Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fel telepitetem a sims 2 hõz a sims 2 nagyvárosi életet és amikor el akkarom inditani ezt írja ki:
nem tudjátok mi baja?
a pontos ez:
boolProp allow45DegreeAngleOfRotation
(a nagybetûk nem fontosak, ha kicsivel írod, ugyanúgy mûködnie kell, viszont a szóközökre figyelj)
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Felraktam a kiegészitöket egészen a Szabadidõig. Szedtem le kiegészitõ dolgokat (haj,ékszerek, ételek...) bemásoltam abba a mappába amit irtak az oldalak (c:/.../download) de a játékon belül semmi ujjat nem tudok hozzáadni a simhez. Valaki tudna segíteni ebben?
Elõre is köszönöm.
\"Rejoice o young man in thy youth...\"

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Amanda Diaz - az "építész"
:-)
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
BBali666 miatt csináttam én is ilyen frankó, kerttel teli tömött házat 😄. mit szóltok? 😄
hazsnáld a moveobject-tet és nyomd tele növénnyel a partot
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Az lenne a kérdésem, hogy a Sims 2-be mijen programmal tudnák tárgyakat csinálni?!
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
az is fontos, hogy jó irányba álljon, mert különben nem férnek hozzá
ami még kell, az a fizetõképes kereslet, nem árt körbejárni, a csak szomszédoknak odatett szomszédokat (akik azért vannak, hogy legyen sok lakso, de enm játszol amúgy velük) kicsit megtámogatni kp-val, mert abból vásárolnak (ellentétben a szolgáltatással, amikor óránként fizetnek, ahhoz nem kell, hogy pénzük is legyen)
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Egy kérdés:ha tele lesz az üzleti paneled,és minden bolt 10-es,akkor is számítanak még a lojalitás pontok?
én ezt úgy csináltam, hogy amikor éttermet nyitottam, csináltam egy házaspárt tanulás aspirációval, és 1 héten át szinte mást sem csináltak csak tanultak fõzni, aztán a simem összehaverkodott velük
ehhez képest a szakácshapi - ugye 10-es skillel, egész nap a bárban üldögélt, és piázott
és akkor nem elég, hogy a tulaj állt be fõzni, még rohangált is ezerrel, mert kommandírozni kell a népet, hogy menj pihenni, takarodj dolgozni, figyelni, hogy nem elégedetlenek-e (éppen emiatt mindenkit túlfizetek) és beleeshetsz abba a hibába is, hogy nem veszed észre, hogy már 10 órája nyitva vagytok. Ami nekem a boltnál bevált, az a sûrkányvirg, ami szvsz némileg cheat, de az lakalmazottak lelkivilágának jót tesz
ami végképp bevált, az pedig otthoni üzlet, leválasztasz egy házrészt, a többibõl kitiltod õket, és oda beállítasz pár futógépet
egész napokat tudnak futni, de zuhanyozni csak úgy mennek el, ha megkéred rá õket
lehet kitenni partiasztalt is - így nem neked kell fõzni, de akkor egytelen mosatlan edény láttán is hatalmas patáliát tudnak csapni
ellenben a home business-bõl tényleg meg lehet gazdagodni, amig bírta a gépem az egy telekn akár a 15 simet is, simán éldegéltem, és jött a pénz