32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Brash #29072 Sziasztok!
Feltettem a sima Sims 2-t a gépemre és azt írja ki, hogy "Kérjük ellenőrizd, hogy a The Sims 2: Egyetem lemez a meghajtóban van-e, és válaszd az OK-t az alkalmazás újraindításához"
De nem is az Egyetem-et szedtem le, hanem a sima Sims 2 alapjátékot. (magyar)
Mi lehet a baja? :S Köszi a segítséget! -
preti96 #29071 igen. -
#29070 biztos azért, mert egykorúak vagytok :)
ha ez a kérdés, akkor nem tudom mi dönti el, mikor lehet használni mikor nem, aranyban vagy paltionában gondolom működnie illenék -
#29069 Én értem:): Azt szeretné megtudni, hogy mi befolyásolja azt, hogy a simjei, használni tudják a vodoo babát, mert neki egyszer működik(tudja használni), másszor meg nem. Erre gondoltál Preti96? -
#29068 valószínüleg kell hozzá mesh (a ruha 3d-s modellje) is -
#29067 érthetetléen a kérdés
nem baj ha kicsi vagy, de próbáld meg leirni értelmesen, okés? -
adammmmmmm #29066 Nem tudok felrakni pár pluszt a játékba. Narutos dolgokat szerettem volna de csak pár dolgot rak fel van egy két frizura amit felrakot (de abból se mindent) de eggyetlen egy ruhát sem pedig egy csomó szereplő dolgait is telepítettem (van olyan amiből semmit). Azal telepítek ami alapból van a játékhoz. Valami ötlet? -
preti96 #29065 Azt szeretném kérdezni hogy mi fojásolja be a vudu baba használatát vagyis ugy értem hogy egyszer megy máskor meg nem.????
-
#29064 Figy, akk este menj el melózni, és dolgozz reggelig, ugyan annyit keresel és este van amikor haza érsz!:D -
#29063 na igen, de mi van az otthon maradotakkal? -
#29062 Hát lehet, de számomra így elveszti a valósághűségét, az meg marha jó, hogy mivel reggel hazajött hulla fáradtan aludhat délutánig... így nem halad előre a gém... mind1 engem zavar, ha mást nem akkor nektek jó :) -
#29061 ez inkább egy lehetőség, amit ki kell használni :) -
Flora2 #29060 De ez miért baj? A való életben én marhára csípném, ha egész napos munka után hazamegyek, és tessék, itthon még csak reggel 8 van, mint amikor elindultam. Dupla életem lehetne. -
Coolfire #29059 Így ahogy mondod.Legalább kiruccanrunk volna valahová,akkor automatikusan ment.Most már fogom használni a floppy jelecskét.:)) -
Coolfire #29058 Van,de az "őskorból",asszem még a gyerekek tipegők,se magánsuli,se oktatás állás semmi.Most izzíthatom be újra a voodoobabát,és várhatom a könyespolc karrierjutalmat a gyerkőcöknek.Pedig olyan jól ment miden,saját kis GH-juk lehetett volna,már nekik is adták a szülők a babákat.Na mindegy most megint nekiesek..Csak most tovább fog tartani.Ja és a kertészklub tagságom is ugrott a kúttal együtt. -
Coolfire #29057 Hát mivel 4 múszakos vagyiok,nem igazán számít az idő..:) -
#29056 Arra nincs valami megoldás, hogy amikor a Simmel elmegyek egy közösségi területre, akkor ott ugye eltöltök időt, mondjuk reggeltől estig, de amikor hazamegyek akkor viszont onnan folytatja amikor elindultam vagyis reggel, gyakorlatilag nem számolja el a közterületen töltött időt, viszont a fáradtság meg ezek megvannak, de így semmi értelme melózni menni közterületre, ha nem este érek haza... -
#29055 Hajnali fél 5-kor kezdtél neki? -
#29054 Jaaa értem. És sose állította egyesre? Mindig háromason nyomta? Én csak akkor szoktam ha kaját csinál, pisál,sz*rik, stb.:D. -
#29053 Szerintem nem volt neki. Egyhuzamban játszott 6 órát, közben nem mentett, aztán mikor beütött a baj, nem volt mit visszatölteni. Jól gondolom? Bárcsak volna időm 6 órát egyhuzamban játszani... Már hetek óta az a 1.5 óra volt a teljes játékidőm, amíg megjavítottam kem001 házának hibás tetejét. -
phoenix1 #29052 a gyorsasági fokozatot gondolta, nem? -
#29051 Milyen 3-ason??? Vannak nehézségi szintek vagy mi? -
#29050 nade legalább volt kimásolt mentésed ezek szerint -
Coolfire #29049 Húúúú....szétvet az ideg.A szülőknek szerváltam 4 tartály életelixírt,mert már pár napjuk volt az öregkorig.Na szépen itatgattam velük,3-as fokozaton játszottam,erre a kis hülye picsa odakeveredett,és zölden elkezdte inni az életelixírt.Rögtön felnőtt lett,pedig 2 nap múlva ment volna az egyetemre 6750 simi ösztöndíjjal,ráadásul a két szülő oktatási miniszter állása is ugrott.Most mindent kezdhetek elölről,több min 6 órányi játékidőm ugrott.
