Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeWyTy
Hát pedig csak nagyon hasonlítanak!

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

tommyg
há nem, mivel ugyanaz mind a 4 kép

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

bon
Crack a varázs szó.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

de elinditom a bon voyage-t éss akkor elindul egy inditó hogy milyankiegek vannak fen és lehetne választani ezek közül sak neke nem lhet .
cseri001
valakinek nincs esetleg ötlete arra, hogy hogy lehetne megoldani, hogy a Jó utat ne vegye észre a daemon-t??
(írtam már, hogy próbáltam az sd4hide-ot, és a yasu-t is -a yasuval még azt is megpróbáltam, hogy töltöttem egy újabb verziójú daemont, de így sem jó...)
Ja, a clonecd-set próbálom elindítani...
köszi!

Úristen hód, fújd már ki!!!

LeWyTy
<#wow3>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Shiwo
hát ezek szerint feltelepítetted a bon voyage-t... ergo indítsd el azt, tartalmazni fogja az évszakok kieget is

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

sziasztok olyan problémám van hogy aaz évszakok inditásánál azt irja ki hogy rosz verzió fut ehelyethasználja a bon voyage-t , iyenkor mit csináljak ?
Most találtam a kalózhajón kincses térképet,és megtanultam a tengerésznótát a kapitány szellemétõl.😊Ja meg egy csomó ékszert túrtam ki a homokból..még jó,hogy akármennyi vacak lehet a hátizsákban..😊)

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Enciklopédia: hárompöttyös Opciók menü, azon belül a fektetett könyvek ikonja (Pets vagy újabb kieg kell hozzá). (Ajánlom a többi menü (Grafika, Hangok, Kamera, Fogaskerekek) áttanulmányozását is, aki még nem tette meg.)

Witch Doctor: igen, elég sokáig döglik a függõágyban, lehet, hogy meg kell várni, amíg kialussza magát? Én addig a simemmel elfoglaltam magam a kunyhóban, fõztem vacsorát, tévét néztem, fürödtem... egy idõ után csak felébredt a boszorkánydoktor.

a táncot közösségi területen tudod megtanulni,ha látod hogy többen táncolnak..akkor tudsz csatlakozni.
ezt a játéktippes enciklopédiát hogyan lehet a játékba elõhozni??
Éppen most akartam írni...😊Nekem otthon volt az esküvõ,utána menntünk nászútra.Most éppen azon a twkii v. milyen szigeten vannak a simjeim.A legdrágább helyre mentek,már voltak túrázni(jól választottam kaptak 1-1 logika pontot),elmentek ahhoz a boszorkány harthoz megjavítottak mindent,de az csak döglött a függõágyban.Hogy a bánatba lehet tõle voodoo babát kapni?Meg kitõl lehet azt a hula táncot megtanulni?Van ott egy csaj,de annál ezt nem lehet.

Válasz a "nászútra": a BV-vel örökre eltûnt az az opció, hogy az esküvõ után érted jön a limo és elvisz nászútra, és 1 perc múlva visszahoz. Direkt tûnt el, ez a normális.
A Jó Utattal így kell nászutazni: jegyespár egyik tagja bejelentkezik telefonon Vakáció/Nászútra; itt csak azt fogja megkérdezni, hány napig tartson a nászút, azt nem, hogy ki menjen még, vagy mikor induljanak. A nászútra bejelentkezés után 1 sim-héten belül meg kell tartani az esküvõt; ahogy vége a bulinak, ki kell hogy írja, hogy a reptéri taxi 1 órán belül jön; jön a reptéri transzfer, elviszi a párt, innentõl úgy megy, mint a többi vakáció.
Természetesen ha magát az esküvõt vakációs telken tartják meg, nem lehet nászút, és nem jöhet transzfer, hiszen már ott vannak. Figyelmeztetés: úgy tudom, vakációs szomszédságban megtartott esküvõre csak a helyiek közül tudsz vendéget hívni! Az otthoni barátok nem tudnak odarepülni az esküvõ kedvéért.
Az infok innen vannak:

Hivatalos Prima Guide ingyenes részlete

Mike at home
a kérdés a 2x4-re irányult, bár lehet, hogy csak elõzményként jelent meg, és én voltam figyelmetlen, mert most nem látom, hogy 2x lenne

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
A CD Galaxis füzetében a sim vígan sörfözik. Akkor mégis lehet szörfözni, vagy ez csak egy promokép, és kihagyták belõle?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Shiwo
nem teljesen ugyanaz..nézd meg a sim invertory-ját

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

nem mindegy?

Látom neked sem esett le,miért lett 4 kép...

Csak jampeckodni akartam a gyûjteményemmel amit összeásogattam az egyetemen.Ha nem tetszik töröld ki.

tommyg
2x???
4x!! 😄😄

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Mike at home
ezt most miért kellett 2x?

