Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rotator
Én most vettem meg a Seasont, felraktam hozzá a legutolsó patchet, eddig nem volt gond. A Bon Voyage-t majd akkor, ha ahhoz is kijönnek a service packok. 😊

Kodlovag
Most nézegettem a hivatalos fórumot. Hát van néhány bug a játékban, némelyik nálam is elõjött.
Látszik hogy sokat kihagytam, mert eddig az sem tûnt fel, hogy már van 3-ik Seasons patch is. Talán megoldja az eltûnt ruhák problémámat. Bár ilyen gondja senkinek nem volt.

Kodlovag
Twikkii szigeten egy óceánparti §§§§ szállodában 883-ért van duplaágyas szobám. A többi szoba drágább.

akkor megnézek egy luxushotelt...bár nem tudom, egy háromágyas szobáért majd' 800 simi olcsó lenne? nem nagyon ismerem még az itteni árakat...

Mike at home
olcsó szállodában voltatok 😊

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

még nem voltam kétszer ugyanott...
viszont amit a takarítószemélyzet csinál (azaz nem csinál) a közösségi telkeken, az valami borzalom...
Travellerék az egyik telken nekiálltak mosogatni, mert tele volt az egész telek mosatlannal (pedig csak 4-es a tisztaságuk), ott lógtak egész nap, s mikor indultak haza, bájosan megjelent a takarítóasszony és végigsétált a telken
ja és amikor szállodában voltak, ahogy reggel ott hagyták a kajamaradékot, a fürdõt, este úgy találták - majd másnap reggel méltóztatott megjelenni egy takarító-kinézetû valaki

Kodlovag
Inkább azt áruljátok el, hogy ha majd visszamegyek azokra a közösségi telkekre, amiket felástam, ott lesznek-e még a lyukak, vagy eltûnnek maguktól? Azaz ha kiástam, temessem is vissza õket?

Kodlovag
Én elajándékoztam néhányat a helyieknek, ez is egy kis plusz a kapcsolatoknál. Meg a simemnek úgyis vannak olyan kívánságai, hogy adjon valakinek ajándékot. Szóval még aspi pont is lesz belõle.

Mike at home
és mire jók ezek a cuccok
tehát mondjuk a 80 darab csont?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Addig ássál,amíg a víz fel nem tör.Szerencsésebb helyeken sokminden van.Én pölö egy helyen találtam a 3 térképet.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

csak ásogass nyugodtan, lesz térkép is

ja és akárhány helyen ások..én még térképet sosem találtam..
na ezt kipróbálom ha legközelebb megyek a faluba..De most épp egyetemre jár a gyerek..alig várom már hogy végezzen..beköltöztettem hozzá egy másik csajt,és mit ad isten?? beszélgettek ,egyszercsak a simemnél megjelent hogy elsõ csók😊)))aztán végül úgy döntöttem nem csinálok leszbit a csajból😊DD Inkább beköltöztettem egy pasit is hozzájuk...)))
a hely a Lucky Shrine Park

oké köszi<#wave> - ki is próbálom gyorsan (eddig ezek szerint rossz helyen voltam)

hát én ugyanígy jártam..már kétszer elmentem a közösségi területre,hogy a ninjával találkozzam..Mire odaértem õ eltûnt..és másodszor is ugyanígy jártam..Sõt..még a visszataszító sarlatánnal is összefutotam és kirabolt..igaz jól megvertem..és visszadta a pénzem..de a furcsa az...hogy hazajött velem és most a házam elõtt járkál fel-alá..
Az esõ nem számít neki, elmondom a trükköt mert nekem is sokat kellet vele veszõdnöm. Menj arra a közösségi területre ahol majongozni lehet (a nevét nem tudom fejbõl), fellül középen van egy kívánós kut, fent kétoldalt lehet majongozni, középen jobbra egy kajálda, stb, de a telek leírásában is benne van a majong. Amint megérkezel álldigálj a járdán ugyanis jobbra lenn az út másik oldalán szokott feltünni elég hamar a ninja. Fuss od aztán kérd a tanítást. Feltesz egy hülye kérdést, nálam ez 5x lezajlott mire megtanított, mert tök mindegy volt mit válaszoltam mindig elzavart. Ha elzavar ne várakozz tovább húzz ki a telekrõl, aztán rögtön vissza. Elõfordul, hogy bal WC felett jelenik meg.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

bizony - csak lestem elõször, mitõl érzik magukat ennyire vidáman...
én is megvettem nyaralónak az alább prezentált házikót

de a manóba is, ezen a Távol-Keleten állandóan esett az esõ, dörgött, villámlott - így aztán a teleport még várat magára, mert az ürge úgy tûnik, nem szereti az esõt, hiába kuksiztam, csak nem került elõ

háááát...nem tudom, nekem most nincs jószág - próbáld ki, de szerintem egy kiállítás mégis jövedelmezõbb...<#wink>

Tényleg a pre-order cuccokat fellökjem?

Írtam neked egy privikét..

