Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert ha van pl. két vagy három nõ akivel egyszerre bele van szeretve 😊 a sim-em akkor ha az egyiket választom házastársnak a többi megsértõdik és õsellenség lesz...és kinek hiányzik egy rakat kukafelborogató szomszéd...
Mindenesetre csináltam pár közös képet az ott nyaraló házaspárról és a sámánról közösen aztán elhúztam a csíkot...
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
amikor hazajöttek a nyaralésból mintha lett volna olyan hogy fotóalbum vagy a telefonon vagy a számítógépen, de most nem találok ilyet sehol
pedig az olvasselben ez van:
" * Képek készítése
- Simjeid képi bizonyítékokat is haza vihetnek vakációs élményeikrõl. Miután a fotó alanyául szolgáló simet kiválasztottad, válassz ki egy másik simet, és kattints a Fotózz le parancsra. Ha ez nem lenne elég, kattints a fotóalanyra, válaszd a Pózolás opciót, és válassz ki egyet a lehetõségek közül. Simed felveszi a kiválasztott pózt, és úgy marad a kép elkészültéig. Simjeid fénykép élményeit a vakációról a Történetmód kiválasztásával tudod megnézni. A vakáció alatt készült képeken kis ikonok jelzik, hogy hol készült a fotó, ennek révén könnyebb lesz majd az új fotóalbum elkészítése és rendberakása.
- Simed számítógépe segítségével ki is nyomtathat képeket, hogy aztán a falra tegye õket. Fotóalbumot is rendelhetsz, hogy megszabd, melyik képeket akarod megmutatni, amikor simjeid megnézik az albumot."
hm, kipróbálok vmit...
beszereztem 2 olyan flippert, amit a játékos szakma ad (gyk: 5 $-ikat ad, ha játszik rajta valaki) közéjjük tettem 1 sárkányvirágot meg 1 kalandor szakmából származó szobrot, legyártottam 2 robotot és napi 24 órában flippereznek..néha felkell õket tölteni, ill egyik nõi személyiség a másik férfi, 1másba szerettek, és ha kevés az aspirációjuk, akkor randiznak 1et
naponta kb 13k simoleont hoznak a konyhára
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
még ma frissítek a Season kompatibilis simPE-re, aztán összevetem a nem mûködõ ruhát egy ugyanolyan meshez tartozó mûködõ ruhával. Rögtön látszania kell a különbségnek. Biztosan ki fogom tudni javítani. Vagy nem... De legalább megpróbálom.
nem kód
vagy átmentem magázásba 😊
nálam úgy volt, hogy a tata, talált egy térképet ásás küzben, agy el tudtak menni oda a nejével ahol a bigfoot lakott
összehaverkodtak, most a bigfoot náluk lakik, és sportoló akar lenni 😊
ja és a vendégek meg a többi sim rá sem csodálkozik
nekiállhatsz simPE-vel helyretenni, ha tudod hogy hogy kell
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
amit a nyaraláson készítenek?
mert azokat nem találom - hol kellene lenniük?
csak épp jó idõben kaptam el...
anyuka úgy meg van rá sértõdve hogy nem hajlandó befeküdni mellé az ágyba.)) valahogy sikerült saját magamat megformázni😊DDugyanígy reagálnék.))ja és köszi a választ a szõke kérdésre.)DD
egyszer mikot túrázni voltam akkor elõjött a barlangjából..de hát én azt ugye nem láttam..szóval ha beköltöztetem magamhoz akkor lakhatok ott és nem jár le a vakációm?? netán férjhez is menjek hozzá?😊DD
Egyébként csak hátranézett, vagy mindig így áll a feje? Elég hülyén néz ki.
a fotókat ki is lehet nyomtatni, yeeee
továbbá:
changeLotZoning Hotel
Ennek segítségével telektípusodat hotellá változtathatod.
Egyébként a 8 napos gyerekkor nem olyan kevés. Gondoljátok csak meg: Egy felnõtt sim 29 napig felnõtt. Tegyük fel, hogy rögtön a felnõtté válása után beleszeret valakibe, ez mondjuk 1 nap. Nem sieti el a dolgot, úgyhogy még aznap teherbe is esik. 3 nap terhesség. Gyereknek: 4 napig bébi, 8 napig gyerek, 16 napig tini. Ha ezt összeadjuk, kijön, hogy egy gyerek felnõtté válásához 32 nap kell. Addigra a kedves szülõ megöregszik.
Ezek után persze nálam is folyamatosan isszák az életelixírt, és ha már nem kell megöregedni, nem is halnak meg. Egy idõ után úgyis megunom õket, és játszok a gyerekeikkel, vagy kezdek új családot. Õk meg ott lesznek, mint szomszédok. Mostanra már szép nagy városkám van, ami az alapjáték óta egyre csak növekszik.

nem gondoltam, hogy ilyen különleges emberek élnek a Három Tónál....
még senki nem halt meg
sõt a gyereknek is beirok akár 20 napot a simPE-vel, mert nagyon kevés az a 8 nap (és õ nem tud inni) mondjuk elköltöztetni elszoktam õket ha már sokan vannak, de megölni nincs szivem
mindenhez ért
õ a legális supercheat a játékban
viszont ez jó abból a szempontból, hogy ami pluszokat kapnak a simek egy üdülés alatt - amit szét lehet osztani erõnlétre meg tudom én mire (fogalmam nincs még, hogy hogy is van a pontos kifejezés erre) - azt minden vakáció után újra megkapják
(ha még esetleg nem figyelted, ha rámutatsz a sim ikonjára baloldalt, akkor láthatod - meghatározott idõre szól - ilyen pl. hogy gyorsabban tanul)
szóval még én sem vagyok mindennel tisztában, mert elõbb próbálok játszhatóbb területeket összehozni - a párom meg teszteli, de lassan halad vele Õ is
mint a házaké...
Egyébként a meshek mûködnek, mert más textúrák ugyanezzel a meshsel mûködnek rendesen. Valószínûleg mindkét ruha a Seasons felrakásakor tûnt el, csak eddig nem vettem észre. Csak azt nem értem, hogy miért csak az általam a Seasons elõtt készített két ruha tûnt el, a letöltött 100+ db viszont mind megvan? Mit csináltam én (az én gépem) máshogy, mint mindenki más?
Mindegy. Megpróbálom CEP-pel kiszedni a textúrákat a ruhából, és megcsinálni újra.