Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az enyémeknél úgy tûnik, ugyanolyan szeszélyes, szélsõséges az idõjárás, mint itt nálunk a valóságban (lehet, hogy kifigyelte a Maxis?)
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
az meg, hogy kell-e még a fájllal valamit csinálni, attól függ, hogy milyen kiterjesztésû... asszem a .package fájlokkal semmit nem kell, a többire meg rákatt és telepít, vagy pont fordítva? <#circling>#circling>
majd reggel jönnek az okosok és megmondják, én most lépek pár napra (nem nyaralni sajna...)
<#integet2>#integet2>
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
ha gondolját felteszem az egyik közös táncot is, ahol õ irányítja a többieket
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
egy 4 fõs családnak van vagy 28-30 barátja
régebben igyekeztem fenntartani minden barátságot, ma már nem, ahogy az életben, itt is vannak akiket elsodor az élet, de mindig lesznek újak
nyitsz egy üzletet köztelken, akkor eddig nem lehetett aludni, most máár lehet, sátorban
a sátor lehet épületen belül is
sõt az alkalmazottak is elmennek szunyálni
és azt hogy értelmezzem, hogy ha leteszem tálcára, tovább fut a játék?
az feltûnt, hogy ha nyaraláson van a sim és közben mászkálok a Windowsba, amikor visszalépek a játékba - hiába állítottam meg a játékot - szépen megy tovább (de idõben nem halad, csak mintha nem szüneteltettem volna)
a másik ami feltûnt, hogy az öltözõszekrényre kattintva mélyen elgondolkodik a program, hogy most akkor csinálja vagy ne csinálja?
De lehet nem jól értelmeztem..
az immár tinivé serdült Tina Traveller szervezi a jövõjét - csak szegény Tucker még nem tud róla<#vigyor>#vigyor>
nálunk még nem sok vakációzás volt, de én megpróbálok egy olyat, hogy a towniekat összeszedegetem (már akik nem fontosak) és õket törlöm ki a játékból (erre egyébként már készülök egy ideje, mert nálunk rengeteg townie van)
Most hip-hop gyorsan kidobták a Bon voyage-t, ez is hemzseg a hibáktól. Nem azért, de jobb lenne, ha ritkábban adnának ki kiegészítõt, de nem ilyen fatális hibákkal. Csak hát mindig az a hülye biznisz...
[/cserf][/fülünyúl]