Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És ezek után még mi jöhet?? hát..jött..csináltattam a simcsajjal egy nyami robotot..Bekapcsolta,és elment kajáért.Eddig rendben is volt..Lekapcsolni már nem lehetett,mert közben elromlott.Láttam én ,hogy füstöl.Erra mit csinál?? A csaj kiabál mint a hétszentség,a robot meg neki a nagyvilágnak.És hazahozott valahonnan egy koszos tányért tele zöld legyekkel és letette az udvarra.Na már most.Törölni semmilyen kóddal nem tudtam.Eltakarítani nem takarították el a simjeim,mert ha rákattintottam,azt írta ki,nincs elérhetõ akció..vagy valami ilyesmi.Kitettem az utcára..De ott is zavart a zümmögés. Végül azt csináltam,hogy ették a tortát,aztán a torta fölé tettem a koszos tányért,miután beütöttem a moveObjects kódot.Na így volt hajlandó a sim felvenni az egészet és kidobta a szemétbe..Hihetetlen.
hát ..csinálhattam bármit..nem mentek se zuhanyozni se semmi..hiába húztam át a tûznézést..szóval ..így jártam..
Mike
a cdgalaxis promóképén a sim tud sörfözni

bocs hogy fekve látszik

én nem találtam erre lehetõséget, ezt kihagyták?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

nem - ui. Dora Ottomas nem volt még sehol

Mike
akkor abból az egyik utazással szerzett
másik: úgy nézem az öregek a csík vége felé már nemigen tudnak szaporodni

Mike
nem olyan könnyü a simeket megsütni
nálam is ki szoktak gyxulladni a fák, de csak az elsõ 500-as berfizetéséig hívtam ki a tûzoltót
ha el vannak foglalva a simjeid, szarnak arra hogy kint tûz van

Mike
1. mi az a bebüdösítés
2. jártam a távolkeleten (nagyon gyorsan húztam haza) hol a ninja?
nem tetszik a távolkelet, nincs egy normális szálloda pl.

ja és nem tudom, ez most tényleg így van-e: az öreg mamának 7 óhaja van alapból
valakinek idõs simje? szintén 7 kívánság?

Mike
pedig sokkal jobb mint a babákkal játszani 😊

tiltsd le a "tûznézést" és küldd valahova máshová a simet - csak figyelj, hogy meg is csinálja, addig ne hagyj neki nyugtot, míg nem csinálja amit mondtál
nálam - ill. az Ottomas-családnál - épp most tombolt egy iszonyú tavaszvégi vihar, kétszer is kigyulladt az egyik fa - persze mindenki, mint az õrült, rohant megnézni, mintha sose láttak volna ilyet, de szépen elterelgettem õket - csak utána persze küldhettem õket zuhanyozni (hiába na, nehéz a simek élete😊))

Mike
rájöttem mit nem szeretek a játékban, hogy megváltozik a simem hangja
megszokom hogy mondjuk gyerek, vagy felnõtt, és tök furcsa amikor idõsebb lesz
arról nem beszélve, hogy remélem hogy a 3-ban már nem lesz mindekinek ugyanolyan hangja

Ja,ha feltámasztod jó pénzért a paranormál karrier telefonjával,akkor a szociális kapcsolatok elvesznek.De ha nagyon jó a simnek a kapcsolata a hullajelöttel,és visszanyered a kaszástól,akkor viszont a szoc. kapcsolatok ugyanúgy maradnak.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Én meg tök mérges vagyok..Rohadt vihar..Mindig kigyullad valami mióta a Bon voyage fent van..Vagy egy fa..vagy csak egyszerûen most a fû égett..a simjeim meg mind a marhák ott pattognak a tûz mellett és az istennek nem mennek el onnan..ha meg arra klikkelek hogy eloltás..a marhája meggyullad és elég.hívhatom a buzeráns kaszást..azt kezdhetem elõlrõl az udvarlást a volt feleségemnek..ez mekkora marhaság,hogy akkor újra kell nõsülni..de érdekes mert a pedál medáljai és a tudása megmaradt..így mi az isten értelme van az egésznek??
Off:Ja,meg itt a gépen a Settlers VI mindjárt azzal kezdek zúzni.😊

