Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja az én simem is - Travellerné - tanult tûztáncot, a gyerek meg kincskeresés közben fogott egy rákot (vagy a rák fogta meg õt?)

én most építettem nyaralókat - kell a párom simjeinek is - de ahogy láttam, ott is szabott az idõ

a lot katalógusban van spec. beach-telek, az belóg a tengerbe - pont most csinálok egy parti szállóhelyet

Kicsit nekem is a szívemhez nõttek..mikor a kutyám elpusztult én is hülyén éreztem magam..egyébként a Twikii szigeten vagyok nyaralni..tudom már a tengerésznótát,és a tûztáncot is megtanultam..
Olyat lehet ,hogy a szigetre költözzek?? és azt hogy lehet megcsinálni,ha mondjuk lerakok egy házat a háztárolóból,hogy annak saját partszakasza legyen??
itatom õket
nekem még megvan mindegyik sim, akivel játszottam - bár többet átminõsítettem townienak
sajnálom õket elengedni - lehet, szentimentális vagyok? (vagy szenilis?<#confused><#vigyor5>)

Mert?..van gyerekük..megnõ azt férjhez megy..és családja lesz..vagy te mindig ugyanazokkal játszol??Itatod velük az életvízet vagy beütöd a halhatatlan kódot?? De az úgy meg mire jó??
hagyod õket meghalni??????????

nekem nincs virágüzletem de bõszen gyakorolok..de hát..lassan meghalnak és még mindig csak a bronzfokozat van meg😊)viszont a szobor bejött..betettem egyet a hálóba az ágy mellé..elég ijesztõ..de tényleg felhúzza a szükségleteket..remélem azér még a haláluk elõtt egy sárkányvirág csokrot is betehetek😊DD
én tettem be szobrot..felhúzza a szükségleteket..csak nem folyamatosan csinálja..elég közel rakd az ágyukhoz..menni fog..ja és a könyvespolcnál is ha van egy ilyen feleannyi idõ alatt tanulnak.
vagy a moveObjects -el tudod megoldani vagy a szabad építkezés titkos kódjával..nekem is elõ szokott fordulni idõnként..
ja ..miután említetted ezt a viziluficsatát,én is kezdtem nézni mit csinál a tömeg a közterületen..és tényleg..a rohadékok fél percenként csatáznak..ezért akadozik rettenetesen..bár inkább csak a szállodába..köztelkeken nem annyira.
Mike at home
egy-két hacket feltettem én is: spontán öngyulladás, vagy amikor a gyerek szétfagy/túlhevül, nem viszi el a Gestapo

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Ja, és úgy látom, van "Nincs több autonóm vízilufi csata" hack is a Modthesims2-en, lehet, hogy kipróbálom, mert elegem van a vízilufi okozta rendszeres percenkénti akadásokból a vakációs telkeken, nekem most ez a legnagyobb bajom a BV-vel. Egy életem, egy halálom, ezt a hacket kipróbálom. <#wilting>

rotator
Nem gyenge lehet már a Sims 2 kódja, a kóderek valószínûleg számolják a napot az utolsó kiegészítõig. 😊

Akkor belefutottál a mostanában egyik legdivatosabb BV bug-ba.

Épp most jövök a MoreAwesomeThanYou oldalról, ahol a legmenõbb Sims2 hack-ek vannak (a Modthesims után), és a BV óta az elrontott Évszakos gyümölcsfák a harmadik legnépszerûbb letölthetõ fix javítás. Megpróbálom betenni:

Fucked Up Orchard Tree Fix

Én nem beszélek rá senkit, hogy hacket tegyen a játékába, bár nekem néha jól jött Pescado hack-je (pl. az Éjszakáknál, amikor eleinte nem volt hang a karaoke géphez, és egy Pescado hack letöltése lehetõvé tette, hogy halljam.) Aki bátor, próbálja ki, aztán ha egyszer kijön a hivatalos Maxis javítópatch, meg lehet tõle szabadulni.

