32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Coolfire
    Memória DDR2 1024MB 533MHz Kingmax 6 820,80 Ft
    Memória DDR 1024MB 400MHz Kingmax 11 348,40 Ft
    Memória DDR 512MB 400MHz Kingmax 5 880,00 Ft
    Memória DDR2 512MB 533MHz Kingmax 3 998,40 Ft
    Így megy Miskolcon....lehet,hogy Bp.-en még olcsóbb.
  • Coolfire
    Bazze,erre nem gondoltam..Kösz.De 4GB memóval csak fog menni Vista alatt is..:)
  • rotator
    Ha sima XP-d van (nem 64 bites vagy Vista), akkor nem fogsz tudni 4GB-t használni, kevesebbet fog látni.
  • Dexantreal
    Miért mennyibe kerül?
  • Coolfire
    Vegyél másfelet.Addig,amíg ennyire lent vannak a memóriaárak.Nekem is amint a számlán lesz a fizu,rohanok megvenni.Mert elképzelhető,hogy Karácsony előtt megemelik az árát.
  • Coolfire
    Inkább legyen 4GB..:)Most filózok,hogy lecserélem a 4 512MB Kingmaxot 4 1024-es Kingmaxra.Úgyis ennyi a maximuma a gépnek.Meg szokott röcceni a 2 gigával+a 4GB virtuális memóval is.Nem azt mondom,hogy szaggat,de nekem szép folyamatos legyen..:))
  • TTomi
    no tényleg! kissé figyelmetlen voltam... köszi!
  • Mike at home
    a sims2 magyar
  • Mike at home
    1. közösségi teleknek kellett volna építeni
    2. otthon sehogy
  • Mike at home
    a sims a 2 gigát szereti
  • zetró
    Sziasztok sztem jo ez a játék de én nagyábol csak épitkezni szeretek de amugy szerintem jo csak nem tudna nekem valaki magyarositást adni?
  • GazCamp3r
    Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy akertvárosi krónikákban Riley történeténél az a feladat, hogy Dylan-t hívjam meg vásárolni, de vhogy a telefon menüjéböl eltünt a taxi, meg a fuvar opció, és igy nemtom tovább vinni... :( mi a teendő?
  • TTomi
    Hali! Lenne két kérdésem a Vár az üzlettel kapcsolatban:
    1. Építettem egy boltocskát a bevásárló negyedben, hogyan tudom közösségi telekké tenni, hogy simem megvehesse boltnak?
    2. A lakóházamban is van egy bolt. Hogyan tudok ide üzletvezetőt kinevezni? Illetve mi kell hozzá?
    Előre is köszi a válaszokat!
  • Neoncsoves
    csősztök! Nővéremnek megvan az eddigi összes Sims2 rész, origiben. Nemrég megvette a Tini cuccokat, a Jó Utat,A H&M Cuccok-at, és azóta szaggat neki. P4 Northwood 3.2GHz Proci, 9600XT-s vidkari, 256MB v 512MB RAM... Azt mondtam hogy valoszinuleg a memoria kevés neki. Karira kap 1gb memot. Elég lesz szerintetek? kösz
  • Mike at home
    elrontják azt is :)

akkor most úgy nem tudsz angolul, ahogy én?
  • Dexantreal
    na, te is?
    azt hittem magyarul tolja mindenki.
    #28856: ja, hát azt nem... vagy úgy mondtad, hogy elszokták cseszni?
    Általában jók szoktak lenni és azé tudok vmennyire angolul, szal, ha a felirat szar is picit a fordítás miatt, ott az éértem, mit makog, mond a csávó, csaj éppen.
  • Mike at home
    na mert a feliratot nem cseszik el :)
  • Mike at home
    miért, én is angolul játszom
    már megszoktam :)
  • Dexantreal
    Ja, tudom mit felejtettem ki: évszakokat.
    Nos, én itteni évszakoknak megfelelőlen állítottam be eddig; de gondolkodom egy olyanon, hogy vagy mediterráni legyen majd eccer, vagy orosz hideg tél és esetleg egy rövid nyár mellé.
    Szép a hó elvégre, meg a pingvinek, lál.
    A pingvint meglehet kérni amúgy a játékban, hogy maradjon ott a háznál házi állatként?
    Gondolom nem.
    Ja és javítok előző hsz-nél:
    jtászod=játszod
  • Dexantreal
    Thanks!
    Angolul jtászod, amikor magyarul is van?
    Én két dolog miatt jtászom magyarul:
    - angol tudásom minimális
    - magyarul mégis csak jobb minden, nem?

Filmeknél persze nem így vagyok! :P Sok a tapasztalatom szinkront illetően, hogy mennyire elcseszik és sok film inkább angolul jó felirattal :P.
  • Flora2
    Vigasztalásul: már régen meg akartam írni neked, hogy szeretem, hogy időnként screenshotokat raksz be. (Vagy ha bárki screenshotot rak be.) Szeretem elnézegetni mások simjeinek vágyait, félelmeit, családtagjait, és hogy mennyi pénzük van, meg hogy rendezitek el az évszakokat, meg ilyen apróságok. Érdekes az is, hogy magyarul hogy hangzik az, amit én angolul szoktam olvasni. Köszönöm mindenkinek.
  • Mike at home
    nekem fel se tűnt
  • Dexantreal
    Sry :P, tévedni lehet.
    gasztronómia, parancsolj.
  • Kodlovag
    Izé, bocs, általában nem szoktam, de most nem tudom megállni, és szóváteszem. Már vagy harmadjára írod, hogy gasztromónia. Ilyen szó nincs. Az ételkultúra tudományát gasztronómiának hívják.
  • Dexantreal
    Mike, most legalább nem a bünözői életet élő simemet látod :P.

