Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
mint a________simshouse
De tudodmit? haggyuk!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
][ ВАЗ ][
nekem 2 giga memóriám van és nem szaggat, holott mind a procim, mind a grafkártyám gyengébb
2 giga fizikai mem
4 giga statikus swap
a sims-szel úgy játszoom, hogy közben nyitva van egy IE vagy/és egy Firefox, néha a passtiánsz 😊
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
][ ВАЗ ][
Na valaki?Nincs kedvem egyedül csináni.Senki<#confused>#confused>
][ ВАЗ ][
csinálni ahova bárki tölthet fel:házakat,tárgyakat...stb?
Mer egyedül nincs kedvem belevágni.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
A grafikai motor-ezt már soxor leírtam-szinte bármilyen gépre belõhetõ,nagyon jól hangolható.Jó,egy picit emelkedett a minimum gépigénye az alap megjenése óta,de ez várható is volt.Nem sok ennyire aprólékosan kidolgozott játékot lehet látni,a tárgyaktól kezdve egészen az effekteken át az arcmimikáig.Ehhez bizony,hogy a gép meg tudja jeleníteni bizony kell teljesítmény.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Persze azóta már kicsit alakult a reptér, meg a repülõ is. Valahol a pláza belsejérõl is linkeltem képeket, de azt nem találtam meg.
[/cserf][/fülünyúl]
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[/cserf][/fülünyúl]
ezt betömöryted rar-ral best tömörtést választva 15 megákra szeletelve
aztán megmondod mekkora
de felteheted a simresource-ra, kapnál érte ingyen napokat, mert biztos sokan letöltenék
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Nem rég újítottam a gépem, azért is tettem fel a sims-et, hogy megnézzem mennyivel lett jobb. Hát, nem sokkal. Régen Full grafikán ment, de elég gyakran szaggatott, ha sok sim volt 1x-e , arrol meg nem is beszélve...
Most valamivel jobb a helyzet, de pl ha zenét hallgat a sim, vagy ha sokan vannak nagyon szaggat... Eddig még nem is lenne kérdés. De levettem a beállításokat, mindent teljesen minimumra, és ugyanúgy beszaggat...
Mi lehet a gond?
][ ВАЗ ][
][ ВАЗ ][
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
(Aztán majd valamikor késõbb a modthesimsre is feltolom, de az még odébb van).
[/cserf][/fülünyúl]
][ ВАЗ ][
feladtam
átszineztem a fülkés klotyót kékre, de vmiért nem nem választható
a simsre visszatérve: vigyázzatok a korizásnál, ne nagyon korizzanak egymással, ha nem akarjátok, hogy egymásba zúgjanak, nekem sajnos sikerült, léphettem is ki, mentés nélkül
[/cserf][/fülünyúl]
][ ВАЗ ][
][ ВАЗ ][