Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

láttam valahol csak nem tom má hol nem tudja valaki mit mikor kellene elültetni?😄 pl paprika nyár vagy ilyesmi
Mike at home
az azért elég húzós
sok szervezést igényel

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Kodlovag
Az egyik simemnek, amelyikkel régebben játszottam, az életcélja 20 szeretõ egyidejûleg volt. Egy ideje már a sim örök platina módban éli életét. És elérte a politikusi karrier csúcsát is. Ha kitudódna, hogy 20 szeretõje van, biztosan le kellene mondania 😊

cenobite
Ez a kód, az a "move object" vagy mi a manó?

gamertag: kenobita

cenobite
Tud élni! <#vigyor3>

Mike
éppen aktuális kiskedvencemnek 😊 immár 17 barátja van, és 5 szerelme 😊

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Nekem elég nagy kertem van mindig,és a kertészklubot is kihívom mindig,így a simjeim gyorsan elérik a kertész arany medált..Csak azt sajnálom,hogy a BV-vel nem jött ki új zöldség amit lehetne ültetni..Mert ezeket má unják a simjeim....És én marha eddig sosem használtam a titkos kódot ami nem csak a négyzethálóra enged letenni dolgokat..pedig de rohadt jó..Végre az ajtó elé tudtam tenni a lábtörlõt..pont középre:<#falbav>)))
miche
én elõször nem ismertem fel a paprikát 😄

Közben meg beindult az üzlet is. Raktam még be játékgépeket, azóta fizetnek rendesen. 😊

Nem olyan nehéz az..<#eljen>
nah mai programom valami olyasmi lesz h megtanulok egy paradicsom palántát normálisra alkotni 😄 semmi twikii semmi távol kelet, paradicsom. lecgó
na Twikii szigeten megkaptam a vudu bábut..egybõl..kábé 1 perc alatt.csak megjavítottam az elromlott cuccait és csináltam neki vacsorát.De végig ott sertepertélt körülöttem.De szerintem nem egy nagy szám..Többet vártam tõle..
ezzel a hangfallal én is megszívtam.. hiába voltak nagyon fáradtak a simjeim..az istennek nem aludtaK..mire rájöttem hogy a rohadt hangfalak miatt..ki kellett törölnöm õket..és az az érdekes az egészben..hogy van olyan sim akit nem zavart..mármint az egyik családomnál ki kellett törölni, a másiknál meg szólhatott egész éjjel..úgyis aludtak mint a tej..
Shiwo
nem kell hozzá sims 2, mert magába megy (nem is tod rátenni sims 2-re) ...van benne egy sztori-szál...elvileg kisebb a gépigénye

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

jakewyler
Sziasztok,
A Pet Stories mivel másabb mint a sima Pets?

miche
Van tábla, nem drága, hozzáférnek, telefonáltam. Bejönnek, állnak, nézik, közben a fejük felett van a "répa". Viszont ingyen marha jót szórakoznak. 😊

Én még egyszer sem láttam a ninját. 😞

Cenobite, ha a katalógusban rákattintasz a tárgyakra pl, a jobb alsó sarokban a palettán (vagy mi a manó az) nem látsz egy kis nyilacska szerû gombot? Ha rákattintasz akkor kitörli az a tárgyat amire elõtte ráklikkeltél.

cenobite
#28134, #28136 köszi Nektek is!

cenobite
Azt tudom, hogy hogyan kell az általam berakott cuccokat kitörölni Win alatt, de az érdekelt, hogy a játékot elindítva, játékon belül lehet e törölni.

A kutyával törõdtem. 😊 Balhézott a másikkal, utána szökött el. Természetesen bejelentettem, de eddig se' híre, se' hamva.
Remélem meglesz.

Mindenesetre köszi a segítséget!

Shiwo
a ninjával hol lehet találkozni ? 1szer futottam vele össze eddig, asszem a piacon, de akkor nem sikerült megtanulnom a teleportot..azóta nem láttam, pedig lehúztam 2x 7 napot ott nyaralva különbözõ közösségi telkeken meditálva (akkor nem csökkennek a dolgok 😊

Mike
így van, mennek
a színüktõl függ milyen zene szól rajtuk

Shiwo
1) nyitva/zárvatáblát tettél-e ki ?
2) hozzáférnek-e a jegyautomatához ? nekem a falhoz képest oldalra mutat a nyilacskája, így müxik
3) nem túl drágára állítottad ?
4) telefonáltál, hogy üzlet nyitása, vagy csak betetted ?

én meg azt szeretném megkérdezni h vannak uyge a hangdfalak. amik továbbítják a zenét ha bekapcsolsz valamit. nah azokat nem lehet valahogy kikapcsolni? nightlife óta önálló életre keltek. mennek örökre. nincs rá valami hekk? vagy nekem bugos?
neeem megy az mindenhol elvileg a fejük fölött van egy ilyen gondolkozó csík ha végigér bejönnek , és elvesznek egy jegyet. aztán fizetnek óránként. ha tetszik nekik ami bentvan
miche
Sziasztok!
Megint itt vagyok. Lehet h most nagy marhaságot kérdezek, de szeretnék egy klubot nyitni a pinyómban. Vettem egy olyan jegyautomatát, felállítottam a bejáratnál, be is kapcsoltam, meg beállítottam, de a simek nem akarnak fizetni. Csak állnak és bambán nézik, nekem meg nem nõ a vagyonom. Közösségi telken még nem próbáltam. Lehet h csak ott mûködik?

hát akkor te nagyon rendes ember vagy ha ekkora rend van a gépeden..
én a képeket a tárgyakról le sem töltöm vagy kitörlöm....azok is csak foglalják a helyet..
Mike at home
talán a kuka ikonnal, ott virit a jobb oldalon

