Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo
nyah..arra is rájöttem, hogy miértnem kell mosdatnom a kutyám..ha már elég koszos, kimegy a kertbe és jáccik a locsipocsi (vagy mianeve) játékkal, amit a játékkészítõ géppel lehet készíteni (asszem ezüst medállal)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
jelentem, tényleg müxik az esõ..nem tom mé nem esett normál telken, de az orientál vidéken sikerült megáznia a simemnek 😊

na..elsõ dolog siekrült..köszi a segítséget..a házak amiket letöltöttem zip-ben vannak..kicsomagoltam..de aleírás valami userdata könyvtárat emleget..meg valami hause könyvtárat..amit nem találok..valami normális ahol házakat lehet letölteni?? a letöltött házakat is a downloads mappába tegyem?
Mike
A Downloads mappába jkerülne a package file-ok
az elején megkérdezi engedélyeted-e a egyéni tartalmat, azt mondod igen
aztán az opciókban letiltod ennek megkérdezését, mikor már idegesít, hogy minden egyes indításkor megkérdezi

a letöltött házak sim2pack file-ban vannak, elindítod a file-t, mire felinstallálja

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

kérlek benneteket..elõbbi kérésemre választ szeretnék..
Mike
csoportkép:

sajnos se a kutyust se a cicust, sem az npc simeket nem lehetett odahivni, meg jó lett volna, ha egymásba karolnak, stb

Mike
nem sértõdtem meg 😊 kicsit se 😊

Jaj nekem ..segítség.. beraktam kicsomagolás után a the sims2 downloads mappába a package fájlt..a játék mikor indul kiírja hogy felismeriodaírja a helyét is a fájlnak...de döntsem el hogy engedélyezem-e az egyedi tartalmat..engedélyeznem kell??
és a letöltött házakat kicsomagolás után hova kell raknom hogy bekerüljenek a játékba?? és a játékban kell valamiket beállítanom??ha igen..hol??sürgõs..köszi..
meg ne sértõdj már naaa...
csak furcsállom, hogy eddig a Maxis-fákat normálisan a földre lehetett rakni, nem a háztetõre

Mike
természetesen nem vagyok hülye biológiából, szal tudom mi a majomkenyérfa pl. csak simsben én még nem láttam, arról nem beszélve, hogy a játékban minden lehet

Ekkora marhát mint én...most vettem csak észre,hogy a sámánnál a mikrót is meg kell javítani...

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

ajjajj, akkor nemcsak én nem vagyok ismerõs növényéknél<#nyes>

a pontos neve breadfruit tree - de ez elég hülyén hangzik, hogy kenyérfa gyümölcse fa
egyébként most jött az új kieggel

szóval normális, hogy a háztetõn is tartózkodhat?

(egyébként a majomkenyérfáról már hallottál? vagy A kis herceget sem olvastad?)<#whatever>

Mike
kenyérfa? mi terem rajta? kenyér? 😄

Mike
microsoft oldaláról szedd le a legfrisebb directx-et

Mike
akkor még eggyel vissza? az a baj, hogy az itteni winfos magyar, is nincs benne olyan hogy basic, sem hogy alap, csak vmi homáélyos gagyarászás

egyébként mi lehet még a baj szerinted?

Erre nem gondoltam,majd utánanézek.Kösz.Lehet,hogy a BioShock driverei kavarnak.

figyeljetek: az normális, hogy a kenyérfát akár a háztetõre is föl lehet tenni? <#confused>(nem vagyok valami jó növényekbõl)

hali all. leszedt..megszereztem az összes simset. jó. feltettem mindet. jó. megy évszakoig faján. na de ha felteszem a bv-t akkoron az van h kiírja nékem hogy tegyek fel direct x 9 kompatibilis drivert. namármost. feltettem (újra) de ugyanaz. többi játék megy. miért nem simeri fel a bv? nemtudjátok? valaki? meghálálnám. köfi
rage
Nem optimálisra, hanem basicre 😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Mike
és ha el nem feljtem a zöld szart is leszedem a fejük fölül

