32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Coolfire
    Köszi a kimerítő választ.:)Már tolom a régivel,eddig még nem volt gubanc.
  • Kodlovag
    Én már programoztam életemben DirectX-et használó grafikus alkalmazást. Na a Simshez nem volt mérhető a bonyolultsága, de véleményem szerint 22MB-os exe fájl hihetetlenül sok mindenre elég. Az exe fájlban szoktak benne lenni az indító program részek, a memóriakezelés, a DX függvényhívások rajzoláshoz, hanghoz, irányításhoz (egér, billentyű, joy, kormány, etc.), hálózati támogatás, ilyesmi. Úgyszintén az exébe szoktak kerülni az alapvető szabályrendszerek, mint például hogy az építkezés rács alapú, hogy vannak objektumok, fények, hangok, hogy vannak simek, és azokat így és így kell rajzolni, a hozzájuk kapcsolt hangot mikor kell lejátszani stb.
    De hogy pontosan mit kell rajzolni (melyik bőrt, melyik hajat), és egy tárgy használatakor milyen mozgást végezzen, mikor mit csinálhat a sim stb, az már az object.package fájlokban van benne. És iszonyú mennyiségű adatot jelent. Tuti biztos, hogy hiba fog csúszni bele, és a patchek rendszerint ezt az adathalmazt javítják.
    Az exe fájl az alapvető működéshez szükséges vezérlést tartalmazza, ezért ha hibás, a tesztelés során rögtön kibukik. Így aztán az exét ritkán kell javítani, akkor is inkább a hardwerkezelés miatt (pl adott típusú videokártyán fagy a játék, vagy új securom, ugye).
    Tehát ha nem javítottak bele az alapvető vezérlési funkciókba, és neked sem volt stabilitási problémád a játékkal, ami miatt feltétlenül új exe kellene, akkor szerintem el tud menni az adott kieg egy régebbi verziójú exéjével is.
    Probléma majd akkor jelentkezhet, ha fel akarod rakni a második patchet is, és az esetleg meg találja vizsgálni a verziószámokat. De legföljebb patcheléskor visszarakjuk az első patch nem működő exéjét. Aztán megint keresgélhetünk, hogy van-e új tört exe, vagy megy-e a régivel.
  • Coolfire
    Holnap egész nap tesztelni fogom a játékot.:).Egyébként is készül egy második peccs is.
  • Coolfire
    Nem.Átírta a content registryt,beleírt az objects packageba etc..egy pár dolgot firkát az .exe filon kívül.Ezért fogadom fenntartással a régebbi verziójú exe visszamásolását.Mert akármelyik doxot megnézed a patch mellé mellékelik crackelt játékok esetében az új feltört exet.Máskülönben mit érne a patch.De mindegy,majd lesz vmi,ne kanyarodjunk el a játéktól.
  • Mike
    nem
    programrészek nem csak az exe-ben lehetnek ez ahhoz túl picike
    ez az exe jó eséllyel csak a lemezt ellenőrzi aztán átadja a vezérlést másnak

vagy a patch csak ezt az egy file-t cserélte le?
  • Coolfire
    Ha zavar töröld ki(bár nekem nem tűnik nagynak,bár az igaz,hogy elég lett volna a TC ablak).Nem értetted mit akarok,bár nem vagyok programozó,de ha vmi felülír/átír fileokat,akkor csak annak az exeje tudja vinni az új cuccokat.Nem?Na mindegy visszarakom az eredeti .exet,majd lesz valami.
  • Mike
    és legyetek szivesek megtanulni a képeket vágni
    még az ingyenes irfanview is tud ilyet
  • Mike
    és mi lett volna ha leírod a méreteket, és nem rakod be ezt a baszottnagy képet

nem akarod nem teszed fel
    szerinted mi fér bele egy 22 megás exe file-ba manapság?
    nem csinál ez az exe sokmindent, jóeséllyel annyit csak hogy leellenőrzi a lemezt, meg meghívja a betöltő rutinokat
    más irta, hogy neki megy a tört exe-vel, más meg azt, hogy a klón verzióval megy az eredeti exe
    de nekem alapvetően édesmindegy felrakod-e a patch-et ezek után vagy sem
    ha vmi bug lesz, úgysem fogod tudni mitől van, max ha instabil lesz a program és félóránként fagy
    vedd meg eredetien és nincs többé gond
  • Coolfire
    És a bugok is megszűntek?Mert szvsz így nem sokat ér,de lehet,hogy csak az új securom miatt nagyobb az exe egy picivel.

Ez aggaszt...
  • Mike
    fut a Jó utat exe-jével
    mind a klónnal, mind a törttel
  • Mike
    a szöke faszon kivül kik vannak még? bár az a fickó a mostani nénimnek 3 villámos, már dugtak is, amúgy meg mindeki utálja a faluban
  • Coolfire
    Még mindig nem lehet a patch-el indítani?Nem hallottál te sem vmi infót?
  • Coolfire
    Hát olyan npc-k,akik alapból utálják a simjeim.:)Azokat szívatom.:))
  • fdsag
    Köszi!
  • Serminátor
    oh 1000 kösz Coolfire
  • rage
    Mindig a legújabb kiegészítővel indul
    A telepítés sorrendje nem számít.
  • fdsag
    Felraktam az éjszakai kiegészítő lemezt,a "régebbi" Sims el sem indul, csak az új.Nincs lehetőség arra, hogy ne az éjszakával indítsak?Köszi!
  • akyyy
    akkor ez jó lesz:D videók alapján eléggé bejövős:D

állatos kornikával nem játszotam annyira nem fogott meg. mgé a rendes játékba vettem magamnak egy kutyát, egyszer csak azt vettem észre hogy már scak a szelleme járkál ott:D

