Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hellosztk meg probáltam a google-t de nem jutottam semmire az állatos kronikák cd kulcsávalkacslatban szoval lécci segitsetek eg cdkucs ellene lécci.
<#awink> Hát... biztos egy csomó hiba kijön teszteléskor, egy csomó viszont nem, ezt igazolja, hogy eddig minden nagykiegészítõ után kiadtak javítópatch-et, jóóóó hosszúúúúú hibalistával... <#confused>

tetszetõs kis house 😄😄😄

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

hát nem mindegy?
találj ki valami Neked tetszõ nevet

de én nem értem - amikor tesztelték a játékot, ennek ki kellett jönnie.....?
ez mégse olyan, hogy az ember belnyúlkál mindenféle cheattel, meg egyebekkel...mert akkor oké, hogy megkergül, de ez normális játékmenet lenne, nem?

"építési módban adja be a szállodát" - na nekem ezt csinálja a kolesszal

mindegy, mielõtt felrakjuk az új kieget, úgyis mentés, downloads-mappa ki, s elsõ próba a Bon Voyage-al "tiszta" Maxis-cuccokkal - akkor úgyis kiderül a disznóság

Szerintem nem a te játékod hülyült meg azzal, hogy újra elküldi a hazajövõ simeket vakációra ugyanoda. Ezt a játékhibát sokan írták a hivatalos fórumon, ahol nyitottak egy külön topicot a BV-ben elõforduló hibáknak, én átfutottam. - Ha ez egy "bug" a játékban, akkor remélhetõleg egy hivatalos javítópatch majd javítani fogja.

Hát a "felajánlani pénzt", az a kívánni valamit, nem? Legalábbis a távol-keleti attrakciónál, a Lucky Shrine-nál (kis japán kõházikó pénzbedobó) így van.

A hotelekben nekem is rettentõen akad, de rájöttem, miért: az ott mászkáló sim-ek percenként kezdenek bele az idegesítõ vízilufi dobálós játékba (Évszakok kieggel jött), és ahányszor egy sim elõvesz a háta mögül egy piros vízilufit (percenként), akkor mindig leakad a játék. Érdekes, de a sima közösségi telkeken nincs ez (annyira). Nekem sose volt hack a játékomban, de ha valaki csinál most egy olyan hack-et, hogy "ne legyen több autonóm vízilufi", én esküszöm, beveszem a játékba. Elegem van.

ott voltam..de kívánni nem lehetett..csak szappant beledobni..meg felajánlani pénzt..
hello! a háromtó nevü nyaralási helyszin melyik országra vagy nemtom ra hasónlit a legjobban? más nevet akarok beírni mert elég gáz<#idiota>

Mike
csináld azt, hogy dátum szerint elkezded kiszedegetni, és mindig csak egy-egy adagot

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Ja igen még a munkás kiegészitõ is olyan középszinten van nálam. Hmmm érdekes nekem az egyetem a kedvencem, de hát nem vagyunk egyformák. Biztos valakinek a pets is tetszik 😊.

Ja és néha nekem is megált egy rövid idõre, de csak a Twiki szigeteken. Nem tudom mivel függhet össze. Meg mintha az egész játék kicsit akadósab lenne, bár lehet csak bebeszélem magamnak. Nyilván az is számít, hogy egy hatalmas házban van a család fullratömve mindenfélével több szinten keresztül. Majd egyszer "lefényképezem".

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Mind a Twiki vagy mi a neve szigeten van. A majmos szobor tulajdon képpen a romoknál lévõ vízesés, annál lehet kívánni. A kalozhajó is ott van valamelyik közösségi területen. Amikor kiválasztod hova akrasz menni olvass bele a kis "ismertetõjébe" és akkor írják a hajót. A Hul... akármi táncot úgy tudod megtanulni, ha egy benzsülött táncolja te meg odamész és csatlakozol hozzá. A tûztáncot meg egy fazon tanitja meg pénzért, de arra ügyelj hogy legyen sok energiád, mert elég sokáig tart a tanítás de legalább olcsó. A masszás ugyan így, de jóval rövidebb ideig tart megtanulni (viszont drágább). Bár nálam az anyagi nem játszott közre, mert nagyon lovés családdal kirándulgatok.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

rotator
Nekem csak az Egyetem, Éjszakák és Házi kedvenc van meg, ezekbõl messze az Egyetem a kedvencem. 😊

