Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rage
Ha az XP újratelepítése elõtt a régi XP-t törölted, akkor azok a bejegyzések, amiket a játék a Windows registryjébe ír, természetesen ezzel törlõdtek. Innen tudja az oprendszer, hogy mi hová van installálva, mit hol keressen, stb.
Így nem csoda, ha azt írja, nincs telepítve - hiszen most már valóban nincsen.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Tom3
Hali! Volna egy kis gondom. A gépen újra kellet telepiteni a WinXPmet és most úgy látja mintha a a Simsem nem volna telepitve, van rá megoldás hogy ne kelljen az egészet újra raknom?
Sziasztok! Lenne egy olyan technikai kérdésem, hogy mikor családot szeretnénk vagyis barátnõm szeretne családot "csinálni" akkor kidobja a játék olyan hibaüzenettel: "Hiba lépett fel az alkalmazás során". Már felraktam neki új videodrivert és új dx-et. Szerintetek mi lehet a gond? köszi a válaszokat!!

Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhűtő, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB

Mike at home
kérdezz, de itt

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Hali mindenkinek!Nem játszik itt véletlenûl valaki a hajótöröttek krónikával mert gondjaim vannak!És lehet hogy tudtok segíteni!ELÕRE IS KÖSZI
kem001
És hol tudom feljebb állítani? Kb 1,5 éves videokártyám van

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Ha jól emlékszem akkor 1024x768-as felbontáson IS lehet. Grafkártyától függ, régebbi Inteles vagy S3-as grafkártyáknál nem lehetett feljebb tenni a felbontást.

igazad volt😄 köszi

kem001
Sziasztok
Bocs hogy ide írok, de nem találtam normális sims 1-es fórumot :S
Az lenne a kérdésem, hogy a Sims 1-et max 800x600-as felbontásban lehet csak futtatni?

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Mike
vagy nem jó exe-vel indítod

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Shiwo
lehet valamely kieged hibás tán.. nekem asszem akkor nem akaródzott elindulni, mikor feltelepítettem a fashion stuffot

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Basszus felraktam az összes kiegészítõt, és ezzel a directx hibával el se indul...elolvastam a faqba és a legujabb driver van fent, a directx9 és servcie pack 3:S van megoldás?

Mike
belépsz a szomszédhoz és meöregíted, arra már van kód
vagy simPE és beállítod
egyébként meg ma már öregedhet veled 3 npc
végezetül pedig: a barátok jönnek-mennek, mint az életben

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Köszi a válaszokat<#rinya>

Nem tudok ilyen kódról, szerintem nincs. SimPében lehet ezt megbütyölni, egyenként és név szerint, gondolom, de én nem értek a SimPé-hez.
Az egyetlen játékon belüli megoldás tudtommal az, amit a Szabadidõ kiegben csináltak, hogy ha egy gyerek, tini vagy felnõtt sim átlép egy új életkorba, akkor kiválaszthat a városból a barátai közül max hármat, akik vele együtt váltanak életkort.

Nah igen ez engem is idegesít,jah és nincs olyan kód tudtommal...A sims 3-ban már õk is öregedni fognak nem tudja valaki?

Sziasztok!
Valaki le tudnáírni melyik az a kód, amivel a szomszédság is öregszik velem együtt?
Öreg trotyként még mindig egy iskolás a barát <#hehe>

Mike at home
elég hamar, 1 nap talán?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

és mennyi idõ elteltével lsznek láthatóak ezek a jelek?(hányás stb.)
Lehet, hogy tényleg a tûzvédelem tanulása lessz a kulcs. 😊

Ja,és ha ikreket akarsz,akkor túrótortát kell ennie a nõi simnek(ez vmelyik expansionnal került a játékba,de most meg nem mondom melyikkel).

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Az "aktus" után egy pici csilingelõ hangot hallasz,de vizuális bizonyíték is lesz,el kezd majd hányni,állandóan fárad,mindig wc-re kell mennie,morcos lesz és nõni fog a hasa(mint a valóságban).

Shiwo
nekem már gyullad ki valami kerti bigyóm..nem 100% hogy a grill volt, de valami gyulladt már ki kint is (a villámsúlytotta fákon kívül)

kösz isikerült. És honnan tudom hogy terhes a nõ???
Hát ha "csinálad" õket,akkor fel kell vinni piros szívecskésre a kapcsolati mutatót,máskülönben nem b****nak.😊

Tényleg még a tûzvédelmet nem tanítottam meg neki.😊De szerintem a tûz random dolog,nem skill függõ,mint az elsõ sorozatban volt.De ez csak az én magánvéleményem.

