Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
miért van az hogy amikor elindítom a játékot hibaüzenetet dob ki hogy valami megsérült.elsõ indításnál elindult a másodiknál már nem!<#help>#help><#help>#help>
Állítólag ahogy kiszáll a telekre, a headmaster érzi a "telek értékét" is - vagyis hogy elég jómódú-e a család összességében - ezt is csekkold (nagyon szerény telekérték, kopár kert, legolcsóbb cuccok nem nyerõk - ilyenkor szoktak sokan szobrokat venni a kertbe, házba, hogy növeljék a flancot...) Ez biztos, nálam volt már olyan, hogy ahogy kiszállt, közölte, ez a háztartás nem elég jófajta neki - bár nálam legalább közölte...
Miért van az amikor meghívóm az igazgatót az miután megjött elismegy, peidg kitakarítóttam a házat a gyerek 5-ös tanuló, az életcélmutató zöldben van.
ezt a megoldást alkalmaztam én is - azt hiszem, még mindig van fenn a galériában kép, milyen jól is megy így az üzlet...
egy szépséghibája van...legalábbis nálam elõfordult, hogy a maszek bejáratnál "vergõdtek" a vendég simek, mivel ott nem tudtak közlekedni😊
na de hát a hálószobába mégsem enged be az ember/sim egy étteremnyi jövevényt...
szerintem nagyszerüen van szimulálva, akár a valóságban
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Azért fontos nekem, mert éttermet szeretnék nyitni, de a hozzávaló tárgyak tudod csak közösségi zónában vannak. Nem tudom mit rontok el, hogy a sorrendet, vagy kattintanom kellene a telekre?
Nincs olyan tárgy a telken, amit a residential nem tud értelmezni? (hotel-recepciós pult? hotelszoba-ajtó? éttermi recepció?)
<#help>#help>
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
lenne még egy kérdésem 😊 volt egy olyan csalás amikor az életcélt meglehetett változtatni pl. családira, de már sehol sem találom <#help>#help>nem tudja valaki melyik kód az <#gonosz1>#gonosz1> ?
Elõre is köszi <#puszi>#puszi>
Egy hibaüzenettel kapcsolatban kérnék segítséget! Mégpedig: Failed to enumerate any DirectX 9 compatible graphics adapters in this system!... Meg a többi, gondolom néhányatoknak ismerõs a szöveg! 32Vistám van DirectX 10-el! Gondolom én, hogy ez a baja! Olvastam FAQ-ot is de nem lettem elõrébb!
Kérlek titeket segítsetek!
Köszi!
MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W
Nem tudja valaki, hogy lehet, e a telefonkönyvbõl törölni a barátokat, vagy ha onnan nem akkor a sim barátait hogy tudnéám szerkezteni?
Köszönöm.
valószínûleg ott a kaja is
kaját a hûtõbe teszi, rákatt, elõveszi a maradékot
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
Nem tudja valaki, hogy ha package lots-ba elmentek egy házat simmel, mert valamilyen oknál fogva le kell törölnöm a játékot, és újra rakom, de hiába installálom bele az elmentett fájlt nem jelenik meg, hogy lehet ezt helyre hozni, mert gyakorlatilag az volt a mentésem.
Köszönöm elõre is.
vki nem tudja h sims2-ben vistán h lehet cheatelni? mert nem mennek...
thx csáó
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
gonosz
amúgy tudom 😄.
tudod, google a barátod 😊)
Ha felteszem az XP SP3 szervízcsomagot, attól mûködni fog a sims 2 és az összes kiegészítõje?
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
Szóval, a profi kreátorok nem a Lakásmániával csinálják a custom content sims-bútorokat, valószínûleg... 😊 de ha az idõdbe és a kereteidbe belefér, próbáld ki.