Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezt a fát én is megnéztem - moveobjects-el be lehet rakni a hátizsákba, ki is lehet szedni ugyanúgy, de azt nem tudom, utána lesz-e termés rajta...

ááá...a páromnál éppen nyár volt, beérett a narancs és a kerti tó teljesen be volt fagyva...
az enyémeknél úgy tûnik, ugyanolyan szeszélyes, szélsõséges az idõjárás, mint itt nálunk a valóságban (lehet, hogy kifigyelte a Maxis?)

Tedd meg..én kíváncsi vagyok rá..
szóval..a letöltött fájl bekerült a the sims 2 mappájába..kicsomagolva..este 8-kor..késõbb simseztem..és utána mikor kiléptem a játékból,fájlra rakva az egeret azt írja ki,hogy a fájl módosítva este 10-kor..ezek szerint akkor mûködik??
azt hittem ez attól van nálam ,hogy nagy a ház és tele van mindenféle dekorációval..de akkor mégse??
ja bocsi..nekem is volt ilyen..üsd be a moveObjects on-t..vagy a szabad építkezés kódját bár én azt hiszem mindkettõt beütöttem..és próbálgasd forgatni a képet..menj közelebb a fához vagy távolabb...elõbb-utóbb sikerülni fog..nekem ez segített..
Az a röhej,hogy nálam mikor csak 4-en vagyunk otthon a kéróban,akkor is beakad a játék.Hát most vmit nagyon elqrtak...

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Ha frissen kezdel,elég nehézkes a dolog,de mivel az ikrek is felnõttek,nár nincs gond el is érte mindkét simszülõ a platina módot.Amúgy marhajó az a szerény ami az oktatási karrier jutalma.Nem elég,hogy minden tanulható,iszonyat gyorsan fõleg ósszel egy körtés sapival megspékelve pillanatok alatt bármelyik skillt ki lehet fullozni.

kell a downloads mappa... mibõl áll csinálni egyet? 😊)
az meg, hogy kell-e még a fájllal valamit csinálni, attól függ, hogy milyen kiterjesztésû... asszem a .package fájlokkal semmit nem kell, a többire meg rákatt és telepít, vagy pont fordítva? <#circling>
majd reggel jönnek az okosok és megmondják, én most lépek pár napra (nem nyaralni sajna...)
<#integet2>

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Mike
nálam egész nyáron esett

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
letöltött haj
ha gondolját felteszem az egyik közös táncot is, ahol õ irányítja a többieket

Shiwo
senki nem állította, hogy minden bug mindenkinél jelentkezik..speciel nálam nem esett semmi..lehet, hogy fog, csak gyanus..miután feltettem a szezont, 2-3 naponta esett valami..most meg semmi..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Ezt tudom cáfolni, nálam gyakran esik a BV óta, fõleg, ha vakációzni akarok. <#levele><#gun> Öntisztító kutya: végre egy jó bug! <#vigyor3>

Shiwo
X kommenttel ezelött már írtam...gyümifák..nem lehet õket se áthelyezni, se kitörölni,,

Na akkor még egy kérdés..kell az a download mappa??Nem elég ha az a letöltött hack fájl simán oda van másolva a the sims 2-be??Oda ahol a többi mappa van.. Egyszer ezt megértem..iszok rá valamit😊DD
Milyen kiírthatatlan fák?? Még nem futottam bele ilyenbe..
csináltam egy downloads mappát..oda beteszem a hackbõl azt a fájlt és más dolgom nincs?? Ettõl akkor most nem csinál új (nem játékos) karaktereket?? Francba ezt a sok szarságot..fene se igazodik ki rajta😊D
Shiwo
a "kiírthatatlan" fák után újabb érdekes dolgokat tapasztaltam..egyrészt lement õsz/tél/tavasz, de egyszer nem esett még se esõ, se hó, mióta fentvan a bv, a másik dolog nem is annyira zavaró, miszerint öntisztító lett a kutyám..olyan mint a macsek, hipp-hopp tiszta lesz magától, nem kell fürdetni

nekem vagy 2000 fájl van benne, lassul is néha, fõleg a legnagyobb telkem...