Az enyéim igen,akkor ezek szerint már tudnak valamit.😊

Hali!Azt szeretném kérdezni, hogy csináltam egy házaspárt és hogy lehet velük "gyereket csinálni"?
elõre is köszi
Mike at home
nekem 2-3-as skillel sim még ne gyújtott fel konyhát

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Nekem is 10-es a fõzés skill,néha mégis elõfordul,hogy felgyújtom az egész konyhát v. a jobbik eset,hogy szarrá égeti a sim a kaját.A kinti grillsütõkrõl nincs sok tapasztalatom,mert a kégliben nem használom,legfeljebb a közösségi telkeken.Tûz az udvaron csak a villámtól szokott lenni.

Na ez nem lehet gond, mindegyik sim-em jártasságai maxon vannak, de még így is van, hogy kigyújták a tûzhelyet. Az tény, hogy még nekem sem volt a grillel balesetem. De fõ a biztonság 😊

Mike at home
nekem még sosem gyulladt ki a parti grill
legfontosabb, hogy mindenki tanuljon fõzni, legalább 1 csíkja legyen

Bent a lakásban nekem is az van, csak kint volt jelzõkészülék, mert kintre nem tudtam hogy tenni a vízpermetezõ bizgerentyût, nekem nincs erkélyem 😛
De legalább most már azt is tudom, hogy lényegében nem is kell 😊

Daniel BMW
Köszi!

http://www.vezess.hu/zsebgarazs/

Shiwo
ezért használom én inkább a plafonra szerelhetõ tûzoltó-készüléket

(udvaron meg úgy oldottam meg, hogy erkély aljára tettem és a közelébe a felgyulladásra hajlamos cuccokat)

Na ezt nem tudtam, köszönöm. A biztonságra mentem. 😊
Amúgy vettem újat, de egybõl elkezd az is sípolni.

Mike at home
a letötltött package file-okat berakod a downloads mappába
ha nem csak meglévõ modell tszinezése, akkor kell hozzá a mesh file is, ez a 3D-s model
a downloads mappában nyithatsz almappákat, igy kevésbé lesz ömlesztve az egész
fontos még ezen kivül a CEP
a simPE hivatalos oldalán találsz hzzá linket

Mike at home
dobd ki a riasztót, ne vegyél újat helyette
a kerti grill nem szokott kigyulladni

Mike at home
mert ez nem warez topik
warezolhatsz, de egyrészt itt ez senkit sem érdekel, másrészt meg ha már warezolsz, akkor oldd meg magad ahogy tudod, és ne várj ebben itt senkitõl sem segítséget (fõleg letöltési tippeket ne akarj)

mi fog történni? megy a kérdésed a levesbe

Kösz! 😄
Amúgy idõközben megtaláltam a hiba forrását: kint a falon a kerti grillnél volt egy riasztó ami miatt jöttek folyton. A gond az volt, hogy nem volt hangja és elfelejtettem, hogy oda is raktam. 😊
Most viszont kicseréltem, de amint visszamegyek beriaszt. Érdekes.

Lehet,hogy annyi a teleknek....

Esetleg a nickneved miatt?<#idiota>

A PC után pár hónappal,azt hiszem,PS3-ra és Wii-re.A többi platformban nem vagyok biztos.

Hello! Tud valaki arra válaszolni nekem, hogy miért jönnek ki folyton a tûzoltók, mikor nincs egy parányi tûz sem? Már lecserélgettem a kertben a fákat is hátha az a probléma, de nem használt.

kem001
Hali
Sims 3 konzolokra is meg fog jelenni?

...és taing! 😊 kedves nenus, ha beírsz egy topicba, legalább a fõcím-alcímet, vagy minimum az _eggyel elõtted levõ hozzászólást_ olvasd már el. Már csak az illendõség kedvéért is, ha már saját érdekedben nem.

Daniel BMW
Sziasztok!
Elég régóta Simsezek de sosem tudtam, hogy autókat meg stb. hogyan lehet letölteni. Egy ehhez elég türelmes ember elmondaná nekem, elég részletesen?
Elõre is köszi!

http://www.vezess.hu/zsebgarazs/

Shiwo
az sg-n elvileg tiltott a warez és bannolhatnak érte.. néha megtûrik, fõleg "saját topik" részekben, mert azért szerintem nem vállalnak felelõséget, ezért is van több gémnél warez-fórum külön..szóval azért igyekeznek a fórumon hivatalosan kerülni az illegális dolgokat, mert szerintem ha gond nélkül engednék, azért elég csunya büntetést kaphatnának az sg készítõi/ üzemeltetõi...ergó warezt inkább privátban tessék megoldani

tmartin
Mike at home miért nem lehet letölteni?
Mi fog történni?
Miért nem lehet warez oldalakat vagy egyebeket feletenni?
Mi lesz a baj ha valakinek segít valaki hogy honnankell letölteni ezt meg azt?

IntelŸ Core&#8482; i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro

Shiwo
valamelyik simedet nem külted el más telekre ? akkor nem szokott engedni menteni, ha nem a saját házadban vagy (elmentél vásárolni, nyaralni, s ott nem a szálláshelyeden vagy, ilyesmi)