• Rage47
    gondoltam h 10giga körül.. akkor még csinálok egy kis helyet:P
  • Mike
    sokat
    minimum 10-12 giga kb

plusz a mentés 2 giga + letöltött cuccok (ami szintén lehet akár 2-3 gb is)
  • Rage47
    Mennyi helyet foglal az összes kieggel együtt a Sims 2?
  • Mike
    jaja, ezt én is kipróbáltam, nagyon szépen eléldegél egyedül
    sőt a szülők el is költözhetnek (legalábbis anno az alapban még igen) meg sem kell őket ölni
    de csináltam olyat is, hogy egy tini, 2 tipegővel
    na az a húzós
    ott a szülők belefúltak a medencébe

gyilkolásra jó még az olló, de nekem az már egy ideje nem működik
  • Mike
    hogy vannak neked nem szimpi ssimjeid? külön kreálod őket?
  • miche
    nekem régebben volt egy maszkom, amivel ki lehett csinálni a simeket. meg lehetett választani a halál módját is, és akkor jött a kaszás... :) én nem bírtam nézni szegényt mikor körbefalaztam még egyet nagyon régen. kíváncsi voltam, hogy mi lesz a tinivel ha nincs már faterja :)
  • Coolfire
    Biztos beletud még,ha kiveszel a medencéből mindent,vagy az ősi módszer a körbefalazás..:))
  • Coolfire
    Mert az a rohadt patch orvosolta.:)Bezzeg a régi szép időkben,mikor a fél szomszédság ott halt meg a telken..:))A bocinövénnyel nagyon vigyázz mert bárki áldozatul eshet-még a kedvenc simed is-ha nem eteted.Ez saját tapasztalat.Ha megetettél vele minden unszimpatikus simet szvsz rakd el a táskába,később még jól jöhet.:)Nálam most a voodoo baba a favorit a nindzsa teleporttal.Igaz ezekkel nem lehet ölni,de beégetmi a ne szimpi simeket,azt igen.Tegnap elmentek a simjeim kajálni,ezek meg ott enyelegtek.Na akkor bevetettem a bebüdösítést..eheh..meglett az eredménye.Egyébként amit jópár hozzászólással ezelőtt írtatok,nekem hibátlanul megy az étteremben a kajálás.
  • Shiwo
    mi ??? mé nem fullad vízbe ??
  • Mike at home
    :D
    előtte leszipkáztad a skilljeit?
  • böröczk
    No akkor bocsánat a témába vágásért ( : D ), de az új kiegészítőben egyszerűen képtelenség elhaláloztatni a simeket. Ha felgyulladnak, egy idő után kialszanak, vízbe sem fulladnak már, úgyhogy az egyik szomszédot kénytelen voltam megetetni a bocinövénnyel : )
  • Mike at home
    én nem piszkáltalak, tehát nem kell megsértődni :)
  • Hassan B
    Hát, ahogy vesszük... ki volt csillagozva, de attól függetlenül tényleg az volt. Amúgy egy idézetet írtam.

Mindenesetre engem már a továbbiakban nem zaklat, majd ti elintézitek az ilyen problémákat.
  • Mike at home
    most megint mi a problémátok? miért kell veszekedni? HassanB csúnya szavakat hazsnált a postjában ha jól emlékszem, de ha mégsem akkor majd Hassan megmondja

a warez témáról meg annyit, hogyha már warezolsz, legyen egy kis csöpp eszed, és ne csinálj mindent ész nélkül

másrészről a warezt nem szeretjük a topikban, ha warezolunk is, nem vagyunk rá büszkék

a veszekedés meg megy a levesbe, mert erre a többiek nem igazán kiváncsiak
  • Coolfire
    De miért szállsz el?Lentebb írtam,hogy ez nem a te dolgod.Ha nem tetszik akkor ne kommentelj.Ennyi az egész.Az én okoskodásomról meg ugorj le légyszíves,mert én normális voltam veled.Téma vége.
  • Hassan B
    Pont ez az , hogy bennevan a fakúban is is! Ezért is száltam el, de mind1. Szóval te is tudsz látatlanba okoskodni...
  • Coolfire
    Nem tudom milyen "segítség" volt,mert ma mikor láttam ,már ki volt törölve.Tudod,itt nagyon kevés embernek van eredeti játéka(a "magas" fizetések stb miatt),ergo:úgyis lesz egy-két warez jellegű kérdés.Ha megnézed a fakut warez(illegális kulcsok etc..).Indítási problémák nagy része szintén warez.Egyedül a letöltési helyek,ilyesmik azok amik tiltottak(maximum priviben).Részemről nincs harag,csak szerettem volna tisztába tenni a dolgokat.A többit meg bízzuk a házigazdára.Oxy?
  • Hassan B
    Jah... hát ha az is baj hogy segíteni akarok, akkor bocs... többet nem fordul elő!
  • Coolfire
    Kedves Hassan B!Attól,hogy a fakuba írkálsz pár sort,még nem jogosít fel arra,hogy itt óvd a fórumot.Arra ott van Mike.Igaz vele volt egy- két koccom,de letárgyaltuk,és szerintem ő elég jó hg.Úgyhogy hagyd rá,hogy mit lehet kérdezni és mit nem.Gondolom nem véletlenül tűnt el a hsz-od.
  • Coolfire
    Ahhh..ez a Hassan gyerek megint rendezkedett?:))Ő a segédházigazda?Eh-eh...
  • Coolfire
    7A6N-7ZZM-6MD2-M6MM-3RLD,de a fakuban megtalálod.Mondjk a csilli-villi nincs benne..
  • Coolfire
    Úgy járt szegénykém(szeretem amúgy),mint anno dögvész zoli(őt rühellem)..,hogy nem kerültek bele a játékba mégsem.Sem letölthető állapotba.