Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még nekem nem fordult elõ,hogy el is húzott volna rögtön,pedig már egy pár putriba meghívtam.😊Olyan volt,hogy hogy nem tetszett neki a kégli,de egy voodoo babával,egy adag homárral,kávéval és pezsifürdõvel megoldottam.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Vazze...lehet tini hostess?😊Ez nekem új.Hát igen,valósághû.A mûszaki boltom,az iszonyatos bevételt produkál,az éttermem óriási mínuszt.Kipróbáltam,amit valahol olvastam,hogy közösségi telken halastavat csinálni,és amit kifognak a simek unalmukban,vissza eladni/felszolgálni nekik.Tök jó😊)Valamelyik nap 4 "séf" mondott fel(talán egy volt köztük 4 skilles),amelyiknek 10 skillje volt,az nem rinyált,hanem tette a dolgát.Mondjuk jártam úgy is a mûszaki boltomban,hogy sokan bronzzal kerültek be,felgyosítottam egy kicsit a gamet,már át is ugrottak ezüst/aranyra.Persze így jogosan lettek alulfizetettek,majdnem felmondtak.De az nagyon berágatott,mikor a manager mindenkinek más meló adott.Még csak most ismerkedem az OFB-vel,ezt eddig aránylag hanyagoltam.Most jön a szállodalánc,ha lesz türelmem,idõm és persze elég kreativitásom hozzá.😊

Köszönöm mindenkinek a segítséget! Végre sikrült. Tényleg a teleken belül kellet beírni a kódot. Mostmár munkához láthatok!! 😊
sombre
sziasztok!
miért van az hogy amikor elindítom a játékot hibaüzenetet dob ki hogy valami megsérült.elsõ indításnál elindult a másodiknál már nem!<#help><#help>

(Mármint ezt Mommokonak írtam persze, nem Gólyának. Bocs.)

Sajnos, ez lehet bug, akárhogy is takarítasz (amiben gondolom benne volt a kert rendbetétele is?).
Állítólag ahogy kiszáll a telekre, a headmaster érzi a "telek értékét" is - vagyis hogy elég jómódú-e a család összességében - ezt is csekkold (nagyon szerény telekérték, kopár kert, legolcsóbb cuccok nem nyerõk - ilyenkor szoktak sokan szobrokat venni a kertbe, házba, hogy növeljék a flancot...) Ez biztos, nálam volt már olyan, hogy ahogy kiszállt, közölte, ez a háztartás nem elég jófajta neki - bár nálam legalább közölte...

Jajaja, akkor ezért nem mûködik, honnan tudja a falutérkép, hogy te melyik telekre gondoltál? Ilyen nincs, hogy a kód után írod a telek nevét, nem tudom, ezt hol olvastad, de ne bízz bennük többé. 😊

Hello
Miért van az amikor meghívóm az igazgatót az miután megjött elismegy, peidg kitakarítóttam a házat a gyerek 5-ös tanuló, az életcélmutató zöldben van.
😊
ezt a megoldást alkalmaztam én is - azt hiszem, még mindig van fenn a galériában kép, milyen jól is megy így az üzlet...
egy szépséghibája van...legalábbis nálam elõfordult, hogy a maszek bejáratnál "vergõdtek" a vendég simek, mivel ott nem tudtak közlekedni😊
na de hát a hálószobába mégsem enged be az ember/sim egy étteremnyi jövevényt...

ne a faluképernyõn írd be a kódot, hanem menj be a telekre és ott nyisd meg a cheat-ablakot - utána mentsd a telket, lépj ki a faluba majd vissza a telekre

Mike at home
étterem nálam sem ment soha, kb. 2000 minusz volt naponta, a fönök csinált mindent, a szakács, némi fõzés után, egybõl elment a bárba piálni, a pincérek is inkább játékgépeztek, úgyhogy a tulaj fõzött, pincérkedett, zargatta vissza melózni a népet, egyedül a hostesnek felvett tini volt az, aki lelkiismeretesen dolgozott, a tulaj meg a nap végén, hullafáráadtan tudott leülni enni, meg elmenni wc-re

szerintem nagyszerüen van szimulálva, akár a valóságban

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Hát nekem az üzleteim nem nagyon nyereségesek,fõleg az éttermek nem.Meg az üzletvezetõk kavarnak nagyon.Pölö be van állítva arany eladó pm-al eladásra,a manager meg takarítót v. bármi mást csinál belõle,csak pont nem azt amihez ért..😊

Ha otthon akarsz éttermet nyini,itt a MySims-es megoldás.

Nekem is ez a kód van meg: changelotzoning residential. Mikor a várost látom, akkor az elõhívott kisablakba beírom a kódot majd a leírtak alapján a telek nevét ( amit szeretnék lakó helyé tenni), de nem történik semmi! pl.: changelotzoning residential Étterem
Azért fontos nekem, mert éttermet szeretnék nyitni, de a hozzávaló tárgyak tudod csak közösségi zónában vannak. Nem tudom mit rontok el, hogy a sorrendet, vagy kattintanom kellene a telekre?
Miért, most hogy írod be? changelotzoning residential-nek mûködnie kéne.

Nincs olyan tárgy a telken, amit a residential nem tud értelmezni? (hotel-recepciós pult? hotelszoba-ajtó? éttermi recepció?)

Nem fogja neked senki sem leírni,mert nem warezolunk.De ez egyébként ki is van írva.De,ha használsz keresõt,rögtön találsz....

Nem tudom tudtok e segíteni hogy, hogy tudnék egy közösségi területet lakó területté tenni? Van hozzá kódom, de nem tudom miért nem mûködik. Hogy írjam be hogy mûködjön? SEGÍTSÉG!!!
Legend Killer
miafrancot csináljak, ha a szomszédságban és bent a telken is villog a monitor, mikor arrébb mozdítom a kamerát? eddig nem csinálta<#violent>.

