32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• 12346
    erről vitatkozhatnátok ameddig akartok^^ viszont ez milyen szöveg, hogy fel kell nőni bazzeg..:D dx10 meg messze nem érint olyan sok embert, és vírust se láttam xp-n már mióta. ha nem vagy droid, vírusod se lesz^^
  • BBeno2
    crackeld meg.
    vagy nem tom nekem megy Vista alatt.

fel kellene nőni egy Vista-hoz. ajánllom márcsak a DX10 miatt is. plussz nincs rá vírus. legalábbis annyi. + defender. + az XP már a 6. évét üti ami öreg .
  • Kata
    Mert a vista egy kalap szar még. Most vettem új gépet, és még erősen nem ajánlották a vistát. Szerintem tedd vissza xp-t, amíg nem jön a vistának egy használható verziója.
  • HoReSz1975
    Hi @ all

Vista alatt miért nem megy a The Sims 2 HUN

Ezt írja ki

Ha tovább lépek, utána ezt írja

• Paddington
    elárulod, hol tettél rá szert?
    ismerős - biztos találkoztam vele, de nem ugrik be, hol láttam
    előre is kösz!
  • rotator
    Jellegzetes. :)
  • Mike at home
    jah, de azzal együtt jó kis haj :))
  • Kata
    emóóóóóós! :D
  • Mike
    egyesek szerint ő is lány, pedig nem :D

• Mike
    szerintem a hang gyerekeknél egyféle
  • mama2
    Fiú? A hangja is lányra utal. Na mindegy. kodlovag:nice house:D.
  • Mike
    nice, bár látom, csak félig van bepucolva
    elfogyott a pénz?
  • Kata
    gyönyörűek, csinálhatnál többet is :)
  • Kodlovag
    Na és erre a másik házamra emlékeztek még? Csináltam hozzá kertet.

• Kodlovag
    Építgettem a héten egy kis házat. Megmutatom a képeket.

• Mike
    ne csak én írjak a topikba emberek!
  • Mike at home
    de azért a férilakosság nem unatkozik, van egy-két teleknyi nőnemü, azt szoktam csinálni, hogy egy szomszédos telekre kreálok 3-4 felnőttet, és 5-4 tini korú leányzót, hogy a fiaimnek legyen választék, és ne egy csajra hajtsanak ketten, lehet, hogy emiatt nem születik lány, mert aránytalanul magas a nőnemüek aránya a falumban? :)))
  • Mike at home
    egyébként nem tudom nálatok hogy van, de nálam alig születik lány
    nem tudoom hogy dönti el a program
    gyereket meg nem dobok ki mert 3. is fiú lett a családban
  • Mike at home
    jaja, tényleg, és abba az npc-be aki mindig átrohan leüvölteni a fejedet, ha nappal kukkolsz a távcsővel
    a fél falu utálja, de ezek szerint nem mindenki :)))
  • Mike at home
    kár hogy fiú :)))))
  • mama2
    Hát ez de aranyos:D. Első videónál, amikor a házba táncol, ott meg látom hogy a háttérben az anyja, bepasizott. Vagy az az apja volt a kiscsajnak?
  • Dave0092
    a free time az utolso kieg a sims2-hez? mert én ugyolvastam 7 kiegje lesz, utána sims 3, nos?
  • mama2
    Még olyan cheat is van, amivel az állatot lehet irányítani mint a simet:D. A végén vannak a kódok. Ez a második része(új kódokat fedeztek fel):http://www.youtube.com/watch?v=S0jYenureYQ&feature=related
  • Mike
    és mindkettőt megától csinálta, nem én mondtam neki
  • Mike
    és imádta csinálni, ha volt egy kis ideje

itt meg ő iránytja az egész bandát, olyan büszke voltam rá :D
  • Mike
    sims sap dance a youtube-n

