Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úristen hód, fújd már ki!!!
csak a sims miatt szoktam warezolni, erre tessék, megáll a tudomány... <#buck>#buck><#whatever>#whatever>
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
mi a frászt csináljak? se yasu-val, se sd4hide-dal nem megy a cucc, kiírja, hogy "Nem lehet aktiválni egy szükséges biztonsági modult. Ez a program nem hajtható végre (5023)". Eleinte valami emulátorprogrammal összeegyeztethetetlenséget emlegetett, de mostmár csak ezt hajlandó hajtogatni...
van valami megoldás???
magyarkellalapbólmeg egye tembõlis
ezeket szedd le, meg minden mást szart, amitadtak, eddig, aa többiben már benenvan a magya rnyelvis, ezeketis rgdd fel, sztánha ez késsz, akkó elindítod a crackel
naígy
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
hg
és ha jön majd ki akkor mifog?
2008 márciusába jelenik meg az utolso SIMS 2 rész :S
és elõre láthatolag vagy 2008 szept, vagy 2009 szeptemberébe a SIMS 3 😊
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
föl kénetenni újból simséket.. egyre több cumó van, ami tetszik. + rég hegesztettem házat.
csak nem tudom melyik 😞
valszeg vmelyik kész simmel jött, mert ilyen szemet - amit most betett - fix nem töltöttem le
tényleg úgy tûnik, hogy letöltés kavart be<#boxer>#boxer>
most kezdhetem egyesével visszarakni a cuccaimat...anyám...
de hogy néznek ki a simjeim a letöltések nélkül...<#nyes>#nyes>
akkor csak a kompatibilis simPE-t kell kivárnom
felhívom köztelken az éppen fûzendõt, eljön, de nem lehet rákattintani
Na nekifutok még egyszer, hátha most megfejtem a kódolását.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
hát Mike, remélem, azóta nem unatkoznak a simjeid...
az enyémeket még csak egy helyre vittem üdülni, onnan is még csak két helyen voltak; megáztunk, halat fogtunk, vízbe estünk, megdobáltuk a másik vendéget fejszével...szóval igen jól elszórakoztunk<#vigyor2>#vigyor2>, s még az idegenvezetõvel? nem is beszéltünk
LewyTy - megvannak az óriásfenyõk...
építettem egy kis nyaralót - ill. bocsánat, átalakítottam egy korábban letöltött házat (eredeti az MTS2-õn: la petite Villa Belge):

ha egy házadat összecsomogolod sim2pack file-ba és újra felrakod, akkor minden benne lévõ letöltött tárgy, bent lakó simek, haja, ruhája duplikálódik. ebbõl a program a hajon kivül nem mutatja a duplungokat (legalábbis eddig csak a hajban találtam), vagyis mindent csal szimplán látni, holott a downloads dirben 2x van, és csak méretre azonosak, tartalomra nem (ugyanaz van benne, de ha byte-ról byte-ra hasonlítattaod össze akkor nem ugyanaz - tehát mondjuk a total commander duplikátum keresõje nem találja meg)
van erre vmi program, ami megkeresi mik a duplikátumok, mik azok, amit semelyik sim, ház nem használ, és így törölhetõek?
megvan?
oké.
most tedd ide: X a 0-t.
mérj innen fölfele kb 15 centit.
ott van valami olyasmi, h " FAQ - Mielõtt kérdeznél"
vidd rá az egered úgy, hogy kis kézzé változzon a nyilacska
kattints egyet az egér bal gombjával
onnan nem navigállak, de szólj nyugodtan ha nem megy, a többiek biztos szívesen segítenek
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
van egy kis problémám.
leszedtem a legújabb sims 2 jó utat kiegészítõt és nem sikerül sehogy se elindítani. azt írja ki hogy "Emulátorprogrammal való ütközés észlelése". elolvastam a FAQ-ot és leszedtem minden felesleges emulátor programot de még mindig kiírja. valaki tud segíteni?
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10