Ezt én is eljátszotam,mondta,hogy mindene szar,kiment berohadt a függõágyba utána mélléállt és le sem szart.Na majd legközelebb.Lehet hogy nem szereti a nászutasokat?😊

Hát már van egy talicskával.😊Apropó ez jó lesz a kutyónak is?

Elküdtem mindkét címre.

Az is tölti az energiát? Vettem otthonra is egyett nekik, akkor majd meglesem.
Abból csak kettõt tanultam eddig meg (a forróköves, meg az akupunktúrást).
A hegyi embereknél még nem jártam. A másik kettõt már kifarmoltam, tánc, gesztus, etc. A Japán területen vettem egy nyaralót is.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

sõt a masszázs is

Ezt nekem is elmondta az öreg. Amig nálam van a tekercs mindenkinek elmesélhetem, de csak a családtagoknak mondtam el. A Tai-Chi is nagyon hasznos, mert tölti az energiát és a sim alakját is javítja meg a közérzetét. Sokkal hatásosabb a kávénál sztem.

És a nindzs teleportáció az CSÚCS!!!!
Azóta mindenhova úgy közlekedek, pikk-pakk ott is vagyok.
(Az egyik leghasznosabb dolog az egész kiegben).

Hát én odamentem katt a boszorkány(mesterhez, mert sztem férfi) katt Segitség felajánlása... megszereltem mindent (nekem egy db fulos simem ment oda) fõzetm neki kaját, hagytam hogy 10x megfürödjön dumáltam vele aztán TV nézés közben egyszer csak felállt és oda adta a woodoo babát. Rögtön ki is akartam próbálni rajta, de elég mérges lett és közölte, hogy rajta nem hat. Ez egy napon bellül történ jobban mondva egy délután.

A hajón szerzett kincsestérképpel mit lehet kezdeni... nem vezet sehová, legalábbis nincs olyan kérdõjeles opció, mint a többi térképnél.

LeWyTy
<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

a sárkány legendája

Coolfire, igyekezz, mert már nekem is van csont....
kinek lesz meg elõbb az egész csontváz?<#nevetes1>

szomorú...

Shiwo
tévedsz.. nem azt hozza fel, hogy válasz közüllük... csak azt mutatja, hogy mely kiegek vannak fent, de ha a legutolsónak megjelent nagykieget indítod (jelen esetben a bon voyage-t), az tartalmazza a többi kieget (már ha felvannak telepítve), tehát lesz benne egyetem, évszak, stb.

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

és a boszorkányhoz hogyan lehet eljutni?és mi kell hozzá??..ja és köszi a segítséget az enciklopédiával kapcsolatban..
cseri001
nézd meg jobban a sim inventory-jában található tárgyakat. mind a négy képen más és más tárgyak és darabszámok találhatóak. ergo mind a négy kép más és más idõpontban készült, ugyanaz a sim talált négyszer csontot.
<#integet2><#wow1>

Úristen hód, fújd már ki!!!

cseri001
nem varázsolt a crack se semmit... azt is próbáltam. 😞

Úristen hód, fújd már ki!!!

tommyg
még most se jöttem rá mi a külömbség és leírva se látom

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Azt én se értem, hogy minek a kincses térkép a kalózhajóról, amikor bármely telken térkép nélkül is random ki lehet ásni a kincsesládát, ha soha nem voltál a kalózhajón, akkor is ?!

Viszont attól a rohadéktól nem tudtam megszerezni a voodoo bábut.Pedig kétszer meghaltak a simek a nagy szerelésben.Még jó,hogy 100/100 -ban voltak,így visszanyertem õket a kaszástól.😊2 teljes napig rohadtam ott mindent megcsináltam,ez a f.sz meg ott állt a függõágya mellett.A vége az lett,hogy lejárt a nászút(7nap) odajött a taxi,visszavitt a bungallóba,kiköhögtem majdnem 10000 simit,és hazarepültünk.A kapitánytól megszerzett kincsestérképpel sem tudtam mit kezdeni.

Egyetemmel 6 + még a vakációs pontok amit hazaérkezéskor kaptam.A 3 pontból az egyiket a plusz vágyra raktam.

LeWyTy
csak 6vágya lehet nem<#confused>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

😊))

Megérkeztek a simjeim a nászútról.Tök király mert kaptak 3-3 felhasználható pontot.Ezt minden nyaralás után adja.Most speciel 7 vágya van a simeknek.

Kata
Én egybõl levágtam, pedig szõke nõ vagyok. Mekkora szégyen ez a többieknek most... <#hehe>

[/cserf][/fülünyúl]

Én cloneval játszom,mert anno Rage kollégával elmélkedtünk a clone elõnyein.Lásd patchelés.

Mike at home
bug

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

LeWyTy
Azt hogysikerült???????<#taps>

Nem vagy jó megfigyelõ....annyira demens azért nem vagyok,hogy 4 teljesen egyforma képet rakjak be.Lejebb már írták pedig mi a különbség közöttük.

Mike at home
szuper
a simem saját magával akar barátkozni

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]