32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#31818 Mi a francért nem fogadja el??
-
#31817 Köszi. Akkor neki látok berendezni a házat alap dolgokkal, ha kész lesz teszek fel képet, hogy milyen lett -
Gólya #31816 csak annyit érdemes bepakolni, amennyit meghagy a progi
ezek: a padló és a fal burkolása, a fürdőszoba berendezése és ha jól emlékszem a konyháé is (de ebben nem vagyok 100%-ban biztos), a mennyezeti lámpákat is meghagyja
érdemes minden lakást alapdolgokkal "berendezni; én egy fürdőszobát szoktam bebútorozni (zuhanyzó, mosdó, wc), egy konyha-étkezőt (hűtő, tűzhely, legalább egy konyhaszekrény, egy asztal egy vagy két székkel, egy ágy és esetleg egy könyvszekrény vagy tv meg egy-két fotel vagy egy kanapé; ha nagyon cifrázni akarom, teszek még esetleg egy sakkot)
tulajdonképpen csak azért, hogy ha esetleg rájön (szokott!) a simre, hogy ő biz' meglátogatná a szomszédját, ne üljenek ott egymással szemben a semmi közepén...
(de pl. ilyeneket, hogy mosogatógép, szemétmegsemmisítő, robotgép - ezeket nem hagyja meg mentéskor a progi, ha beköltözik egy simed a lakásba, akkor ezeket - ha szükséges, meg kell vegye magának)
ja és természetesen a közös területen minden elképzelhető dolgot meg kell csinálni, mert a közös területhez bérlőként már nem nyúlhatsz -
#31815 Amúgy mennyire kell a házat berendezni? -
Gólya #31814 mi a fészkest roncsol rajta? annyi esze van szerintem mindenkinek, hogy nem a vízbe építkezik...akkor meg mi köze a tengerhez?
ezt nem értem- na mindegy, nem ez az egyetlen... -
Gólya #31813 ha átírható a telektípus, akkor igen
tehát építkezés - kód beír - ment - ki a faluba majd vissza a telekre - akkor már bérelhető házként kell jeleznie a proginak azt a telket/házat és ott kell lennie a közös postaládának is -
#31812 Amúgy ha beírom a kódot, akkor megjelenik az apartman leveles doboz? -
#31811 Igazából én tengerpartra építettem a lakásokat, bár azt írták, hogy nem ajánlott oda építeni, mert roncsolja a tenger textúráját -
Gólya #31810 ami miatt nálam hibát jelzett (nem fogadta el a telektípus módosítását), az a szintkülönbség volt
a lényeg, hogy ami a spec.ajtón "túl" van - tehát a magánterület -, annak egy szintben kell lennie
magyarul ha alapra építetted a házat és tartozik hozzá privát kert is hátsó kijárattal, akkor a kertet is alapra kell raknod - lehet medencét építeni, jacuzzit lerakni, de akkor ott kiszeded az alapot és raksz lépcsőt
remélem, kisilabizálható, mit is akartam:)
-
ervó #31809 Szia!Olvastam a problémád és tudom rá a megoldást! :) A kódot szerintem jól írtad be csak rosszul használtad! A kód: boolprop allow45DegreeAngleOfRotation [true/false] -A pont és a vessző gomb lenyomásával balra-ill. jobbra tudod forgatni a tárgyat.Így 45 fokban lesz! :D Asszem ha a pont gombot nyomod le akkor balra fordul 45 fokot, ha
a vessző gombot akkor pedig jobbra.Remélem tudtam segíteni! :D -
#31808 Hellosztok
Sims 2-be Bérházat építettem, és amikor megakarok változtatni a telek típusát bérházra azt írja, hogy nem lesz jó, mert hiányoznak dolgok. Valami tipp?:S -
#31807 A Vista tartalmazza a DirectX 10-est alapból ,viszont a 9-est fel kell alá tenni. Tedd fel a 9-est, szerintem mindegyik újabb játék tartalmazza a telepítő lemezén. -
phoenix1 #31806 Ok, látom. :) -