Trisha tehát visszakerült a gasztromónia pályára és most feljebb léptem vele a szamár létrán.
    Trenttel emg megpiáltattam egy egész életelixírt és most 21 napja van öregedésig.
  • Shiwo
    először a kiegeket kell leszedni..
  • Gáborfiu
    Hát mégsem... de bonyolult ez...
  • Gáborfiu
    Kitaláltam a megoldást. Teljes Windows újratelepítés lesz. Nem tudom sajnos, hogy mi lehet a gond, de szerintem ez így nagyon gáz... Na nekiesek! Szorítsatok
  • Gáborfiu
    Valamiért nem tudom uninstallálni a játékot:(:'( . Mert időközben sikerült megszereznem a magyar verzióját és szerettem volna feltelepíteni, de nem engendi, és az uninstall képernyő sem jön be. Valakinek van valami tippje?
  • Mike
    tedd meg nyugodtan
  • Mike
    kiegészíteném annyival, hogy órára a simre kattintva lehet menni, házidolgozatot, házifeladatot mással is meg lehet iratni. Ezért jó a kolesz, rengeteg ideje marad a simnek, ha mindent az NPC-kel csináltat. Másrészről ha haverok, leendő férj-feleség együtt jár egytemre, egymásnak is tudnak segíteni, soxor előfordult, hogy vizsga előtt még nem volt fullon az illető csíkja, ezért belekezdett néhány füzetbe, aztán ment aludni, miközben a többiek nagyban csinálták a feladatát
  • Dexantreal
    igenis! :P
    de a másik fele az a géjmről szólt :P.
    msn téma meg oké, mostanában én se nagyon vagyok ott, de gondoltam felveszlek.
  • Mike
    örülnék ha nem a topikban beszélnétek meg a warez témát
  • Mike
    van
    csak nagyon ritkán kapcsolom be
  • Gáborfiu
    Ja értem nagyjából majd este megpróbálom egyébbként most már JR az osztályom (hát ez nagyon értelmes így... de másként nem tudtam leírni...). Hétvégén megyek haza, csak azonnal el mamához, ott meg nincs net... na mind1. Majd kitalálom.Köszi minden eddigi helpet
  • GamerAdams007
    Hát nekem folyamatosan 5*-okat írt, nem tudom a többi jegyet mivel jelzi, de akkor gondolom számmal. :D
  • Dexantreal
    Ja, sry. Mármint a 200 Ft adóságot. Most jut eszembe, hogy tán még nekem is jó a regem oda, na mosmá mind1, sry-sry.
    Hétvégén nem mész haza?
    Mert, akkor letölthetnéd pl.
    Füzet meg az úgy van, hogy rákattintasz a simre és óra járás a főiskola alatt, avagy házifeladat elkészítése.
    Asszem a magyarban is betűvel osztályozzák, hisz amerikai módra készült a dolog.
  • Gáborfiu
    Köszi a válaszokat! Most már C jegyeket kapok (gondolom, hogy ez a magyarban 3-as akar jelenteni). A dogákat megírtam, és végülis ennyit tanulok(tam). Befogom vetni az általatok javasolt "felhívom a professzor" taktikát. A füzettel nem találkoztam, azt merre kellene találnom? Sikerült regisztrálnom atw-re, csak koleszban vagyok, és nem engedi tölteni, magyarán szólva elcsesztem 200 Ft-ot... Sebaj, majd megszerzem magyarul, vagy nem tudom... De jó lenne
  • Kodlovag
    Na és az órára járás? A tanulás legegyszerűbb módja. Ha megvannak a kijelölt skillek, akkor csak azzal, hogy elmegy az óráira -elég közepes eredménnyel ugyan- de át fog menni a vizsgán. Ha jobb eredményt akarsz, akkor a félévi dolgozatot meg kell írni, és néha leckét is kell csinálni. Vagy megírathatod mással is. Tanulhatsz még úgy is, hogy a könyvszekrényt használva leülsz valakivel kutatni. És ha a professzorokkal beszélgetsz pl telefonon, akkor is tanul. Vagy ha belépsz a titkos társaságba, akkor meghekkelheted a jegyeidet. Szóval a tanulásnak számtalan módja van.
    De ha nincsenek meg a kijelölt skilljeid, akkor akármennyit is tanulsz, nem érhetsz el jó eredményt. Ha egy skilled sincs meg, akkor szerintem garantált a bukta.
  • Dexantreal
    Közben sikerült meglelned a magyart?
    Az atw-re menjél, ott van rendesen feltöltve.
    Akartam mondani, csak nem jött össze mégse.
    Egyébként nem elég a félévi dogák megírása a gépen, emellett a füzetben is néha-néha meg kell írnia a leckéket... és persze a skilleket növelni a megfelelő helyen.