Átalakítani én is szoktam néha-csak a játékban lévõket-,de azt is csak akkor,ha már nagyon muszáj.2000 óta simsezek,de ha emlékeim nem csalnak,idáog még az alapoktól egyetlen házat sem csináltam..😊
Meg amúgy is addig hanyagolom a gamet amíg nem lesz peccs.Már mindenkinek megvan 45-bõl 42 vakációs élménye(a törzsutas,az album és a fedezz fel minden helyet)hiányoznak.Amúgy is a szülõk platinában vannak,a simgyerekek meg az egyetemen.A hírnév életcél mellé kapnak 1-1 vudu babát.Hát az vmi kegyetlen jó,mondjuk a barátszerzés a legfontosabb számomra,de a bebüdõsítés sem rossz.Apropó:a táncokat,a teleportot és a többit meg lehet tanítani pölö a gyerekeknek?Vagy saját maguknak kell?Errõl van valakinek valamilyen tapasztalata?

rotator
Én a kapzsi testvérpárt jó érzékkel beköltöztettem egy kisebb házba, persze gyorsan eljutottak arra a pontra, hogy mindketten autót szerettek volna. Garázsnak persze hely nem volt, úgyhogy az egész házat át kellett építeni, most már csak a télikert van meg eredetiben. 😊

ha nincs türelmem/ötletem építkezéshez, akkor csinálok olyat, hogy letöltött házat - ami tetszik ugyan, de... - alakítok át saját ízlés szerint
ilyen pl. most az Ottomasék új háza - aminek annyira örültek -, aztán korábban mutattam egy "keleties" házat - abból inkább nyaralókat csináltam, meg van még egy kedvencem - a "kis belga villa" -, amit szintén kisebb átalakításokkal használok (ebbõl is látszik, hogy az utóbbi idõben nincs ötletem😊)
általában a külsõ az, ami megragad, aztán a belsõt variálom - meg persze a padló/fal meg a bútorozás

Ha alcohol clone(.mdf,.mds) akkor:
1.Visszarakni az eredeti .exe filet: a cd TSBin könyvtárából.
2.Lekapni a Daemon toolst felrakni ezt:DT 4.10(Ha az van fent akkor stornó)
3.És ezt leszedni:yasu 1.3.7070
Ha ezek megvannak,akkor mount a DT-be,yasu indít cloak,letenni a tálcára(nem bezárni)és játszani.😊

Ui:van 1.4-es yasu is,de azzal még nem próbáltam.

Az biztos....én egyszerûen nem tudok semmit sem építeni.Meg nincs is sok türelmem/idõm és elég közepes a kreativitás skillem..😊)

ZakRob
Szerintetek voodoo3-al elindul a játék?

MSI K8N Neo4-F,A64 3000+@2,25GHz,2X512MB,7600GST,X-Fi XtremeMusic+HD555

Shiwo
elvileg a sorrend mind1..bár nekem az alapgémre vagy az egyetem vagy az éjszakák (most nem rémlik mellik) nem szeret rámászni valamiért...csak ha már van fent vmi újabb kieg.. szal érdemes mondjuk akár pets-szel vagy bon voyage-zsal kezdeni, utána mehet a többi, sorrend tökmind1

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

nem tudom felfogni miért ír ki hibaüzit a bon voyage h nincs direct x 9 támogató driverem... nemelég hogy van de még a bioshock , half life 2, Colin Dirt is megy vele. csak az utcsó kieg csinálta ezt. valaki?
adios
Okké küszi szépen <#integet2>

Lanamaci
emulátor programmal való ütközést jelez a gépem, mi ilyenkor a teendõ?
Köszönöm!

Imádok élni, imádok élni, imádok nyári estén csillagokra nézni De szép az élet de jó, hogy élek, imádok adni imádok kapni imádok tiszta szívvel boldogan kacagni.De szép az élet de jó, hogy élek.

Lanamaci
Szerbusztok! Az alap sims2-re daemon tools-al feltelepítettem a sim2-jó utazást cd-jét krekkeltem, de még most már elértem, hogy egyiksem indul, mi tudnék tenni?
Köszönöm a segítséget

Imádok élni, imádok élni, imádok nyári estén csillagokra nézni De szép az élet de jó, hogy élek, imádok adni imádok kapni imádok tiszta szívvel boldogan kacagni.De szép az élet de jó, hogy élek.

Firerock
hpszi ebbe beleszerkesztettem szóval azért van ez így 😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

teljesen mindegy, lényeg, hogy a legutóbb megjelenttel kell indítani - de hogy ez már hányszor van ezen a fórumon leírva.......

egyszer vehetné a fáradságot minden új kérdezõ, hogy legalább egy oldalt olvasson vissza, vagy megnézné a faq-ot - vagy ez annyira fárasztó?
nem venne több idõt igénybe, mint leírni a kérdést....

