Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sok szervezést igényel
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Közben meg beindult az üzlet is. Raktam még be játékgépeket, azóta fizetnek rendesen. 😊
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Én még egyszer sem láttam a ninját. 😞
Cenobite, ha a katalógusban rákattintasz a tárgyakra pl, a jobb alsó sarokban a palettán (vagy mi a manó az) nem látsz egy kis nyilacska szerû gombot? Ha rákattintasz akkor kitörli az a tárgyat amire elõtte ráklikkeltél.
A kutyával törõdtem. 😊 Balhézott a másikkal, utána szökött el. Természetesen bejelentettem, de eddig se' híre, se' hamva.
Remélem meglesz.
Mindenesetre köszi a segítséget!
gamertag: kenobita
a színüktõl függ milyen zene szól rajtuk
2) hozzáférnek-e a jegyautomatához ? nekem a falhoz képest oldalra mutat a nyilacskája, így müxik
3) nem túl drágára állítottad ?
4) telefonáltál, hogy üzlet nyitása, vagy csak betetted ?
Megint itt vagyok. Lehet h most nagy marhaságot kérdezek, de szeretnék egy klubot nyitni a pinyómban. Vettem egy olyan jegyautomatát, felállítottam a bejáratnál, be is kapcsoltam, meg beállítottam, de a simek nem akarnak fizetni. Csak állnak és bambán nézik, nekem meg nem nõ a vagyonom. Közösségi telken még nem próbáltam. Lehet h csak ott mûködik?
én a képeket a tárgyakról le sem töltöm vagy kitörlöm....azok is csak foglalják a helyet..
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
nálam mindenhez van kép is, tudjam melyik micsoda, szépen könyvtárban vannak katalogizálva, a Downloadsban is, másképp nem lehet átlátni 2 giga letöltött cuccot
Gólyának meg megint köszi a letöltött tárgyak törlésére a tanácsot:<#mf1>#mf1>)DD
egyébként célszerûbb a játékon belül törölni, mert ha csak úgy kikapod a játék alól a cuccot, érhetnek meglepetések
egyébként a tárgyaknál ha rákattintasz a letöltöt dologra, a jobb alsó sarokban megjelenik egy kis nyíl - "letöltött dolgok törlése"
2.-Ha elszökött egy kutya, gondolom nem nagyon törõdtél vele, de hagyjuk a személyeskedést.😊Fel kell hívnod a rendõrséget, és be kell jelentened az eltûnt jószágot, és remélhetõleg megtalálják.
Tipp😛róbálj meg minél többet törõdni az ebbel!😊
Üdv😮lcsy
Ja! és azt senki sem tudja, hogy az elszökött kutya vissza fog jönni?
gamertag: kenobita
a gyerekem külön örül..még plaboy-os polót is sikerült találni..nagy leszek hálálom😊)<#taps>#taps>
Ha telefonon a visszaköltözés opciót választom akkor simán otthagyja az egyetemet és minden megy rendben.
Mi lehet rossz?
kifejezetten erre "szakosodott" a készítõje<#nyes>#nyes>
találkoztam már játszhatatlanul bugos játékkal, nem is eggyel, ez nem az
egyébként most sokkal kevesebb letöltött cuccom van, mint korábban - ahogy itt-ott hallottam, gigákban beszélnek letöltésekrõl, én labdába sem rúgok a kis megákkal
egyáltalán nem játszhatatlanul bugos, nem mondom , hogy minden tökéletes, de nincs ma ekkora méretü program a világon, ami hibamentes lenne
Gólyának meg csak annyit, hogy amennyi letöltött cucca van, ne is csodálkozzon... soxor a custom tárgyak is bezavarnak, nem jön a busz, nem veszik meg a cuccokat, stb