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

c->doku&settings->neved->dokumentumok->sims2->ide, ahol a többi mappa is van ezen belül lehet tovább almappázni, floor, wall meg ilyenek, én azzal nem szarakodtam, jó az ömlesztve is 😊

alapból asszem nincs, csinálj egy downloads mappát

Na..kérek egy kis segítséget..légyszi ..letöltöttük a mysimsrõl azt a hacket..de..a The sims 2-ben a gépen nekem nincs downloads mappa..amibe bekéne tenni ezt a fájlt..hol találom én azt meg?
Amúgy ez a simed marhajópofa. Már a képeken is tetszett. Az normál haj vagy letöltött? Egy ilyen én is öszerakok, igen megkapó. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Ez a hegyiember tánc. Sajna nagyon hülyén van megoldva, akár melyik simed táncolta már és nem irányítod akkor maguktól táncolják és akkor nagyon sokan csatlakoznak. Elég egy pillanat, hogy megtanulják és ez a dühítõ. Nálam a már a fél város tud tai-csizni, mert az egyik közösségi telken mikor nem figyeltem a simem elkezdte. Utánna maguk gyakorolják és tovább "fertõznek". Erre mondják, hogy megtanulni és megszertni egy pillanat mûve volt csupán.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Na megnéztem ezt a meditációs teleportot. Hát ló.. nem ér. Ha elég soká meditálsz akkor valóban tudsz teleportálni ide-oda míg meditációs állapotban vagy (valóban kék lángal/füstel). Azonban ha nem akkor újra sokat kell meditálnod, hogy teleportálhass. Ez mókás, de közlekedni így nem lehet. A nindzsa teleport az egészen más. Az egy közlekedési forma, mint a menni, futni, szögdelni, stb. Nagyon gyors, azaz a leggyorsabb haladási forma, semmi sem szab korlátot. Hmm illetve azt nem próbáltam, hogy közösségi telken olyan helyre teleportályjak ahova az ajtón keresztül nem engedne be... erre kiváncsi vagyok (pl másik simem boltjában az irodába csak az üzletvezetõ simem mehet be).

Mike

Mike
nem emlékszem hogy valaha tanulta volna

otthon meg egyáltalán nem jön ez elõ, pedig van olyan sim, aki már megtanulta - hiába na, még sokat kell gyakorolnom....

nem, a vakációszigeten

Mike
akkor én kussolok, mert én ide szoktam irogatni miközben tölt a játék, mert mondjuk elmegyek a belvárosba

Mike
azt jelenti
öltözõszekrényhez sokat kell tölteni

Mike
nekem simán szokott annyi lenni, egy simnek is
egy 4 fõs családnak van vagy 28-30 barátja
régebben igyekeztem fenntartani minden barátságot, ma már nem, ahogy az életben, itt is vannak akiket elsodor az élet, de mindig lesznek újak

Mike
973

Mike
nem vettem észre

Mike
nem errõl beszélek
nyitsz egy üzletet köztelken, akkor eddig nem lehetett aludni, most máár lehet, sátorban
a sátor lehet épületen belül is
sõt az alkalmazottak is elmennek szunyálni

Mike
otthon?

Mike
nekem most az a bajom hogy a Crypt'o Night-ban nem hozzák ki eléd az ételt, az animáció megvan, de nincs tányér, nem lehet enni, persze fizetni kell. Ugyanakkor meg más éttermekben jól mûködik

persze a probléma rövid o😊))
pfff...öltözõszekrényt még nem is próbáltam mióta fent van a Bon Voyage..tálcára meg le sem tudom tenni a játékot mert annyira belassul a gép hogy az valami iszonyat..utána meg alig bírja visszatölteni..a szünettel még eddig nem volt próblémám..ha megállítottam akkor szünet volt..Mindenképpen szóljatok ha kijön a javítás..a karakterfájlokat hol tudom megnézni??
töltsd le amit a mysimsen ajánlanak - én is megcsináltam, valami majdcsak lesz...

