kiváncsi vagyok lehet-e szaporítani, aztán elköltözik a picsába
Ha egész nap a szállodában ültek, elhiszem hogy nem élvezték, meg gondolom neked sem nyújthatott sok örömet.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
És a kóddal kapcsolatban: Google és eggy kis ész<#idiota>#idiota>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Más. Kicsit rég jártam erre és látom, új banner van. Szerintem kicsit nagy és csúnya gifben, ugyanez flashben "csak" fél megás és szerintem szebb: KATT
Ami minõségileg kilóg (már eredetileg is), az a Karácsonyi Parti, ami szerintem nem is illik bele (nem Télapós Cuccok volt a neve?).
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
hát megérdemlem..egyébként nagon jó a játék..
és nagyon jók a képek Feketeerdõrõl..gratula..nagyon ügyes..