Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeWyTy
NEHOGY MEGSÉRTÕDJ!! CSAK POJÉNBÓL MONDTAM!!<#vigyor2>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Kata
repülõbuzi vagyok 😊

[/cserf][/fülünyúl]

LeWyTy
szerintem meg a simshaus jobban hangzik
mint a________simshouse
De tudodmit? haggyuk!

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Shiwo
kombinációja*

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
sztem hülyén hangzik az angol és német szó monbinációja..

Hassan B
Igazad lehet... ráadásul a ramok igazibol csak 200mhz-esek, csak dc miatt 4... valszeg veszek is majd 2 gigát... csakhát nem egy olcsóság...

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Mike at home
akkor az a baj
nekem 2 giga memóriám van és nem szaggat, holott mind a procim, mind a grafkártyám gyengébb
2 giga fizikai mem
4 giga statikus swap
a sims-szel úgy játszoom, hogy közben nyitva van egy IE vagy/és egy Firefox, néha a passtiánsz 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

LeWyTy
Akkor ide csak az sg-s sims-esek töltenek fel!Igy jobb?

LeWyTy
De a simshaus ojan faxán hangzik.

Hassan B
Én segítenék, de szerintem felesleges... millió-egy sims oldal létezik már, nem hiszem, hogy túl nagy sikere lenne...

Shiwo
csak mert haus -os lett a link, nem house

LeWyTy
Az de utállom!Angolul jobban tudok<#vigyor>

Na valaki?Nincs kedvem egyedül csináni.Senki<#confused>

Hassan B
1GB 400 MHz-es... ez tán egy kicsit kevés lehet, de nem hinném ,hogy 256megás 7900gt, és egy 4200+-os AMD mellett akania kéne 800x600-ba, minimumon...

Shiwo
németes vagy ?

LeWyTy
majd ez lessz az:http://www.simshaus.atw.hu/

LeWyTy
Volna valaki aki segítene egy ojan oldalt
csinálni ahova bárki tölthet fel:házakat,tárgyakat...stb?
Mer egyedül nincs kedvem belevágni.

Haha, köszi, tetszetõs. Jól eldogozgathattál rajta az biztos. Jó sok egyedi cuccot látok itt. Honnan jött az ötlet? Szereted a reptereket?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Shiwo
mondjuk nálam ugyanannyira akad mint eddig, csak kicsit lasabban tölt be 😊

Ezt azért nem mondanám,igaz most a BV-vel most valamit nagyon benéztek.
A grafikai motor-ezt már soxor leírtam-szinte bármilyen gépre belõhetõ,nagyon jól hangolható.Jó,egy picit emelkedett a minimum gépigénye az alap megjenése óta,de ez várható is volt.Nem sok ennyire aprólékosan kidolgozott játékot lehet látni,a tárgyaktól kezdve egészen az effekteken át az arcmimikáig.Ehhez bizony,hogy a gép meg tudja jeleníteni bizony kell teljesítmény.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Kata

Persze azóta már kicsit alakult a reptér, meg a repülõ is. Valahol a pláza belsejérõl is linkeltem képeket, de azt nem találtam meg.

[/cserf][/fülünyúl]

Így visszaolvasva egész jól elvoltatok....

Hmmm...nekem sohasem volt ilyen problémám..Mert ha csak 1db cd2 lenne azt mondanám crc-s..Van több kieged is?Mert ha van,akkor csináld azt,amit Kódlovag javasolt.Ha nincs átküldöm neked azt a filet(182k😎,felmásolod a cd-t a vincsire,ezt belerakod és onnan telepíted hátha jó lesz.Ha jó kiírod egy cédére.Esetleg nem egy könyvtárba raktál mindent?

Amugy ez mi lesz? Valohol írtál róla részletesebben? Vagy képeket betennél róla? Ez egy telek (csoport) vagy kapcsolódik az utazásos kiegészítõhöz (gondolom nem, mert sztem nem pár hét alatt dobtad össze)?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Hát szaggatni nekem is szaggat.Fõleg közösségi telkeken ahol sokan vannak..Nem is szeretek elmenni sehova.A nyaralást is megoldom úgy,hogy vettek saját nyaralót mert gyalázat ha szállodába mennek,fél óra alatt lépnek kettõt.Gólya szavaival élve:"perzsavásár"😊DD A saját házban csak akkor szokott akadozni mikor tél van..és esik a hó..vagy ha jön a postás,kertész stb...
Mike at home
be

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Kata
És az becuccolja a letöltött holmikat is hozzá?