Olcsy
Most ez nyaraló, vagy lakás?😄

csak így tovább - elõbb-utóbb komoly gyûjteménye lesz a gyereknek, aztán nyithat egy múzeumot<#wave>

elkészült elsõ - szerintem - keleties házam:

A térkép, ha már megvan, abban segít, hogy amikor taxival el akarsz indulni szétnézni a nyaralóvárosban...megjelenik a bizonyos titkos telek. Oda elmehetsz és csetelhetsz a sámánnal, yetivel a harmadikat nem tudom. 😊
LeWyTy
És a titkos telkeken mik lehetnek<#confused>Mármint valami egyedi?

LeWyTy
Nincs valami magyar tutorial eggy egyedi város létrehozásához?

Sajnos nem tudom,de van vmi titkos telek/hely,biztos oda lehet vele eljutni.De hátha tudja vki más itt.

És més ásogatok egy kicsit..😊

edikee
Az otthoni telken is lehet kincset keresni. Én azt szeretném még megkérdezni, hogy a térképel mit lehet csinálni ? 😊

Na folytatom tovább a listát..találtam még:agyagvázácskákat,fennhéjazó solymot,gránit grétit,tú maccs szobrot,szong korabeli vázát és konvex követ.Egyébként az üdülõhelyeken is ilyesmiket lehet találni?Meg ezzekkel mit lehet csinálni?Mert pölö a kincsesládika 5000 simit ér,azt valószínû,hogy eladom.Na még túrok egy kicsit,mert már végzõs vagyok.Az otthoni telken is lehet kicset keresni?

Nem én is ismerem,és nem is használom a cheateket.Kukkants el a www.mysims.hu oldalra,ott biztos van ilyen.

edikee
Coolfire te nem tudod mi a cheat a kutyákhoz ? :S

Ja,meg valami lovacskát is.

Hehehh..körbeástam az egyetemet,már találtam egy házra való követ,csomó csontot,3 térképet,kincsesládát,kertitörpét,tojáskákat.Addig kell keresgélni amíg fel nem tör a víz.Apropó ez a 3 térkép a toitkos helyeké?Mindhárom különbözõ üdülõrészé.

edikee
sziasztok meg tudnátok mondani hogy mi az a cheat amivel irányithatom a kutyákat/macskákat ?

Még a féyképezés tetszik,azt is lehet az egyetemen,vagy téged fényképeznek,vagy te fényképezel.És az,hogy mindhárom egyetemet hozzárendelheted a városkádhoz.

Dehogyis.Ez az alaptól van.Jegyesek vagytok,összeköltöztök.Csak nem szabad az interakciók ajánlatból a megházasodni opcit használni.Veszel egy oltárt az udvarra,egy esküvõi tortát,egy üveg piát v. többet.Fogod a telót buli rendezése,és ott figyel a mennyegzõ.Meghívod a vendégeket(számuk konfigfüggõ,de vhogy át lehet variálni,mondjuk az enyém bírja a maxot)és mehet a banzáj.Ha vége az esküvõnek jön egy fekete limuzin elvisz benneteket,és full feltöltve visz haza.Na nekem ez most kimaradt.Ja és arra figyelj,hogy kivel kattintol az oltárra,mert annak marad meg a családneve.

Nekem még nem sikerült lakodalmat csinálni. Vagy ez csak a jó utattal van?

www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu

Ja,csináltam egy karit,persze elõször az egyetem,álandó õszre állítva.😊Ha van steksz,onnan is el lehet menni üdülni,sõt körbe is áshatod az egyetemet kincsek után.Még az elõzõhöz:állatot miért nem lehet elvinni üdülni?Megmiért kell jó pénzért a dadussal õriztetni a kéglit?Ez is magas volt...na mindegy.

Hali!Na ki van a hócipõm ezzel a kieggel.Csináltam ezerrel generációkat,sok lóvéval,meg minden,ha jön a BV akkor mehessenek üdülni.Volt egy párocskám,akik még csak jegyesek voltak,erre a vakáció mellett kijött a nászút is.Nyomtam egy jóféle lakodalmat,erre nemcsak,hogy a fekete limó nem jött értük,hanem eltûnt a nászút opció is.Emlékezetem szerint a lakodáré után mennek nászútra nem?És a mentésekbe is belenyúlt eléggé,úgyhogy zutty,megint mindent elõlrõl.😊

2007. November 5-8
Mike at home
nekem a sok cucc helyett inkább még több interakció kéne

LeWyTy
A ,,The Sims2 Trendi Tini cuccok'' mikor jön ki? Nem tudja valaki?

ja hát kibékülnek egy idõ után...:S mire megöregszik a simem és lesz pár unokája simán kibékülnek...😊
Mike
elõbb írták

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

én a Twikii szigeten találtam kincskeresés közben egy térképet..de mit kell azzal kezdeni??
Mike
nem vicc
elolvasod a readme-t, benne van

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

láttál Te már ilyen esetben "békés" szakítást?<#rolleyes>

egyébként aki haragszik, majd megbékül...