Mike
nem is kell bevethetõ
csak ne androgének rohangáljanak már
olyan ágyam egyébként nekem is volt
ismeretlenek is simán használták

Hát olyan volt nekem. Volt farka a faszinak, nem rajzolt, ha nem ott löbögött. Ha rákattintottál volt külön opciója: lehetett állítani a méretét, színét, álljon-lekonyuljon, körülmetét, stb. Képen láttam, hogy nem csak a felnõttnek hanem minden korosztálynak (gondolom persze nem bevethetõk, max a tiniké).
Majd utánna nézek hátha van újabb változata.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Mike
kicsit béna szerintem a fényképezés, mibõl állt volna ha a sim úgy fényképez, ahogy akar, mert ez így ugye nem több mint az irányító panelen lévõ fotózási lehetõség
fotózni úgy kell, hogy a kamerável te bállsz a megfelelõ heléyre, odahívod, addig tébláboltatod amig jó irányba nem fordul, aztán póz, fotózás
még szerencse, hogy lehet nekik mondani, hogy álljanak egymás mellé
ás így lehet csoportképet csinálni

pl.

hazamegyek csinálok teljes csoportképet az ott lakókról, meg a haverokról, mindenkit áthívok 😊 - már ugye ha az npc simeket is oda lehet kommandírozni a csoportképhez

Mike
a windows hangteljesítmény gyorsítását állítsd át optimálisra, vagyis vedd le a legjobbról. ugye rage?

Mike
akkor annak mennie illenék
eleindte nekem is meg-meg döccent, de egy ideje már jó
grafkártyadriver?
hangdriver?

Mike
aha
hát nekem olyan kéne amikor meztelen, legyen farka
tehát fürdéskor, zuhanyozáskor
és mondjuk lehetne a kutyának is

a mellbimbók a nõknél tényleg csak skin kérdése, de a férfinemnél kell hozzá plusz mesh is

AntiHero
de

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Raven456
csõ nem tudjátok a sims pets telepítõ kódját

Kodlovag
És itt van még egy kép. Ezen az a ruha van a nõn, amit eltüntetett a játék. Tegnap újracsináltam mindkét eltûnt ruhát. SimPE-vel kimentettem a textúrákat, aztán bepakoltam a bodyshopba. Pont ugyanolyanok lettek, mint voltak, csak a simeknek el kellett menniük újra megvenni a ruhákat, és ez most 200§-ba fájt nekik (az egyik család nem túl gazdag, ez az öszes pénzük 10%-a).

Kodlovag
Simjeim nyaralni voltak, fotóztak is egy kicsit.

Ez a kép elég vicces. Montam a csajnak, hogy pózoljon. Beállt egy pozícióba, de hogy az irányt mi alapján választotta, azt nem tudom. A romokkal mögötte szerettem volna lefényképezni. Na mondom, mindegy, pasi fényképezzen. Erre beáll háttal a csajnak, és fényképez. A képen látszik a fickó is, amint éppen fényképezi saját magát.

Ezt a magaméra akartam bocsi Gólya..😊

4gb

Hát az egyik a "régi" Fatal1ty 3.2 proci,2gb ram és a 6600gtés egy 160gb sata vinyó,a másik az asus a8n 3500+ professzor 2gb ram és egy radeon 1500-as 2db 160gb-s sata2-es vincsivel.Ezekkel a konfigokkal,hogy offoljak egy kicsit röhögve megy a Bioshock,MOHA Airbone,Rainbow Six:Vegas etc...szóval a géppel semmi gond..Eddig ha 20-an voltak a telken,akkor sem röccent meg.Most egy egyszerû parancsnál leáll gondolkozni.Ja meg minden rendszer Windows Xp SP2 !gb virtuális memóval.

ez nálam is megvan - a fene a jódolgukat, egyre dühösebb vagyok a Maxisra

cenobite
Tegnap este elszökött az egyik kutyum, miután balhézott egyet a másikkal... 😞 Vissza fog jönni? Mert a képe még ott van a családtagok között, de egy ilyen "batyu" ikon van rajta.

