32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#29032 Nekem az lenne a gondom a házikedvencekkel kapcsolatban, hogy van két kutyám. Kint tartom őket. Meg építem nekik a legdrágább házat, de nem ott alszanak, hanem a hideg földön. De legalább az egyik kutyámnak van annyi esze hogy alszik éjszaka, a másik meg bejön a házba, és ugatja a tévét:XD. Ez mitől lehet? Ugyan ez van a macskáknál is. Megépítem nekik a házat, erre nem ott alszanak, hanem a földön:P. Mit kéne csinálnom? -
#29031 Ha minden grafikai beállítás minimumra van véve, asszem nem játszik le animációkat. De ez nem biztos, csak egy tipp. -
reznák #29030 Sziasztok!
Az lenne a gondom ,hogy feltelepítettem a sims 2 + a kiegészítőket és amikor játszok észrevettem ,hogy a tévéképernyője fekete akkor is amikor a simsem nézi a tévét.
felraktam különböző patch-eket és így sem változott semmi
nem tudjátok mi lehet a baja ?
Köszi előre is -
#29029 hüha...ilyen kérdés mellett lehet jobb lenne, ha a ram beillesztését valaki olyan ismerősödre bíznád, aki már helyezett be ramot a gépbe... -
Coolfire #29028 Az ikszpéhez még 512MB RAM is kevéske...Win2000 alatt viszont mediumon is jól megy.Ergo:ha még megspékeled 1GB RAM-mal akkor(ha fent van az összes cucc)az Xp alatt se állítsd mediumtól nagyobbra.2GB Rammal és 4GB virtuális memóriával viszont lehet hipermegaultrabrutál grafra állítani.A videókari annyiban lényeg,hogy engedélyezi-e az élsimítást és a különleges esemény kamerát(a Geforce 4 nem fogja).A ramot felismeri a bios is és az OS is,de arra figyelj,hogy milyen kell bele.Most nekem 4GB-al egész jól fut.:))) -
Oros12 #29027 Remélem ugy lesz ahogy mondjátok!
Különben nem is gond annyira,ha néha néha beszaggat,de legyen játszható mert most pff se Belvárosba nem mek inkább se Nyaralni mert el se tom képzelni akkor hogyan menne.. jah és még vmi a Ramot csak bedugom az alaplapba és magától fel is ismeri?:S -
#29026 meg gondolom full graf -
zbundy #29025 jaja, nem vészes a sims 2 gépigénye annyira! mondjuk a szaggatás azért köszönhető annak is hogy én mindíg gyorsítom az időt és még mellette televan a ház simekkel -
#29024 Nekem 1 giga rammal, 9800pro kártyával beszaggat. Na jó, van 3000 download cuccom, meg úgy 40 beépített telek a mapon. -
#29023 annyit az xp is simán bezabál.. nekem is 256 volt és már +512 ram segített.. nekem 1.6-os procim van, 9600-os radeonnal.. picit még mindig szaggat, viszont pár óra játék után se lassul be, mint elötte..szvsz +1 giga rammal azért várhatsz javulást a dologban... -
Oros12 #29022 Oh köszi ez bíztató! Csak addig nem tok mivel jáccani mert a ram hétfőn érkezik meg..:S
És figyu ha nagy a ház és van benne 8 sim akkor is bőven játszható még? -
zbundy #29021 hát amikor sok sim van a házban néha beszaggat, de ettől még bőven játszható!!!! neked meg ha meglesz az 1 gb ram akkor nálad sztem mégjobban fog futni -
Oros12 #29020 De azért néha beszaggat?:S
Mondjuk az nekem n em lenne rossz szal...:D mennyi % hogy nem fog annyira szagggatni mint mostt???
-
zbundy #29019 nekem ati 9600, már ez se az igazi de nekem viszonylag jól fut -
Oros12 #29018 jó neked! Mien a vidikártyád?:) Remélem igazad lesz..
