32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Emperors
    Az alapjátékhoz nincs crackem,és másik(xp) gépére feltettük és nem is kellett crackelni az alapot,nála az alap megy tökéletesen.
    Akkor megnézem majd egy ujabb kiegésztővel h mi a helyzet azzal.

Am az nemszámit ugye h mien sorrendbe teszem fel a kiegészitőket?
  • Shiwo
    bár vista-kompatibilitás nem tom hogy megy..esetleg próca feltenni a jó utat is..az újabb részeket csak megcsinálták vista-kompatibilisre..
  • Shiwo
    az alapgémhez szar crackek vannak, ne írd fellül az eredeti exet, hanem használj mini image-t (faq-ban elvileg benne van)
  • Emperors
    Haliho.

a Sims 2 alapjátékot feltelepitettem,és ha elinditanám akkor kiirja h ezzel a rendszerrel nem kompatibilis bla bla...deh lehet választani h ennek ellenére elinditom-e és rányomok h igen és akkor kéri az Egyetemnek a lemezét... pedig még csak az alap ez...
    Nah azt leszedtem az Egyetemet is és ott telepitésnél azt irja ki h -> probléma történt a F:\support\the sims 2 university_code.exe nevü fájl másolása közben... és itt nem enged továblépni...

Valaki nemtudna segiteni h miért van ez?
    Vagy esetleg szedjek le egy vistával kompatibilis részt²kiegészitőt és azt tegyem fel és utánna az egyetemet ha lehet?

előre is köcce
  • Olcsy
    Csoki!
    Ha teszel fel róla képet, lehet tok segíteni, mert lehet, hogy a házad túl közel van a járdához, vagy valami más tény is lehet az oka...
  • trobi00
    hali
    meg tudnátok mondani az mért van hogya telek sarkában a járdán meg álltak a sims-ek Pl postás , újságos meg a szomszédok
  • Oros12
    Nah végre valami használható tipp:)
    Köszönöm szépen Shiwo!
  • Coolfire
    Azért aktívak ezek az az FLT-s srácok.:)
  • Shiwo
    tegyél fel vmi újabb kieget...az egyetemmel és az éjszakákkal nálam is ezt csinálja..de ha felteszek egy újabb kieget (pl pets, évszakok, stb), utána simán felmegy a két problémás rész is
  • Oros12
    Az én problémámon valaki nem tud orvosolni?
    Esetleg egy másik Universitit is elfogadnák...
  • Oros12
    Kár:(Remélem másvalaki tud!!!Mert már nagyon jáccanák! Hát én olvastam olyat is, h nem fog megjelenni PC re, de aztán láttam egy oldalon,h
    Castaway(Hajótöröttek) PC(Laptop) 2007. tél
  • Olcsy
    Hát akkor sajnálom, de sajna nem tudok segíteni..:-(
    Eltérve a témától, nekem is lenne egy kérdésem:A Sims 2 Hajótörött krónikák mikorra várható PC-re?
    Előre is köszi!
  • Oros12
    A Sims 2 nem kért Cracket megnéztem és hibátlanul működött,de a University-t crackelni sem volt esélyem hiszen nem rakta fel:(
  • Olcsy
    Üdv!
    Én nem tudom, mert nekem eredeti verzió van meg, de felteszek Neked egy kérdést:Crackelted?
  • Oros12
    Lécci valaki segítsen!
  • Oros12
    Sziasztok!
    Megszereztem a Sims 2-t magyarul!Ma letöltöttem a Sims 2 University All Language verzióját a torrentportal weboldaláról!2Cd-s verzió jött le!Feltelepítettem és kiírta, hogy "A Termék ellenörzi a verzió frissítését"vagy vmi ilyesmit írt ki!Aztán kiír valamit és a Sims 2 University lemegy a gépről!
    A FAQ ban olvastam valami Régiókodokat de ott Magyar sims2+Angol University nekem pedig Magyar Sims 2 + Magyar Universitim van!A HELP et előre is köszi!
  • Mike at home
    futógép az
    imádják a simek
  • Mike at home
    :DDDDDDDDD
  • Mike at home
    ott laknak a garázsban
    ha pár centire belógnak a kocsi területére, már nem indul el
  • Kodlovag
    Nyugodtan teheted a telek jobb szélére is a behajtót, nem baj ha kilóg.
  • Paddington
    vagy az még két bodygép?
  • Paddington
    jól látom, hogy a szauna mellett az a farönk van, ami vízben forog?
    vagy rossz a szemem?
  • Paddington
    valóban, de amiket láttam, ott teljesen a telek szélén volt a behajtó, tehát az a hét négyzetnyi terület sem volt kihagyva, ahol bekanyarodik az autó - no mindegy, szerencse fel, meglátjuk...
  • Paddington
    igen, ilyesmire gondoltam én is...
    azért kösz, kipróbálom, lesz, ami lesz:))
  • Kodlovag
    Nekem viszont már volt olyan, hogy rendeltem kaját feltölteni a hűtőt, és ugyanakkor megjött a kertész, vagy a bejárónő, és odaállt kajás furgon mögé. A kajaszállítós pedig nem tudott odamenni a furgon hátuljához, és kivenni belőle a kaját. Ott toporgott órákig.
  • Kodlovag
    Szerintem inkább arra gondolt, hogz kifekszenek elé az útra. A simeken sem lehet átmenni kocsival.
  • Shiwo
    hö ? pontosan miért is ? viszed magaddal őket vagy mi ? nekem ilyen fennakadás nem volt emlékeim szerint..
  • Mike at home
    nekem a rohadt állatok miatt soxor órákig ülnek a kocsiban, mielőtt elindulnának
  • Shiwo
    én még nem tettem ki jobbra, viszont már többször került "összetűzésbe" több kocsi a telkemen (taxi vs szerelő, saját kocsim vs munkába vivő kocsi, stb..) gond nélkül átmennek egymáson :)
  • Mike at home

itt is jobboldalon van a kocsibeálló
  • Mike at home
    az a kocsibeálló nincs a jobboldalon, illetve igen, de széles a telek
    teheted a kocsibeállót jobbra is, csak legyen elég helye
  • Devids Pro
    nálam működött, nem volt probléma vele
  • Paddington
    igen, ezt tudom, hogy lerakni így lehet - leginkább az érdekelt volna, hogy nem lesz-e gubanc belőle, ha történetesen összefut a takarító/kertész/rovarirtó kocsijával
    ezért kérdeztem, ha esetleg valaki használja így a telket, mik a tapasztalatok
    mindenesetre kipróbálom, aztán kiderül...
  • Devids Pro
    Sztem használható, már én is csináltam olyat asszem, csak kell hozzá a moveobjects on kód
  • Paddington
    senki, aki tudna válaszolni?
    csak azért érdeklődnék, mert pusztán ezért nem költöztetném a simemet, ill. nem variálnám újra a telket...de ha nem, hát nem:((
  • Devids Pro
    Hogy lehet rázni a fűszoknyát? És hol/hogy találom meg a kincsesládát?
    (Az utazási célok között)

Majd felrakom a krekket faq-ba, meg a te módszeredet is Coolfire.
  • rage
    Van a patchelt BV-hez crack
    Fairlight csinálta

Bon Voyage Crack
  • Coolfire
    Na csináltam egy BV patch könytárat a Coolfireban a szerveren,Devids intézkedj légyszíves..:)
  • Coolfire
    Ha eszembe jutna a belépőlogin a FAQ oldalra,felraknám a yasuval együtt.
  • Shiwo
    és hol szedhető le ez a HE?