Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Peter apuka elérte életcélját - viszont ez a nagyinál megbukott (6 unoka - örültem, mert a kicsivel megvan, gondoltam - aztán ugye a meglepi, hogy az ikrek nem is az õ unokái)
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
arra már nem is figyeltem, hogy ez a szerencsétlen nem fizetõs...
na meg üzletelek, kirándulok - egyedül az állatokat hanyagolom az utóbbi idõben
- akkor felváltva gyereket nevelsz, egytemezel?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

és egy kis vásárlás, pletyi, kaja, kávé a barátnõkkel....
- tehát a 15-ös is fizetõs, de van egy hely, ahol fönn van egy vagon ilyen cucc - na még ott se találtam
- ez a sok gyerek talán visszakerül a családhoz, ezt még nem tudom - egyelõre van egy egynapos kistestvér, azt köll felnevelni, a többieknek meg ott az egyetem
- pont ennél a családnál az ikrek pl. egy nap alatt tanultak meg járni, beszélni bilizni - és még csak el sem fáradtak (sokkal tovább bírják a kajával)
- nem írja ki, hány napos a simed, csak arra emlékszem, hogy amikor a Mortyt elengedtem, 65 nap volt meg az öregkorból, s megjelent a kaszás (mit mondjak, igen vidáman távozott az öreg
<#circling>#circling>)
- és valóban, rengeteg aspipontot lehet gyûjteni egy saját nevelésû simnek
sikerült már valakinek nyereségesen éttermet vezetnie? elmesélhetné hogyan csinálja
nálam még nem halt meg senki (illetve egy ember az ollóval, de akkor még nem tudtam, hogy az ollótól meg lehet halni - de szerencsére a kölke visszakönyörögte õt a haláltól) természetes halállal, kivéve azt a pár simet, akiket megöltem (akartam olyat, hogy árvagyerekek, kát kisköülök egy tinivel, na az volt aztán érdekes 😊, vagy kiváncsi voltam milyen könnynen lehet meghalni tûzben - az nagyon szívós volt, vagy egy simet meddig kell éheztetni, õ is napokig birta, ezért mindig elcsodálkozom, hogy nálatok milyen könnyne halnak)
egyébként akikkel itatok, a végén mennyit fog kiirni, amennyi napot tényleg éltek? tehát mondjuk 150 napos lesz?
miért nem húzod akkor fel azzal?
nálam a sivatagos pályán lévõ suliban bizony mindig nyár van, egyszer van tavasz
a smart tej nagyon brutális! a kissrác (már iskolás) úgy kimaxolta a logikát némi sakkozás által, hogy bármelyik felnõtt sim megirigyelhetné
egy felnõttként kezdett sim, kb egy hét alatt jut el nulláról a maximális szintig, de azt is úgy, hogy tanul, eszik, alszik (legalábbis az elõbbio hszben lévõ szakácsházaspárnak pont ennyi kellett) de egy hét eljutni aranymedálas robotkészítõig is, 5x használva a újratöltõ szerkezetet (ezt meg az egyik életcélját elért simnél taopasztaltam, szépen lement a boltjába, és nekiállt tanulni a robotkészítést, max néha kiment wc-re, ha nagyon lement az enrgiája akkor feltöltötte magát a géppel, aztán usgyi vissza - így laglább a valódi idõ nem telt, arról nem beszélve, hogy a kisiskolás gyerek mellett, nem is tudott volna egész nap melózni)
simem nyitott egy vendéglõt
külön indítottam egy másik családot, hogy legyen a faluban 10-es szakács
a házaspár mindkét tagja tanulásmániás volt, egy hét alatt felhúztam õket 10-es szintre.
