32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Kodlovag
    Azt próbáld meg, hogy lépj be egy családhoz, akik barátaik elveszett családodnak. Aztán hívd át az elveszett családot, és kérd meg őket, hogy költözzenek oda. Utána kiköltözteted őket faluképernyőre. Aztán ahova akarod. Az elromlott telket meg kidobod.
    Én ezzel a módszerrel mentettem családot eltűnt(!) telekről. Annyi az egyetlen feltétel, hogy legyen telefonjuk.
  • gettobuxa
    az egészet ujrarakom holnap sztem... nekem nem kell h hibás telkek legyenek a környéken...(a boltom is tönkrement ugye) na jóccakát... (vajon a sok downloads zavart be?)
    na jóccakát, majd jelentkezem :)
  • Mike at home
    akkor ha sikerül belépni, akkor költözködjenek
  • gettobuxa
    minden fentvan, celebration stuff-on kívül...
    meg vagy 3000 file a downloadsba...
  • rotator
    Azért ez elég komoly... Milyen verzió produkálta ezt?
  • gettobuxa
    nem lehet, mert azt irja h nem tartozkodnak ott...
    szal csak a szomszédból tudok belépni hozzájuk...
  • Mike at home
    költöztesd ki a házból őket a faluképernyőn
    az a telek beszart
  • gettobuxa
    na ez egyre érdekesebbb... beléptem a szomszéd telekre, és ugye ott ha ráviszed az egeret a szomszédra, megkérdi, h akarsz-e velük játszani... na így sikerült a telkemre belépni, mindenki otthon volt, tettem-vettem, ELMENTETTEM, de mikor kiléptem, ismét azt írta ki, h nincs itthon senki, akarok-e a városba menni...
  • gettobuxa
    helló...
    lehet ugrott a családom... asszony otthon aludt, a fickóval beültem az autóba, és egy üzletembe hajtottam, és mikor odaértem, az asszony is ott volt, irányítani nem tudtam senkit, élő módba nem tudtam kapcsolni, csak vásárlás és építkezés...
    korábbi mentés se működik, haza se tudok menni (mivel nem is tudom őket irányítani) a házamba se tudok belépni, kiírja, h nincsnek otthon, itt és itt vannak, akarok-e oda belépni... akarok, de nem tudok...
    awwgáo9sdbd,syfhfnd
    valaki tapasztalt már ilyet?
  • Coolfire
    Pedig hogy bíztam a clone verziók patchelésében,és tessék az íé belecsempészte a peccsbe a legújabb securomot...várok azért még egy pár napot,most úgysincs sok időm játszani.Vinni biztos,hogy viszi,csak az nem hogy nem-e fog még hibásabb lenni.
  • Mike
    de nem tudom mire
    kicsit leentebb írja, hogy simán megy neki
    ha már rátetted, akkor miből áll kipróbálni azt az exe-t?
  • Coolfire
    Inkább várok,hátha lesz valami okosság...mondjuk az alkesztől kezdve a dtpron keresztül mindent megpróbáltam a legújabb yasuval,de eddig semmi.:(
  • Mike
    de az a kis exe nem csinálhat sokat, max ellenőrzi a másloásvédelmet
  • Coolfire
    Nem tudom,nem próbáltam inkább várok.A két .exe filenek más a verziószáma.Mondjuk elég cseppecske patch.
  • Mike at home
    bár megoldásnak tűnik a crackelt exe használata
  • Coolfire
    Bezony....úgyhogy ne nagyon rakja fel a patchet senki,amíg nem lesz vmi megoldás(persze akinek bolti,az felrakhatja).Jajaj Hassan B el ne páholj amiért ilyen csúnyát írtam....
  • Grrrrrrr
    A férfival kezdeményeztem a gyermeknemzést, és lány lett belőle...
  • Mike at home
    nekm nem hozták ki a kaját
    fizetni ott is kellett
    ellenben én is el tudtam venni mások elöl a tányért, így lehetett potyázni :)))
  • Hassan B
    Jó neked... nekem olyan volt, hogy étterembe rendeltem kaját, kihozták, de a csávó nem ette meg, ott nézte. Egyszercsak odajött egy gyerek, elvitte aztán felzabálta... természetesen kifizetnem ki kellett...
  • LeWyTy
    Amúgy nekem a patch előtt se volt semmi gondom.
  • Mike
    hát hogy a program mennyire fut stabilan
    bár én sem hiszem, hogy különösen bezavarna egy 16 megás vmi, ami nem csinál egyebet mint ellenőriz, meg elindítja az egyéb programokat
  • LeWyTy
    Hogyérted hogy instabilitás?
  • Mike
    instabilitást
  • LeWyTy
    Ja.
    Mit kéne tapasztalnom ha működik a patch?
  • Mike
    a régi crackkel?

teszteld
  • LeWyTy
    Ha felraktam a patch-ot és megkrekkeltem akkó mivan?Mer most így műxik!
  • rotator
    Ráadásul nem tudok még egy olyan értékálló befektetésről a jelenlegi piacon, mint a Sims 2. Ugyanannyiba kerül most is az alap és mindegyik kieg, mint amikor kijött. Szóval ez olcsóbb se lesz. Dehát konkurencia nélkül annyit kér az EA, amennyit nem szégyell.
  • Mike
    mint Rage-től megtudtam az

új patch új securom védelmet tesz fel, ami jelen pillantban kijátszhatatlan, tehát az új pacth-et csak akkor tedd fel, ha eredeti verziód van

aki feltette korábban, ész nélkül, annak őszinte részvétem
    ugyan ez a fórum nem warez segélyvonal, de ennyit megtettem gólya kedvéért (aki volt szíves megsértődni, mert milyen csúnyán elhajtottuk Erát)
    nem szeretem a warezt, de elfogadom, hogy drága a sims, főleg a ha mindegyik kieget meg akarja valaki venni, ugyanakkor ez a fórum nem lesz warez segélyvonal, régen sem volt az, és a jővőben sem lesz az.

házigazda
  • LeWyTy
    Mámegvan.De azé köszi.
  • Mike
    de az is lehet, hogy rendes leszek és felteszem vhová majd otthonról
  • Mike
    hivatalos oldalon keresgélj
  • LeWyTy
    Tudna valki adni 1 linket ahonnan beszerezhetem az összes patch-ot?
  • Hassan B
    Mind1, csak mindíg a legújabbal indítsd a játékot.
  • LeWyTy
    Persze! az tök mind1.
  • balvin
    hello, az lenne a kérdésem, hogy mind1 mien sorrendben rakom fel a kiegészítőket? alaőjáték után már mind1 hogy bonvoyage vagy pets vagy university megy elsőnek a vagy a kiadásuk sorrendjében kellene?
    köszi előre is
  • Hassan B
    setHighestAllowedLevel X

Az X helyére szám megy, ahány emeletet engedélyzni akarsz. Szomszédságban kell beírni.
  • gettobuxa
    gémfax-on nincs ilyen, de találtam jókat :)
  • Mike at home
    www.gamefaqs.com
    vagy ott van az olvassel amit a programhoz adnak, megtalálod a sims könyvtárában
  • gettobuxa
    hello :)
    vki tudott itt egy csítet, amivel sok emeletes házat is lehet építeni, de nem találom azt a hsz-t... írja már be vki plíz ha tudja! kössze
  • Mike at home
    A warez problémáit mindenki úgy oldja meg, ahogy tudja
    egyébként is segített

házigazda