Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
majd, ha sulit befejezte, akkor hajkurászhatja álmait legközelebb.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
én pl most nyitottam tinédzser simemmel üzletet és az az álma, h 5 üzlete vezesse a piacot, v mi.
de, ha közben elküldöm fõiskolára, az üzleténél maradhat tulajdonos és megkaphatja a csillagokat? mert õ az üzlet tulaja a saját telkén.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
szóval szerintem törlés az egész és akkor felteszem az összes kieg.-et ilyen sorrendben:
de örülök, h látlak<#puszi>#puszi>
Sims 2-nél ha fel van téve az Ikea és a Házikedvencek kiegészítõ és az Ikeát indítom el, akkor miért csak a házikedvences cuccok jelennek meg?
Az ikeás cuccok nem? Pedig bejön egy "Sims 2 Indító" és ott mutatja hogy meg van a házikedvencek is meg az Ikea is :///
Ne töröld vagy ne add el a közösségi telket addig, amíg nem menekítetted biztonságos helyre a tulajt.
Van-e pl. olyan barátja, akit te irányítasz? Ha van, próbáld meg áthívatni vele telefonon vendégségbe, és ha ez sikerül, és átjön, kérd meg, hogy költözzön be. Onnantól te irányítod és oda költözteted tovább, ahová akarod.
Ha ez nem mûx (mert pl. nincs a telefonkönyvben), akkor talán az mûködik, hogy térképnézetbõl a család-kiköltöztetõ gombbal kiköltözteted az otthonából a Tárolóba, majd onnan egy szûz házba?
Nekem még nem volt ilyen beragadás, ezért ezek csak tippek!
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy a megvett közösségi telekrõl, nem tudok hazamenni.
Bezárom a bótot, meg hazaküldöm embereimet, és beragadt a sim a telekre, és csak egyfolytába fütyülget. Vannak benne letöltött cuccok és a közösségi telkem is az. az a baj hogy el van mentve, a beragadásnál, de nem szeretnék mindent újra kezdeni.
Tudna valaki más megoldást minthogy törlöm?
Elõre is köszönet
na szóval...
ne akarj a mesterhez menni tanulni (vele közösségi telken találkozhatsz), gyakorolj szorgalmasan, olvasd a varázslás nagy könyvét, s egyre több varázslatot tudsz majd megidézni, sa mikor már "elég okos és ügyes" leszel mágiában, eljuthatsz a titkos telekre is - ez annyiban jó, hogy pl. a jó boszi telkén van a fény trónusa, melyre ha ráül a sim, minden értéke max-ra növekszik
a famulus macsit is egy bizonyos szint után tudod csak megidézni
egyébként meg ha ezen a fórumon nem találsz valamit, ajánlom a mysims fórumot, talán szinte minden megtalálható, amit a simekrõl, a Sims2-rõl tudni lehet
az meg azért jusson eszedbe, hogy a fórumozók nagy része tanul, dolgozik...
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Elbocsátások, veszteségek, átütemezések.
Piaci szempontok miatt került át egyelõre júniusra, de lehet, hogy õsz lesz az.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Szeretném megvenni barátnõmnek a Sims2-t eredetiben, de mindenhol átkozott drága:8-9rugó. Valaki esetleg nem tud valami olcsóbb helyet ahol még kapható?
Esetleg privátba letudnád írni honnan lehet beszerezni?
Elõre is köszönöm.
Egy rövid kérdés:
Windows újratelepítés után van arra lehetõség, hogy ne kelljen újra feltenni a sims 2-t és minden kiegészítõt az elejétõl? Kicsit macerás. Mert ugye a winyón fent van minden, gondolom csak a registry-bõl hiányoznak a bejegyzések. Nincs valami .reg file, amivel megoldható ez a gond?
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
Nálatok jó a sims 2 Paloták és Parkok cucc? Nálam azokat a házakat amelyek abban a kiegben vannak nem engedi megnézni :S Telekre se enged belépni, semmit se csinál. Amúgy érdekes, amit az egyik kiegészítõben patch-al kijavítottak a másikban ugyanúgy benne van. Itt gondolok a mobil telefon gondra. telefonálni akarok vele és eltûnik az eszköztárból...
volt nekik némi pénzük 😊
de nem ám cheattel, az otthoni vállalkozás szépen termeli a pénzt, a tengerparti vityilló majdnem 200 ezerbe fájt ha jól emlékszem
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray