32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Coolfire #28544 Azt hiszem ,hogy az évszakokat itthon vele promózták.Egy hivatalos Loláról viszont tudok,ő Hillary Duff csivavája.. -
Coolfire #28543 Remélem ez a hobbis kieg(a Free Time) visszakapja a jó öreg safediscet..:)Apropó szerintetek tényleg úgy lesz,mint anno az első sorozatnál,hogy a 7.-dik EP az utolsó? -
Coolfire #28542 És mikor lesz a pécés?Mert mindenhol csak konzol datékat látok.. -
Coolfire #28541 Tegnap muszáj voltam egy komplett windows reinstallt csinálni,formázással egybekötve.Most már jó a sims.Egyébként jó a peccs+régi krekk kombó?Annyira kipróbáltam,hogy ha elmegyek kocsival eg közösségi területre,tényleg nem lehet mobilon taxit hívni.Semmilyen anomália nem jön elő?Mert az eredeti cédét visszadtam,klónozni nem tudtam,mert ez a rohadt securom még a legpontosabb másolatot is felismeri.Tehát a többi:hógolyó-vízilufi csata,kapcsolatrendszer,npc generálás etc..is megszűnt? -
Coolfire #28540 Mi ez az űr???? -
Coolfire #28539 A mysimsen írják,ha az ipsével mászol a csajra akkor fiú,ha fordítva akkor lány.Ez úgy látszik,hogy nem igaz.De a túrótorta(már régen használom) az igaz,mert tényleg iker lesz.Az,hogy egy v. kétpetéjű az nem befolyásolható. -
#28538 így nem! -
#28537 véletlen alapon működik -
#28533 hello mindenki!nem tudja vki megadni a mesés díszletek cd kulcsát? -
#28532 Csúnya lenne, szerintem teljesen véletlen. :) Már csak azért is, mert én mindig férfival mászok nőre és lett már belőle ilyen is, olyan is... -
Grrrrrrr #28531 Megint a férfi mászott rá a csajra, és megint lány gyermek született... Ez a Jó utat hatása? Mert korábban igaz volt az, hogy amelyikkel kezdeményeztem a gyermeknemzést, olyan gyermek született. -
Myster X #28530 Pedig biztos van mert még a Fókuszban is bennvolt xDD csak nem toom, hogy már el e készült vagy vami . -
Coolfire #28529 Nah azt hiszem krekkelnem kell.A curerommal úgy kinyírtam a securomot a gépen,hogy a biztonsági modult nem tudja aktiválni..:)Már 2x felraktam a registryben is ott a securom bejegyzés,mégsem megy,még az eredetivel sem..eh..
Rage nincs vmi ötleted? -
#28528 Én nem tudok róla, h elkészítették vna, de aztán ki tudja...xD -
#28527 El, ügyi kislány vagy! -
Myster X #28526 hali
Keresgéltem de nem találtam Lola-t (magyar)sehol őt már le lehet szedni valahonnan vagy még meg sem jelent?:S mert úgy hallottam, hogy elkészítették a játékhoz. valaki infó ?:S -
#28525 Eltaláltam, hogy ahhoz kell? -
#28524 LooL!xD -
#28523 Lehet majd jáccani vele Losztosat... -
#28522 A hajótöröttek a krónikák sorát fogja bőviteni.Állítólag ez naon nagy durranás lesz, én tuti megveszem!:)(Egyébként még egy krónikákat se vettem meg mert nem vonzanak, de ezt tuti megveszem!:D) -
#28521 ez a hajótöröttek mi lesz? egy új kiegésztő, vagy csak cuccok, vagy egy olyan mint a krónikák? -
#28520 ha meg keskeny kis folyósok, akkor egymásban akadnak el, az én házaim se kicsik -
#28519 szerintem annyira azért nem rossz -
gettobuxa #28518 reményeim szerint még pár csaj beköltözik előbb-utóbb, szal kell majd a hely... + a jutalomtárgyaknak is :) ha jól emléxem a csokigyártó futószalag (vagy mi) nem kicsi berendezés :) -
#28517 Viszont annál kiábrándítóbb sincs, amikor a szűk - látszatra elegendő - helyen egymást kerülgetik és elakadnak félúton széttárt kezekkel. :) -
gettobuxa #28516 jogos, jogos... néha szaladni szoktam :)) -
Flora2 #28515 Én inkább a praktikus szempontra hívnám fel a figyelmedet: ha ilyen táncteremnyi méretű helyiségek vannak egy házban, akkor játék közben egy sim rengeteget gyalogol egész nap a ház egyik végéből a másikba, amivel rengeteg játékidő elmegy feleslegesen. Persze, ha valaki inkább csak építkezik, és nem játszik, annak ez nem szempont... -
gettobuxa #28514 tudom h giccses, de nekem tetszik :P -
#28513 bocs, de ez rettenetes! :D -
gettobuxa #28512 ami a kertben van, az talajtípus :) -
#28511 Én a bejérat elől elpakolnám apostaládát + a kukát -
#28510 Szerintem kicsit zavaró ez a padlóminta! -
#28509 az annyira nemjó -
gettobuxa #28508 hááát, alatta nyit egy láthatatlan ajtót, és ott ül be :)
de aztán fentre kerül valahogy :) -
#28507 be is mászik a bigfootba rendesen? -
#28506 Brutális a bigfoot-od! :D
Nekem VW-Bogár van. (mi más?) :) -
gettobuxa #28505 és kössz a helpet mindenkinek :) -
gettobuxa #28504 most így néz ki
igazából nem sokat foglalkoztam a berendezéssel, csak a padlót választottam ki gondosan :) a berendezés majd még változik, csak már játszanék is egy kicsit, utoljára évszakokkal nyomtam, még nyaralni se volt időm... meg úgyis át kell majd építeni, mert a karrier jutalomtárgyakat is szeretem lepakolgatni, csak még nincs egy se :)
-
gettobuxa #28503 reggl benyomtam a gépet, és be tudtam lépni a családhoz.. :))
gyorsan el is költöztem, telket lebontottam. a zizis üzlet viszont nem javult meg, se belépni, se lebontani nem tudom, de sebaj :)
építettem új kecót -
#28502 Vagy belépsz hozzájuk a szomszédból, és bentről költözteted ki őket. Keresnek maguknak új helyet az újságban vagy számítógépen. Ha egyik verzió sem működik, akkor nincs több ötletem.