32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Coolfire
    Azt hiszem ,hogy az évszakokat itthon vele promózták.Egy hivatalos Loláról viszont tudok,ő Hillary Duff csivavája..
  • Coolfire
    Remélem ez a hobbis kieg(a Free Time) visszakapja a jó öreg safediscet..:)Apropó szerintetek tényleg úgy lesz,mint anno az első sorozatnál,hogy a 7.-dik EP az utolsó?
  • Coolfire
    És mikor lesz a pécés?Mert mindenhol csak konzol datékat látok..
  • Coolfire
    Tegnap muszáj voltam egy komplett windows reinstallt csinálni,formázással egybekötve.Most már jó a sims.Egyébként jó a peccs+régi krekk kombó?Annyira kipróbáltam,hogy ha elmegyek kocsival eg közösségi területre,tényleg nem lehet mobilon taxit hívni.Semmilyen anomália nem jön elő?Mert az eredeti cédét visszadtam,klónozni nem tudtam,mert ez a rohadt securom még a legpontosabb másolatot is felismeri.Tehát a többi:hógolyó-vízilufi csata,kapcsolatrendszer,npc generálás etc..is megszűnt?
  • Coolfire
    Mi ez az űr????
  • Coolfire
    A mysimsen írják,ha az ipsével mászol a csajra akkor fiú,ha fordítva akkor lány.Ez úgy látszik,hogy nem igaz.De a túrótorta(már régen használom) az igaz,mert tényleg iker lesz.Az,hogy egy v. kétpetéjű az nem befolyásolható.
  • Mike at home
    így nem!
  • Mike at home
    véletlen alapon működik
  • Serminátor
    hello mindenki!nem tudja vki megadni a mesés díszletek cd kulcsát?
  • rotator
    Csúnya lenne, szerintem teljesen véletlen. :) Már csak azért is, mert én mindig férfival mászok nőre és lett már belőle ilyen is, olyan is...
  • Grrrrrrr
    Megint a férfi mászott rá a csajra, és megint lány gyermek született... Ez a Jó utat hatása? Mert korábban igaz volt az, hogy amelyikkel kezdeményeztem a gyermeknemzést, olyan gyermek született.
  • Myster X
    Pedig biztos van mert még a Fókuszban is bennvolt xDD csak nem toom, hogy már el e készült vagy vami .
  • Coolfire
    Nah azt hiszem krekkelnem kell.A curerommal úgy kinyírtam a securomot a gépen,hogy a biztonsági modult nem tudja aktiválni..:)Már 2x felraktam a registryben is ott a securom bejegyzés,mégsem megy,még az eredetivel sem..eh..
    Rage nincs vmi ötleted?
  • Olcsy
    Én nem tudok róla, h elkészítették vna, de aztán ki tudja...xD
  • Olcsy
    El, ügyi kislány vagy!
  • Myster X
    hali

Keresgéltem de nem találtam Lola-t (magyar)sehol őt már le lehet szedni valahonnan vagy még meg sem jelent?:S mert úgy hallottam, hogy elkészítették a játékhoz. valaki infó ?:S
  • Kata
    Eltaláltam, hogy ahhoz kell?
  • Olcsy
    LooL!xD
  • Kata
    Lehet majd jáccani vele Losztosat...
  • Olcsy
    A hajótöröttek a krónikák sorát fogja bőviteni.Állítólag ez naon nagy durranás lesz, én tuti megveszem!:)(Egyébként még egy krónikákat se vettem meg mert nem vonzanak, de ezt tuti megveszem!:D)
  • akyyy
    ez a hajótöröttek mi lesz? egy új kiegésztő, vagy csak cuccok, vagy egy olyan mint a krónikák?
  • Mike at home
    ha meg keskeny kis folyósok, akkor egymásban akadnak el, az én házaim se kicsik
  • Mike at home
    szerintem annyira azért nem rossz
  • gettobuxa
    reményeim szerint még pár csaj beköltözik előbb-utóbb, szal kell majd a hely... + a jutalomtárgyaknak is :) ha jól emléxem a csokigyártó futószalag (vagy mi) nem kicsi berendezés :)
  • rotator
    Viszont annál kiábrándítóbb sincs, amikor a szűk - látszatra elegendő - helyen egymást kerülgetik és elakadnak félúton széttárt kezekkel. :)
  • gettobuxa
    jogos, jogos... néha szaladni szoktam :))
  • Flora2
    Én inkább a praktikus szempontra hívnám fel a figyelmedet: ha ilyen táncteremnyi méretű helyiségek vannak egy házban, akkor játék közben egy sim rengeteget gyalogol egész nap a ház egyik végéből a másikba, amivel rengeteg játékidő elmegy feleslegesen. Persze, ha valaki inkább csak építkezik, és nem játszik, annak ez nem szempont...
  • gettobuxa
    tudom h giccses, de nekem tetszik :P
  • Kata
    bocs, de ez rettenetes! :D
  • gettobuxa
    ami a kertben van, az talajtípus :)
  • LeWyTy
    Én a bejérat elől elpakolnám apostaládát + a kukát
  • rotator
    Szerintem kicsit zavaró ez a padlóminta!
  • Mike
    az annyira nemjó
  • gettobuxa
    hááát, alatta nyit egy láthatatlan ajtót, és ott ül be :)
    de aztán fentre kerül valahogy :)
  • Mike
    be is mászik a bigfootba rendesen?
  • cenobite
    Brutális a bigfoot-od! :D

Nekem VW-Bogár van. (mi más?) :)
  • gettobuxa
    és kössz a helpet mindenkinek :)
  • gettobuxa
    most így néz ki

igazából nem sokat foglalkoztam a berendezéssel, csak a padlót választottam ki gondosan :) a berendezés majd még változik, csak már játszanék is egy kicsit, utoljára évszakokkal nyomtam, még nyaralni se volt időm... meg úgyis át kell majd építeni, mert a karrier jutalomtárgyakat is szeretem lepakolgatni, csak még nincs egy se :)
  • gettobuxa
    reggl benyomtam a gépet, és be tudtam lépni a családhoz.. :))
    gyorsan el is költöztem, telket lebontottam. a zizis üzlet viszont nem javult meg, se belépni, se lebontani nem tudom, de sebaj :)
    építettem új kecót
  • Kodlovag
    Vagy belépsz hozzájuk a szomszédból, és bentről költözteted ki őket. Keresnek maguknak új helyet az újságban vagy számítógépen. Ha egyik verzió sem működik, akkor nincs több ötletem.