32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#28992 B.U.É.K ;) -
Coolfire #28991 Simsben gazdag Boldog Új Évet minden kedves topiklakónak!Évek óta ez az első szabad szilveszterem és újévem..:) -
#28990 Amióta fennt van a jó utat kieg-em tetőablak észítésénél következő hibát vettem észre:
Szerintetek valahogy ezt a tetőgondot lehet orvosolni? -
#28989 Sims 2 Kiegészítő: Bulis cuccok, Sims 2 Kiegészítő: Divatos H and M Cuccok, Sims 2 Kiegészítő: Évszakok, Sims 2 Kiegészítő: Jó utat, Sims 2 Kiegészítő: Trendi tini cuccok, csak ezek támogatnak Vista-t -
#28988 Most olvastam, hogy csak az utsó 3 kieg támogat Vista-t -
#28987 Hali!
Az biztos, hogy nem nézi jó szemmel a játék, ha sok letöltött cuccod van, de itt az lehet a hiba, h a Sims 2 NightLife (Éjszakák)-ot, nem támogatja a Wista...(V ő nem támogaja a Wistát, nem értek hozzá...:D) -
#28986 Állítólag a sims 2 mg nem támogat vista-t, de próbálj videó kártya frissítést -
#28985 Sziasztok!
NEkem volt 1 olyan gondom, hogy felpakoltam az összes sims 2 kieget és csomó letöltött dolgot beleraktam(kb 1200-at), és nem tudom ez okozta-e, de a játék amikor élő módban voltam benne fogtta és kikapcsolta a monitoromat :S
Újratelepítettem és patch-eet is raktam fel hozzá, sztetek visszajöhet ez a gond? Sok letöltött tárgy lehet egyébként a gond? Azokat most nem raktam bele. Segítséget előre is köszönöm -
#28984 Cső!
Csekkold meg a CD tok-od hátúlját, lehet, h gyenge a vidi kártyád...Am különösebben nem értek hozzá...:D
NM és remélem sikerül megcsinálni! -
ATi0021 #28983 Helló!
Lenne egy kis problémám. Feltettem a játékot minden kieg.el együtt. A probléma pedig az hogy se a TV-ben, se a számítógép monitorján nincs kép. Csak sima üres fekete képernyő. Ez mitől van és hogyan lehetne megcsinálni, hogy jó legyen?
32 bites Vistát és 7.11-es ATi Catalystot használom. Ugyanakkor fel van telepítve a K-Lite kodek csomag és a Sony Vegas is. Ezek okozzák?
Segítségeteket előre is köszönöm. -
#28982 Szia!
Esetleg nem karcolt a CD? -
Bitke #28981 Hali mindenki !
Lenne egy olyan problémám, hogy meg van a Sims2 classics "csomag" vagy mi és hát...nem igen tudom hogy kell feltenni állandóan hibát ír ki :S !
Valaki segítsen PLS !
Elöre is köszi ! -
Kikoki #28980 Tudnáto kegy No cd craket adni az UNiversityhez?? -
Kikoki #28979 Csáo!Az lenne a problém,ám hogy amikor fel kaaorm tenn iaz Universityt akkor 36% nál asszem kiirja hogy vmilyen hangot nem tud feltenni....Micsirizzek? -
cargame #28978 Ez a problemam -
cargame #28977 a galeriaban megvan de onnan hogyan tudnam ide berakni???? -
cargame #28976 -
#28975 galériádat használd
fórum főmenüben megtalálod a neved alatt -
#28974 lehet vigasztalni miközben valaki sir? :o -
cargame #28973 hogy tudnek kepet beszurni??? mert a kepfeltoltesnel nem tolti fel!!
Elore is kosz!! -
cargame #28972 e -
SlaCker #28971 KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET MINDENKINEK!!!
Hali mindenkinek.Szeretnék segítséget kérni tőletek.Megtudnátok mondani,hogy honnam tom letölteni az összes sims 2 meg a kieg.-ket??
A magyar kellene!