gamertag: kenobita

Engem az nem mert elég jó az a skin. Egy idõben fenn volt nálam az a hack amitõl "irányítható" péniszük 😊 lett a simeknek (férfiaknak természetessen). Csak vagy a pets vagy az évszakok óta nem mûködik. Nagyon korektül kidolgozott volt, kattintásra fel lehettet neki állítani. Meg volt egy ilyen "Love Bed" amin szabályossan lehetett dugni (akár családtagok is). Ez ugyanakkor vált használhatatlanná mikor a csávók pénisze.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Mike
ja és 1 cica meg 1 kutyus is

Mike
engem kockázás nélkül meg zavar hogy szegények kasztráltak 😊

Mike
nálam is esett tavasszal a hó, és a nyár sem volt olyan meleg mint a sivatagban (a középsõ sivatagos pályán játszom, igaz már jóideje bluewaterben, az meg ugye nem sivatag)
szerintem mostm ár arra is figyel a program, ki mikor születik, és olyan lesz a jegye

Mike
nekem az öltözõszekrénynél sokat homokórázik, de 2 gigányi letöltött tartalommal ezen annyira nem csodálkozom
megakadni hosszabb idõre meg akkor szokott, amikor valaki megfahy, leég
no meg a vakáció installja után a rejtélyes 1-1 másodpercre megállások, de az mára elmúlt

mi a telken vagyunk családilag 7-en, ehhez jön még a permanensen ott táborozó 3-6 vendég, és nincs akadozás
pedig annyira nincs jó gépem (1280x1024-ben játszom, minden high)

Mike
géped paraméterei?

Mike

Ha az anti-npc-generátorra gondolsz azt én is betettem. Nem tudom mûködik-e, de gondot nálam nem okoz. Elõtte volt kb 40 "Túravezetõm", meg tizen pár "Undorító Sarlatánom".
Nekem a download könyvtárba csak kb 4 package van: az uncensor (ez alap, nem tudnék kikockázással együtt játszani), a "tinédzserek is kefélhessenek" package, meg két meztelen skin, hogy emberibben nézzenek ki meztelenül. Na meg most ez az anti npc generátorszerûség.

Korábban kitöröltem a robot simemet (akkoriban még naivan azt hittem tényleg kitörli a játék). Aztán késõbb kapcsoltam, hogy õ volt a "munkás" simem üzletvezetõje. A tulaj simemmel betudtam menni a telekre, de bármely másik simmel kifagyott, úgy hogy el kellet adnom majd újra megvennem a boltot. Így törlõdtek a dolgozók, de a 10 csillagom is. Most újra húzom a boltot felfele, de még csak 4 csillagnál járok. Szerencsére legalább rengeteget profitáltam az eladásból és a simem akinek sok üzleti csillagjutalma megvolt, most tovább addagolhatom (már csak a 3 pénzjutalom hátra az összes többi jutalom a csucson van ... cápák cápája).

ez nálam is van..eddig fel sem tûnt..szóval mondja meg már valaki mûködik -e nekem az a fájl amit betettem a the sims 2 mappába a downloadsba..lejjebb írtam még tegnap este meg ma reggel..légyszi..
Na ez a fás bug nálam is volt/van. Én is csak a moveobjects-el tudtam törölni odébtenni. Ennél jobban idegesít az ágy-bug. Eddig mindig oda feküdtek le ahova kattintottam (franciaágyról van szó), BV óta viszon MINDIG jobbról mennek az ágyhoz akkor is ha már fexik ott valaki csak akkor utánna átmennek a másik oldalra. Nálam mindig a faszi feküdt bal oldalt a csaj jobb oldalt, most aki elõször az ágyhoz ér az alszik jobboldalt. 😞

Nálam most hevesebb az idõjárás mint elõtte. Fõleg a tél lett kemény, még tavasszal is esett a hó.

Shiwo
nekem csak tavasszal szokott befagyva maradni

Shiwo
annyira nem zavaró, hogy ne bírjam ki a patchig 😊

nekem pl. nincs túl sok dekor, de néha így is igen hosszan gondolkodik a program...

ja és Mike: a szekrénnyel korábban nem volt ilyen gond, sõt most sincs semmi mással, csak az öltözõszekrénnyel...