Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem tudtok olyanról h "szakítás" békés módszerrel? 😊
mert ha van pl. két vagy három nõ akivel egyszerre bele van szeretve 😊 a sim-em akkor ha az egyiket választom házastársnak a többi megsértõdik és õsellenség lesz...és kinek hiányzik egy rakat kukafelborogató szomszéd...
most éppen két twikii szigeteki vendég van nálunk három napig családlátogatóban, akiknek szépen berendeztem egy vendégszobát (a 30000 simoleon vagyonból kijött.) ennek ellenére nem alszanak, viszont töménytelen mennyiségû kávét isznak, szaunáznak és táncolnak, na meg Tv-znek..mást nem nagyon mívelnek 😊

én sámánnal találkoztam egy titkos helyen, amit szintén földbõl ásott térkép segítségével találtam meg. Sámánkának mindene el volt romolva, ezért megszereltem neki, megköszönte aztán hálából adott egy voodoo babát...amit ki akartam próbálni mire is jó... természetesen a sámánon nem fogott a saját varázsa, ezért szépen meg is mondta a magáét, hogy mit képzelek én 😊...
Mindenesetre csináltam pár közös képet az ott nyaraló házaspárról és a sámánról közösen aztán elhúztam a csíkot...
rotator
😄

Mike at home
simcity

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

na helosztok itt vagyok ujra le jöt a bon voyage csak nincs hozzá crack na most neki állok keresni hátha sikerrel járok . de ettöl még lehet<#wink> segiteni
LeWyTy
Tudja valaki hogy lehet egyedi várost csinálni?(domborzatot)

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

rotator
😊))

Shiwo
nemhiába "Slave 01" és "Slave 02" a nevük <#hehe>

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Mike at home
lemaradt a 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
pfuj, ez már rabszolgatartás

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
úgynézem, amit a sim fotóz, azt lehet megrendelni, amit a futár kihoz

Mike at home
csak nem tudom hol
amikor hazajöttek a nyaralésból mintha lett volna olyan hogy fotóalbum vagy a telefonon vagy a számítógépen, de most nem találok ilyet sehol
pedig az olvasselben ez van:

" * Képek készítése
- Simjeid képi bizonyítékokat is haza vihetnek vakációs élményeikrõl. Miután a fotó alanyául szolgáló simet kiválasztottad, válassz ki egy másik simet, és kattints a Fotózz le parancsra. Ha ez nem lenne elég, kattints a fotóalanyra, válaszd a Pózolás opciót, és válassz ki egyet a lehetõségek közül. Simed felveszi a kiválasztott pózt, és úgy marad a kép elkészültéig. Simjeid fénykép élményeit a vakációról a Történetmód kiválasztásával tudod megnézni. A vakáció alatt készült képeken kis ikonok jelzik, hogy hol készült a fotó, ennek révén könnyebb lesz majd az új fotóalbum elkészítése és rendberakása.
- Simed számítógépe segítségével ki is nyomtathat képeket, hogy aztán a falra tegye õket. Fotóalbumot is rendelhetsz, hogy megszabd, melyik képeket akarod megmutatni, amikor simjeid megnézik az albumot."

hm, kipróbálok vmit...

Shiwo
amúgy "érdekes" pénzkeresési forrást alkottam (tuti van kifizetõdöbb is mondjuk 😄 )

beszereztem 2 olyan flippert, amit a játékos szakma ad (gyk: 5 $-ikat ad, ha játszik rajta valaki) közéjjük tettem 1 sárkányvirágot meg 1 kalandor szakmából származó szobrot, legyártottam 2 robotot és napi 24 órában flippereznek..néha felkell õket tölteni, ill egyik nõi személyiség a másik férfi, 1másba szerettek, és ha kevés az aspirációjuk, akkor randiznak 1et

naponta kb 13k simoleont hoznak a konyhára

Shiwo
lál.. ellehet tenni a mûholdat ? 😄 és mit kell tenni, hogy ráessen ? elég ha 1folytában az eget kémleli ? mivel kémlelje ? simán vagy csillagvizsgálóval ? 😊

