Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Coolfire Neked is!
<#worship>#worship><#puszi>#puszi> - osszátok be<#wink>#wink>
ha én másodszor elkövetem ugyanazt a hibát, a fõnököm páros lábbal rúg ki - hát hogy van ez?
na mindegy, én már bepakoltam a könyvtárba, meglátjuk, mi lesz...<#conf>#conf>
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
bocs, ha durva, töröld ki Mike
hogy lehetnek ennyire bambák?
ilyen vizeslufi-rohamai az enyémeknek nincsenek - vagy még majd ezután jön?
- Spawning of NPC Tour Guides could lead to unnecessary character files being created.
- Sims that drive to a community lot can still "call taxi" with a cell phone, this can lead to Sims being stuck on a lot.
- Performing an action when a vacation shuttle arrives causes the game to return to the vacation lot without the Sim after their vacation is completed
És ezt biztos nem sorolják bugnak, csak bénán programoztak, de nekem pl iszonyúan akadozik a menü és a falunézet néhány percig, csak aztán javul meg.
Aztán az olyan dolgokat, mint hogy a simek állandóan vizes lufit dobálnak, biztos megint csak valami hackkel lehet majd orvosolni.
De ez a spawning of NPC sims bug a legjobb. Ez mindenkinél van, és a legrosszabb, hogy észre sem veszed. Csak minden alkalommal, amikor elmész nyaraláskor egy telekre, és megjelenik a túravezetõ, vagy a sarlatán meg más NPC simek, akkor újra és újra létrehoz nekik egy karakter fájlt. Kezdetben lesz belõlük néhány tucat, aztán ha elég sokat nyaralsz, akkor néhány száz, aztán egyszer csak a túl sok karakter miatt megfekszik az egész játék (ez állítólag olyan 3000 karakter körül van). A legrosszabb az egészben, hogy ugyanezt a bugot már egyszer elkövették az Egyetemmel, de úgy néz ki nem tanultak belõle. Jelenleg egy külsõsök által készített antiredundancy hack az ajánlott javítás, amíg ki nem jön a patch. Na, szép. Nekem pl már 900+ karakterfájlom van, ami egy kicsit soknak tûnik. Nektek mennyi?
viszont eddig még egy simem sem így tanulta a tûztáncot (mármint hogy náluk a tanulás alatt nem égett a bot két vége):

közben a szülõk is megsülnek - lesz ám nagy vacsi a bennszülötteknek<#nyes>#nyes>
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Azért majd kipróbálom amit írtál, hátha tanulható máshogy is.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
nem emlékszem pontosan a nevére a helynek - Takemizu-ban van egy nagy "vízesés", ahol szintén lehet kívánni - na ott ásott a simem, feltört a víz és tiszta diavetítés lett az egész - ezek szerint ott, ahol már egyébként is van valami csordogáló víz, nem szabad ásni<#ijedt>#ijedt>
de Maxisosból is össze lehet hozni egész tûrhetõt - lassan azért alakulnak õk is
ha esetleg érdekel valamelyik....
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
(az MTS2-rõl)
még teszek majd be a boltjukról is képet
Sam menõzik, pedig nem is övék az üzlet
fárasztó a suli
és most elindítom, és teszek be még képeket a jelenlegi állapotról, házról, üzletekrõl (ha tetszik nektek, ha nem 😊)
most jött a harmadik gyerek, az is fiú, én nemértem
( csak arra tudok gondolni, hogy a faluban sok a lány, mert mindig van egy-két telek, ahol 8 fiatalabb/idõsebb hölgy vár a királyfikra 😊
A házikó kezdetleges állapotban: így is volt vagy 50-60k
tánci-tánci (imádja), a nagyot annyira ez nem érdekli
felhívom a figyelmet, hogy a garázsban már áll egy kocsi, igaz elég ócskácska
hógolyóznak (már a ház is kicsit nagyobb)
nyárra vettem medencét, szinte végig esett 😞
közben lett cica is
a cica erõsen nézi a halat (ez nagyon vicces volt) de hiába tettem le neki egy tányérral a fölre (nem ugrik fel a bútorokra)
az a szõrös ember pedig nem Abraham Lincoln, hanem Bigfoot Alvin
bezzeg most, mindig esett az esõ

majd most lesz 😊
tehát mihelyt üdvölöm, rohan jegyet venni (mondjuk ezen még lehet segíteni) de aztán nem tud bejönni a házba, mert nem alkalmazott, ha meg kinyitom, mindenki bemászkál
ja és a fizetõs vendégek mi a jóistenért nem hajlandók zuhanyozni?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
én eddig egyet sem vettem észre...
ami viszont zavar, hogy ha meghívok egy simet vakációzni, teljesen magára van utalva szegény - megpróbáltam kiválasztani, de úgy sem tudom irányítani és ez nem a legjobb...ha már egyszer az én vendégem, akkor lehetne róla gondoskodni<#shakehead>#shakehead>
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...