32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• gulya700
    Hogy Lehet Kiköltöztetni az egész családot ha lehet képpel eggyüt rakjátok fel nagyon kéne
  • Mike at home
    gondoltam rá, de ezek szerint már nem irtam le
    természetes a vista, az xp nem kezel 8 giga memóriát

tőlem lehet ilyen gépigénye, de akkor az ujjai ne legyenek háromszög végüeg, és a lábujjai is meglegyenek, meg külön alsó, zokni, nadrág, cipő, stb
  • rage
    Vista alá a 9-est külön fel kell telepíteni, úgy tudom.

A Direct X probléma akkor is előfordulhat, ha a játék alapból olyan felbontáson és olyan képfrissítési frekvencián akarna elindulni, ami nem tetszik a monitorodnak. Gondolom, a Sims 2 alapból 1024-ben indulna, nézd meg, milyen Hz van ahhoz beállítva alapból.
  • rage
    Meg Vista, hogy majd legyen miért feltegyed
    :-D
  • Mike at home
    2009 körül

a sims 2-höz szerintem még egy kieg kijön tavasszal, aztán vége
    az is lehet, hogy az alap sims3 már 2008 karácsonyára kijön, bár ha igen, akkor istentelen gépigénye lesz, arról nem beszélve minél később hozzák ki, annál szebb lesz
    gondolom majd directx10 alatt fog futni, és kell neki majd legalább duál vagy quad magos proci, 6-8 giga ram, meg tripla 8800GT SLI :)))
  • Spears
    ati radeon 9600xt 128mb,Ati catalyst 8.421.0.0 tudtommal ez a legújabb (vistám van, de korábban xp-m volt és ugyan ez volt a hiba) monitorom egy hp 91 es crt és 1280x1024 es felbontásba használom 32biten, frissitése 85hertz. a directx el kapcsolatban nem töltöttem le újat mivel a vista feltelepítette amúgy azt írja hogy a 10 es van fenn.
    De xp alatt 9c-m volt amikor tudtam frissítettem és akkor is ez a hiba üzenetet kaptam. Volt hogy kicseréltem a videókártyát egy 9550esre 256mb, de akkor is ezt a hibaüzenetet kaptam. Többször újra húztam a gépet. és kipróbáltam már vagy egy tucat külömbőző forrásból szerzett sims2-őt de sosem sikerült elindítani.
  • ssx22
    És mikor jon ki a sims3 van vmi info arról?
  • rage
    Del, ban, stb
    Legalább valaki olyat bíznának meg a spammeléssel, aki tud írni magyarul...
  • rage
    Milyen videokártyád van, melyik drivert használod hozzá, milyen monitor, milyen felbontásban indítanád a játékot, milyen oprendszert használsz és milyen service pack-kal, valamint friss-e a Direct X-ed ?
    (2007 novemberi az utolsó)

Hirtelen pár kérdés, mert infok nélkül nehéz...
  • Spears
    VAN EGY NAGY PROBLÉMÁM!
    Amikor elindítanám a sims2 őt azt írja ki hogy a videókártyám nem directx kompatibilis...stb. Tudom hogy benne van a FAQ-ba, ez a probléma, de nekem az kevés volt. Ha valakinek akadt ilyen problémája és siekrült megoldania annak megköszönném a segítségét.
  • Mike at home
    tetszik így elsőre
  • rotator
    Nahát ez alapján egy nap kb. 3 óra lesz játékidőben...
  • miche
    ez a számla dolog teccik nekem. remélem arra is gondolnak, mi lesz ha reggel papa és mama egyszerre megy dolgozni. de ha már itt tartunk, jópofa lenne ha a munkába nekünk kéne vezetni :)
  • rage
    Másik fórumban találta valaki :

A The Sims 3-ban a simeknek bonyolultan kiépített érzelmeik lesznek, rengeteg tényező fogja befolyásolni. A simek élete reálisabb hosszúságú lesz, mint a második részben, ez segít majd abban, hogy a simek által nehezen megszerzett képességeket legyen időnk hasznosítani is. A korral változó stílus is megjelenik a harmadik részben, a tiniknek, felnőtteknek nem lesz jó akármilyen zene, étel, mindenkinek meglesz a maga ízlése, kívánsága. A munka sokkal reálisabban fog zajlani, mint elődeiben. A második részben már elénk tárult néhány döntéshelyzet a munkával kapcsolatban, de azok elkerülhetők voltak a "Passz" gomb segítségével. A harmadik részben ezt felejtsük el! El kell kísérnünk a simeket a munkahelyre, dolgozni kell, ha a főnöknek nem tetszik a munkánk, tanácsot ad, áthelyez, lefokoz, vagy akár ki is rúghat. Természetesen a valós életben levő protekció sem marad ki a játékból. Elég lesz kicsit jópofizni a főnöknek, és vagy kirúg, megutál, vagy fizetésemelést, esetleg jutalmat, előléptetést ad. A számlák sem maradnak érintetlenül, látható lesz, mennyi vizet, áramot fogyasztottunk, látszani fog, miért mennyit adózunk...