Kodlovag
nem tudom, de ki fogom találni
még ma frissítek a Season kompatibilis simPE-re, aztán összevetem a nem mûködõ ruhát egy ugyanolyan meshez tartozó mûködõ ruhával. Rögtön látszania kell a különbségnek. Biztosan ki fogom tudni javítani. Vagy nem... De legalább megpróbálom.

nem lehet - ha rákatt a telefon/üzlet-re, láthatod, hogy az üdülõket nem ajánlja fel (és ez nem olvasás eredménye, csak kíváncsi kísérletezésé)

Mike at home
simPE
nem kód

Mike at home
olvassátok

vagy átmentem magázásba 😊

Mike at home
akár
nálam úgy volt, hogy a tata, talált egy térképet ásás küzben, agy el tudtak menni oda a nejével ahol a bigfoot lakott
összehaverkodtak, most a bigfoot náluk lakik, és sportoló akar lenni 😊
ja és a vendégek meg a többi sim rá sem csodálkozik

Mike at home
én is valahogy így, azzal a különbséggel, hogy találok/szerkesztek egy új simet, és akkor azzal játszom

Mike at home
akkor az nem lesz jó
nekiállhatsz simPE-vel helyretenni, ha tudod hogy hogy kell

Mike at home
Hotelt tehát lehet építeni, de üzemeltetni?

LeWyTy
És ezt hogy sikerült összehozni.<#taps>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

a telekmódosítást már megoldottam - bár nem olvastam a readme-t

mármint melyik fotót?
amit a nyaraláson készítenek?
mert azokat nem találom - hol kellene lenniük?

nincs mit - feltételezem, más is megtette volna

ez egy pillanat volt, amíg beért a látószögbe - utána már "normális" volt
csak épp jó idõben kaptam el...

igen..ezt már tapasztaltam hogy lehet választani 3 pontot.. mert jól érezték magukat..csak gondoltam tök frankó lenne ha az óceánparton laknék a családommal..ha már a valóságban nem tehetem meg.))de úgy tûnik akkor itt sem..mondjuk életszerû a dolog..anyuka simem gyereket szült..mivel a gyereket nem viheted magaddal..gondoltam apukát elküldöm nyaralni 3 napra..
anyuka úgy meg van rá sértõdve hogy nem hajlandó befeküdni mellé az ágyba.)) valahogy sikerült saját magamat megformázni😊DDugyanígy reagálnék.))ja és köszi a választ a szõke kérdésre.)DD
az elsõ sor kinek szól?

melyik is az a kód amivel 20 nap lesz a gyerek??meg hát..egy idõ után nem unalmas ugyanazokkal játszani?? ha elküldöm egyetemre õket utána egy külön házba szoktam költöztetni..akkor családja lesz és velük játszom..az öregek meg csak vannak ??? én azért szoktam hagyni egy-két családot meghalni..mert kell a ház a gyerekeiknek.)DD
aztán hol találom meg?? valamelyik fórumon olyat is olvastam,hogy akkor lehet vele találkozni ha eltéved a sim..de hogyan kell eltévedni??
egyszer mikot túrázni voltam akkor elõjött a barlangjából..de hát én azt ugye nem láttam..szóval ha beköltöztetem magamhoz akkor lakhatok ott és nem jár le a vakációm?? netán férjhez is menjek hozzá?😊DD
kell elõtte a titkos kód is??
Kodlovag
Biztosan bigfoot törte ki a nyakát.
Egyébként csak hátranézett, vagy mindig így áll a feje? Elég hülyén néz ki.

Mike at home
olvassák el a readme-t
a fotókat ki is lehet nyomtatni, yeeee

továbbá:

changeLotZoning Hotel
Ennek segítségével telektípusodat hotellá változtathatod.