konkrétan a kalózhajó meg a majmos szobor érdekelne hogy az hol van??mert én voltam két romnál..végülis mikor a simek hazaértek kaptak valami plusz bónuszokat mert jól érezték magukat..de a romoknál semmi különös nem volt a vízesésen kívûl..és hula-hop táncot hol lehet tanulni??
hát nekem ha szállodába megyek rettentõen akadozik a játék..A bungaló viszont elég jó..de fura dolgokat csinál néha a játék..hazaérek a nyralásból..és jön újra a reptéri transzfer és el akar vinni vakációzni.Ha áthúzom,hogy nem megyek,akkor is betölti a twikii szigetet és a hotelt ahonnét épp pár perce értem haza.És ott a pénzem..viszont a simjeim nincsenek ott és építési módban adja be a szállodát..ez mitõl van?? nekem is meghülyült a játék??
Próbáld ki, hogy úgy játszol az egyetemmel, hogy elõtte kivetted a Downloads mappádat a játékból (húzd ki az Asztalra pl.). Ha így simán kiírja a bérelt házban is, hogy órára/vizsgára kell menni, akkor legalább tuti tudod, hogy valamelyik letöltés kavar be (vagy tuti nem letöltés, ha így se írja ki).

hisz filmeznék én, ha tudnám, hogy kell csinálni - de azt hiszem, gond az is, hogy talán nincs meg minden hozzá, ami kellene

helyette a kedvenc Sims-videoklipem: Because of You - Kelly Clarkson - The Sims2 (bocs, hogy így, de nem sikerült normálisan belinkelni - hiába, sose leszek technikai zseni)

szomorú vagyok<#sir>

Mike
mert miért ne
mondjuk lefilmezhetnétek ezt-azt játék közben, azt is be lehetne linkelni

Mike
akkor egész biztos hogy valamelyik tárgy a ludas

engem igazából az "óriásfenyõ származási helye" érdekelne....<#wave>

miért tennél másikat?
én pl. csak akkor látom, ha rákattintok - s szerintem vagyunk még így páran
megnéztem egyszer és kész, azóta nem foglalkozom vele

kinek a pap, kinek a papné...

apropó, egyetem...
most nem tudom, hogy valami letöltött cucc kavar, vagy tényleg meghülyült az egyetem?
azt már mondtam, hogy a letöltött falum egyeteménél gondok vannak - viszont most visszamentem Pleasantviewba és fura módon ott sem szól, hogy suliba kell menni, vagy vizsgára - ez van a bérelt házaknál, ha viszont közösségi telken éri utol a suli kezdési idõpontja, akkor figyelmeztet a játék erre
én ezt nem értem....de ahhoz nincs kedvem, hogy egyenként teszteljem a letöltéseimet<#confused>

valakinek hasonló problémája esetleg volt már?
ötletek?

Mike
szerintem az Évszakok, Üzlet, Éjszakák, aztán a többi
az egyetem irtó unalmas

Mike
tedd be õket egy csapatba

Mike
mert ez a menõ 😊
minden valamirevaló topiknak van videója
másrészrõl rajtad kivül szinte mindekinek tetszett
majd teszek be másikat

Mike
ha beköltözött hozzánk bigfoot, akkor az azt jelenti, hogy nem maradt több bigfoot az erdõben?
egyébként teljesen kimaxolt karakter, minden medálja megvan, minden skill 10-es
még kiváncsi vagyok lehet-e szaporítani, aztán elköltözik a picsába

Egy kérdés: minek kell a bannerba az a csúnya videó...? ....elég zavaró.

Amugy a legjobb kiegészítõ az Egyetem, meg az Éjjszakák, utánna ezaz új utazásos aztán az évszakok és a legnagyobb csalódás a Pets. Már alig vártam, hogy kiahaljanak a kedvencek (most mondjuk meg minden családtag egy újra vágyik, de... majd elmúlik).

Ti hogy tudtok vakáción menedzselni sok szimet? Nekem már 3-mal meggyült a bajom, mert hát elég hosszan tartozkodunk mindenfele, de így elõ-elõ fordul, hogy magukalávizelnek, mert nem jutnak idõben wc-hez (egyszer beküldtem a csajt, hogy wc-zen végre erre kiment onnan és elment zuhanyozni, pedig a higéniája csak félig volt, utánna meg maga alá csinált az istenbarma). De a legnagyobb szivás az energia, nem ájulnak el hanem semitt sem csinálnak csak reklamálnak. De legalább éhen halni sem sikerült nekik. Apropó étkezés, hát én nem tudtam tömeges étkeztetést tartani az étterembe, mert az egy katasztrofa volt, így mindig a szobaszervízt használtam, ha kaja kellet nekik (egyébként meg a közösségi területen kajáltatom õket).