és azt hogy értelmezzem, hogy ha leteszem tálcára, tovább fut a játék?
az feltûnt, hogy ha nyaraláson van a sim és közben mászkálok a Windowsba, amikor visszalépek a játékba - hiába állítottam meg a játékot - szépen megy tovább (de idõben nem halad, csak mintha nem szüneteltettem volna)

a másik ami feltûnt, hogy az öltözõszekrényre kattintva mélyen elgondolkodik a program, hogy most akkor csinálja vagy ne csinálja?

Most akkor mi is van? A visszataszító sarlatánt töröljem a házam elöl vagy ne??..Még csak háromszor voltam nyaralni..csak a nyaralás során lesz több a karakterfájl?? Mer akkor addig nem megyek nyaralni amíg ki nem jön a javítás..Egyébként az a kód nem jó? Olvastam valahol ha bekapcsolom játék közben akkor mindig frissít..vagy valami ilyesmi..
De lehet nem jól értelmeztem..

az immár tinivé serdült Tina Traveller szervezi a jövõjét - csak szegény Tucker még nem tud róla<#vigyor>

azt hiszem, azért írták éppen, hogy ne töröljük õket, mert tönkreteszi a játékot
nálunk még nem sok vakációzás volt, de én megpróbálok egy olyat, hogy a towniekat összeszedegetem (már akik nem fontosak) és õket törlöm ki a játékból (erre egyébként már készülök egy ideje, mert nálunk rengeteg townie van)

Ez az NPC generálás ez most akkor hogy van, vagy mi ez, mert nem értem? Tehát ha nyaralni megyek generál npc-ket? Ezeket hova teszi és hogy szabadulok meg tõlük? Arra cleaner-re azt írták ott az oldalon, hogy megnézhetem mennyi +van, de ne töröljem. Akkor hogy töröljem õket?

Hát igen a PC-s játékok közül a sims sorozat kelt el a legnagyobb példányszámban,meg mindenféle eladási listát vezet etc..ergo bolond lenne az íé ha ezt a fejõstehenét veszni hagyná.Pedig anno maga Will Wright mondta,hogy nem kellenek a kiegészítõk,de aztán rájött,hogy mégis..sõt stuffok is kellenek.😊Gondolom az EA vezetése olyan rabszolgahajcsár módjára követeli a féléves ciklusokban a kiegészítõket,és magasról leszarja,hogy bogaras.Nem úgy mind mondjuk az ID Softwrenál,mikor aszongya Carmack bácsi kijön ha kész lesz,az Activision meg kussol,mert örül,hogy ilyen "alvállalkozója" van...😊)

Ezt az öngyulladást már hivatalosan is kijavították.Tud tûz lenni az udvaron-szokott is-de ez a villámlás miatt van,ami természetes.

egyébként meg tudod, pénz beszél...

elvileg minden soron következõ kiegben benne van az elõzõ javítása<#nemtudom>- ezt tõlem hozzáértõbbek mondták

Kodlovag
Az öngyulladás elkerülésére van hack, teljesen jól mûködik. Így aztán a simjeim annyit csókolóznak, meg ücsörögnek a jacuzziban vagy a tûzõ napon, amennyit csak akarnak. Melegük lesz, de meg nem gyulladnak.

Kata
Na ezért van nekem csak a Pets-ig bezárólag a játék. Se az Évszakokat, se ezt az utazós kiegészítõt nem vettem meg. Már az Évszakoknál se tetszett a sok öngyulladás, medence(!) lángra kapása, hogy a simsek kiismerhetetlen és kontrolálhatatlan hõérzetérõl ne is beszéljek. Ezen kívül is sok bug volt benne, amiknek jó része máig nincs javítva.
Most hip-hop gyorsan kidobták a Bon voyage-t, ez is hemzseg a hibáktól. Nem azért, de jobb lenne, ha ritkábban adnának ki kiegészítõt, de nem ilyen fatális hibákkal. Csak hát mindig az a hülye biznisz...

[/cserf][/fülünyúl]