32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#28664 Az alapjátékhoz nincs crackem,és másik(xp) gépére feltettük és nem is kellett crackelni az alapot,nála az alap megy tökéletesen.
Akkor megnézem majd egy ujabb kiegésztővel h mi a helyzet azzal.
Am az nemszámit ugye h mien sorrendbe teszem fel a kiegészitőket? -
#28663 bár vista-kompatibilitás nem tom hogy megy..esetleg próca feltenni a jó utat is..az újabb részeket csak megcsinálták vista-kompatibilisre.. -
#28662 az alapgémhez szar crackek vannak, ne írd fellül az eredeti exet, hanem használj mini image-t (faq-ban elvileg benne van) -
#28661 Haliho.
a Sims 2 alapjátékot feltelepitettem,és ha elinditanám akkor kiirja h ezzel a rendszerrel nem kompatibilis bla bla...deh lehet választani h ennek ellenére elinditom-e és rányomok h igen és akkor kéri az Egyetemnek a lemezét... pedig még csak az alap ez...
Nah azt leszedtem az Egyetemet is és ott telepitésnél azt irja ki h -> probléma történt a F:\support\the sims 2 university_code.exe nevü fájl másolása közben... és itt nem enged továblépni...
Valaki nemtudna segiteni h miért van ez?
Vagy esetleg szedjek le egy vistával kompatibilis részt²kiegészitőt és azt tegyem fel és utánna az egyetemet ha lehet?
előre is köcce -
#28660 Csoki!
Ha teszel fel róla képet, lehet tok segíteni, mert lehet, hogy a házad túl közel van a járdához, vagy valami más tény is lehet az oka... -
trobi00 #28659 hali
meg tudnátok mondani az mért van hogya telek sarkában a járdán meg álltak a sims-ek Pl postás , újságos meg a szomszédok -
Oros12 #28658 Nah végre valami használható tipp:)
Köszönöm szépen Shiwo! -
Coolfire #28657 Azért aktívak ezek az az FLT-s srácok.:) -
#28656 tegyél fel vmi újabb kieget...az egyetemmel és az éjszakákkal nálam is ezt csinálja..de ha felteszek egy újabb kieget (pl pets, évszakok, stb), utána simán felmegy a két problémás rész is -
Oros12 #28655 Az én problémámon valaki nem tud orvosolni?
Esetleg egy másik Universitit is elfogadnák... -
Oros12 #28654 Kár:(Remélem másvalaki tud!!!Mert már nagyon jáccanák! Hát én olvastam olyat is, h nem fog megjelenni PC re, de aztán láttam egy oldalon,h
Castaway(Hajótöröttek) PC(Laptop) 2007. tél
-
#28653 Hát akkor sajnálom, de sajna nem tudok segíteni..:-(
Eltérve a témától, nekem is lenne egy kérdésem:A Sims 2 Hajótörött krónikák mikorra várható PC-re?
Előre is köszi! -
Oros12 #28652 A Sims 2 nem kért Cracket megnéztem és hibátlanul működött,de a University-t crackelni sem volt esélyem hiszen nem rakta fel:( -
#28651 Üdv!
Én nem tudom, mert nekem eredeti verzió van meg, de felteszek Neked egy kérdést:Crackelted? -
Oros12 #28650 Lécci valaki segítsen! -
Oros12 #28649 Sziasztok!
Megszereztem a Sims 2-t magyarul!Ma letöltöttem a Sims 2 University All Language verzióját a torrentportal weboldaláról!2Cd-s verzió jött le!Feltelepítettem és kiírta, hogy "A Termék ellenörzi a verzió frissítését"vagy vmi ilyesmit írt ki!Aztán kiír valamit és a Sims 2 University lemegy a gépről!
A FAQ ban olvastam valami Régiókodokat de ott Magyar sims2+Angol University nekem pedig Magyar Sims 2 + Magyar Universitim van!A HELP et előre is köszi! -
#28648 futógép az
imádják a simek -
#28647 :DDDDDDDDD -
#28646 ott laknak a garázsban
ha pár centire belógnak a kocsi területére, már nem indul el -
#28645 Nyugodtan teheted a telek jobb szélére is a behajtót, nem baj ha kilóg. -
#28644 vagy az még két bodygép? -
#28643 jól látom, hogy a szauna mellett az a farönk van, ami vízben forog?
vagy rossz a szemem? -
#28642 valóban, de amiket láttam, ott teljesen a telek szélén volt a behajtó, tehát az a hét négyzetnyi terület sem volt kihagyva, ahol bekanyarodik az autó - no mindegy, szerencse fel, meglátjuk... -
#28641 igen, ilyesmire gondoltam én is...
azért kösz, kipróbálom, lesz, ami lesz:)) -
#28640 Nekem viszont már volt olyan, hogy rendeltem kaját feltölteni a hűtőt, és ugyanakkor megjött a kertész, vagy a bejárónő, és odaállt kajás furgon mögé. A kajaszállítós pedig nem tudott odamenni a furgon hátuljához, és kivenni belőle a kaját. Ott toporgott órákig. -
#28639 Szerintem inkább arra gondolt, hogz kifekszenek elé az útra. A simeken sem lehet átmenni kocsival. -
#28638 hö ? pontosan miért is ? viszed magaddal őket vagy mi ? nekem ilyen fennakadás nem volt emlékeim szerint.. -
#28637 nekem a rohadt állatok miatt soxor órákig ülnek a kocsiban, mielőtt elindulnának -
#28636 én még nem tettem ki jobbra, viszont már többször került "összetűzésbe" több kocsi a telkemen (taxi vs szerelő, saját kocsim vs munkába vivő kocsi, stb..) gond nélkül átmennek egymáson :) -
itt is jobboldalon van a kocsibeálló -
#28634 az a kocsibeálló nincs a jobboldalon, illetve igen, de széles a telek
teheted a kocsibeállót jobbra is, csak legyen elég helye -
#28633 nálam működött, nem volt probléma vele -
#28632 igen, ezt tudom, hogy lerakni így lehet - leginkább az érdekelt volna, hogy nem lesz-e gubanc belőle, ha történetesen összefut a takarító/kertész/rovarirtó kocsijával
ezért kérdeztem, ha esetleg valaki használja így a telket, mik a tapasztalatok
mindenesetre kipróbálom, aztán kiderül... -
#28631 Sztem használható, már én is csináltam olyat asszem, csak kell hozzá a moveobjects on kód -
#28630 senki, aki tudna válaszolni?
csak azért érdeklődnék, mert pusztán ezért nem költöztetném a simemet, ill. nem variálnám újra a telket...de ha nem, hát nem:(( -
#28629 Hogy lehet rázni a fűszoknyát? És hol/hogy találom meg a kincsesládát?
(Az utazási célok között)
Majd felrakom a krekket faq-ba, meg a te módszeredet is Coolfire. -
#28628 Van a patchelt BV-hez crack
Fairlight csinálta
Bon Voyage Crack -
Coolfire #28627 Na csináltam egy BV patch könytárat a Coolfireban a szerveren,Devids intézkedj légyszíves..:) -
Coolfire #28626 Ha eszembe jutna a belépőlogin a FAQ oldalra,felraknám a yasuval együtt. -
#28625 és hol szedhető le ez a HE?