32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Gáborfiu #28832 Újabb buta kérdésem vetődött fel a játékkal kapcsolatban. Hogyan lehet a simemmel tanulni az Universityben? Mert azon kívül, hogy néha a számítógépén megcsinálja a leckét mást nem tanul, és sikerült megbuknom vele az első félévben. -
Dexantreal #28831 De most őszintén: mé maradjak, ha sokan csak basztatják a többieket és ráadásul a modik közül is páran seggfejek?
Hm?
Nem sok értelme van.
Amúgy neked van msnd? -
#28830 mert sosem birsz magaddal -
Dexantreal #28829 nm, nekem meg remélem adnak még1büntipontot, kibasznak és nem lesz gondom a sok hülyére. -
Gáborfiu #28828 Köcce -
Dexantreal #28827 mennyé a wanadoora.
Ott magyarul van. -
Gáborfiu #28826 Na végre megvan az egyetemi kiegészítő! Nagyon faja szerintem, csak nekem sajna angolul van meg:S, és így annyira nem tudom élvezni. De a csávókám vizsgája D-sre sikeredett, gondolom elég rossz, mivel elég búvalba***ott képe volt. -
Dexantreal #28825 Ja, asszem ez az élet célja, de majd megnézem.
Én meg bünti pontos lettem :P.
Meg amúgy is elegem van egész rohadt szar sg-ből.
Tisztelet a kivételeknek, pl nektek, meg néhány hölgynek és pár havernak. -
#28824 Najó, akkor azt hiszem kezdhetek egy új simet az egyetemen, remélem az nem lesz bugos, ha végez. -
#28823 pfuj pünöző :D -
Dexantreal #28822 -
Dexantreal #28821 ok.
felvették simem asszem 2-dik nap a kirúgás után... addig mindenféle volt a gépben, újságban, csak épp szakács gasztromónia pályán semmi... ott folytatta ahol abba hagyta és azonnal feljebb lépett a szamár létrán.
Egyébként a sims kifejezés jelent vmit? -
#28820 és ? gyüjts aspi pontokat, oszt ha kifogyott, veszel új elixirt... -
#28819 Hát úgy tűnik a simemmel lesz valami gond. Más családokat be tudok költöztetni akárhova, megy a live mód, az én simemmel pedig nem... :( -
Dexantreal #28818 Ezer thanks.
Megyek és kipróbálom.
Elixírt meg megitta félig és úgy van 15 napja öregedésig. -
#28817 Próbáltam egy olyan telekre is, ami alapból a szomszédságba volt. Majd megpróbálom egy teljesen üresre is, hátha. -
#28816 a body shop-ot hogy a manóba kell elindítani? hiába kattintok rá, csak a háttérben fut, de nem jön be a képernyő. -
#28815 simán.. 1részt ha számítógépen keresel állást, akkor nem kell legelőrök kezdeni, ha megvannak követelményei, akkor kábé 5. v. 6. állásmunkakörben is kezdhetsz...az öregedés meg lényegtelen, ha itatsz vele fiatalító lötyit.. -
Dexantreal #28814 Thanks, mindig keverem.
KIbaszták simem a meló helyéről, pincérnő volt.
Az történt, hogy egy gazdag bájgúnár fószer látogatott el éttermébe, vmi híresség és a legdrágább és legjobb ásványvizett kérte, ami az egész városben egy helyen volt beszerezhető, vmi forrásból, vagy ilyesmi és direkt azt kérte.
Simemmel megcsináltam azt, amit korábban egy bandával, hogy romlott kaját pakolt a tatyójukba, mikor büfés, vagy mi volt :S.
Most csapi vizet tett "csicsás pohárba", ahogy ott volt írva és citromot.... a baj az volt, hogy a csávó allergiás a citromra és minden baja lett, kórházba vitték a főnök meg persze azonnal kibasszta :P.
Érdemes 12.... nem, 15 nappal az öreg korba való lépés előtt megpróbálni ismét?
Célja híres szakács lenni. -
#28813 Ez nehéz kérdés. Próbáld meg kiköltöztetni faluképernyőn keresztül, aztán újra beköltöztetni, akár egy másik telekre. -
#28812 ép -
Dexantreal #28811 Lövésem sincs, sry.
Nekem nem voltak ilyen gondjaim.
Pedig már mennyiszer letöröltem és feltelepítettem sok-sok idő elteltével a játékot és ugyanúgy ép..... vagy épp, mittomén :S. -
#28810 esetleg másik telek? vagy már kísérleteztél vele?