Azért kellene mert telepítem és egy idő után megél és kiszól hibára,hogy másolás közben megsérűlt.Légyszi segítsetek már.
Segítségeteket előre is köszönöm. -
#28970 A legutolsó kieg exe-jét kell elindítani és utána hozzá kell adogatni a kiegek által tartalmazott új környékeket a városkákhoz a felső gombokkal a városka nézetében. -
#28969 hi
Olyan gondom van, hogy a feleségem hugának megvettük karácsonyra a házi kedvencekkel bezárólag a játékot és a kiegészítőket. Feltelepítettem mindent elméletileg minden megy jól, egy olyan kérdésem mégis lenne, hogy a telepítés az most egy egész játékként működik, vagy amelyik kiegészítővel játszani szeretne, azt kell elindítani? Konkrétan én a házikedvenceket indítottam el, de ott nyomát sem láttam a többi kiegnek.
Tudom, olvassak vissza+FAQ, de mivel limitált ideig tudok gép előtt tartózkodni (a kiscsaj gépe) és meglepetésnek szánjuk a játékot így bátorkodtam rövidre zárni a dolgot és kérdezni.
köszi a válaszokta
KKÜ mindenkinek -
Neoncsoves #28968 Boldog Karácsonyt! :-) -
#28967 Boldog Karácsonyt mindenkinek! Gondolom sokan kapjátok meg a Sims2 kiegészítőjét, ha igen, akkor sok játékot kívánok vele! ;) -
#28966 Békés Boldog Karácsonyt kívánok mindannyiótoknak! -
#28965 na mind1 letorlom :( karerte ... -
rage at work #28964 Vagy azon a felbontáson amin elindul, túl magas képfrissítési frekvencia van rendelve a monitor beállításoknál.
Az SP2 bétaverzióját anno nem tetted fel? -
#28963 na most osszefoglalva ... a gepemet lathatjatok, kene, hogy menjen a sims 2 :) ... Windows XP Sp 2 van a gepen minden update-el, Dx 9c november van a gepen, es a legujabb nvidia vga driver (nem beta) .... es ez az error jon be Failed to find any DirectX 9.0c compatible graphics adapters in the system! .... mar csak arra gondolok h 8800 gts el nem lehet jatszani ... -
#28962 vagy nem tamogajta a jatek a 8 seriat??? -
#28961 felvettem a legujabb nvidia drivert de nem oldotta meg a problemat ugyan az a gond .... valaki pls segitsen ... -
#28960 hello mindenkinek felvettem midnen kiegeszitot meg stuff ot ahogyan kell es mikor inditanam a jatekot ezt a hibat kapom :
Failed to find any DirectX 9.0c compatible graphics adapters in the system! ... "Directx9c hibával elszáll a program."
Failed to find any DirectX 9.0c compatible graphics adapters in the system! ... "Directx9c hibával elszáll a program." Ez vagy azért van mert beta-release a Directx9c,vagy mert a WinXP SP2 az.De nem azért, ahogy sokan hiszik, hogy a kártya nem lenne directx9 kompatibilis.Esetleg hangproblémák is el??fordulhatnak, ilyenkor a dxdiag progival ezt ellen?rizni kell, hogy nincs-e vmi hiba.
ahogy latjatok meg is talaltam a FAQ -ba de nem ertem mit kene csinaljak dxdiag -ba bele mentem testeket megcsinaltam utana sem ment ... talan egy uj driver kene? :) ami digital sign -alva van????? pls help !!! -
#28959 Belefér -
Coolfire #28958 Még reggel van írni sem tudok.... -
Coolfire #28957 Jól tudod.Az évszakok kieg óta támogatott OS a Vista.De ki kell próbálni az azelőttiekkel is,mert valószínű,hogy vinni fogja.Én úgy frisíttettem ikszpéről,bocs azért nnem szedek le 11GB-t,hogy ezt megnézzem.:)) -
#28956 Asszem az éjszakák nem bírja a vistát. -
#28955 új nincs :) de régik sem vacakok -
#28954 De valami új? -
#28953 bár a ruháimról nincs kép