Summa summarum:többet nem játszom 3-ason.. -
#29048 sima kocisra
lakni nem tudnak benne, de dugni igen :) -
#29047 A másik Ribi:XD. Olyanok mint Garfield:D. Imádom őket(sims2:pets buzi lett, és úgy szereti a játékbeli macskáit mint az igazit:XD.) -
#29046 Úgy van:). Csak azért lehet leszidni/megdicsérni, hogy a sim ágyába alszik. Amúgy a macskáim nem szoktak az ágyba aludni:):). Okosak. Az egyik Báunti, másik meg passz:XD. Dolgoznak macskáim is:D. Úgy hogy jó. Megyek is jáccani:D. -
#29045 most nincs fent a gém, legközelebb megsasolom ha felteszem..de tök úgy rémlik, hogy a kutyaágyban való alváskor is csak azért lehet dicsérni, mert nem sim-ágyban alszik.. -
#29044 Sima kocsira, vagy lakó kocsira gondolsz? Abba is tudnak lakni?:O. -
#29043 Gyerekvállaláshoz egészen pici ház is elég
legyen benne egy franciaágy, meg anyu-apu
de lehet, elég egy kocsi is egy üres telken
az más kérdés, hogy a simek nem tudnak eléldgélni egy kocsiban, kell legalább egy wc, zuhanyzó, meg ágy, ha gyerek megszületik egy hűtő is kell, mert nem a csecsemt nem tudod pizzával etetni -
#29042 macskáknak is jó a kutyaház
mondod nekik, hogy dugjatok és dugnak
ez az idomitás csúcsa :DD -
#29041 pénzt becsalni, főleg ennyit, minek?
pont az értelmét veszti el a játék
amúgy is szépen lehet kkeresni otthoni szolgáltatással, kell pár futópad, és jönnek a vendégek
és annál sincs nagyobb élmény, mint amikor az elején minden fillére oda kell figyelni, aztán később napi 20 ezret keresni
volt olyan családom, akik bizony az elején nagyon szűkölködtek, a gyerek a suli mellett dolgozott is, sőt a parkba is kijárt zenélni, most ők a leggazdagabbak, 3 üzlet, 1 étterem tulajdonosai -
#29040 Szépen elvagyunk a családdal, csak mind ketten mindig a pénz miatt aggódnak. Pedig van majd nem kettő milliónk(kóddal). Miért aggódnak? Talán mert kóddal van? A macskáim felfogási képességeit, hogy gyorsabban tanuljanak parancsot, valahogy nem lehet felgyorsítani valamivel? És ha gyereket akarok vállalni, akkor mekkora ház kell? Ennyien lennénk:2 macska, 2 felnőt, és 1 gyerek. Már csak azért, mert itt lenne az ideje a gyereknek:D. -
Flora2 #29039 Azt tényleg nem lehet, hogy azért szidom meg, mert NEM a kutyaházban alszik - viszont meg lehet érte dicsérni, ha belefekszik. Biztos, hogy meg lehet dicsérni ezért. Csak sajnos általában fel kell ébreszteni ehhez és megvárni, amíg kimászik onnan. :) -
#29038 "na ez az.." akart lenni az eleje...korán van még :) -
#29037 " Szidd meg, ha a földön alszik, és dicsérd meg, ha a házában alszik."
ha ez az amit nem lehet...meglehet dicsérni azért mert sim ágyban alszik, meg meglehet érte szidni...azt nem lehet, hogy azért szidom meg, mert nem a kutyaházban alszik, hanem kint a földön..legalábbis még sosem láttam, hogy felajánlott volna ilyen opciót.. -
Flora2 #29036 Én azt nem értem, hogy azt írod kétszer is, hogy "megépítem nekik a házat". A kutya/macska házat venni kell, nem megépíteni, azokba fekszenek bele, amit pénzért veszel a kisállatos vásárlási menüből. Párosodni is csak ezekben fognak (zárt tetejűt vegyél).
Másrészt az állatok nevelhetők. Szidd meg, ha a földön alszik, és dicsérd meg, ha a házában alszik. Hosszú folyamat (főleg, ha gyengébb értelmi képességű az eb), de meg fogja tanulni, amit akarsz tőle. Ha kismacskákat szeretnél, mindig dicsérd meg a két macskát, ha játszanak egymással, és szidd meg őket, ha verekednek. Így nőni fog közöttük a szimpátia, ami az egybekelésükhöz kell. :) -
#29035 elvileg mindkettőnek nagyon jó kapcsolatban kell lennie a másikkal, és vmi kuckó kell nekik...kutyának kutyaház..macskának nem tom..mintha lenne nekik is valami fedett cucc -
#29034 Most csináltam egy családot meg kettő egzotikus rövidszőrű macskuszt, és ők tudják hogy, itt a helyetek itt aludjá el:D. De kényes mind a kettő: Bemennek a kosárkájukba, erre nyagolgatják magukat, de 1 percen keresztül:D. Amúgy, mennyi időt kell eggyüt tölteni a macskáimnak, hogy kiscicát csináljanak? És ha kiscicát csinálnak, akkor hova vonulnak el? -
#29033 jó kérdés, az 1ik blöki nálam is ezt csinálta...lehet valami köze van az állat személyiségéhez