mindjárt adok linket
  • mama2
    Azta milyen cheat:http://www.youtube.com/watch?v=c3q_6jPAiVI&feature=related
  • mama2
    Ez de LOL:http://www.youtube.com/watch?v=NZv0vRO9u5c
    Mike: Adnál a videódhoz linket? Meg akarom nézni:D.
  • Mike
    mondjuk én úgy szoktam, hogy a telek betöltése után megállítom, és végigviszem a kam,erát mindenhol, minden emeleten, ilyenkor szaggat rendesen, de ha már betöltött mindent,. akkor lehet 20 sim is a birtokon, nem zavarja
  • 12346
    #29080-#29082
    közben rájöttem, köszi:) alkalomadtán kipróbálom ezt a hóm bizniszt tervszerűen is, aztán meglátjuk mi sül ki belőle. csak most még első körben nem hiányzott ez a raklapnyi ember a házba.
  • Shiwo
    gyenge géppel meg az a trükk, hogy a kamerát elkell vinni valamellik sarokba, rázoomolni a fűre és úgy pörgetni gyorsan az időt..valamennyivel gyorsabban úgy, án legalábbis azt tapasztaltam
  • Mike
    az otthoni üzletnek pont ez a lényege

nyithatsz boltot otthon, a többi ajtót bezárva, így nem fognak bemászkálni, de csinálhatsz közös helyiségket is, ahol tv-zhetnek pl, emelett pedig a jegyautomatával jegyet is vehetnek, akkor óránként fizetnek, és akkor vmivel elvannak a telkeden, pl. imádnak futópadozni, meg enni, az evéssel azonban vigyázz, mert azonnal pampognak, ha koszos edényt látnak

az otthoni üzletbnek az a lényege, ha bírja a géped, hogy néha egy telekn 10-16 sim is van, szal ha bírja gép, akkor simán meg lehet belőle gazdagodni, és nem kell csinálni vele semmit
    mellesleg meg lehet ismerni egy csomó simet, könnyü barátkozni
  • Shiwo
    igen, ahhoz van köze...lévén otthoni üzletet nyitottál, s mennek az emberkék..érdemes zárni az ajtókat..
  • 12346
    azzal képben vagyok:) csak iszonyat zavaró a rengeteg, kifejezetten ronda tapéta, padlólap, és egyebek.

és még1 kérdés... hirtelen elkezdtek hozzám bejárkálni a környékbeliek, és hiába hajtom el őket, rögtön jönnek mások, mintha állandó party hely lenne a házam. ezt vajh' hogy csináltam? lehet köze a "hóm bizniszhez"? mondjuk még ezt sem toudom micsoda^^ a jelentése okés, csak a hogy mit, hogyan bizniszelek otthon...(?):c

sry, csak nagyon hosszú kihagyás után elővettem megint a játékot, és ezek szerint rengeteg olyan újdonság van, amivel nem tudok még mit kezdeni:C
  • Mike
    hogy ki lehessen iktatni? azt hiszem nem
    ellenben te annyit teszel bele, amennyit a gép bír
  • 12346
    ejhaj fiatalok^^

esetlegesen volna arra mód, hogy a "gyári" berendezési tárgyakat, randa tapétákat, padlólapokat, egyebeket iktatni lehessen a játékból?
  • Mike
    tegnap megnéztem a youtube-os videóimat újra, annyira aranyos az a kissrác, fura, hogy az ember milyen érzelmi kötődést alakít ki a simjeivel :D
    egyesek biztos azt mondanák, hogy nem vagyok teljesen normális :D
  • Olcsy
    Cs!Az alap game, meg az Éjszakák kellenek hozzá.
  • waible
    Sziasztok!! Engem az érdekelne hogy mit kell feltenem hogy legyen járműve?? THX BYby
  • Shiwo
    sz@r hozzá a crack..a legkevesebb gondod úgy lesz, ha leszedsz valami újabb nagy kieget (jó utat, házi kedvenc, évszakok) és azt crackeled..ha ragaszkodsz csak az alapjátékhoz, akkor használj mini-image -t (lsd FAQ)