32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#28952 akkor a visszaolvasást javaslom :) -
#28951 őőő
Én úgytudom az évszakok kiegészítő óta igen.DE LEHET ROSSZUL TUDOM. -
#28950 Sziasztok!
A SIMS2 birja a VISTAT? Koszi -
#28949 Emberek!Nehogy má csak én mutassam meg amiket csinátam -
#28948 Semmi köze egymáshoz.
Kb olyan, mntha azt kérdezted volna, hogyha felrakod a FIFA 08 mellé az NHL 08-at, akkor elrontja-e egyik a másikat.
Teljesen más játék mind a kettő. -
ddddd #28947 Sziasztok!!!
Az a kérdésem lenne, hogyha a Krónikákat felrakom az alap és a többi kiegészítő, hogy viszonyul hozzá. Ront valamit? Mert tudom, hogy ez "laptopbarát". Akkor rontja a többi kiegészítő grafikáját? Vagy ennek külön indítófájlja van, és a többi kiegészítőt egyáltalán nem befolyásolja? Válaszotokat előre köszönöm!!! -
#28946 -
#28945 Köszönöm szépen a segitséget igy már sikerült.............köszi
-
#28944 pontosítom:
1.berakod a mappába a zenéket...
2.belépsz a játékba legalább valameik városba
3.van az a három pöttyös menü/beállítások/hangbeállítások és ott a hangoknál keresd a rádiót,zenecsatornát(vagy amien mappába raktad)
4.jelöld ki a zenéidet hogy azok is megszólaljanak.
Ennyi!
-
#28943 azt már probáltam de nem szól. van benne 1 settings file azt benne kell hagyni?
-
#28942 Dokumentumok/EA Games/The Sims 2/Music/itt pl a pop-ba, és akkor úgy hallhatod ha a rádión a pop-ra mész. -
#28941 sziasztok nem tudjátok véletlen,hogy hová kell bemásolni a saját mp3 zenéim a sims 2 be hogy az szoljon a magnóban?köszi
-
#28940 Kössz,kössz. -
#28939 Jó lett! -
#28938 jó a színe -
#28937 Hát nem tom nekem nem tetszik ez a stílus de egész jó! -
#28936 És itt lakik.
-
#28935 Mármint a ruha skinjét. -
#28934 Én csinátam.Szerintetek mien?
-
Coolfire #28933 Ez nem kieg,hanem egy házilag készített fos,ami 3.5GB és ráadásul ruhákon, zenéken erotikus videobetéten a tévében nem tartalmaz semmi mást.Ez az alapjáték+ezek a vackok.De akit nagyon érdekel az szedje...sok torrenten fent van.Gondolom a muszkák csinálták,mert ők szoktak más játékokhoz is "folytatásokat" készíteni. -
Dexantreal #28932 looooooooollll, ez keeeeeeellll!!!!!!!!!!! -
blackgamer #28931 ez az Erotic Dreams kiegészítő milyen?
-
-
#28929 egy srác is csinált innen anno, emlékszem rá, mert még képeket kért tőlem arckreáláshoz, bár az még sims1 oldalnak indult -
#28928 a magaméval is idáig jutottam :))) sry
link -
#28927 Van valakinek kedve segítene simses oldal készítésében?
www.simshaus.atw.hu
Ha lehet értsen kicsit a weblapkészítéshez is
Ezt nem hirdetésnek hanem kérdésnek,kérésnek szántam. -
#28926 Tud valaki modellezni a sims2-höz bármit?
Vagy legalább programot amivel lehet? -
#28925 Crackelni próbáltad már?a játék mappájába a TSBin-be kée msolni a mittom én mien exe-t. -
#28924 nekem 768 mb memórim van de jól megy nem akad naon csak néha kicsit:P -
#28923 Ő még az egyetemen maradhatott. :) -
Gáborfiu #28922 Hát Marci sajna én nem tudok neked segíteni!:(
Viszont nekem is van kis problémám, illetve nem tudom, hogy hogyan van az egyetemi rész folytatása. Sikerült elvégeznem az egyetemet és most vettem a simemnek egy házat. Az egyetemen eljegyzett egy csajt, és ő most nincs sehol... Hogyan találom meg? A kapcsolatok között ott van, de a lakásnál nincs. -
#28921 Mindent megprobaltam ,de nem tudok épiteni, ha tá megyek a kiválasztott elemekre, olyan mintha be sem jelöltem volna, nem tudom lerakni. -
#28920 Ki nem? -
#28919 én inkább már a 3. rész beharangozóját szeretném látni -
#28918 Szasztok
Arra lennék kiváncsi, hogy hogy lehet egy emberrel lenni, házat épiteni és a magyaritast letölteni, mert a magyaritasok.hu-n nemjó a link. -
Dexantreal #28917 Fasza lesz.
Tök jó, lehet végre focizni, kosarazni és az az autó javítás, féynezés is ászos!
Meg amúgy minden.
Thanks a linket. -
#28916 Free Time
A tavasszal megjelenő új kiegészítő (Free Time) bemutatója
Egész jó, szerintem. -
Dexantreal #28915 Akkor miért írsz még te is, ha már Moike mondta, hogy vége és ráadásul e is megemlíted? :P
Ehhmá. -
Coolfire #28914 Off:
Hát nem is sejtettem,hogy ilyen nagy eszmecserét váltok ki,egy egyszerű kérdéssel.Azért mindenkinek köszönöm a segíteni akarást.Most már meg van oldva a probléma,Vista van 4GB RAM-mal.Egyébként azért nem írtam 800 Mhz-es memót,mert a 2 gépem közül egyik sem tudja kezelni.Akkor,ahogy Mike mondta,téma lezárva.Köszi.
On:
-
Joybull #28913 A media markt-ban most akciós a játék. Alap játék + évszakok kieg kevesebbe kerül (6990), mint egy sima kieg. Igaz fapados mert csak két dvd, de legalább eredeti a kód