Mike at home
na mi lett
oké, hogy áttextúrázod a ruhát, ahhoz nem kell cep, de ha mesh is van akkor szerintem kell
bár ugye a leirás szerint nem
mindenesetre egy próbát megér
egyébkánt meg simán elõfordul hogy egy mesh nem mûködik

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

tommyg
használd a moveobject-et

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Shiwo
hmm..mióta feltettem a bv-t, azóta nem tom se kitörölni, se odébbpakolni a gyümölcsfáimat..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Vajon a SimPE legújabb mikor jön? Nekem most azt írja ki a Celebrity... ütközik, pedig fenn van az utazásos kiegészítõ is.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

cseri001
most "csak" annyit ír ki, hogy "Emulátorprogrammal való ütközés észlelése". <#sniffles>

Úristen hód, fújd már ki!!!

cseri001
valaki valamit az én bajomra??? lécci-lécci-lécciii!!! (#27610)

Úristen hód, fújd már ki!!!

Kodlovag
A hivatalos CEP oldalról:
THE CEP HAS NOTHING TO DO WITH CLOTHINGS, SKINS, HAIR,
ACCESSORIES AND SUCH. IT AFFECTS ONLY *MAXIS OBJECTS*

De neked legyen igazad, kipróbálom.

Mike
mit irtam? FLT féle BV
olvass légyszives kicsit többet
legalább a neked szóló válaszokat olvasd el 😞

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
nem
a cep kell a recolorhoz
a mesh mellett pedig minden recolor
de ha vitatkozol, akkor csinálsz amit akarsz

Kodlovag
Az alap sims2-nek csak a DVD-s verziójához van crack. Használj inkább mini imaget. Vagy várd meg, míg lejön a Bon Voyage, és indítsd annak a crackjével (ott van a CD-n).

na itt vagyok ismét most kezdtem el szedni a bon voyase vagy mi a neve enek az uj kiegészitésnek szoval holnapra lent is lesz valamikor a nap folyamán ahhoz crack gondolom jobban van mint az állatos kronkákhoz , szoval a sima sims2-vel nem tudok adig játszni mig nincs egy job crack , hol tudnák be szerezni egyet ami lehetöleg "magyar" nem pedig angol való szinüleg emiat nem tölti be a gamet a menü után köszi elöre s
megnéztem pontosan: a hobbi dolgok különlegességei között megtalálod

Kodlovag
Az miért segítene rajtam? Amennyire tudom, a CEP a Maxis által készített tárgyak színválasztási opcióit engedélyezi. És semmi mást nem csinál. De itt ruháról és custom meshrõl van szó.

elsõ kísérletezésnél amikor lakótelekként raktam le a motelhez a telket, akkor ha jól emlékszem, volt egy ilyen, hogy "owner", s persze az még üresen - elképzelhetõ, hogy megvehetõ - ki kell próbálni
de ha hamarabb érsz eddig, szólj ám nekem is

ja: számold úgy, hogy nekem pl. az üzletben a konyha kb. 4x4-es és ebben van 2 virág meg a toll
az eladótérben azt hiszem 3 virág meg a toll
a szobrot nem igazán használom (annyira nem tetszik), de valamennyit húz az is - persze nem 100 %-ra

már megvan - nem olvastam hozzá semmit, csak tippeltem - bejött - majd megyek kipróbálom, mennyivel könnyebb rajta a dolgom

melyiket?
mert nekem pl. a boltban van - ha jól emlékszem - 2 sárkányvirág + a toll és mûködik
arra mondjuk vigyázni kell, hogy nem nagy területre "ér" a hatása, tehát ha nagy helyiségeid vannak, érdemes többet lerakni
de pl. otthon az udvaron is van - amikor vagontételben horgásztak eladásra, nagyon jól jött

Mike
tölts le friss CEP-et
megtalálod a simPE oldalán

Mike
nem bántás, rettenetesen irt
ha tovább csinálta volna elõbb-utóbb kivágtam volna innen

Mike
vehetsz igen, ott a a hobbi tárgyak között

Mike
szerintem benne van a readme-ben, mint ahogy eddig mindig
engem az érdekelne, hogy saját szállodám lehet-e

Mike
jaja, a köztelken nekem sem mûködik
elsõ dolgom volt szállodát felhúzni 😊

Mike
betettem a hálószobába, de szemmelláthatólag nincs semmi hatása
az éhesen lefekvõ simem éhesen is kelt fel

