Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
hát ha más nem lesz, kénytelen leszek felhasználni, bár nem lesz olyan szép, ha nagyítanom kell a lógón..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Szerintem mindenkinek megvan a joga hozzá, hogy azt gondolja, amit akar.
Aki pl szívessen tûzbe vetné az íímóósokat(mint én 😊), az nyugottan gondoljon csak amit akar, de ne egy játék topikjában nyilvánítsa ezt ki.
"Semmi többet nem tudok elmondani..."
Szóval igazábol senkinek nem adok igazat... de végülis teljesen mind1 is.
][ ВАЗ ][
szal ennél nagyobb legyen, ha lehet..
Ja és Shiwo: én megpróbálok keresni neked 1 logót.
másikról meg annyit, hogy trendi az emosokat szidni, hát itt pedig nem lesz az
(mondanám hogy a témának itt vége, de hátha van véleménye azoknak is, akik még nem irtak)
házigazda
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
akinek nem tetszik nem játszik vele
kritizálni ettõl még lehet
másik téma: hát igen, nem csak komolyan veszünk minden egyes leirt szót, de még hisztisek is vagyunk 😄DDD
Szvsz kicsit komolyan veszitek. De örülök, hogy ilyen gondoskodó jó sim pásztorok vagytok, én is vigyázok a simjeimre.
na ON
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ha meg nagyon beleélitek magatokat egy hülye viccbe, ugorjátok át, vagy töröljétek ki, de felesleges hápogni neki hsz-eken keresztül.
Végül pedig elnézést kérek, hogy belegázoltam érzékeny, gyermeki lelketekbe egy hülye viccel. De egy kicsit túl feszültek vagytok, lazítsatok.
[/cserf][/fülünyúl]
persze, lehet véleményezni a kiegeket, csak kicsit fura, hogy olyanok, akik negatív kritikát írnak, majd' megvesznek, mikor jön már a következõ
na jó, zárjuk le, foglalkozzunk a sims2-vel, vagy hanyagoljuk a topikot
mindent a maga helyén...
Egyébként meg leszarom nagy ívben, töröljétek a nem tetszõ hsz-eimet oszt kész, nem kell ekkora baromi felesleges hisztit köríteni mellé.
Kieg.-ekrõl meg annyit, hogy szerintem meg bárki kifejtheti a véleményét, még akkor is, ha az nem pozitív az adott kiegészítõrõl. Ezt megtiltani elég nevetséges, attól másnak még ugyanúgy tetszhet...
[/cserf][/fülünyúl]
nekem is a szivemhez nõnek
ha meg offolunk: akkor a témában leirtam a véleményem: nem nagyon kultiválom, hogy egyesek milyen könnynen osztják a halált, fõleg monitor mögül. Ilyenkor mindig eszembe jutnak Gandalf szavai: (sajnos nem szó szerint) "sokan meghalnak akik élhetnének, és élnek akik halált érdemelnének. Ne oszd olyan könnynen a halált..."
vagy vmi ilyesmi
az ímó egyébként is leginkább csupán divatirányzat
s persze kimúlhat bárki, aki más, mint Te (és ezt értse magára, aki akarja, akinek meg nem inge, ne vegye magára)
s például én komolyan veszem a simjeimet - lehet röhögni nyugodtan -, mert igenis bajlódok velük, foglalkozom velük - és én vagyok olyan hülye, hogy a játékot is komolyan veszem (no nem vérre menõen, de azért...)
másik, hogy ki így, ki úgy áll a simshez, de ha nem úgy megy, ahogy szeretné, akkor bizony kezdõdik a haddelhadd - hát akkor bizony Nektek is számít valamit ugye?
és most lehet nyugodtan követ vetni rám
pár napig nem jön az ember és már nem is tudja, milyen fórumon van<#confused>#confused>
A kieg (nem) pocskondiázással viszont egyetértek, hisz mindenkinek másmelyik tetszik különbözõ okoknál fogva.
erre sem kiváncsi senki
vagy tegye fel a kezét az aki szereti olvasni, hogy így szar a sims2, úgy szar egy kieg, ez minek kellett, stb
mert akkor bennehagyom, különben meg megy a levesbe
házigazda
senki nem érdemli meg a halált, még egy imos sem, fõleg ha aza az egy bûne hogy imós
házigazda
A FAQ-ban nem találtam erre megoldást, a fórumban pedig szintén javarészt a nyelvi különbözõségbõl eredõ hibákra van problémakeresés és megoldás:
Azt szeretném megtudni tõletek, hogy hogy a bánatos halálban lehet felrakni a (nem eredeti) Hun Sims 2-re a (nem eredeti) Hun University-t/Egyetemet?
Mindig ott hagyja abba 98%-nál a telepítést, hogy:
TSData\Res\Movies\Games\Arcade\game1_loop4_lose.movie -t nem tudja másolni, mert hibás, majd le is uninstallálja magát azon nyomban.
De eddig akárhonnan szedtem le a CD2-t, mindenegyikkel ezt az üzenetet adta.
Légyszi áruljátok már el (lépésrõl lépésre, mint egy fogyatékosnak), hogy lehet feltelepíteni és elindítani!
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
rühelletes dolog az emózás, sry
bár lehet én is beszerzem majd, és emós hülyegyerekeket fogok kreálni, majd körbefalazni, és kéjes örömmel végignézni, ahogy napokig agonizálnak, míg kimúlnak
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
de minden alkalommal ezt csináljátok 😊
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
mondjuk ahogy elnéztem, legalább tárgyban lesz 1-2 jópofa..
mondjuk sztem a stuffoknak nem kellenének bannerek, de hát a múltkor is a többség azt javasolta, hogy legyenek rajta azok is
[/cserf][/fülünyúl]
][ ВАЗ ][