Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
az elején megkérdezi engedélyeted-e a egyéni tartalmat, azt mondod igen
aztán az opciókban letiltod ennek megkérdezését, mikor már idegesít, hogy minden egyes indításkor megkérdezi
a letöltött házak sim2pack file-ban vannak, elindítod a file-t, mire felinstallálja
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
sajnos se a kutyust se a cicust, sem az npc simeket nem lehetett odahivni, meg jó lett volna, ha egymásba karolnak, stb

és a letöltött házakat kicsomagolás után hova kell raknom hogy bekerüljenek a játékba?? és a játékban kell valamiket beállítanom??ha igen..hol??sürgõs..köszi..
csak furcsállom, hogy eddig a Maxis-fákat normálisan a földre lehetett rakni, nem a háztetõre
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
a pontos neve breadfruit tree - de ez elég hülyén hangzik, hogy kenyérfa gyümölcse fa
egyébként most jött az új kieggel
szóval normális, hogy a háztetõn is tartózkodhat?
(egyébként a majomkenyérfáról már hallottál? vagy A kis herceget sem olvastad?)<#whatever>#whatever>
egyébként mi lehet még a baj szerinted?
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
csak ne androgének rohangáljanak már
olyan ágyam egyébként nekem is volt
ismeretlenek is simán használták
Majd utánna nézek hátha van újabb változata.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
fotózni úgy kell, hogy a kamerável te bállsz a megfelelõ heléyre, odahívod, addig tébláboltatod amig jó irányba nem fordul, aztán póz, fotózás
még szerencse, hogy lehet nekik mondani, hogy álljanak egymás mellé
ás így lehet csoportképet csinálni
pl.
hazamegyek csinálok teljes csoportképet az ott lakókról, meg a haverokról, mindenkit áthívok 😊 - már ugye ha az npc simeket is oda lehet kommandírozni a csoportképhez
eleindte nekem is meg-meg döccent, de egy ideje már jó
grafkártyadriver?
hangdriver?
hát nekem olyan kéne amikor meztelen, legyen farka
tehát fürdéskor, zuhanyozáskor
és mondjuk lehetne a kutyának is
a mellbimbók a nõknél tényleg csak skin kérdése, de a férfinemnél kell hozzá plusz mesh is

Ez a kép elég vicces. Montam a csajnak, hogy pózoljon. Beállt egy pozícióba, de hogy az irányt mi alapján választotta, azt nem tudom. A romokkal mögötte szerettem volna lefényképezni. Na mondom, mindegy, pasi fényképezzen. Erre beáll háttal a csajnak, és fényképez. A képen látszik a fickó is, amint éppen fényképezi saját magát.
gamertag: kenobita
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
szerintem mostm ár arra is figyel a program, ki mikor születik, és olyan lesz a jegye
megakadni hosszabb idõre meg akkor szokott, amikor valaki megfahy, leég
no meg a vakáció installja után a rejtélyes 1-1 másodpercre megállások, de az mára elmúlt
mi a telken vagyunk családilag 7-en, ehhez jön még a permanensen ott táborozó 3-6 vendég, és nincs akadozás
pedig annyira nincs jó gépem (1280x1024-ben játszom, minden high)
Nekem a download könyvtárba csak kb 4 package van: az uncensor (ez alap, nem tudnék kikockázással együtt játszani), a "tinédzserek is kefélhessenek" package, meg két meztelen skin, hogy emberibben nézzenek ki meztelenül. Na meg most ez az anti npc generátorszerûség.
ja és Mike: a szekrénnyel korábban nem volt ilyen gond, sõt most sincs semmi mással, csak az öltözõszekrénnyel...