Firerock
hellosztok
tudnátok adni 1 oylan sorrendet hogy hoyg kell felrakni?(az összes megvan)télleg?a legujjabbal kell kezdeni a telepítést??
ezt nem is tudtam...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Shiwo
ahogy irtad...uccsót crackeld és a többi is bennelesz..arra figyelj csak, hogy a kiegeket ne 1 könyvtárba pakold.. (ha defaulton hagytad akkor okés)

esetleg az aussien próbáltad már? Õk szoktak ilyeneket csinálni, nekem is elég sok föld van onnan

tudom, hogy egyáltalán nem újdonság, de az én simjeim eddig ilyet nem csináltak (vagy épp akkor más simet figyeltem?):

így örülnek Ottomasék az új háznak (amit vártam is, mert elég sokat dolgoztam vele)

adios
Hello!
Az lenne a kérdésem h akkor is mûködnek a kiegészítõk ha nem sorba teszem fel õket?Mondjuk h alap,jó utat,seasons,divatos cuccok stb.?Ilyenkor ha az uccsónak megjelent kieget crackelem akkkor a többi is fog menni?
THX!

Kodlovag
Apropó, nincs valakinek olyan földfestése, amin a föld lehullott cseresznyevirág-szirmokkal van tele? Eddig még nem találtam sehol. Talán valamilyen japán sims2 oldalon kellene keresgélnem.

Kodlovag
Köszi. Kár, hogy csak kevés idõm van játszani. Így aztán nem sok újat alkotok mostanában.

Kodlovag
A mohás téglák a Bon Voyage-zsal jöttek, õsi templomfal, olyan piramisszerû. Azon kívül másra nemigen használható.

Kodlovag
Vízesés persze, hogy nem gyári. Modthesims2 -> Downloads -> Build Mode -> Garden Center -> Pond in July, macarossitól, featured content, ott lesz a fejlécen. Csak ezért feltettem a Glamour life stuffot, mert kellett hozzá.

Honnan vannak ezek a vízesések és azok a régies mohás téglák lefelé a második képen?

ezt szimplán a tetõre tudom rátenni...
és ezt még mindig nem értem, pedig...lehet, hogy agyilag szõke vagyok?

ritkán látni a dolgaidat, de akkor azok...<#eljen>

Mike
a vizesés gyári?

Mike
szép

Kodlovag
Alkottam egy kertecskét a simjeimnek. 13000§-be került nekik medencéstõl, sövényestõl. De szerintem inkább megérte, mint egy nyaralás vagy egy autó.

Shiwo
pontosítok...azokhoz olyan crack van, amivel müxik az építkezés...

Shiwo
mini image-t lényegében tök mind1, hova teszed...

amúgy magyar vagy angol nyelvü a daemonod ? ill. megspórolnál nem kis fáradtságot, ha feltennéd mondjuk a petset, bon voyage-t vagy a season-t, mert azokhoz már van crack

Lanamaci
Sziasztok, segítenétek nekem, hogy építeni tudjak a sim2-el, hogy kell használni a daemon toolst és mini imaget, hová kell betenni, és hogyan ezt a mini imaget-et?

Köszönöm szépen

csak a jóutat nem megy. õ valahogy különállóan nem találja a vidókártyát jónak. há hogy van ez? 😄
Kata
Igen, az a majomkenyérfa magyarul, és nevelik cserépben is, szóval elvileg lakásban is lehet. Tetõkertben is lehet szerintem, csak ugye kell neki bizonyos talajvastagság a gyökerei miatt.

[/cserf][/fülünyúl]

köszi..már mindent megtaláltam..sminket,hajat,arcokat,letöltött simeket..Megint egyedül😊)Köszi mindenkinek a segítséget..
Egyébként nálatok járt már a Mikulás?? Valahol olvastam,hogy fel kell díszíteni a házat,este kell mikulás sütikéket sütni,kint hagyni az asztalon..és le kell feküdni aludni..állítólag éjjel jön a mikulás..és ajándékot is hoz..ha megromlik a süti szenet kapsz az ajándék helyett..tehát késõn kell megsütni..Én is kipróbálom.Ja és vihar volt ,kigyulladt az a kenyérfa..és 3 napig lángolt..erre kitöröltem..és tettem másikat..Gondolom ez is hiba..
Kodlovag
Letöltött hajakat tükör elõtt választhatod, de persze a családkészítõben is ott vannak. Ruhákat a simnek el kell mennie megvenni, mint minden más ruhát is, de persze a családkészítõben ezek is ott vannak a választékban.

A letöltött hajakat a játékban már a meglevõ simem is használhatja a tükör elõtt?? És a ruhákat?? Bekerül a szekrényébe? vagy el kell mennie megvásárolni?? Azt gondolom,hogy a családkészítõben eleve benne lesz..
Ja és sikerült betennem a letöltött házakat a játékba....totál egyedül..szõke létemre😊DD