32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Coolfire
    Annyi szépséghibája azért van,hogy nem viszi pölö a Settlers 6-ot.De ezt is megoldottam,feltoltam egy DT pro 10-est.Szépen megvannak egymás mellett,és megy a Sims BV is.Kell ennél több?:)
  • Paddington
    üdv mindenkinek!
    több helyen láttam, hogy a kocsibeálló a telek jobb szélére kerül - ez így használható is, vagy csak dísz?
  • Coolfire
    Na most egy kis warez következik:Most jelent meg a Painkiller Overdose.Ez nem ide tartozik,de ugyanolyan verziójú a SecuRom védelme mint a felpatchelt Bon Voyagenak.A tools könyvtárában volt egy daemon tools 4.06HE és írta,hogy 1.4 YASU-al,ezt a DT könyvtába bemásolva használjuk.Ez ugye szöget ütött a fejembe,hátha elindul a peccselt Sims BV is(tudjátok ezért kínlódtam már mióta:-))).DT 10 le,4.06HE fel,bele a yasu és elindult vele!Ergo a DT4.06HE nem blacklistes!Úgyhogy klónosok peccsre fel!:))

Ui.:Az SPTD 1.50 kellhet.
  • Shiwo
    erre van 1 tuti megoldásom..tegyél fel vmi újabb kieget (pets, évszakok, jó utat, stb..tökmind1 mellik, tán még vmi stuffossal is jó) és utána telepítsd csak az éjszakai életet..akkor nem fog leállni ellenőrzésnél
  • rage
    Szerintem a magyar Sims 2 az nem 4 CD, hanem 1 DVD.
    Az is jó, ha az angol Sim2-re angolul teszed fel a Nightlife-ot :)
  • Ticsy
    Ya és 4 cds a sims 2
  • Ticsy
    RAGE!The sims nightlife clone cd mirror és The sims 2. Ha mind kettöt magyarul telepittem az elején akkor no problémo?
  • rage
    Az a letöltött Sims 2 DVD legyen magyar változat
    Aztán az Éjszakákat is magyarul telepítsd
    Ekkor nem lesz nyelvi ütközés, s nem szedi le a végén.
  • Ticsy
    Valaki! Ha tudtok légyszí segítsetek! Letőltött Sims 2-vel játszok ugyanígy letőltöttem az éjszakai életett. Az alap megy de a kiegészítőnél kéri az alap cd-t\dvd-t és itt lép fel az ellenőrzésnél a hiba és töröl mindent a kiegészítő mappából.HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • LeWyTy
  • Mike at home
    nekem már az is elég lenne, ha tudnának vmi interakciót a vízben, meg lehetne szörfözni, mint ahogy az a promó képeken is volt

meg lehetne a mini utazésok alatt vmi kis videóbejátszás vagy vmi
  • LeWyTy
    Ezaz a tengeren legalább lehetne hajózni vagy valami
    Volna valami vizi telek jahtal vagy...Mijen állati lenne.
  • Mike at home
    pff, én azt pedig már fel sem tettem, mert mekkora marhaság már, gondoltam

egyébként nekem is az abajom, hogy vannak jó ütletek, de nem dolgozzák ki őket eléggé
    tehát beletették aa koripályát, de unalmas
    beletették a tengert, de nem lehet csinálni benne semmit
  • böröczk
    Az én nagyon keveselném : P
    Így is sokszor úgy érzem, hogy túl kevés az új opció bizonyos kiegészítőkben..
    A Makin Magic-nek anno irtó szuper hangulata volt véleményem szerint, és sokkal jobban felkeltené bárki érdeklődését (legalábbis az enyémet biztos : D), mint például az Open for Business. Mondjuk már eleve nagyon bejön az UFO-s dolog, mint misztikum a Sims 2-ben : )

Aztán mi a fene lesz a Sims3-ban?
  • rotator
    Na az érdekes...
  • Shiwo
    azzal mennie kéne, nekem is az van
  • Mike at home
    crack-kel?
  • zbundy
    rákattintasz az anyuval vagy apuval a hűtőre és csecsemő etetése vagy valami hasonló!
  • zbundy
    a hűtőben van cumisüveg!
  • Patrik888
    Hogy kell megeteni az ujszülöttetek?
  • zbundy
    Ati Radeon 9600-am van!
  • zbundy
    A kék képernyőn nincs hibaüzenet! Egyszerűen csak kék lesz a képernyő és halál!
  • zbundy
    Nem raktam fel kiegészítőt! Az eredetivel játszok és azzal van a probléma.
  • Shiwo
    barátnőm szerint a hűtőből lehet elővenni cumisüveget
  • Patrik888
    Hogy kell az újszülöttet eteni?
  • Coolfire
    Mondjuk az igaz,hogy a FT és a Sims 3 között több mint egy év "üresjárat" lesz,tehát elképzelhető,hogy lesz egy nyolcadik EP is.Ezt cak a Maxisosok tudják.Mondjuk lesz SimCity 5,Spore meg a többi game,tehát az a szegény EA biztos nem fog éhenhalni..:)
  • Coolfire
    Jövő február 12.-én megjelenő-talán utolsó-hobbis nagy kiegészitő.
  • Grrrrrrr
    A Free Times EP mi?
  • Coolfire
    Sok "jól értesült" enber szerint a Free Times EP lesz februárban az utolsó.Közben még egy pár stuff.De ezt se a Maxis,sem az EA nem erősítette/cáfolta meg.Nagyon lekövették az első sorozatot-kivétel az Egyetem,OFB,Évszakok-de személy szerint nem nagyon hiszem hogy csinálnak még Superstar és Makin' Magic "átdolgozást".
  • böröczk
    Várom már, mikor lesz sims 2 Abrakadabra : P
    Igazából az Unleashed mellett kedvenc kiegészítőm volt a régi sims-ben..
  • rage
    Nvidia kártyák esetében előfordulhat kék halál, ezt a legújabb hivatalos Nvidia driver orvosolta.
  • rotator
    A kék képernyőn kiírt hibaüzenet sokat segítene, anélkül elég esélytelen megtalálni a pontos hibát.
  • Mike at home
    eu nnem függ össze az eredetiséggel
    vmi hardver hibára gyanakszom első körben
    melyik kiegeket raktad fel, és mi módon játszol? (klón, tört)
  • zbundy
    Volt már párszor újratelepítve, de mindíg megmarad ez a hiba! Néha órákig tudok játszani vele, néha pedig már az első mentésnél lefagy.
    És csak ez a játék, tehát nem is a gép hibája!
  • Hassan B
    Szerintem ez nem azér van mert nem eredeti, érdemes lenne teljesen letörölni, majd újra telepíteni.
  • zbundy
    helló! Nekem sajnos nincs annyi zsebpénzem ,hogy megvegyem eredetiben a game-t, így tört verzióval játszok én is.
    De van egy hibája! Egy bizonyos idő elteltével, mindíg pont amikor mentek a mentés végén lefagy és bejön a nagy kék képernyő! Azután a szokásos "reset" és kezdhetem előrről, de csak az előző mentéstől (logikus).
    Az lenne a kérdésem hogy ezt a hibát hogyan lehetne kiküszöbölni? (leszámítva azt hogy vegyem meg eredetiben)
    Előrre is köszi!
  • Coolfire
    Az az érdekes,mikor jópár játéknál nagyobb a crack,mint az eredeti exe...
  • Mike
    hát igen
  • Kodlovag
    Ennyi volt benne a másolásvédelem.
  • Mike at home
    a tört exe csak 11 mega