-
#28809 Igen. -
#28808 ajaj
mindegyik kieg fennt van? -
#28807 Na a kis simem beköltözött Veronaváros egyik lakásába, de amikor rámennék a telekre, hogy akkor játszak, az emberke nincs ott, és csak építési mód van. A pénzem jelzi, tehát félig érzékeli, hogy ott melyik sim költözött be, illetve a szomszédság nézetben is ott van a kis zöld cucc a ház felett, és kiírja, hogy ott lakik a simem. Visszaléptem a telekre, de megint csak építésmód elérhető, a karim meg sehol. help plz :S -
#28806 az első -
Gáborfiu #28805 Egy olyan kérdésem még lenne, hogy az egyetemi kiegészítő, az első kiegészítő? Vagy mikori? Köszi a választ -
Gáborfiu #28804 Köszi a választ! -
Dexantreal #28803 3-ban lesz multi? -
#28802 Köszi!! -
#28801 Az Egyetem kiegészítőből van külön magyar verzió, szóval abból olyat keress, amihez oda van írva, hogy magyar. Az összes többi kiegészítőben alapból benne van a magyar. Azokat nyugodtan felrakhatod. -
Gáborfiu #28800 Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy egy pár napja kezdtem el játszani az alap Sims2™- vel és magyar a játék. Egyrészt azt nem tudom, hogy ahonnan letöltöttem, ott magyarok-es a kiegészítők, meg hogy honnan lehet magyart leszedni, de nem merek felrakni, nehogy elcsessze az egész játékot. Szerintetek, mit tegyek? Feltegyem, ne tegyem? -
#28799 Az egyetemi városban csak addig lakhatsz, amíg egyetemista a simed. Most van 3 napod a kiköltözésre. Ha hamarabb akarsz menni, telefonon kiköltözhetsz, vagy megvárod, amíg letelik az idő, és jön érted a taxi. Ekkor a simed bekerül a sim binbe, és bármelyik városrészben (kivéve az egyetemit) beköltöztetheted egy házba. Ezzel együtt a simed pénze ki lesz egészítve 20k-ra. Tehát ha van a simednek bármennyi pénze, azon kiköltözés előtt vásárolj tárgyakat, és tedd be rögtön a hátizsákjába. Akkor költözéskor a nulla pénz lesz kiegészítve 20k-ra. Mikor beköltözöl valahova, eladod a tárgyakat, így lényegében magaddal tudtad vinni a pénzed is. A 20k-ból veszel neki házat, a 8.5k-ból futja a berendezés.
A csajt nem viheted magaddal, de mikor beköltöztél, áthívhatod, és ha a sim townie karakter, akkor kérheted, hogy költözzön oda. Ha játszható karakter, akkor kiköltözteted az egyetemről, és beköltözteted a pasihoz. Ha NPC karakter, akkor nem tudod odaköltöztetni. -
#28798 köszönöm a segítséget :) -
#28797 azt hiszem, ha bepakolod a hátizsákjába amire szükséged lenne, akkor az marad
a kapcsolatok azt hiszem, megmaradnak, ha abba a faluba költözteted, amelyikhez az egyetemi város tartozik
költöznöd a faluba kell (már ha jól értettem a gondodat), az egyetemi városban nem maradhatsz
munka: újság, sz.gép -
Dexantreal #28796 Letöltöttem a Sims 2 Egyetemet és jácottam is má veleeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!
Régi szép idők *sóhajt.* Most ismét itt vannak!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!wanadoo-ról, az atw-sről egész gyorsan legyütt -
Dexantreal #28795 Esetleg priviben nem tudnád megírni, honnét tölthetném le az Egyetemet? :S -
#28794 Hy! Na kivégeztem az egyetemet, full 5*-al, diploma van. Most van 3 napom, hogy kiköltözzek, és le is raktam pár házat, illetve megnéztem az alap lakásokat, elég jók. Van 8,5k pénzem, és van 1 jó kis lakás 4k környékén, gondoltam megveszem, aztán odaköltözök a csajjal, akivel dúl a love. Namost a lakás keresése (számítógépnél) azt írja, hogy használjam a diákok költöztetése opciót. A gondom az, hogy amikor ki akarom venni a csávót a koleszból, akkor azt írja, hogy ezzel elvesztem minden megszerzett javamat, és nem tudom ilyenkor mit is kéne csinálni, hogy megmaradjon a lóvé, meg a haveri kapcsolatok, illetve, hogy az egyetemi szomszédság területén lévő kéglibe költözzek, meg utána kéne munka is, de azt gondolom újságból találok. Nah aki tudna segíteni, az plz tegye. :D Thx -
Dexantreal #28793 Az utolsó most a Bon Voyage - Jó utat!.
Amúgy nem tudom.