és Köszi a gyors választ;) -
zbundy #29017 sztem talán a videókártyád még kicsit gyenge, de lehet hogy majd az 1 gb ram majd kompenzálja! Nekem 512 ramom van és közepes grafikán elég jól megy -
Oros12 #29016 Hy!
PLZ segítsetek!
256 MB ramom van... és a sims 2+ összes kiegészítő úgy szaggat még minimum grafikán is, hogy elviselhetetlen megnéztem a gépigényt 512MB ramot írt... fogtam egy netes oldalt és rendeltem 1GB ramot..csak félek, hogy így is szaggatni fog tehát szerintetek fog v nem szaggatni?
Vidikártyám: Geforce 4
Alaplap: 2000Mhz-s
Tehát nem tom meikkel van gond és ha meglesz az 1GB ram ugyanugy fog szaggatni? -
#29015 Valaki tudna nekem linkelni a trendi tini cuccokhoz cracket ? -
#29014 Királyságos! -
#29013 Ilyen ablakot -
#29012 -
#29011 Ha letöltöd, megnézheted a mikéntjét is, hogyan van megépítve. -
#29010 az első tudom, fönn van az MTS2-őn, a többi is ismerős - de engem a miként érdekel - ha csak letölteni akarom, azt megoldom -
#29009 Kodlovag nagy építész, klassz házakat fabrikál. Ezeket is ő csinálta ha jól tudom, kérd el tőle a file-okat. :) -
#29008 ezeket hogy lehet megcsinálni?
tetszenek ám nagyon -
#29007 Én azt feltételeztem, hogy a bekarikázott részen van a hiba.
Légyszíves kem001 mutass már egy olyan házat, amelyiken már készen van egy ugyanilyen tetőablak, és pontosan magyarázd el, mi a probléma, mert csak találgatunk itt összevissza.
Szóval milyet akarsz csinálni? Ilyet?
Vagy esetleg ilyet, ami a tető felső részén van? (Ez nem látszik olyan jól, de nincs kéznél jobb képem.)
-
#29006 próbáld meg esetleg úgy, hogy kisebb dormot teszel föl, ami nem nyúlik át a tető szemben levő oldalára (esetleg ez lehet még) -
#29005 Nem a kiegészítő hibája, hanem az "építészé". :)
Ha ilyen besüllyesztett ablakot akarsz, nem fog elé tetőt építeni ha megfeszülsz sem. Ez az eddigi játékokban is így volt, nem hinném, hogy kiegészítő változtatta meg. Ha mandzárt stílusú ablakot akarsz, akkor meg ki kell hozni a falat a tető síkján kívülre. -
#29004 A tető egyik oldalán jó, de a másikon nem, ez érdekes... -
#29003 Ctrl + Shift + C: ide írjam be ugye? -
#29002 Szerintem használd a roofslopeangle [15-75] kódot, ami a tető dőlésszögét állítja be. Alapból ugye 45, állítsd be mondjuk 44.9-re, vagy valami hasonló. Akkor a tetők átfedése megfordul, és az a szép vízszintes csík eltűnik a tető közepéből, legalábbis ahol egy másik tetőrész átfedi. Ha ez nem oldja meg a problémát, akkor nincs ötletem. -
#29001 Hogy érted hogy nem kompatibilis? -
#29000 pl. nem kompatibilis vele
előfordulhat -
#28999 BUÉK mindenkinek[#vigyor2]
[IMG]IMG]/forumkepek/2008_01/Screenshot_600x480_20KB_600x480_15KB.jpg[/IMG][/IMG] -
#28998 mindenkinek nagyon Boldog Új Évet kívánok! -
Coolfire #28997 Ehehhh...nem voltam ügyeletben.Most nélkülöztek a kedves betegek.:) -
#28996 -
#28995 lol -
perko #28994 Hány évet kaptál? -
#28993 Mindenkinek Boldog új évet kívánok!