32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#31737 étterem nálam sem ment soha, kb. 2000 minusz volt naponta, a fönök csinált mindent, a szakács, némi főzés után, egyből elment a bárba piálni, a pincérek is inkább játékgépeztek, úgyhogy a tulaj főzött, pincérkedett, zargatta vissza melózni a népet, egyedül a hostesnek felvett tini volt az, aki lelkiismeretesen dolgozott, a tulaj meg a nap végén, hullafáráadtan tudott leülni enni, meg elmenni wc-re
szerintem nagyszerüen van szimulálva, akár a valóságban -
Coolfire #31736 Hát nekem az üzleteim nem nagyon nyereségesek,főleg az éttermek nem.Meg az üzletvezetők kavarnak nagyon.Pölö be van állítva arany eladó pm-al eladásra,a manager meg takarítót v. bármi mást csinál belőle,csak pont nem azt amihez ért..:) -
Coolfire #31735 Ha otthon akarsz éttermet nyini,itt a MySims-es megoldás. -
Mommoko #31734 Nekem is ez a kód van meg: changelotzoning residential. Mikor a várost látom, akkor az előhívott kisablakba beírom a kódot majd a leírtak alapján a telek nevét ( amit szeretnék lakó helyé tenni), de nem történik semmi! pl.: changelotzoning residential Étterem
Azért fontos nekem, mert éttermet szeretnék nyitni, de a hozzávaló tárgyak tudod csak közösségi zónában vannak. Nem tudom mit rontok el, hogy a sorrendet, vagy kattintanom kellene a telekre?
-
Flora2 #31733 Miért, most hogy írod be? changelotzoning residential-nek működnie kéne.
Nincs olyan tárgy a telken, amit a residential nem tud értelmezni? (hotel-recepciós pult? hotelszoba-ajtó? éttermi recepció?) -
Coolfire #31732 Nem fogja neked senki sem leírni,mert nem warezolunk.De ez egyébként ki is van írva.De,ha használsz keresőt,rögtön találsz.... -
Mommoko #31730 Nem tudom tudtok e segíteni hogy, hogy tudnék egy közösségi területet lakó területté tenni? Van hozzá kódom, de nem tudom miért nem működik. Hogy írjam be hogy működjön? SEGÍTSÉG!!! -
#31729 miafrancot csináljak, ha a szomszédságban és bent a telken is villog a monitor, mikor arrébb mozdítom a kamerát? eddig nem csinálta.
-
#31728 banner, piros felirat! -
ast00 #31727 Nekem a levegőben úszik a simem! -
Coolfire #31726 Nem kód kell,hanem életcél pontokért lehet ilyet venni(amibe berakja a sim a fejét),vagy egyetemistaként a harmadik év előtt rákérdez a játék.Ez a két "legális" módja van tudomásom szerint,de van biztos valami hack is hozzá.:) -
Coolfire #31725 Innen le leht tölteni... -
ast00 #31724 Nem tudjátok honnan lehet letölteni a nagyvárosi életet nem torrentben? -
#31723 a pontokért vehető cuccok között van ilyen masina -
#31722 Sziasztok :)
lenne még egy kérdésem :) volt egy olyan csalás amikor az életcélt meglehetett változtatni pl. családira, de már sehol sem találom nem tudja valaki melyik kód az ?
Előre is köszi -
#31721 nem nagyon tudod kitörölni -
dolfy #31720 Sziasztok!
Egy hibaüzenettel kapcsolatban kérnék segítséget! Mégpedig: Failed to enumerate any DirectX 9 compatible graphics adapters in this system!... Meg a többi, gondolom néhányatoknak ismerős a szöveg! 32Vistám van DirectX 10-el! Gondolom én, hogy ez a baja! Olvastam FAQ-ot is de nem lettem előrébb!
Kérlek titeket segítsetek!
Köszi! -
sikerb #31719 Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy lehet, e a telefonkönyvből törölni a barátokat, vagy ha onnan nem akkor a sim barátait hogy tudnéám szerkezteni?