Kodlovag
bodyshop se látja

Kodlovag
Nálam sem halt még meg senki. Kivéve azt az egy simet, amelyiket csak azért csináltam, hogy agyonüsse egy mûhold. Így lett egy mûholdam.
Egyébként a 8 napos gyerekkor nem olyan kevés. Gondoljátok csak meg: Egy felnõtt sim 29 napig felnõtt. Tegyük fel, hogy rögtön a felnõtté válása után beleszeret valakibe, ez mondjuk 1 nap. Nem sieti el a dolgot, úgyhogy még aznap teherbe is esik. 3 nap terhesség. Gyereknek: 4 napig bébi, 8 napig gyerek, 16 napig tini. Ha ezt összeadjuk, kijön, hogy egy gyerek felnõtté válásához 32 nap kell. Addigra a kedves szülõ megöregszik.
Ezek után persze nálam is folyamatosan isszák az életelixírt, és ha már nem kell megöregedni, nem is halnak meg. Egy idõ után úgyis megunom õket, és játszok a gyerekeikkel, vagy kezdek új családot. Õk meg ott lesznek, mint szomszédok. Mostanra már szép nagy városkám van, ami az alapjáték óta egyre csak növekszik.

azért ez nem semmi....

nem gondoltam, hogy ilyen különleges emberek élnek a Három Tónál....

Mike at home
bodyshop sem látja õket?

Mike at home
én szinte mindig
még senki nem halt meg
sõt a gyereknek is beirok akár 20 napot a simPE-vel, mert nagyon kevés az a 8 nap (és õ nem tud inni) mondjuk elköltöztetni elszoktam õket ha már sokan vannak, de megölni nincs szivem

Mike at home
keresd meg bigfoot-ot, ismerkedj meg vele, aztán hivd el magadhoz, lakjon nálad
mindenhez ért
õ a legális supercheat a játékban

magyarul nem lehet ám csak úgy ellazsálgatni a tengerparton, vagy akárhol - szépen hazamész, amikor letelik az idõ, aztán legfeljebb újra visszamész
viszont ez jó abból a szempontból, hogy ami pluszokat kapnak a simek egy üdülés alatt - amit szét lehet osztani erõnlétre meg tudom én mire (fogalmam nincs még, hogy hogy is van a pontos kifejezés erre) - azt minden vakáció után újra megkapják
(ha még esetleg nem figyelted, ha rámutatsz a sim ikonjára baloldalt, akkor láthatod - meghatározott idõre szól - ilyen pl. hogy gyorsabban tanul)

szóval még én sem vagyok mindennel tisztában, mert elõbb próbálok játszhatóbb területeket összehozni - a párom meg teszteli, de lassan halad vele Õ is

ja és amikor megérkeztek, ugyanúgy számolja az idõt is

vettek a Travellerék egy magánnyaralót Twikkii szigetén és amikor telefonált a csaj, hogy mennének nyaralni, ugyanúgy hozza fel az idõtartamot meg minden mást, mintha szállóba mennél

alul a "telektároló"
mint a házaké...

Kodlovag
Na, kipróbáltam a CEP frissítést, de természetesen semmit se jelentett. Felraktam az összes patchet, meg a Bon Voyaget is, de ez se javította meg.
Egyébként a meshek mûködnek, mert más textúrák ugyanezzel a meshsel mûködnek rendesen. Valószínûleg mindkét ruha a Seasons felrakásakor tûnt el, csak eddig nem vettem észre. Csak azt nem értem, hogy miért csak az általam a Seasons elõtt készített két ruha tûnt el, a letöltött 100+ db viszont mind megvan? Mit csináltam én (az én gépem) máshogy, mint mindenki más?
Mindegy. Megpróbálom CEP-pel kiszedni a textúrákat a ruhából, és megcsinálni újra.

úgy érted a szabott idõt mint az egyetemen? tehát nem lehet odaköltözni végleg??mert ugye egyetemnél kiírja ,hogy el kell hagynod a várost ha végeztél..itt sem lehet tovább lenni 5 napnál??
na akkor szõkén kérdezem..mi az a lot katalógus??😊DD