<#help>

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Mike at home
banner, piros felirat!

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Nekem a levegõben úszik a simem!

Nem kód kell,hanem életcél pontokért lehet ilyet venni(amibe berakja a sim a fejét),vagy egyetemistaként a harmadik év elõtt rákérdez a játék.Ez a két "legális" módja van tudomásom szerint,de van biztos valami hack is hozzá.😊

Innen le leht tölteni...

Nem tudjátok honnan lehet letölteni a nagyvárosi életet nem torrentben?

Mike at home
a pontokért vehetõ cuccok között van ilyen masina

Hayni
Sziasztok 😊
lenne még egy kérdésem 😊 volt egy olyan csalás amikor az életcélt meglehetett változtatni pl. családira, de már sehol sem találom <#help>nem tudja valaki melyik kód az <#gonosz1> ?
Elõre is köszi <#puszi>
Mike at home
nem nagyon tudod kitörölni

Sziasztok!

Egy hibaüzenettel kapcsolatban kérnék segítséget! Mégpedig: Failed to enumerate any DirectX 9 compatible graphics adapters in this system!... Meg a többi, gondolom néhányatoknak ismerõs a szöveg! 32Vistám van DirectX 10-el! Gondolom én, hogy ez a baja! Olvastam FAQ-ot is de nem lettem elõrébb!
Kérlek titeket segítsetek!
Köszi!

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

Sziasztok!

Nem tudja valaki, hogy lehet, e a telefonkönyvbõl törölni a barátokat, vagy ha onnan nem akkor a sim barátait hogy tudnéám szerkezteni?

Köszönöm.
minden simnek van egy hátizsákja, amibe be lehet pakolgatni ezt-azt
valószínûleg ott a kaja is

poppe
ja, boltba vásárolsz ruhát, aztán otthon ruhásszekrényre katt, és átöltözik
kaját a hûtõbe teszi, rákatt, elõveszi a maradékot

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

hi, nekem olyan kérdésem van,hogy összeházosodtam egy nénivel, és ha annak én másik ruhát akarok, akkor el kell mennem boltba és venni ruhát?, és csinált több kaját, és írta hogy elrakta vmi tárolóba, na az hol van, és hogy tudom onnan kiszedni a kaját?

Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991

Mike at home
kapcsold be az opciókban, hogy a egyedi tartalmat is lásd

Letöltöttem elvileg jó helyre, azután installálta is, de a játékban a vásárlási módban sem, a szomszédságban sem hozza elõ, szóval nem tudok duplán rákkattintani....Valami más megoldás esteleg? Köszönöm
Mike at home
kattints rajta duplán

Sziasztok! Segítség kellene...Bocs, ha kicsit primitív..Szóval: letöltöttem egy autót (ford vmi...)de a játékban egyáltalán nem jelenik meg..Hogyan tudom elõhozni, hogy a simek tudják használni????? Légyszí segítsetek! Köszönöm!!!!
Sziasztok!

Nem tudja valaki, hogy ha package lots-ba elmentek egy házat simmel, mert valamilyen oknál fogva le kell törölnöm a játékot, és újra rakom, de hiába installálom bele az elmentett fájlt nem jelenik meg, hogy lehet ezt helyre hozni, mert gyakorlatilag az volt a mentésem.

Köszönöm elõre is.
hy
vki nem tudja h sims2-ben vistán h lehet cheatelni? mert nem mennek...
thx csáó
Legend Killer
mindig ez 😄. dánke.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Mike at home
na jó akkor pl. modthesims

Legend Killer
😛PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

gonosz
amúgy tudom 😄.

Mike at home
a neten szerteszét

tudod, google a barátod 😊)

Legend Killer
és hooolllllllllllllllll? 😄 mer kíváncsi vok, de sztem nem szemetelem tele a géjmem ezekkel, csak megnézném õket.

Mike at home
vannak

Legend Killer
vannak hírességekrõl sim kreálmányok?

Mike at home
persze

kem001
Sziasztok
Ha felteszem az XP SP3 szervízcsomagot, attól mûködni fog a sims 2 és az összes kiegészítõje?

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Mike at home
ha csak recolor, akkor ott a simPE wizards

A Lakásmánia nem hivatalos cucc (nem az EA csinálta). Valami segédprogram ahhoz, hogy a játékba be tudj tenni saját készítésû bútorokat (azt nem tudom, hogy csak átszínezéseket, vagy 3D mesh-eket is?). Én nem ismerem, csak valaki egy fórumon írta, hogy a párját, a Divatmániát kipróbálta, és olyan gagyi hajakat lehetett vele csinálni a játékba, hogy rosszabbul néztek ki, mint az eredeti Maxisos alap hajak.

Szóval, a profi kreátorok nem a Lakásmániával csinálják a custom content sims-bútorokat, valószínûleg... 😊 de ha az idõdbe és a kereteidbe belefér, próbáld ki.

Azóta már biztos rájöttél, de a válasz megkésve: Igen, így van, ahogy írod, a személyes játékállásod a Dokumentumok/EA Games/The Sims 2 mappa (az egész). A Program Files/EA GAMES-ból nem kell olyan, amit ki kéne menteni.

Tom3
Hali, úgy döntöttem rászánom magam a sims újratelítésére. Tudom sokszor feltett kérdés, de nem vagyok biztos a dologban... Pontosan a városokat, házakat, simjeimet, mentésemiet honnan tudom kimásolni? Elég a Document and Settingsben az EA Games\The Sims 2 vagy a Program Filesban is van olyan amit ki kell menteni? (FAQ-ban nem igazán találtam erre választ.)