32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Inside123 #28792 Sziasztok!
Gondom van az építkezésnél. A falakat még felállítom, de ablakokat, ajtókat már nem engedi berakni, inaktív. Pack-ot telepítettem és az utolsót (Pets) crack-eltem. Van valakinek ötlete, hogy mi a megoldás?
Köszönöm a választ! -
#28791 Oksa kösz. -
#28790 Mindegy a sorrend. Magyarul telepítsd az összeset, s a Bon Voyage-zsal indítsd. -
#28789 Hy! Valaki tudna írni nekem egy listát arról, hogy milyen sorrendben kell telepíteni a dolgokat, hogy mind magyar legyen? A FAQ-ban van 1, tudom, de ott a Bon Voyage, Celebrity cuccok, meg H&M cuccok nincsenek benne, és nemtom azt mikor kéne feltolni. -
#28788 Debug Mode
Open the cheat menu by pressing Ctrl + Shift + C, then entering the following:
boolProp testingCheatsEnabled true
While in Create-a-Sim, press Shift + N before creating your first sim to enable skintones, clothes, and hairstles that would normally be used only by NPCs. Press Shift + M to disable it.
While in Live mode, Shift + Click on a sim to bring up the debug menu. -
#28787 hali
nem rég kezdtem igazán belemerülni a sims2-be és nem is olyan rég sikerült a debug módot aktiválni sim készítés közben. fingom nincs h hogyan sikerült, mert semmilyen cheatet nem irogattam, csak írtam a simem nevét, majd arra lettem figyelmes h bezgrik 1 ablak h a debug mód bekapcsolt, minden lehetséges elemet választani tudok. azaz a zöld bőrszíntől elkezdve a robot testig mindenet ki tudtam választani. valaki nem tudja h ezt hogyan lehet szándékosan előhozni? :)
köszi előre is -
#28786 hy all!!!
Valaki tudna adni egy linket vagy valamit ahonnét le tudom tölteni a bon voyage crack fájlját???
Előre is köszönöm és sorry a beírásért... -
#28785 #28772 légyszi -
Flora2 #28784 Jajaja, a Modthesims-en kötelező alaprajz-fotót is feltenni a házról, nemcsak látvány-fotót. Ez ott feltöltési szabály. -
#28783 http://haksenhausen.pimp-my-sims.com/
http://www.angelfire.com/nt2/jillyanngrissum/lsre/index.html
http://www.vjdevelopment.com/
de praktikusabb, ha ezt megnézed, ezen sok más is van:
http://thesims2.jouwpagina.nl/
az elsővel csak annyi a gondom, hogy azok a házak nekem nem jelennek meg a játékban -
#28782 meg lehet rendesen nézni - katt a megnevezésére és szépen behozza a leírását -
#28781 Mert már unom a stílusomat...:-D -
#28780 Jah, csak az MTS2-vel az a bajom, h ott van egy kép a házról aztán a kisujjamból szopjam ki, h hány szobás meg ilyesmi...De a többit amit írtál, azokat nem ismerem, leírnád az oldalukat?:-D -
Dexantreal #28779 Igenis! No warez.... akkor marad max, az amit te írtál priviben. -
#28778 miért nem építesz egyet? -
#28777 nem mond -
#28776 akkor az 3 hálószobás, 4 fürdőszobás ház -
#28775 az az igazság, hogy nem szoktam túl sok simmel játszani, de majd körbenézek - meg szerintem Te is szétnézhetsz itt-ott - egész pofás dolgokat látok keresgélés közben (MTS2, haksenhausen, VJ Development,LS Real Estate....) -
#28773 Tetszik, de esetleg nem tudsz olyan házat, ami:1 felnőtt nő, 1 felnőtt férfi, 1 tini fiú, 1 gyermek lány, és 2 kutya számára alkalmas?
Előre is thx!^^ -
#28772 És ezen az oldalon hogy lehet a gépeket letölteni? -
Dexantreal #28771 én is ilyet szoktam, ja unalmas... és most az Utazóék Szépkellemes egyik ott lévő házába lettek beköltöztetve. -
#28770 ja igen:
a haksenhausen-ről töltött házak nem jelennek meg a játékban
szépen telepíti, de sehol semmi
ötlete valamelyikőtöknek?
a többivel semmi gond nincs, csak az innen származóakkal -
#28769 ugyan nem saját az alap (azt megtalálod az MTS2-őn Contempo Pink Starter néven), de nézd meg a galériámban amit feltöltöttem (ha érdekel, tudom írni a felhasznált cuccok fellelési helyét) -
#28768 Jah és MSN-em: [email protected] -
#28767 Halljátok vk nem akar küldeni egy házat?Ilyen kis egyszerű házra gondoltam, mert én mindíg ilyen full extrás házakat építek, de már unom őket most pl már arra kényszerültem h egy olyan lakásba költöztem, amit nem is én csináltam, csak átrendeztem...-.-
Előre is köszi!
