32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#28461 Na figyelj.. most szépen elmagyarázom, mert látom hogy nem érted! Azért írja ki, mert nem eredeti a játékod. Úgy lehet megoldani, hogy crack-eled.
A crackelés pedig WAREZ!
Amúgy meg: gamecopyworld -
Era40 #28459 szóval a játék nem eredeti..a javítást meg onnét töltöttem le amit Flóra beírt..frissített is..de most nem indul a játék..kiírja ,hogy rossz lemez van a meghajtóban..ja és a nem hivatalos javítást előtte töröltem a downloadsból... -
#28458 Nem arrol van szó, hogy én akarok-e segíteni vagy sem, hanem arról, hogy ez nem warez topic... legalábbis jólenne, ha nem lenne az. -
Era40 #28457 kívánom neked is így segítsenek.. -
Era40 #28456 köszi..nagyon rendes tőled..de tényleg.. -
#28455 Eredeti a gém? Mert ha nem akkor old meg magad... -
Era40 #28454 Segítség...rátettem ezt a hivatalos frissítést a játékra..erre kiírja nekem ,hogy helyezzem be az eredeti dvd-t a meghajtóba..most akkor mivan?? -
#28453 FAQ, videó fölött -
#28452 csá nem tudjátok a sims 2 pets telepítőkódját ha igen akkor mondjátok mér meg hogy mi az előre is kösz -
#28451 Ok! Mindenesetre kössz, hogy próbálsz segíteni.
Az az igazság, hogy még nem igazán tudtam tesztelni, mert ma nem voltam itthon, most jöttem meg. Tegnap pedig csak kb negyed órát játszottam.
Szóval majd még kiderül milyen... -
Era40 #28450 Köszi a javítást..kíváncsi leszek rá..Ja és jó hogy szóltál a nem hivatalos miatt..mert az nekem fent volt a játékba..akkor most már simsezhetek..hurrá..eddig nem nagyon tudtam mert nagyon akadozott a lufik miatt:))ezt egyébként csak meg kell nyitni és frissit magától ugye?? nem kell másolgatni sehova.. -
#28449 4,5 felesleges, mivel a windows nem tud 4 gigánál többet kezelni
akkor nem tudom mi a problémád, mert nekem gyengébb procim, grafkártyám van, mégis rendesen fut
kivéve amikor elkezdenek vizilufizni, mert akkor vannak másodperces leállások
tedd meg azt, hogy amikor betölt egy telket, szépen scrollozd végig az egészet, minden szintet, hadd töltse be, utána már nem szabad akadoznia, ha 10-12-en vannak egy telken, akkor sem -
#28448 4,5 gigán van. Geforce 7900 GT 256MB VGA, 4200+ AMD, 2048MB Ram (a dc miatt elvileg 800MHz) -
#28447 azért ez érdekes
milyen grafkártyád van
a swap statilus? állítsd 4gb-ra, a sims ha van szabad fizikai memória akkor is swappel -
Flora2 #28446 Itt van a patch a Jó utat-hoz:
hivatalos oldal Bon Voyage patch
Mielőtt installáljátok, ne felejtsétek el kivenni a nemhivatalos javítóhack-eket a Downloads-ból, akinek van (aki nem tudta kivárni a hivatalos javítást). Én kipróbáltam a patch után a játékot, és mintha tényleg kevésbé szaggatna. (A patch pl. drasztikusan csökkenti az autonóm vízilufi-csatát, ami borzasztóan szaggatott a hoteles telkeken.) -
#28445 Délután feltöltöm valahova. -
Era40 #28444 ja és a lewity féle házat hol lehet letölteni?? tökre tetszik.. -
Era40 #28443 Most akkor kijött a javítópatch a játékhoz?? belinkelné valaki honnan lehet letölteni?? és ezt is csak a downloadsba kell betenni??..Egyébként azt néztem.egy egész napig senki nem írt a fórumba..mindenki simsezett??:))Képeket tapasztalatokat meg lehet ám osztani...Egész héten nem volt időm indítani a játékot:((((( De egyébként is eléggé akadozik..Minél több dolgot teszek be a házba annál jobban.((mi lehet a megoldás?? -
#28442 Amúgy most azért játszottam vele, és egész tűrhető... mondjuk közösségi telken még nem próbáltam... -
#28441 Jahh -
#28440 Má méne bírna a 4200-as amd? -
#28439 Mer nem bír ennyi memóriát irányítani a procid.