Kodlovag
Hello, volna egy kérdésem.
Most hogy jön a Bon Voyage, megint elõvettem a Simset. Azt vettem észre, hogy két általam készített ruhát nem lát a játék. Pedig korábban minden OK volt. A BodyShop sem látja, pedig azzal készültek. A fájl most is ott van a Downloads könyvtárban, a meshek is megvannak, más ruhák ugyanezzel a meshsel benne vannak a játékban. Mondjuk azok a ruhák a Seasons után készültek, a hiányzók meg talán elõtte (az egyik biztos). A letöltött ruhák viszont mind megvannak, már amennyire meg tudom állapítani. Nagyon szeretném valahogy visszasztenni õket a játékba, mivel simek hordják.
Van ötlete valakinek?

hát Õ legalább megindokolta....<#wink>

virágkötõ pultot lehet venni persze és bõszen gyakorolhatsz

ha jól emlékszem, a különlegességek közt van...ha mégse, elõbb-utóbb megtalálod<#wink>

bocs..mellékattintottam..Gólyának szántam az elõzõ kérdésemet😊)))
és mitõl lesz arany medálos?? vehetek én olyan virágkötõ pultot akkor is ha nincs üzletem?? mármint az üzletes kieg megvan..csak a simnek nincs üzlete..ja és hol van ez a virágkötõ pult?? karriertárgyak között?? vagy a vásárlás módban??köszi a segítséget😊)
nem bántottuk..csak kicsit mosolyogtunk mert új billentyûzetet emlegetett..de hát a helyesírásnak nem sok köze van a billentyûzethez..Új billentyûnél én felcserélem a betûket😊)de úgy tûnik már kezd bemelegedni mert olvashatóan ír😊D
off:
ne bántsd, ha visszaolvasgatsz, találsz itt elég sok - úgymond - hibás szöveget; s nem is biztos, hogy új billentyûzet miatt

mindig is szerettem az ilyen típusú házakat - csináltam anno alpesi jellegût is
most legalább nem kell külön keresgélni megfelelõ fal- meg dekorcuccokat
ráadásul ez a kis belga villa nagyon megragadott - több is van már belõle<#wink>

sárkányvirág: aranymedálos sim tudja csinálni, nagyon jó hatással van a sim szinte minden szükségletére
aranytoll: mint az elõzõ
aztán van egy szobor is a karriertárgyak közt, szintén hasonló "adottságokkal"

érdemes õket használni - én pl. az üzletben szoktam használni, amikor szinte egy hétig egyfolytában nyitva a bolt, jönnek-mennek a vevõk és szegény simnek még levegõt venni se nagyon van ideje

több az annál, hogy megcsináltam a "testreszabott" kis motelt - aztán jött a meglepi: ui. valószínûleg itt is meg kell változtatni a telek típusát, csak nem tudom, hogy nevezték el - a snootyn még nincs
talán az lesz a vége, hogy egy már meglevõ helyett csinálok egyet...(amíg meg nem találom valahol a megfelelõ elnevezést)

aha amugy a bill már már muxik és köszi a segitéget majd suli után csinálom hello.<#wave>
Shiwo
biztos kezdi megszokni az új billentyûzetet 😊

Mike at home
csak leszeded a nagy kiegeket
ha akarod akkor a kicsiket is, de az nem lényeg
sorozatszám mindig van hozzá, az utolsóhoz meg jó az FLT-s crack

off: mitõl tanultál meg hirtelen irni? 😊

Shiwo
ill még annyi, hogy az alap sims 2-re nekem vmiért az egyetem nem akar felmászni (ill felmászik, csak utána vmit ellenõriz, majd leszedi magát), csak akkor, ha elötte felteszek valami újabb kieget (csak ha esetleg belefutnál ebbe a hibába te is)

Shiwo
elég az, amit szeretnél, nem kötelezõ az összes kieget leszedned..cd-key-t találsz a FAQ-ban (a fönti mozgókép alatti link, s ott ismét csak faq)...minden kieget más könyvtárba telepíts...alapvetõen a legutolsónak megjelenttel kell indítani, bár ez nem teljesen igaz, szval legjobb ha majd beirod ide, hogy melyeket telepítetted, és megmondjuk, hogy melyiket kell crackelni és indítani