U.I.:Meg van minden kiegészítő, szal bármit belerakhattok -
Dexantreal #28766 Ja és ezután elő léptették a csajt étterem vezetővé, vagy mivé :S.
Álma gasztromónia területén híres szakács, szal jó úton halad gondolom én.
Trentnek álma bűnözői lángelme, ő is jól halad, mint említettem.
Ez a Dudley, meg az egész történet előbbi hsz-ban tisztára olyan hápés, mint, mikor Harryt szekálták, nem? -
Dexantreal #28765 Háhh :P, megkapták a köcsögööök! :P
Utazó családdal nyomulok, míg meg nem lesz az Egyetem, de utána is sztem :S.
Jó arcok. Költöttem vagy hat ezret ruhákra Trishával.
Trisha gasztromóniás melót művel, Trent gangszta, most buki (bukméker, mittomén :S, szal fogadásokat kötnek és ő a "ház", ahogy ott van írva), a kis csaj - nevét így hírtelen nemtom :S -, meg csoda gyerök csillagos ötössel, három főzési képességgel már. -
#28764 Van 1 godom:
KÉPZELD A PETS A BEMUTATÓ UTÁN IS KIDOB, MINT AZ ÉVSZAKOKNÁL! HAVEROMNÁL MÉG A VÁROSRÉSZEK IS BEJÖNNEK, CSAK Ő MEG HA BELÉP 1 CSALÁDBA, AKKOR DOBJA KI, MEG AZ ÚT IS PIROSAN VILLOG NEKI. PEDIG AZ Ő GÉPE : 1GB RAM, 256 NVIDIÁS VGA, 3,6 PROCI,,,EZEKET TUDOM RÓLA...AKKOR A PATCH ?
-
Dexantreal #28763 Hm, ha vki Bp-i és átmásolná az Egyetemjét, nagyon hálás lennék. -
Dexantreal #28762 Már ellenőriztem és nem talált hibát. -
#28761 régen volt erre parancs, de azt később kiszedte az EA
maradt tehát a hack, sexysims-en keresgélj -
Purga #28760 hibás -
Purga #28759 Csinálj egy CRC ellenőrzést, ha ott is hiba van, akkor egyértelműen ibás a 2 cd, de ez is aligha nem az úgynézki :S -
#28758 esetleg megsérült a file ? -
Dexantreal #28757
Ötlet?
Most próbálom sokadjráa és ez a netiparos verzió, az atw-snél most szedem le, de sztem az is ugyan ilyen lesz.
Sims 2 Egyetem Hungarian CloneCD-No1
Lövésem sincs mé nem telepíti fel :S... eccer megállt előbb is, de mindig a második cédénél írta ki ezt.
Fent van az alap, az összes kieg, fut simán, de az Egyetem hiányzik és pont itt bénázik :S :S.
Régen nem volt ilyen :S.
Pls help, thanks. -
#28756 régen játszottam sims2-vel, és most újra elővettem, és lenne egy olyan kérdésem, hogy mintha lenne egy olyan kiegészítő, amivel el lehet tüntetni a kitakarást, amikor meztelenek az emberek...
ezt meg lehet valahonnan szerezni?
köszi a választ! -
Spears #28755 az összeset végig próbáltam, de semmi változás -
#28754 Próbáld meg win2000, esetleg win98 kompatibilis módban inditani. -
Spears #28753 Megpróbáltam elindítani más herzt-en, de még minding nem sikerült.továbbra is ezt írja ki:
" DirectX 9.0c kompatibilis videókártya felimserése sikertelen.Kérlek, ellenőrizd, hogy a videókártyád DirectX 9.0c kompatibilise-e, illetve hogy a gyártó által kibocsátott legújabb driverek vannak-e feltelepítve a gépre. Az alkalmazás leáll." -
Neoncsoves #28752 lehet nagy gépigénye, csak sm2-n is menjen...