Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bocs hogy fekve látszik
én nem találtam erre lehetõséget, ezt kihagyták?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
másik: úgy nézem az öregek a csík vége felé már nemigen tudnak szaporodni
nálam is ki szoktak gyxulladni a fák, de csak az elsõ 500-as berfizetéséig hívtam ki a tûzoltót
ha el vannak foglalva a simjeid, szarnak arra hogy kint tûz van
2. jártam a távolkeleten (nagyon gyorsan húztam haza) hol a ninja?
nem tetszik a távolkelet, nincs egy normális szálloda pl.
valakinek idõs simje? szintén 7 kívánság?
nálam - ill. az Ottomas-családnál - épp most tombolt egy iszonyú tavaszvégi vihar, kétszer is kigyulladt az egyik fa - persze mindenki, mint az õrült, rohant megnézni, mintha sose láttak volna ilyet, de szépen elterelgettem õket - csak utána persze küldhettem õket zuhanyozni (hiába na, nehéz a simek élete😊))
megszokom hogy mondjuk gyerek, vagy felnõtt, és tök furcsa amikor idõsebb lesz
arról nem beszélve, hogy remélem hogy a 3-ban már nem lesz mindekinek ugyanolyan hangja
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Meg amúgy is addig hanyagolom a gamet amíg nem lesz peccs.Már mindenkinek megvan 45-bõl 42 vakációs élménye(a törzsutas,az album és a fedezz fel minden helyet)hiányoznak.Amúgy is a szülõk platinában vannak,a simgyerekek meg az egyetemen.A hírnév életcél mellé kapnak 1-1 vudu babát.Hát az vmi kegyetlen jó,mondjuk a barátszerzés a legfontosabb számomra,de a bebüdõsítés sem rossz.Apropó:a táncokat,a teleportot és a többit meg lehet tanítani pölö a gyerekeknek?Vagy saját maguknak kell?Errõl van valakinek valamilyen tapasztalata?
ilyen pl. most az Ottomasék új háza - aminek annyira örültek -, aztán korábban mutattam egy "keleties" házat - abból inkább nyaralókat csináltam, meg van még egy kedvencem - a "kis belga villa" -, amit szintén kisebb átalakításokkal használok (ebbõl is látszik, hogy az utóbbi idõben nincs ötletem😊)
általában a külsõ az, ami megragad, aztán a belsõt variálom - meg persze a padló/fal meg a bútorozás
1.Visszarakni az eredeti .exe filet: a cd TSBin könyvtárából.
2.Lekapni a Daemon toolst felrakni ezt:DT 4.10(Ha az van fent akkor stornó)
3.És ezt leszedni:yasu 1.3.7070
Ha ezek megvannak,akkor mount a DT-be,yasu indít cloak,letenni a tálcára(nem bezárni)és játszani.😊
Ui:van 1.4-es yasu is,de azzal még nem próbáltam.
MSI K8N Neo4-F,A64 3000+@2,25GHz,2X512MB,7600GST,X-Fi XtremeMusic+HD555
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Köszönöm!
Imádok élni, imádok élni, imádok nyári estén csillagokra nézni De szép az élet de jó, hogy élek, imádok adni imádok kapni imádok tiszta szívvel boldogan kacagni.De szép az élet de jó, hogy élek.
Köszönöm a segítséget
Imádok élni, imádok élni, imádok nyári estén csillagokra nézni De szép az élet de jó, hogy élek, imádok adni imádok kapni imádok tiszta szívvel boldogan kacagni.De szép az élet de jó, hogy élek.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
egyszer vehetné a fáradságot minden új kérdezõ, hogy legalább egy oldalt olvasson vissza, vagy megnézné a faq-ot - vagy ez annyira fárasztó?
nem venne több idõt igénybe, mint leírni a kérdést....
tudnátok adni 1 oylan sorrendet hogy hoyg kell felrakni?(az összes megvan)télleg?a legujjabbal kell kezdeni a telepítést??
ezt nem is tudtam...
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
így örülnek Ottomasék az új háznak (amit vártam is, mert elég sokat dolgoztam vele)
Az lenne a kérdésem h akkor is mûködnek a kiegészítõk ha nem sorba teszem fel õket?Mondjuk h alap,jó utat,seasons,divatos cuccok stb.?Ilyenkor ha az uccsónak megjelent kieget crackelem akkkor a többi is fog menni?
THX!
és ezt még mindig nem értem, pedig...lehet, hogy agyilag szõke vagyok?

amúgy magyar vagy angol nyelvü a daemonod ? ill. megspórolnál nem kis fáradtságot, ha feltennéd mondjuk a petset, bon voyage-t vagy a season-t, mert azokhoz már van crack
Köszönöm szépen
[/cserf][/fülünyúl]
Egyébként nálatok járt már a Mikulás?? Valahol olvastam,hogy fel kell díszíteni a házat,este kell mikulás sütikéket sütni,kint hagyni az asztalon..és le kell feküdni aludni..állítólag éjjel jön a mikulás..és ajándékot is hoz..ha megromlik a süti szenet kapsz az ajándék helyett..tehát késõn kell megsütni..Én is kipróbálom.Ja és vihar volt ,kigyulladt az a kenyérfa..és 3 napig lángolt..erre kitöröltem..és tettem másikat..Gondolom ez is hiba..
Ja és sikerült betennem a letöltött házakat a játékba....totál egyedül..szõke létemre😊DD