Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Legend Killer
mieza Sims 2 - Lakásmánia? ilyet láttam neten. egy új kieg, v fun kieg, v miafene?

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
közben bezártam az üzletet<#idiota><#hehe>. miután elment egyetemre, õseivel bezárattam.

majd, ha sulit befejezte, akkor hajkurászhatja álmait legközelebb.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Mike at home
sõt, ha jól emlékszem, még el is mehet az üzletébe

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Legend Killer
de miért csak azt a párat akartad? mindegyik sztem jó kis db cucc 😊. jókat lehet bennük hülyülni.

én pl most nyitottam tinédzser simemmel üzletet és az az álma, h 5 üzlete vezesse a piacot, v mi.

de, ha közben elküldöm fõiskolára, az üzleténél maradhat tulajdonos és megkaphatja a csillagokat? mert õ az üzlet tulaja a saját telkén.

A sorrend teljesen mindegy,de ha ezeket mind felrakod,akkor a palotás cuccokkal kell majd indítani.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Hayni
csak ez a kettõ.és elõször az Ikeát utána a Pets-et,és indítónál megjeleníti mind a kettõt de játékban már nyoma sincs az Ikeának.Most délután felraktam a Vár az üzlet-et is.Ha azt indítom el, kiírja hogy az Ikeát indítsam el,ha elindítom az Ikeát akkor kiírja hogy a Pets-et ha elindítom a Pets-et akkor "nincs lemez a meghajtóban"
szóval szerintem törlés az egész és akkor felteszem az összes kieg.-et ilyen sorrendben:
De mik vannak fent?Mert általában az legutolsó kieggel kell indítani..

Legend Killer
nemtom... én feltettem mind a9kieget és elindítottam a paloták és parkokkal és ment minden.

de örülök, h látlak<#puszi>

Hayni
Sziaosztok! Lenne egy kérdésem <#shakehead>
Sims 2-nél ha fel van téve az Ikea és a Házikedvencek kiegészítõ és az Ikeát indítom el, akkor miért csak a házikedvences cuccok jelennek meg?
Az ikeás cuccok nem? Pedig bejön egy "Sims 2 Indító" és ott mutatja hogy meg van a házikedvencek is meg az Ikea is :///
Ha az otthonába lépsz be, nincs ott?

Ne töröld vagy ne add el a közösségi telket addig, amíg nem menekítetted biztonságos helyre a tulajt.

Van-e pl. olyan barátja, akit te irányítasz? Ha van, próbáld meg áthívatni vele telefonon vendégségbe, és ha ez sikerül, és átjön, kérd meg, hogy költözzön be. Onnantól te irányítod és oda költözteted tovább, ahová akarod.

Ha ez nem mûx (mert pl. nincs a telefonkönyvben), akkor talán az mûködik, hogy térképnézetbõl a család-kiköltöztetõ gombbal kiköltözteted az otthonából a Tárolóba, majd onnan egy szûz házba?

Nekem még nem volt ilyen beragadás, ezért ezek csak tippek!

Sziasztok!

Nekem egy olyan problémám lenne, hogy a megvett közösségi telekrõl, nem tudok hazamenni.
Bezárom a bótot, meg hazaküldöm embereimet, és beragadt a sim a telekre, és csak egyfolytába fütyülget. Vannak benne letöltött cuccok és a közösségi telkem is az. az a baj hogy el van mentve, a beragadásnál, de nem szeretnék mindent újra kezdeni.
Tudna valaki más megoldást minthogy törlöm?

Elõre is köszönet
Legend Killer
kösz... de mondom, mikor a boszi csatlakozott a simemhez, elõtte megidézte simán famulusát, most meg nem tudom.

nem rossz ötlet a bõvítés sem, de pl. vissza is lehet olvasni...

na szóval...
ne akarj a mesterhez menni tanulni (vele közösségi telken találkozhatsz), gyakorolj szorgalmasan, olvasd a varázslás nagy könyvét, s egyre több varázslatot tudsz majd megidézni, sa mikor már "elég okos és ügyes" leszel mágiában, eljuthatsz a titkos telekre is - ez annyiban jó, hogy pl. a jó boszi telkén van a fény trónusa, melyre ha ráül a sim, minden értéke max-ra növekszik
a famulus macsit is egy bizonyos szint után tudod csak megidézni

egyébként meg ha ezen a fórumon nem találsz valamit, ajánlom a mysims fórumot, talán szinte minden megtalálható, amit a simekrõl, a Sims2-rõl tudni lehet

az meg azért jusson eszedbe, hogy a fórumozók nagy része tanul, dolgozik...

Legend Killer
és az is érdekelne, h kell megidézni azt a famulus macskát. a sim mikor nem volt velem összeköltözve, lazán idézgette, de mikor összeköltöztünk, nemtom... és csak1varázslatot tudok, asse tom éppen melyik... szal vki segítsen má... kihalt a topik, v a miarák? faqot ezzel a mágiával bõvíthetnétek.

Legend Killer
most már van boszim, sim csaj és csinálgatom vele a dolgokat, reagensek, meg izék, de nem találok sehol (telefon, gép, karakterre kattintva) olyan opciót, ahol felfedezhetném végre a mágikus helyeket, v elmehetnék a mesterhez tanulni :S.

