32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#28710 Teen Style stuff kijavítja a Bn voyage hibáit? -
Coolfire #28709 Kb. 11GB.Ja meg még a mentések. -
Dexantreal #28708 Mennyi most minden kiegészítővel együtt a Sims 2 méretben? -
Coolfire #28707 na ilyet itt NEM
warezolást mindenki maga végzi, ahogy tudja, ehhez tanácsot itt nem adunk -
rage at work #28705 Igen persze, akkor kell csak a crack. -
Coolfire #28704 Azt hiszem,talán a Csilli-Villi óta megy ez így,hogy az utolsó EP indítja.De ha vkinek csak az alap Sims 2 van meg,és arra pakolgatja a cuccokat,akkor vajon mi lehet a helyzet?Lehet,hogy a crack pont emiatt van. -
#28703 tehát ugyanúgy, mint a gyerekhez?
értem, köszi
bár azt meg lehetett volna talán oldani, ha saját nyaralóba megy a sim, akkor vihesse kedvencét magával -
#28702 Teen Stuff telepítése után továbbra is a Bon Voyage-zsal indul a játék, így a hozzá adott crack felesleges.
Csak fel kell telepíteni, s ennyi. -
#28701 nem vihet, és úgy tudom, hogy vmi állatmegörzőt kell felbérelni, ha nem marad otthon más simed.. -
#28700 s ha már itt vagyok, kérdeznék még valamit: háziállatot vihet-e a simem nyaralni, s ha nem, mit lehet vele kezdeni ezen idő alatt? -
#28697 nos megcsináltam a korábbi kérdéses dolgot - kocsibeálló közvetlen a telek jobb szélén: valóban működik, csak az animációt hagyja el (ugye nincs hely erre) - kicsit fura, de nem rosszabb, mint pl. a mélygarázsnál
Mike-nak az előző hsz-ra: miért nem törlöd ki az ilyen témájú hsz-okat az összes hozzá kapcsolódóval együtt?
biztos láttad már ugyanitt a SilkRoad Online fórumot - ott pl. van külön off-topic, szabályzat - s ahogy eddig láttam, keményen be is varrják a fórumozókon -
#28696 na ilyet itt NEM
warezolást mindenki maga végzi, ahogy tudja, ehhez tanácsot itt nem adunk
házigazda -
#28692 Sziasztok4 Lenne 1 kérdésem sims jó utathoz leszedtem patch-et elindul a firissítés és azt írja hogy telepítés hiba rakjam újra a kiegészítőt! Újraraktam és ugyanaz, mit csináljak? -
#28691 Shiwo ma 09:21 | privát | galéria | válasz erre | #28690 <kicsit rosszul jár az sg órája..nálam még csak hajnali fél 5 van... -
#28690 százezredszer.... sorrend mind1, javasolt újabb kieg telepítésével kezdeni, mert akkor nem sz@raxanak a régebbi kiegek telepítéskor(egyetem, éccakák szokott ellenőrzésnél..) -
#28689 Itt felül van egy FAQ
Olvasd végig előbb. -
#28688 szóval én most először is rakjam fel a sima SIMS 2-őt?? és utánna? :D nem tudja valaki hogy van sorba vagy az lényegtelen??? Melyik a legujabb kiegészítés? A Jó Utat nem??? -
#28687 Mivel kiegészítő, kiegészíti a többit:)
Nem lesz külön játék, beépül a többi közé mind, s a legújabb kieggel kell indítsd onnantól a játékot. -
#28686 Helló mindenki...nekem régen meg volt a sima SIMS 2 most éppen töltöm az egész gyüjtemény...az lenne a kérdésem hogy ha felrakom a SIMS 2-őt akkor a többi pl az Évszakok az is egy külön játék lesz ha aztis feltelepítem vagy bele lehet vhogy integrálni egymásba mindet?? -
LOPCI #28685 Hali
Az szeretném megtudni hogy honnan lehet jó tárgyakat-cuccokat letölteni a játkhoz???
És milyen kocsikat lehet betenni???
Előre is köszi
Ja és már várom Kata kiegészítését hogy letölthessem. A képek alapján nagyon király. Ügyi van. :D -
#28684 Be kellene szerezni egy egy DVD-s magyar Sims 2-t és azt feltenni.