ezek után vissza az étteremtulajdonoshoz, összehaverkodni a szakácsékkal, felvette a fickót, minden szuper
aha
a szakácshapi a napot a bárban kezdte, a konyhában alig láttam, néha fõzött de a legtöbbször vagy a tv elõtt ült, vagy ivott (ez egyébként szakácséknál szokás 😊 a pincérek is kétpercenként munkaszünetet tartottak, a legrendesebb az a szomszéd tini volt, akit a vendégeket fogadta
nos a simem egész nap hajtott, rohammunkában fõzte a kajákat, pincérkedett, rugdosta a személyzetet, aztán a nap végén hullafáradtan végre leülhetett kicasit szusszanni, enni, meg kiment a wc-re
na mondtam, olyan ez mint a valóság 😊
egyébként nekem most 7 sim lakik egy fedél alatt, az a titka, hogy soxor kell megnyomni a numerikus padon a 0-át (a numerikus paddal célszerû irányítani az idõt: 0, 1, 2, 3) másrészt meg van egy-két kitüntetett simem, általában azokra figyelek, illetve ha valakivel akarok vmit akkor csak rá, a többieknek meg kiosztom mit csináljanak, vagy elvannak maguk, végülis 7-en vannak meg 1 kuyta, 1 cica, elvannak egymással. túl sok hátrányt egyéblknt azok sem szenvednek akikre nem figyelek oda annyira, max nincs 8 szerelmük, csak egy, akivel házasságban élnek, meg nincs 10 barátjuk, csak 3-4
egyébként meg csak Cool-nak mondom, a fõkarimnak - tegnap néztem: 15 barátja volt, úgy hogy 7 sim lakik egy helyen, amibõl 3 gyerek (2 kicsi 1 nagy, és mindenki A-B-s - nem járnak mindennap suliba, csak a kicsik, akiknek ez a vágya)
raonjena
nagyon jó hajaik vannak, férfi/nõi egyaránt
és otthon max. buli van, azzal megy az idõ
akkor változik-e, ha mondjuk egész idõ alatt közösségin van? mert végül is suliba onnan is mennek, de akkor beszámít az idõbe is, ha folyamatosan onnan jár suliba?
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
benéztem az egyetemre a gyerkõcökhöz...nem semmi, ami ott van😊)
míg elvégzik a sulit, hatszor kapok idegrohamot biztos....ráadásul így nagyon lassan telik az idõ, hisz tanulniuk alig kell - csak a vizsgadolgozat van -, mivel smart-tejen éltek, nagyon sokat tanultak kisgyerekként
szerencsém volt a nagyfiúval, neki teljesen magától voltak "gyermeknevelési-ápolási" gondolatai, tehát a kicsit - késõbb az ikreket is elég sokat pátyolgatta
aztán õ egyetemista lett, nemsokára a kislány is, aztán gyorsan bedugtam a kicsi fiút is, most már az ikrek is egyetemisták (még ott lesz egy kisebb perzsavásár, mert mindegyikük együtt lakik, de hát a nagyokkal már nincs annyi gond)
de az életben ez egész másképp van, mert ott nem ordít annyit a gyerek - ha lát valakit maga körül, már mindjárt csendesebb😊)
a párom simjei meg tegnap a túráról hazavittek egy csomó legyet - alig tudta õket megszabadítani tõlük...
nem a neveken van a lényeg, hanem a felsorolás kezdett kissé hasonlítani
ugye a Bibliában vannak ilyenek, hogy "az õ gyermeke, meg annak a gyermeke stb.
és ezek szerint nem tûnt fel, hogy az ikrek szülei a családfa szerint két nõ
na most max. a mesterséges megtermékenyítést tudom itt elképzelni (többre nem telik a picike agyamból😊))
na mindegy, változatlanul "gyerekgyárnak" hívom õket, de mostmár elég, tuti, hogy többen nem lesznek - sõt nagy valószínûséggel Dora nagyi végelgyengülni fog (õ azért nem áll annyira közel, mint egy saját kreációjú sim - anno Mortyt is "kivégeztem", de több gyilkolás nem lesz)
mindenki dicsérte, én amíg volt, szívtam vele
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
meg a saját "gazdáját" mikor kipróbáltam, hogy milyen felrugni a kertitörpét 😄
nekem meg tini lett a szöke kiskölyök
nyaralásnál csináltam jó sok fényképet emlékbe 😊
A Cleanbot ilyen, hamar elromlik, és aztán szemetel, de le lehet kapcsolni, és utána össze llehet takarítani a koszos tányérokat
mégjobb ha 2 cleanbot-od van, mert egyszerre a kettõ tuti nem romlik el
Cleanbot-ot én csak a pacsázó simekhez használtam, különben nincs sok értelme
A hydrobotnak már igen, mert az kint szépen öntözgeti a virágokat
van még olyan ami pizzát hoz ha éhes vagy, meg van az örzõvédõ Centrybot, az meg sokkolja a kukaborogatókat, akik ettõl eltekintve még simán hozzád fognak járni kukát borogatni. mondjuk a Sentrybot jó a betörõ ellen is, igaz nálam már x ezer éve nem volt betörés
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Lett helyette büdös tányér legyekkel😊DDD
kissé meglepõdtem - Ottomas-család megint szaporodott egy fõvel (mindenkinek óhaja volt egy baba, nosza legyen nektek...)
keresek a gyereknek nevet, végignézem a családfát, ekkor jön a meglepi:
ugye Dora a nagymama, az õ fia Peter, kinek felesége Samantha
õnékik gyermekeik David, Sharla, Tommy és........Samanthának az ikrek: Sania és Lilith (lassan mintha a Bibliát olvasnám...)
nézem az ikrek családfáját - Samantha mellett Patricia Wan szerepel<#ijedt>#ijedt>