Amúgy, én is pont így jártam -
#28438 Kezd kicsit idegesíteni a játék... most vettem 2 x 1 gb memóriát, és szinte semmit nem javult... -
#28437 elkészült a javítás! megyek és kipróbálom :) -
#28436 Tudnál adni egy linket ezekhez a file-k-hez? -
#28435 Én is csak a blurt eltávolító patchet használok, nem azért, hogy pucér poligonokat bámuljak, csak nem szeretem a kockázást. Elvégre ez itt nem Japán! -
Hoz_Hun #28434 A cucok "eladja" a gép és csak a pénzérékét kapod meg, kivéve, ha beteszed valamejik sim hátizsákjába (akár zongora vagy szekrény is befér). Tudsz családdal vagy a nélkül is költözni. Ha családdal költözöl akkor asszem mennek veled a megvett/megszerzett ruhák is, de ha egyedül akkor a ruhák az othagyottaknál marad továbbra is. -
Hoz_Hun #28433 Alapvetően igen, egy ilyen no censor patch-et használok, ami leveszi a kikockázást. De hogy a nemiszervek látszódjanak ahhoz külön pöcs kell... akarom mondani patch. :)
Jobban mondva add-on vagy hogy hívjam, mert az csak egy (vagy pár) file amit be kell tenni a sims2 downloads könyvtárába. -
#28432 Ha egy sim költözik akkor magával viszi az addig megvett cuccokat és megy vele a családja is? -
#28431 Milyen no censort patch-t vagy milyen skint használsz, hogy meztenelül mutatja őket és látszanak a nemiszerveik is? -
#28430 Ő új családdal akar kezdeni. -
#28429 erre nem is gondoltam sorry! -
#28428 Ne máááá, akkor ő mit fog csinálni onnantól?? -
#28427 Uhhhh!Ki olyan hülye hogy iet csinál
Amúgy 100% hogy aki csinálta csak trehány szimekkel játszik -
#28426 jaja.nem is nehéz:a ("C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Dokumentumok\EA Games\The Sims 2") mappát átmásolod az ő gépére(ugyanide, felülírod ami neki van) és ugyan azok a dolgok, városok lesznek mint neked. -
#28425 Ha olyat akarok csinálni, hogy minden városban, minden családot (lehet valahonnan új városokat, új családokat, új házakat, stb. tölteni?) fölfejlesztek maxra (munkahelyi rang, munkához tartozó cuccok, jobb ház, stb.) akkor azt el lehet menteni valahogyan és át éehet adni a barátnőmnek valahogyan, hogy nála is így legyen? -
#28424 The Sims 2 Free Time
Már megrendelhető egyes oldalakon az angol verzió $29,99-ért.
Van egy pontos megjelenési dátum is: 2008. február 12. -
#28423 mindegyik kieg létezik magyarul...a játék alapvető lényegén nem változtatnak, de nagyon hasznos dolgok vannak bennük..főleg a nagy kiegekben (egyetem, éjszakák, vár az üzlet, házi kedvencek, évszakok, jó utat) .. a kis kiegekben inkább csak új ruhák, tárgyak, stb van benne.. (ezek lásd bannerben amik nem lettek felsorolva :P) -
#28422 Itt találsz egy csomó információt! -
#28421 Sziasztok.
Nekem csak a Magyar alapjáték van meg eddig.
Van itt olyan akinek meg van minden kiegészítő?
Ha van akkor elmondaná, hogy milyen kiegészítők vannak, léteznek-e Magyar nyelven a kiegészítők, melyik mit változtat és van-e valami amit érdemes még letölteni (patch, objektumok, egyéb fan bővítmények)?
A válaszaitokat előre is köszönöm.