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
nem a dowloadsben kell megtalálni, hanem ahová letöltötted
nálam mindenhez van kép is, tudjam melyik micsoda, szépen könyvtárban vannak katalogizálva, a Downloadsban is, másképp nem lehet átlátni 2 giga letöltött cuccot

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Szerintem egyszerûbb amit gólya ajánlott..a downloadsba mire mindet megtalálod annyi dolog között..egyébként meg cenobite azt kérdezte,hogy játékon belül hogyan lehet törölni..szövegértés fiúk😊DD
Gólyának meg megint köszi a letöltött tárgyak törlésére a tanácsot:<#mf1>)DD
Mike at home
ha tudod melyik package file micsoda, akkor a downloads-ból is kiszedheted kézzel

és?

egyébként célszerûbb a játékon belül törölni, mert ha csak úgy kikapod a játék alól a cuccot, érhetnek meglepetések

egyébként a tárgyaknál ha rákattintasz a letöltöt dologra, a jobb alsó sarokban megjelenik egy kis nyíl - "letöltött dolgok törlése"

Olcsy
Hé, én válaszoltam elõbb!😊

hát a ruhákat, szemeket, rúzsokat,hajakat, egyebeket a családkészítõben tudod törölni..a dekor dolgokat például nem tudom..meg a szekrények ilyenek..de gondolom arra is van valakinek ötlete..
Olcsy
1.-A letöltött dolgokat a C:\Documents and Settings\Felhasználóneved\Dokumentumok\EA Games\The Sims 2\Downloads helyen tudod kitörölni.
2.-Ha elszökött egy kutya, gondolom nem nagyon törõdtél vele, de hagyjuk a személyeskedést.😊Fel kell hívnod a rendõrséget, és be kell jelentened az eltûnt jószágot, és remélhetõleg megtalálják.
Tipp😛róbálj meg minél többet törõdni az ebbel!😊
Üdv😮lcsy

cenobite
Hmmm... akkor én megkérdezem: <#zavart1> hogyan lehet játékon belül törölni letöltött tartalmat?

Ja! és azt senki sem tudja, hogy az elszökött kutya vissza fog jönni?

Mike at home
meg ha nagyon kell vmi itt is meg lehet kérdezni, elég sok õrült szokott errefelé mászkálni

egyébként ha fizetõs dolgot akarsz letölteni, ahhoz elõbb úgyis regisztrálni kell, meg pengetni az árát - addig meg se rezzen

oksa, jó bogarászást!<#wave>

hu..megnyugodtam...és tök jó cuccokat töltöttem le..ezer köszönet érte..
a gyerekem külön örül..még plaboy-os polót is sikerült találni..nagy leszek hálálom😊)<#taps>
Sziasztok, egy kis segítség kellene. Az egyetem kieggel játszom és mikor kijárja valaki az egyetemet, tartok diplomaosztó bulit és utána megkérdezi a program hogy "kimegy?". Bármit válszolok kilép és az utolsó mentéstõl lehet folytatni.
Ha telefonon a visszaköltözés opciót választom akkor simán otthagyja az egyetemet és minden megy rendben.
Mi lehet rossz?

az ilyeneket én is ki szoktam dobni, mert valami baja biztos van

ami a "kísérlet" címszó alatt van, az nem
kifejezetten erre "szakosodott" a készítõje<#nyes>

Gólyának ezer köszönet..Sikerült törölni..ahogy mondtad..de érdekes..a tükörben játék közben nem látszódott a haja, családkészítõben meg simán rátette a fejére..De azért töröltem..mert az tuti nem volt tökéletes..
Merem remélni,hogy a fizetõs oldalakon elõre kell fizetni és csak utána enged letölteni..<#eplus2>
de ugye amit délelõtt adtál címet az nem fizetõs?? tudod ami nem akart sehogy sem betöltõdni..ott amit írtál lett egy csomó cím..onnét töltögettem..
épp írni kezdtem,hogy hogyan kell..aztán észrevettem a privát üzit😊)köszi😊)<#nevetes1>
Mike
nem is miattad bosszankodtam
találkoztam már játszhatatlanul bugos játékkal, nem is eggyel, ez nem az

töröld a játékon belül, akkor kiszedi a downloadsból (a CAS-ben)

Hát..megint dühös vagyok..a letöltött ruhákból van kettõ..amit nem lehet használni..elmegy a nõci vásárolni..beadja ugye a választékot..rákatt a ruhára..és a nõnek csak a feje látszik..kitörölném én a downloadsból.da a játékból honnan tudom melyik ruha az?? Francba már😊)Meg néha szelektálnék is..csak nekem azért elég nehézkes kisilabizálnom melyik melyik..és mit lehet törölni..De azért fejlõdöm néha😊)Szõkeségem ellenére is..<#mf1>
Shiwo
nekem meg 1általán nincs letöltött cuccom 😊

jól van na, csak mutattam egy képet...
egyébként most sokkal kevesebb letöltött cuccom van, mint korábban - ahogy itt-ott hallottam, gigákban beszélnek letöltésekrõl, én labdába sem rúgok a kis megákkal

Mike
szerintem meg NEM
egyáltalán nem játszhatatlanul bugos, nem mondom , hogy minden tökéletes, de nincs ma ekkora méretü program a világon, ami hibamentes lenne
Gólyának meg csak annyit, hogy amennyi letöltött cucca van, ne is csodálkozzon... soxor a custom tárgyak is bezavarnak, nem jön a busz, nem veszik meg a cuccokat, stb