#31805 nem haragszom
legközelebb linkelj ügyesebben
a mehet mellett ott az url beszúrása gomb is -
Gólya #31804 lehet különálló épületet is "tetőfedni", viszont valóban egyforma dőlésszögre állítja a tetőt
illetve van egy lehetőség: individualroofslopeangle x-y - ezt ép.mód-tetőnél beírod és ctrl+alt klikk azon a tetőn, amelyiknek változtatni szeretnéd a dőlésszögét
egy gond van vele, mentésnél nem jegyzi az eltérő dőlésszögeket
ha az a gond, hogy egyáltalán nem tudsz különálló garázsra tetőt rakni - hááát...így még nem jártam, szerintem mennie kellene
hátha lesz valaki, aki találkozott már hasonló problémával... -
phoenix1 #31803 Ne haragudj. De legalább segített a belinkelt oldal? -
#31802 Kérdés: a házamtól különállóan szeretnék egy garázst. Meg is építettem, de tetőt már nem tudok (enged rátenni). Ha automatikusra megyek, tesz rá, viszont a rendes házam tetejét is elrontja. Én pedig nem tudok oda, ugyanis akármelyik emeleten szinten vagyok, a kockák a garázsnál mindig az alján vannak, tehát rá már semmit nem tudok építeni. Szóval az lenne a kérdés, hogy tudom ezt megoldani, vagy különálló épületet nem lehet?
Remélem érthető. :D -
#31801 még 1 ilyen és büntiponot is kapsz
hg -
miki10 #31799 windows vista szerviz csomag 1
videokártya. aTI radeon MSI RX 3850
driver: ATI Catalyst Drivers 9.4 Vista
én tegnap előtt telepitetem ujra a gépet és még én nem tedtem fel egy direct x-et sem -
#31798 Milyen Windowst használsz ?
Ahhoz milyen szervízcsomagot?
Van-e fent béta direct x vagy béta szervízcsomag?
Milyen videokártyád van, s ahhoz mikori drivert használsz ?
Ha ezekre válaszolsz, lesz honnan elindulni. -
miki10 #31797 sziasztok!
fel telepitetem a sims 2 hőz a sims 2 nagyvárosi életet és amikor el akkarom inditani ezt írja ki:
nem tudjátok mi baja? -
#31796 Köszönöm! -
Gólya #31795 "," ill. "." -
Kyle07 #31794 ha minden igaz pontosan ezt írtam be. de ha jó a kód úgyanúgy kell forgatni mind rendesen? -
Gólya #31793 pontosan mit írtál be?
a pontos ez:
boolProp allow45DegreeAngleOfRotation [true/false]
(a nagybetűk nem fontosak, ha kicsivel írod, ugyanúgy működnie kell, viszont a szóközökre figyelj)
-
Kyle07 #31792 létszi segítsetek hogyan lehet a tárgyakat 45 fokkal forgatni? a kódot beírtam és nem sikerül :S
-
Kyle07 #31791 ezt most nem azért mondtam h dicsekedjek vele, hanem attol is függ a kód h mien kiegészítőd van! -
#31790 akkor legyen meg az is :D -
Kyle07 #31789 meg megvan minden kiegészítő is(kivéva a szabadidő) -
Kyle07 #31788 csáó!hogyan kell elforgatni a tárgyakat 45 fokkal, beírtam a kódot de nem tom h hogyan kell elforgatni. segítsetek pls -
Gólya #31787 ctrl -
#31786 építkezés módban, hogy tudok törölni valamit? letettem egy lépcsőt, és nem tudom, hogyan kell kitörölni. visszavonás nem jó, mert azóta már építettem mást. -
Gólya #31785 a mesh-eket is letöltötted, bemásoltad? -
#31784 Hi.
Felraktam a kiegészitöket egészen a Szabadidőig. Szedtem le kiegészitő dolgokat (haj,ékszerek, ételek...) bemásoltam abba a mappába amit irtak az oldalak (c:/.../download) de a játékon belül semmi ujjat nem tudok hozzáadni a simhez. Valaki tudna segíteni ebben?
Előre is köszönöm. -
#31783 Kicsit építkeztem
-
#31782 Sims 3 teszt -
Amanda Diaz - az "építész"
:-) -
-
-
#31778 kösz, de jó nekem az alap cuccokkal.