32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#29112 erről vitatkozhatnátok ameddig akartok^^ viszont ez milyen szöveg, hogy fel kell nőni bazzeg..:D dx10 meg messze nem érint olyan sok embert, és vírust se láttam xp-n már mióta. ha nem vagy droid, vírusod se lesz^^ -
#29111 crackeld meg.
vagy nem tom nekem megy Vista alatt.
fel kellene nőni egy Vista-hoz. ajánllom márcsak a DX10 miatt is. plussz nincs rá vírus. legalábbis annyi. + defender. + az XP már a 6. évét üti ami öreg . -
#29110 Mert a vista egy kalap szar még. Most vettem új gépet, és még erősen nem ajánlották a vistát. Szerintem tedd vissza xp-t, amíg nem jön a vistának egy használható verziója. -
#29109 Hi @ all
Vista alatt miért nem megy a The Sims 2 HUN
Ezt írja ki
Ha tovább lépek, utána ezt írja
-
#29108 elárulod, hol tettél rá szert?
ismerős - biztos találkoztam vele, de nem ugrik be, hol láttam
előre is kösz! -
#29107 Jellegzetes. :) -
#29106 jah, de azzal együtt jó kis haj :)) -
#29105 emóóóóóós! :D -
#29104 egyesek szerint ő is lány, pedig nem :D
-
#29103 szerintem a hang gyerekeknél egyféle -
#29102 Fiú? A hangja is lányra utal. Na mindegy. kodlovag:nice house:D. -
#29101 nice, bár látom, csak félig van bepucolva
elfogyott a pénz? -
#29100 gyönyörűek, csinálhatnál többet is :) -
#29099 Na és erre a másik házamra emlékeztek még? Csináltam hozzá kertet.
-
#29098 Építgettem a héten egy kis házat. Megmutatom a képeket.
-
#29097 ne csak én írjak a topikba emberek! -
#29096 de azért a férilakosság nem unatkozik, van egy-két teleknyi nőnemü, azt szoktam csinálni, hogy egy szomszédos telekre kreálok 3-4 felnőttet, és 5-4 tini korú leányzót, hogy a fiaimnek legyen választék, és ne egy csajra hajtsanak ketten, lehet, hogy emiatt nem születik lány, mert aránytalanul magas a nőnemüek aránya a falumban? :))) -
#29095 egyébként nem tudom nálatok hogy van, de nálam alig születik lány
nem tudoom hogy dönti el a program
gyereket meg nem dobok ki mert 3. is fiú lett a családban -
#29094 jaja, tényleg, és abba az npc-be aki mindig átrohan leüvölteni a fejedet, ha nappal kukkolsz a távcsővel
a fél falu utálja, de ezek szerint nem mindenki :))) -
#29093 kár hogy fiú :))))) -
#29092 Hát ez de aranyos:D. Első videónál, amikor a házba táncol, ott meg látom hogy a háttérben az anyja, bepasizott. Vagy az az apja volt a kiscsajnak? -
Dave0092 #29091 a free time az utolso kieg a sims2-hez? mert én ugyolvastam 7 kiegje lesz, utána sims 3, nos? -
#29090 Még olyan cheat is van, amivel az állatot lehet irányítani mint a simet:D. A végén vannak a kódok. Ez a második része(új kódokat fedeztek fel):http://www.youtube.com/watch?v=S0jYenureYQ&feature=related -
#29089 és mindkettőt megától csinálta, nem én mondtam neki -
#29088 és imádta csinálni, ha volt egy kis ideje
itt meg ő iránytja az egész bandát, olyan büszke voltam rá :D -
#29087 sims sap dance a youtube-n
mindjárt adok linket -
#29086 Azta milyen cheat:http://www.youtube.com/watch?v=c3q_6jPAiVI&feature=related -
#29085 Ez de LOL:http://www.youtube.com/watch?v=NZv0vRO9u5c
Mike: Adnál a videódhoz linket? Meg akarom nézni:D. -
#29084 mondjuk én úgy szoktam, hogy a telek betöltése után megállítom, és végigviszem a kam,erát mindenhol, minden emeleten, ilyenkor szaggat rendesen, de ha már betöltött mindent,. akkor lehet 20 sim is a birtokon, nem zavarja -
#29083 #29080-#29082
közben rájöttem, köszi:) alkalomadtán kipróbálom ezt a hóm bizniszt tervszerűen is, aztán meglátjuk mi sül ki belőle. csak most még első körben nem hiányzott ez a raklapnyi ember a házba.
-
#29082 gyenge géppel meg az a trükk, hogy a kamerát elkell vinni valamellik sarokba, rázoomolni a fűre és úgy pörgetni gyorsan az időt..valamennyivel gyorsabban úgy, án legalábbis azt tapasztaltam -
#29081 az otthoni üzletnek pont ez a lényege
nyithatsz boltot otthon, a többi ajtót bezárva, így nem fognak bemászkálni, de csinálhatsz közös helyiségket is, ahol tv-zhetnek pl, emelett pedig a jegyautomatával jegyet is vehetnek, akkor óránként fizetnek, és akkor vmivel elvannak a telkeden, pl. imádnak futópadozni, meg enni, az evéssel azonban vigyázz, mert azonnal pampognak, ha koszos edényt látnak
az otthoni üzletbnek az a lényege, ha bírja a géped, hogy néha egy telekn 10-16 sim is van, szal ha bírja gép, akkor simán meg lehet belőle gazdagodni, és nem kell csinálni vele semmit
mellesleg meg lehet ismerni egy csomó simet, könnyü barátkozni -
#29080 igen, ahhoz van köze...lévén otthoni üzletet nyitottál, s mennek az emberkék..érdemes zárni az ajtókat.. -
#29079 azzal képben vagyok:) csak iszonyat zavaró a rengeteg, kifejezetten ronda tapéta, padlólap, és egyebek.
és még1 kérdés... hirtelen elkezdtek hozzám bejárkálni a környékbeliek, és hiába hajtom el őket, rögtön jönnek mások, mintha állandó party hely lenne a házam. ezt vajh' hogy csináltam? lehet köze a "hóm bizniszhez"? mondjuk még ezt sem toudom micsoda^^ a jelentése okés, csak a hogy mit, hogyan bizniszelek otthon...(?):c
sry, csak nagyon hosszú kihagyás után elővettem megint a játékot, és ezek szerint rengeteg olyan újdonság van, amivel nem tudok még mit kezdeni:C -
#29078 hogy ki lehessen iktatni? azt hiszem nem
ellenben te annyit teszel bele, amennyit a gép bír -
#29077 ejhaj fiatalok^^
esetlegesen volna arra mód, hogy a "gyári" berendezési tárgyakat, randa tapétákat, padlólapokat, egyebeket iktatni lehessen a játékból? -
#29076 tegnap megnéztem a youtube-os videóimat újra, annyira aranyos az a kissrác, fura, hogy az ember milyen érzelmi kötődést alakít ki a simjeivel :D
egyesek biztos azt mondanák, hogy nem vagyok teljesen normális :D -
#29075 Cs!Az alap game, meg az Éjszakák kellenek hozzá. -
waible #29074 Sziasztok!! Engem az érdekelne hogy mit kell feltenem hogy legyen járműve?? THX BYby -
#29073 sz@r hozzá a crack..a legkevesebb gondod úgy lesz, ha leszedsz valami újabb nagy kieget (jó utat, házi kedvenc, évszakok) és azt crackeled..ha ragaszkodsz csak az alapjátékhoz, akkor használj mini-image -t (lsd FAQ)