"...Minden simnek olyannak kell lennie, mint 1-1 hópehely, jól meg lehessen őket különböztetni egymástól. Az előző részekhez hasonlóan itt is lesz egy szükséglethierarchia, de valamivel kiépítettebb, mint eddig, jobban oda kell figyelni a dolgokra. A fáradt sim könnyebben betegszik meg, nem elég enni, inni is kell. Sokkal jobban ki lesznek építve a kapcsolatok, többet kell velük törődni, sokkal jobban rá fognak szorulni a társas életre, különben depresszióra emlékeztető tüneteik lesznek..."
  • zbundy
    Köszi, de muszály leszek piszkálni a mentési fájlokat, mert valami gebasz lett a játékkal és most nem indul! És már olyan messzire eljutottam, annyi generációm halt már meg és annyira jó házam van, hogy ezt nem akarom elveszteni!
  • Kodlovag
    My Documents/EA Games/The Sims 2/Neighborhoods/ könyvtár, és azon belül vannak alkönyvtárak: N001 Pleasantview, N002 a sivatagi város, N003 Veronaville, G001 Riverblossom Hills (az Évszakokkal jött), és ha van saját készítésű szomszédságot, akkor N004 és így tovább, olyan sorrendben, ahogy a menüképernyőn látszik. Azon belül vannak a karakterfájlok, minden simnek saját karakter fájl, és a telkek, ott is mindegyiknek saját fájl, de hogy melyikben mi van, az név alapján nem felismerhető. És egyébként se kell piszkálni őket, mert legközelebb majd esetleg nem tudod betölteni a szomszédságot.
    A sims2 könyvtárban van SavedSims és PackagedLots könyvtár, ezekbe a mentett simeket és a becsomagolt telkeket teszi a játék.
  • zbundy
    Köszi a segítséget mindkettőtöknek!
    Még annyi, hogy a játék hol tárolja a mentést? Kerestem a dokumentumokban is és ott van is egy olyan mappa, hogy saved..(valami), de az üres! A szomszédságok mappában van egy olyan fájl, aminek a dátuma kb. az lehet amikor mentettem. Lehet hogy az a mentés?
    Na mind1! Előrre is köszi a segítséget!
  • Flora2
    "a számítógépen lehet párhuzamosan 2 regényt írni 2 különböző simel?"

Ez egy tök érdekes és eredeti kérdés. Nagyon jó a kérdés, jóízűen el lehet gondolkozni rajta. A választ nem tudom, csak tippelni tudok, szóval, ugye a regényírás során a sim saját kreativitása növekszik (amíg meg nem szerzi a 10 pontját). Plusz a játék számolja, hogy hány sim-órát töltött el regényírással, és x óra után kész a regénye.
    Tehát a regényírása elvileg a sajátja - simhez tartozó adat, és nem a számítógépéhez tartozó adat. vagyis szerintem, ha ő ül le a gép elé, akkor az az ő regénye, ha a másik sim, akkor az a másik simé.
    De lehet, hogy ezt SIMPE progival egyszerűen le lehet csekkolni, csak én nem vagyok SimPés.
  • Paddington
    a regényt még nem próbáltam, de a költözést igen, s a tapasztalatom az, hogy így elveszti a barátokat:(
  • zbundy
    Helló! Azt szeretném kérdezni, hogy a számítógépen lehet párhuzamosan 2 regényt írni 2 különböző simel? Nem törli az egyik a másikat?
    Ja és egyik városból átlehet költözni másik városba, vagy már csak abban a városban lehet költözködni, ahol elkeztük a játékot?
  • LOPCI
    thx
  • Paddington
    figyelj: nézd meg a faq-ot, van pár oldal, azonkívül meg kicsit strapáld magad, mert ha beírod a google-ba, hogy sims2 letöltések, millió helyet találsz
  • Mike at home
    google
    startlap
  • LOPCI

Hali
    Az 1826 oldal nincs
    valami más oldal ahol cuccok vannak
    Valaki küldjön néhány linket ahonnan lehet cuccokat tölteni
    thx
  • LOPCI
    kössz szépen gettobuxa :)
  • Dexantreal
    Mennyi gond.
  • kem001
    Ez igaz, hibák újra visszajnnének...
  • Shiwo
    nem sok értelme lenne a patchnek, ha utána újratelepíted a játékot..
  • kem001
    Patch-elés után nem kell újra telepíteni a bon voyage-t ugye?
  • kem001
    Sikerült Bon Voyage Patch-elése végre, faq-ból szedtem le, köszönöm szépen aki felrakta ;)
  • gettobuxa
    autókat innen lehet pl.
    egyéb tárgyakat meg 1826 oldalról lehet, pl itt fent a faq-ban is van lista...
  • LOPCI
    Hali!
    -Milyen kocsikat lehet betenni a játékba és ezeket honnan szedhetem le?
    -Ha valakinek van erről pontos listája akkor várom(milyen kocsik,és honnan).
    -És honnan lehet még a játékhoz uj tárgyakat leszedni!
    ELŐRE IS KÖCCY!!!
  • kem001
    És mi van akkor, ha patch-elés közben hibát ír ki, hogy telepítsem újra, de azután se patch-eli meg
  • Coolfire
    Na jó,van egy pár accom még,de pont a kedvenc helyem is köztük van(gondolom sejted,melyik).:)
  • Coolfire
    Csak segítettem..:)
  • Coolfire
    Vérzik a szívem a főoldali cikk miatt...
  • rage
    Hm, ahogy nézem, mostanában mégsem torrentezünk
    :)
  • Mike at home
    a BV patch javítja ki
  • Mike at home
    :)
  • Dexantreal
    Lál az szép.
    Thanks infot.