Jaj, hát a majmos szobor, kalozhajó meg ezek nem a szállodában vannak! Szállodába bejelentkzel, aztán le is kell lépni onnan nagyon hamar és csak aludni menni vissza. Katt a telefonra aztán vagy séta vagy taxi más közösségi területre, mint a strand, õsi romok vagy mondjuk teaház etc.
Ha egész nap a szállodában ültek, elhiszem hogy nem élvezték, meg gondolom neked sem nyújthatott sok örömet.

Shiwo
<#eljen>

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Mike at home
mondjuk kismerhetõ

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
most próbálgatom a túrákat, hát nekem sosem sikerül jót választani

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
akkor rossz szállodába mentem, mert se szobor nem volt, se kalózhajó, a túrák pedig mind katasztrófálisan sikerültek

LeWyTy
Abban különbözik hogy az állatos krónikák eggy teljesen külön játék.
És a kóddal kapcsolatban: Google és eggy kis ész<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

HELLOSZTOK SOS AZ ÁLLATOS KRONIKÁK miben különbözik a másik állatos kiegészitéstöl? ésa kronikának kelleneacd kulcsa amit telepitéskor kér ajáték , met afaq-ban nem találtam lécci sos.
Néha 1 pillanatra kihagy..
Kalózhajó?? Olyan meg hol van??Ez a Twikii szigeten van??
Mint írtam,valami miatt nekem azt írta ki ,hogy emulátorprogrammal való ütközést észlel..Fingom sincs az mi lehet..De nem indult el ..így még jó ,hogy 2 variáció volt fent azon a honlapon..és lejött fél óra alatt..Játszani még nem nagyon volt idõm vele..egész család itt tobzódik a gép elõtt😊))De amennyit láttam a játékból,az alapján nagyon tetszik..
Olcsy
Ja, és ha a szobroknál ahol felajánlást lehet tenni, ha szappant teszel bele, a víz helyet lávát fog hányni, és ha leülnek a szélére a simjeid, akkor beleteszik a kezüket, és fáj nekik!😊Jah, és még a legizgibb dolgokat nem írtam az elõzõ hozzászólásomba!😊

Olcsy
Nekem tök izgi volt, meg a simjeimnek is!😊Egész nap nem voltak otthon!😊Olyanokat mondtak, (szövegbuborékban jött fel a jobb felsõ sarokban)hogy ez maga a Paradicsom, alig várom, hogy majd visszatérhessek...😊Szal naon élvezték!😊Talán nem csináltál velük sok érdekes dolgot...Pl.:Tettél felajánlást a majmos szobroknál, megtanultad a kalózhajón a kalóz szellemtõl a matrózdalt, megtanultad a tûztáncot, a hula-hula táncot, és a forróköves masszázst, és ettél ananászmeglepetést, és még sorolhatnám...?😊Nekem az az egy bajom van ezzel a kieggel, hogy nem mutatják a túrákat! (gondolj:üvegfenekû hajó, helikoptertúra,siklórepülõ, stb,stb...)

rotator
Ennek örülök. 😊 Amúgy az Egyetemet is megkapta, mert az még nem volt meg neki.

Más. Kicsit rég jártam erre és látom, új banner van. Szerintem kicsit nagy és csúnya gifben, ugyanez flashben "csak" fél megás és szerintem szebb: KATT
Ami minõségileg kilóg (már eredetileg is), az a Karácsonyi Parti, ami szerintem nem is illik bele (nem Télapós Cuccok volt a neve?).

LeWyTy
Én is!

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

tommyg
a clone változat is jó én azt használom

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

a két legjobb kieget vetted meg szerintem..
hát én is megszívtam..elsõre a clone dvd változatot töltöttem le..telepítésnél kiírta,hogy emulátorprogramba ütközött..és az istennek sem akart elindulni.aztán meguntuk és letöltöttük a másik változatot..ezzel megy..persze a nagy izgalomban elfelejtettem menteni..így teljesen szûz játékkal kezdtem..minden törlõdött😊DD
hát megérdemlem..egyébként nagon jó a játék..
és nagyon jók a képek Feketeerdõrõl..gratula..nagyon ügyes..
rotator
Megvettem ismerõsnek a Bon Voyage-t és az Évszakokat is, remélem, jó kiegészítõk, mert egyiket se teszteltem még nálam. 😊