Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeWyTy
<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

rotator
Nézz be a topikjába!
😊

LeWyTy
És akkor mi lessz a Sims3 nál?<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

miche
emlékszem amikor kijött a sims 2. 😊 akkor úgy gondoltam annyira király, hogy fokozni már nem lehet 😄

Mike at home
mindet

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Köszi szépen! Valószínüleg ez lessz!

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

Nehéz megválaszolni, mert mindenkinek másmelyik kiegészítõ tetszik. Én az egyetemet, éjsszakákat, meg a vár az üzletet ajánlanám. Ezek nekem tetszenek, de másnak meg más a kedvence. A Diszes cuccok meg a csillivil, karácsony stb azok nem olyan kiegészítõk, csak plusz ruhák, berendezési cuccokat ad a játékhoz.
De ha engem kérdezel akkor tedd fel az alapot és kezdj el vele játszani ala nature. Meglátod mennyire jön be és az alap opciókat is könyebben megtanulod, mintha egybõl 1000 lehetõséged lenne. Aztán ha már megy felpakolgatsz mellé cuccokat.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Szerintem jó lenne egy Adult kieg. Csak az sosem lesz hivatalosba, mert az álszent amerikaiak rögtön felhördülnének, korhatár ide vagy oda. Közben meg ha lenne õk vennék meg elsõnek, de csak jól bebugyolálva, nehogy a szomszéd meglássa mit vett.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Ezért kell az adult expansion..😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

heló havertól elhoztam a sims2-t+a kiegészítéseket, csak nem tom melyiket a legérdemesebb felrakni, lécci segítsetek melyiket kezdjem el. a kiegészítések: Egyetem, vár az üzlet, éjszakák, mesés díszletek, karácsony, házi kedvenc, csilli villi cuccok. Köszi elõre is

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

Hangefektekre már nem emléxem. Ennyire azért nem volt komplex, csak a pozt választhattad. Külön opciója a faroknak volt (áll, konyult, körülmetélt vagy sem, méretét, szinét - fehér, néger, alien, zombi - meg még nem tudom már miket).

Igen, vannak benne gyümölcs fák, meg egy jó nagy terület az ültetvényeknek, kis pad ahol pihizhetnek.

Frankó lihegések,nyögések meg minden qráshoz való hangeffekt is volt hozzá?Ja és az orgazmus?És lehetett szabályozni,ha mellélõtt akkor nem,ha bele akkor lett bébike?😊)))Azért élõben jobb,de feldobja,színesíti a gamet.😊

Mike
futtasd ablakban

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
mekkora üvegház :o

rotator
Jézus... Mondjuk az a vigyorex etye-petye jel nagyon ott van a szeren!

Mike
csak
de elötte nyomd meg a tab-ot,

LeWyTy
Töltsd le valahonnan a Fraps-ot pl. a google-n keress rá. Az 1 képkészítõ program.
Ha megvan és tudsz angolul,,akkor lazán elmész rajta térkép nélkül is''<#idiota>

Kata
Ezzel én is így vagyok... Sztem ideje lenne csiszolni a Sims memóriakezelésén is, mert mindent "fejben" akar tartani egyszerre, ami felesleges, és csak lassítja a játékot.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
wow! 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Jaja, azt használtam, csakk azzal ilyen gagyi kicsi. A Print Scrennel nagyobb lenne, de meg õszülök, mire ki be lép ALT-TABbal.

Ezt meg neked Mike. Ez az a "kiegészítõ" amirõl korábban beszéltem. Sajna a pets ota nem mûxik, de lehet már van upgradelt változata.
Szigorúan 18+ képek... irgum-burgum...
A himbi-limbi.
Bevetés közben.
A faroknak külön opciója volt. Hát arról nem készitettem anno képet.

Kata
Bocs, csak 600*450

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
"C" gombbal csinál screenshotot, de asszem csak 640*480 méretben. A document mappában keresd, a simsen belül a storytelling mappába kerülnek.

[/cserf][/fülünyúl]

Itt meg az én házam van (az egyik).
Sajna ilyen gagyi kicsik a képek, mert sims C fényképezését használtam. Hogy lehet normálisabbat készíteni? Csak a print screen van?

Kodlovag
Na nem olyan egyszerû az. Majd holnap kifejtem, hozok képeket is a szerkezetrõl. Most szépen megyek haza simsezni. Mára elég volt a munkából.

Kata
Nincs abban semmi különleges megemelés, egyszerûen oda padlóburkolatot tett a következõ szintre, és a tetõszerkezet azt a részt kihagyja automatikusan.