Köszönöm. -
Gólya #31718 minden simnek van egy hátizsákja, amibe be lehet pakolgatni ezt-azt
valószínűleg ott a kaja is -
#31717 ja, boltba vásárolsz ruhát, aztán otthon ruhásszekrényre katt, és átöltözik
kaját a hűtőbe teszi, rákatt, előveszi a maradékot -
SkylineGTR #31716 hi, nekem olyan kérdésem van,hogy összeházosodtam egy nénivel, és ha annak én másik ruhát akarok, akkor el kell mennem boltba és venni ruhát?, és csinált több kaját, és írta hogy elrakta vmi tárolóba, na az hol van, és hogy tudom onnan kiszedni a kaját? -
#31715 kapcsold be az opciókban, hogy a egyedi tartalmat is lásd -
flygirl #31714 Letöltöttem elvileg jó helyre, azután installálta is, de a játékban a vásárlási módban sem, a szomszédságban sem hozza elő, szóval nem tudok duplán rákkattintani....Valami más megoldás esteleg? Köszönöm -
#31713 kattints rajta duplán -
flygirl #31712 Sziasztok! Segítség kellene...Bocs, ha kicsit primitív..Szóval: letöltöttem egy autót (ford vmi...)de a játékban egyáltalán nem jelenik meg..Hogyan tudom előhozni, hogy a simek tudják használni????? Légyszí segítsetek! Köszönöm!!!! -
sikerb #31711 Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy ha package lots-ba elmentek egy házat simmel, mert valamilyen oknál fogva le kell törölnöm a játékot, és újra rakom, de hiába installálom bele az elmentett fájlt nem jelenik meg, hogy lehet ezt helyre hozni, mert gyakorlatilag az volt a mentésem.
Köszönöm előre is. -
bartuczcsaba #31710 hy
vki nem tudja h sims2-ben vistán h lehet cheatelni? mert nem mennek...
thx csáó -
#31709 mindig ez :D. dánke. -
#31708 na jó akkor pl. modthesims -
#31707 :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
gonosz
amúgy tudom :D. -
#31706 a neten szerteszét
tudod, google a barátod :)) -
#31705 és hooolllllllllllllllll? :D mer kíváncsi vok, de sztem nem szemetelem tele a géjmem ezekkel, csak megnézném őket. -
#31704 vannak -
#31703 vannak hírességekről sim kreálmányok? -
#31702 persze -
#31701 Sziasztok
Ha felteszem az XP SP3 szervízcsomagot, attól működni fog a sims 2 és az összes kiegészítője? -
#31700 ha csak recolor, akkor ott a simPE wizards -
Flora2 #31699 A Lakásmánia nem hivatalos cucc (nem az EA csinálta). Valami segédprogram ahhoz, hogy a játékba be tudj tenni saját készítésű bútorokat (azt nem tudom, hogy csak átszínezéseket, vagy 3D mesh-eket is?). Én nem ismerem, csak valaki egy fórumon írta, hogy a párját, a Divatmániát kipróbálta, és olyan gagyi hajakat lehetett vele csinálni a játékba, hogy rosszabbul néztek ki, mint az eredeti Maxisos alap hajak.
Szóval, a profi kreátorok nem a Lakásmániával csinálják a custom content sims-bútorokat, valószínűleg... :) de ha az idődbe és a kereteidbe belefér, próbáld ki. -
Flora2 #31698 Azóta már biztos rájöttél, de a válasz megkésve: Igen, így van, ahogy írod, a személyes játékállásod a Dokumentumok/EA Games/The Sims 2 mappa (az egész). A Program Files/EA GAMES-ból nem kell olyan, amit ki kéne menteni. -
#31697 Hali, úgy döntöttem rászánom magam a sims újratelítésére. Tudom sokszor feltett kérdés, de nem vagyok biztos a dologban... Pontosan a városokat, házakat, simjeimet, mentésemiet honnan tudom kimásolni? Elég a Document and Settingsben az EA Games\The Sims 2 vagy a Program Filesban is van olyan amit ki kell menteni? (FAQ-ban nem igazán találtam erre választ.)