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Nekem is olykor beszaggat, fõleg a nagy plázámnál, ott szinte diafilm, de az egyik szomszédságban is van vagy 20-30 épület, kisebbek és bazibbak egyaránt, na ott már a szomszédság nézet is halálosan tud szaggatni.

[/cserf][/fülünyúl]

Mike at home
ej, de tudok gépelni 😊

Mike at home
mennyi memória van a gépben? és xp vagy vista?

Mike at home
a telket becsogoltatod a programmal, kletekezik telkenként sim2pack file
ezt betömöryted rar-ral best tömörtést választva 15 megákra szeletelve
aztán megmondod mekkora
de felteheted a simresource-ra, kapnál érte ingyen napokat, mert biztos sokan letöltenék

tommyg
a sims egy optimizálatlan sz***

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

rotator
Ezek szerint nem a videókártya a szûk keresztmetszet. Proci vagy memcsi!

Hassan B
Nem szokásom, de most én is kérdeznék... 😊
Nem rég újítottam a gépem, azért is tettem fel a sims-et, hogy megnézzem mennyivel lett jobb. Hát, nem sokkal. Régen Full grafikán ment, de elég gyakran szaggatott, ha sok sim volt 1x-e , arrol meg nem is beszélve...
Most valamivel jobb a helyzet, de pl ha zenét hallgat a sim, vagy ha sokan vannak nagyon szaggat... Eddig még nem is lenne kérdés. De levettem a beállításokat, mindent teljesen minimumra, és ugyanúgy beszaggat...
Mi lehet a gond?

Hassan B
extra.hu-n regelsz egyet, feltöltöd a dolgokat, leírod hogy mi mocsoda, ki csinállta... aztán összedobok valami egyszerû dolgot... 😊

Katun
extra.hu ajánlom én is, simán megéri 2 gb és még gyors is.

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Kata
Õszintén megmondom se idõm se kedvem most még honlapot is készíteni. De ha valaki megcsinálja.... 😊)

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Csak a repülõgép 14 mega. A reptér áll asszem 8 telekbõl, a pláza a legnagyobb telken van és fullra berendezve, plusz a repülõteres tárgyak, vagy az egyedi tartalom a plázához... Nem tudom ez összesen mennyi lenne. Még azt sem tudom, hogy az egyedi tartalmat hogy csomagolhatom a telekhez. Egyesével tuti nem fogom kimazsolázni a 3000 downloadomból. :-/

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Nektek elsõként (bár néhányan nem érdemlik meg <#duhos2>), gondolom azért pártucat letöltés lenne.
(Aztán majd valamikor késõbb a modthesimsre is feltolom, de az még odébb van).

[/cserf][/fülünyúl]

Shiwo
extra.hu ?

Hassan B
Lehetne regelni egy ingyenes tárhelyet, meg egy egyszerûbb honlapot csinállni hozzá...

Mike at home
mekkora?

Mike at home
sehogy
feladtam
átszineztem a fülkés klotyót kékre, de vmiért nem nem választható

Mike at home
de õszintén szólva már unom ezt a témát is

a simsre visszatérve: vigyázzatok a korizásnál, ne nagyon korizzanak egymással, ha nem akarjátok, hogy egymásba zúgjanak, nekem sajnos sikerült, léphettem is ki, mentés nélkül

rotator
OK! 😊 A borító alapján jó kis stuff pack lesz, bár én szinte kizárólag felnõttekkel játszom, aging=off mellett. Tényleg, ilyenkor ha teherbe esik valaki, akkor állandóan terhes marad? <#confused>

rotator
Rapidshare miért kilõve? Kiknek akarod hostolni, kábé mennyi letöltés?

Kata
Nekem meg kéne vmi ftp vagy egy hely ahova feltölthetném a repülõt, a repólõteret, meg azt a plázát, amit korábban kértek páran. Ingyenes filemegosztók (rapidshare és társai) kilõve. Javaslat, ajánlat?

[/cserf][/fülünyúl]

rotator
Jó, akkor váltsunk témát.
Mike, hogy áll a szép sárga (Tokio) Hotel belsõ tere?

Hassan B
Na de mosmá tényleg ennyit az egészrõl... aki mostatntól még hozzászól az már kapjon banánt... vagy nem tom... 😊

Hassan B
Ne vedd észre, és akkor nincs belõle fél oldalnyi veszekedés...<#papakacsint>

Kata
Majd ha mellõzik a felesleges bunkózást, én is mellõzöm a csúnya beszédet. Addig meg ki mit érdemel... Errõl meg ennyit. 😊

[/cserf][/fülünyúl]