[/cserf][/fülünyúl]

LeWyTy
Meg ha meglessz az oldalam, várom a hasonlókat.Akik megakarják osztani házaikat másokkal is.<#idiota>

LeWyTy
Meg azt hogy csináltad hgy ott az erkély fölött úgy megvan emelve a tetõ?
Nekem sehogy se sikerült ojanra csináni<#wilting>

LeWyTy
EZ A PLACC ATOM!!!!!<#wow1>
Honan vannak ezek a cuccok?

Mike
jóa nagyon

rotator
Nem rossz!

Kata
<#eljen> nagyon klassz!

[/cserf][/fülünyúl]

Akkor is bekaphatják..😊)

Kodlovag
Tegnap építettem egy házat. Még nincs teljesen kész, a kert pedig teljesen hiányzik, de már egész jól mutat így is. Szerintetek?

Kodlovag
Ahogy idézted is korábban, csak úgy számítják, hogy 3-ikán letölthetõ lesz. Amennyiben nem végeznek a teszteléssel, vagy a tesztelés megmutatja, hogy módosítani kell, akkor csak késõbb jön. Én nem csodálkozok rajta különösebben, hogy késik. Az a bejelentés a hivatalos fórumon teljesen nyitva hagyta annak lehetõségét, hogy késni fog a patch.

Hol az a szar peccs...

Atya ég akart lenni..csak még reggel van😊)))
Na hogy jártam..Nem elég,hogy ikreim születtek.Kutya van a háznál meg madár,még akkor tegnap belépés elõtt kiírja nekem,hogy a család egyik tagja vásárolt egy állatot befogadom-e?..Na bazze.Mondom de sajnálom,hát befogadtam. Én még ennyire ronda kutyát sose láttam😊DDD
Ata ég...így tiszta zsibvásár lett a házból...Kicsit akad is..Úgyhogy alig várom megnõljenek az ikrek azt küldöm õket egyetemre.<#nevetes1>
Mike
napenergiával máködik

Majd dobd ide hol lehet letölteni..légyszi..köszi😊)
Olyat kérdeznék,hogy a szervó robot ha a feltöltésre kattintok kimegy a ház elé és lekapcsol..és nem csinál semmit..vagy keveset vártam??egyáltalán ez a feltöltés az ,hogy áramot kap?? vagy mi??<#confused>
Sziasztok! Akinek lenne, egy eladó "Sims Állatos Krónikája", az kérem privizzen rám!
köszi
Ja lesz mégegy második is késõbb....

Na ma lehet,hogy simsezek tovább,mert ma jön ki az elsõ tapasz.
"First the patch. As of now we expect to have the first BV patch available for download on Wednesday, October 3rd (US time)."

A "dugóprogik" csak az indításnál lényegesek,a telepítéshez semmi közük.Ha ugyanonnan szedted le,akkor valószínû,hogy tényleg szar a 2-es cédéd.Mert még a tc is ki tudja a sims2 compressed.zip fileait bontani(igaz benne van a winrar 3.71-es).Próbáld meg máshonnan beújítani a hibás 2 cd-t.

Mike at home
én meg pojénból töröltem 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Rettenthető
Hát ez a dolog nem ilyen egyszerû. Nem teljesen jól írtam múltkor (de már utólag nem tudtam a kommentet módosítani) szal a CD2-t ugyanonnan 2x szedtem le, hátha hibásan jött le elõször, de lehet eleve hibásan van fent.
Felraktam a többi kieget (Open for, Celeb, Glamour, Night...) is, de a problémát természetesen nem oldotta meg. Próbáltam Safedisc Hide vagy minek nevezik, meg a Y.O.S.U-val rejteni a Daemon-t, hátha az a kínja, de minden hiába.

A másolás azért körülményes, mert a compressed.zip nem másolható át a CD2-rõl, pont a benne található korábban említett hiba miatt, a tömörítési arány pedig nem tudom mennyi - vagy legalábbis a TC-ben az nem beállítható, ezért nem lenne elég csak a 'game1_loop4_lose.movie'-t elküldeni. A compressed.zip viszont ~225 Mbyte. Azt meg igazán nem várhatom el, hogy akinek van mûködõképes nem eredeti Egyetem küldetéslemeze, az feltegye az egész CD2-t... Ez van.

Az egy könyvtárba rakásnak nem tom mi köze lehetne hozzá, de nem. Sem az image fájlokat, sem pedig a telepített programokat, nem egy könyvtárba pakolom.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Hassan B
Nagyon vicces volt...

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Shiwo
qrvára nem hangzott viccesnek...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../