Utána majd jó lesz -
#28683 és az miért jó, hogy az másolt ?
amúgy nem lehet, hogy neadjisten dvd-s verzió crackjét tetted fel a játékhoz ? -
cargame #28682 Hello
Adna valaki egy oldalt vagy egy linket ahonnan le tudnam tolteni a sims 2-t!!!
Elore is koszi!! -
Brumi8 #28681 sims 2 4 cd-és! az 1-es cd másolt a többi eredetti!!! -
#28680 Már annyira nincs odébb. :) -
#28679 "... elkértem haveromtopl a sims2 eredeti de az 1-es cd másolt volt .."
most másolt vagy eredeti..a kettő együtt nehéz..amúgy lehet sz@r a cracked -
Brumi8 #28678 Szuasztok! Egy olyan kérdésem lenne ha tudna vki segíten i h elkértem haveromtopl a sims2 eredeti de az 1-es cd másolt volt feltltöttem be crack-eltem de mikor elakartam inditani a játékot kiírtra h tegyem be a cd-ét, de bent volt a cd. De minden haveromnak cd nélkül is megy. Megköszöném ha segítene vki. -
#28677 repteret sehogy.. ha Kata elkészül, akkor majd letod tölteni, de az még odébb van -
LOPCI #28676 Hali!
Hogy lehet repülőteret építeni??
Az FAq kívűl honnan lehet letölteni cuccokat??
Előre is kösz! -
#28675 hát vmi marha vacak verziót szedhettél le, mert nekem nem volt se betömörítve, se lekódolva.. -
trobi00 #28674 hali
Én tok egy fizetös oldalt de ez tuti müködik
www.wanadoo.atw.hu -
cargame #28673 Sziasztok!! Legyszives SEGITSETEK !!!
Van egy problemam hogy amikor a smis 2 ki akarom csomagolni win rarral mert aval kell kiirja hogy: Kerem a jelszot a titkositott fajlhoz!!
Mi a kod?? Legyszi segitsen aki tud!! Mar sokszor toltottem le mas es mas torrentekrol de mindig keri!! Legyszi SEGITSETEK!!!
Vagy adjatok egy oldalt vagy torrentet ami nem ker jelszavat!!
KOSZI!! -
Brumi8 #28672 Szuasztok! Egy olyan kérdésem lenne ha tudna vki segíten i h elkértem haveromtopl a sims2 eredeti de az 1-es cd másolt volt feltltöttem be crack-eltem de mikor elakartam inditani a játékot kiírtra h tegyem be a cd-ét. De minden haveromnak cd nélkül is megy. Megköszöném ha segítene vki. -
#28671 be kell ruháznod hardverbe -
#28670 jöszeg... szal szöveg :PPP -
#28669 51 perc ???? képes voltál 51 percet várni ??? vagy csak elírtad ?
amúgy jó jöszeg..másolatban megvettem :DDD
amúgy mennyi memó van a gépedben ? -
#28668 okés, köszönöm -
vikkancs16 #28667 Hello!
Bocska,ha valamit félbeszakitottam! Tudna valaki segiteni ebben?.:
Eeredtiben van az alap és az egyete,és másolatban megvettem az évszakokat és a Pets-et...mióta a két legutóbbit feltettem,kissé belassult a játék...az elején még nem zavart,kicsit lejjebb vettem a felesleges dolgokat,és az egyedi holmijaimat kivettem a játékból...játszottam két Simsel,és még azt sem lehet mondani,hogy nagy volt a telek,a lényeg,hogy elmentem velük egy közösségi területre,és mértem,51 perc volt,mig betöltött...halál komolyan!...aztán egyszer azt is csinálta,hogy hirtelen lehúzta az egész játékot,és azt irta nekem ki,hogy nem válaszol...meg volt olyan,amikor játék közben előhivtam a cheat ablakot,és egymás alá irkűálta minden lépésnél : ERRoR TSAUDIO...
Bocska,hogy ien hosszú,de ha lehet,valaki segitsen! Nem naon akarom letörölni egyiket sem...puszi -
#28666 az a lényeg, hogy a legfrisebben megjeltn kieg exe-jével/ikonjával kell indítani -
#28665 nem számít