Legend Killer
közben má összejött. még éjjel.

Legend Killer
hogyan tudok boszivá válni simemmel a géjmben? má 98 a barátság az1ik boszival.

Tudom a dxdiagba hovak ell menni, csak azt nem tudom hogy hogy jelziki hogy mi rossz. Haveromnak megy 8600 GTvel rendesen. Tegnap kipróbáltam régi driverrel ugy se megy szóval foggalmam nincs mi a baj. Sp3al kompatibilis?
A dxdiag-ra gondolsz? Futtatás dxdiag.exe vagy dxdiag úgy is elindul.

annál a direct x failednél hogy kel ellenörizni h mi nem stimmel??????
Mike at home
van sims3 tpik is, ott tessenek borúskodni!

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Sadun Tryst
reméljük a legjobbakat, hogy csak júniusig kell majd várni...

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

rage
Õt is érintette a válság.
Elbocsátások, veszteségek, átütemezések.
Piaci szempontok miatt került át egyelõre júniusra, de lehet, hogy õsz lesz az.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

TopGun
Szemet EA! Elhalasztja a Sims 3 kiadasat juniusra! Akkor mi a fenenek igerte februarra? 😞

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Ez homemade cucc,csak egy privát torrentrõl szedhetõ tudomásom szerint.

Hát nem tudom,hogy menne-e,mert ez az összes kieg,stuff és patch registry-e,ergo minden kell hozzá.

Annál olcsóbban eredetiben nem kapod meg

Sziasztok.
Szeretném megvenni barátnõmnek a Sims2-t eredetiben, de mindenhol átkozott drága:8-9rugó. Valaki esetleg nem tud valami olcsóbb helyet ahol még kapható?

Hát a játék készítõi nem voltak komplettek..az elõre elkészített családoknál,egyikbe belépve hallott családtagokat kiváncsiságból feltámasztotam insel hát bárcsak ne tettem volna..elég horrorisztikusra,betegesre csinálták az egyiknek aspirációja sem volt,se végsõ életcél se emlék,tinédzser testû felnõtt nõk volt,a NÕKNEK FÉRFI hangot adtak,ami borzasztóbb wcre is férfiként...hidegrázás...

Sziasztok.Nagyon nagy szükségem lenne valakire aki ért a letöltött dolgokhoz.Nem bírok egyedül velük😞😊
Tom3
Nekem is pontosan ugyanez a problémám. :S
Esetleg privátba letudnád írni honnan lehet beszerezni?
El tudnád ezt nekem küldeni? Kipróbálnám, hátha mûködik és nem kell újratennem mindent. [email protected]
Elõre is köszönöm.

Egyet tudok,ami nekem van:The Sims All in one.Ennek vannak .reg filei,ergo minden os uninst. után visszállítható.

Sziasztok!

Egy rövid kérdés:
Windows újratelepítés után van arra lehetõség, hogy ne kelljen újra feltenni a sims 2-t és minden kiegészítõt az elejétõl? Kicsit macerás. Mert ugye a winyón fent van minden, gondolom csak a registry-bõl hiányoznak a bejegyzések. Nincs valami .reg file, amivel megoldható ez a gond?

hol lehet azt a modot letölteni amiben bérgyilkost lehet bérelni?

kem001
Thx man, ez bejött <#wow2><#wink>

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Szia. Ugyanez volt nálam is. Ezekszerint amikor a tárolóból leraktad a házakat nem adtál új nevet a házaknak, én sem szoktam. Ki gondolna ilyesmire, és itt a bökkenõ. Semmi gond, nevezzed át a házat, adjál neki egy új nevet, akármit, ha biztos akarsz lenni csak angol abc betûit használd. Átnevezed a telket és már mûködni is fog.

kem001
Jó neked, nálam nem enged belemenni az olyan telkekbe amit a kiegészítõ rakott be :S

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Mike
még nem raktam fel

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Daniel BMW
nekem tökéletesen mûködik 😊

http://www.vezess.hu/zsebgarazs/

kem001
Szép ház <#eljen> Igazi beach feeling <#nyes>

kem001
Hellosztok
Nálatok jó a sims 2 Paloták és Parkok cucc? Nálam azokat a házakat amelyek abban a kiegben vannak nem engedi megnézni :S Telekre se enged belépni, semmit se csinál. Amúgy érdekes, amit az egyik kiegészítõben patch-al kijavítottak a másikban ugyanúgy benne van. Itt gondolok a mobil telefon gondra. telefonálni akarok vele és eltûnik az eszköztárból...

Mike at home
jah
volt nekik némi pénzük 😊
de nem ám cheattel, az otthoni vállalkozás szépen termeli a pénzt, a tengerparti vityilló majdnem 200 ezerbe fájt ha jól emlékszem

Daniel BMW
kénytelenek voltak tengerpartra költözni szegények.... 😄

Mike
utolsó két kép az utolsó nagy házam, de az utolsó kieg óta, szaggatott, ezért páran elköltöztek az 31650-ben láthatóba, a tengerpartra

Mike

Mike
na ás akkor még néhány:

Daniel BMW
Tyûha ez nem semmi 😄

Mike

Daniel BMW
Ötleteket gyûjtenék családom új házához, esetleg kérhetnék a tiétekrõl képet?